| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:26
- Nahlásit
pawLINka
makrel
nikdy nenajdeš to co vyhovuje všem.
jo jo, to je pravda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
davídková musí bydlet sama...to je její základní autistický pravidlo
právě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:27
- Nahlásit
Grin
v srpnu eště bude dost teplo na to aby se sedělo venku to ani klubovna neni potřeba, ne?
třá nevýjde počasí a bude chcát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:29
- Nahlásit
twe a nemůžem prostě někomu zabrat na tejden barák??? třá adydasům? .-))))) ten by mi vyhovoval,čokle by mohli rejt na zachrátce, na koupání maj EMO jezírko,civilizace v dosahu,okolí heský...co?? ))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:30 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Kdyby nebyli všichni tak nároční a netrvali na chatkách, tak by to mohlo být u nás na cvičáku, bo máme k dispozici jednu velkou klubovnu, kuchyňku, záchody, sprchu, odkládačky a cca 6 velkých kotců. Dřív sem na týden jezdili z jiného KK pravidelně na týden. Je tu rybník cca 150 metrů od areálu, od něj kousek Kaufland. V tomto super. Ale prostě bez chatiček, tudíž to padá...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
sem pro, a nejlíp až bude adydaska zase někde f kábulu nebo tak.....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:32
- Nahlásit
kemp u Zámečku Záměl, podle toho co vídám, tak by se to snad mělo dát pronajmou i jako celek, píšou tam i smluvní ceny, vím že si to pronajímá pár lidí na pořádání výcvikových víkendů u táborů:
"Na úpatí Orlických hor, v kraji, ve kterém přestávají být zámky a začínají hrady, na rozmezí roviny a hor nabízejících krásné výhledy do údolí i na horská panorama, v místě, které již od dvacátých let minulého století sloužilo jako ozdravovna Pražských elektrických drah, v jehož areálu se vystřídalo mnoho generací dětí i dospělých, s malou přestávkou v období války, kdy byl využit jako prostor pro tábor Hitlerovy mládeže a po válce opět jako dětský tábor Pražských dopravních podniků, se naše rodina rozhodla, vzhledem k mimořádně krásné krajině pod zříceninou hradu Potštejn, opět obnovit rekreační zařízení, jež bylo (díky lhostejnosti a necitelnosti předchozího majitele a za přispění drancujících vagabundů) odsouzeno téměř k zániku. Tím tedy vznikl náš rodinný kemp nesoucí název podle secesní vily nazývané zde v kraji „Zámeček“. Pokud se rozhodnete strávit nějaký čas u nás,budete obklopeni rozhlednami, hrady, zámky a mnoha místy využitelnými k procházkám v přírodě nebo k cyklistickým výletům. "
http://www.kempuzamecku.cz/
"K dispozici je Vám klubovna, terasa se slunečníky, sál a dostatek ploch k dalšímu využití dle Vašeho přání."
o odkládačkách tam sice není ani zmíňka.. ale na chatky by měli čoklové mít přístup.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:33
- Nahlásit
pawLINka
to bych taky měla, je to teda jen se zahradní sprchou a se suchejma hajzlíkama, ale u rybníka, odkládaček hafec, v baráku se pár lidí vyspí, ale zbytek by musel do stanu. je tam studna, elektřina, velká klubovna, kuchyňka s kamnama
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
No jako do hromadnýho pokoje bych taky spát nešla, to už radši ten stan. Někde prostě musej bejt chatky a kotce, prostě musej. Anebo celochata a kotce.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
já na chatce netrvám, ale když nebudou chatky, musí být odkládačky, všechny čokle do stanu nenarvu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:34
- Nahlásit
hele co todle...kravina co,
http://www.zkobukov.eu/areal.htm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:37
- Nahlásit
Crysa
Vypadá to super, čtu si zrovna provozní řád - od 23.00 do 7.00 musí být v kempu absolutní lid...takže saraksovi a jabloňovi nesměj jet ))))
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jako taghle...v nejhoršim!!!!!!!!!!!! bych byla ve stanu kerej by mi ale někdo musel zas pučit a musel by bejt fááákt velkej..trvám!!! na normoš hajzlu a sprchách..přes to vlak nejede a zlatovláska chce taky nutně sprchy
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
ta Zbraslav vypadá super, pokud by jsme tam byli jediní.
Ta Brněnka bude asi využívaná i jinejma průběžně a oplocený je, jak jsem pochopila kynologický cvičiště, ale u ubykací je volno mezi ostatní "civilisty"
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Nj, ale ostatní zase trvají na té chatce.
Co ta Zbraslav a Heroltice????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
hele co todle...kravina co,
http://www.zkobukov.eu/areal.htm
jo, esli se vlezete na 13ti lůžák.. já si postavím stan nebo se vyspím v dodávkobydlíku, si klidně půjčím 4box na čokle a v dodávce si udělám luxusní obejvák a odkládačky budu mít ve vozejku vlastní
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:40
- Nahlásit
Já klidně půjd i do stanu, mám velkej a nemám s tím problém, ale stejně jako Renatat trvám na prchách a splachovacím hajzlíku.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:40
- Nahlásit
pawLINka
já už se v ničem nevyznám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:42
- Nahlásit
Splachovací hajzl teda nutně potřebuju taky, o tom žádná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:43
- Nahlásit
V případě, že by šel vyřešit nějak problém s odkládačkama, tak tady máte různý kempy, kde tolerují psy a pořádají se tam různé psí akce:
http://www.campsever.cz/fotogalerie/index.html
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/jihocesky-kraj/strm ilov/kemp-atc-komornik-strmilov-363/reference/
http://www.relaxcamp.cz/main.htm
|
Tinta76
|
- Nahlásit
stetisek123
Hale, mám tu dvě achatiny, eště mladý, nechceš?
necííí, díky, my jich máme eště asi 11 ale von byl Bedříšek prostě Bedříšek, byl první a jedinečnej
Monty
Grin
dík, holky já jenom chtěla, aby to brezen2008 věděla, páč Bedříšek byl původně její
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
, esli se vlezete na 13ti lůžák
no já vim,je tam jen klubovna ku spaní...asi jako mlíkoše no..zas je to voplocený dvoudílný a maj vodkládačky.-)))
hele gdo tam byl..fakt se v těch mrdicích nedaj dát nějaký stany někam bokem??? si neumim přectavit že je tamtak málo místa totiž
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:45
- Nahlásit
pawLINka
nééé kemp nééé, to už raději kynologickej areál a do stanu ))) Koupim si teda větší stan, aspoň jako má aleksandra, aby se v něm dalo stát. Dvojpostel nafukovací a spim si jako pán problémů nemaje.
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:47
- Nahlásit
Sorry, že se vám do toho pletu, ale tady je to docela přátelský:
http://www.javorovaskala.com/clanky/areal-rekreacn iho-strediska.html
Jen ty odkládačky si musíte zjistit, jestli tam jsou. To nevím. Tak to jen tak jeden tip.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
si neumim přectavit že je tamtak málo místa totiž
No za chatky se vejdou tak 2 až 3 stany maximálně. A na tom drhým place přes cestu si nedovedu představit, že se od tama ženu v noci záchod ze stanu.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Jinak info k té Brněnce - Heroltice:
Na poplatku za psy se tam dá domluvit a drtivá většina pozemku je oplocená a mohou tam tedy psi běhat na volno.
V tom areálu se pořádá víc psích táborů apod. tak jsou na psy zvyklí. A psi tam můžou být na chatkách.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:48
- Nahlásit
Gerda
nééé kemp nééé, to už raději kynologickej areál a do stanu
Tak pojeďme na náš cvičák v KM.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:49
- Nahlásit
pawLINka
Jinak info k té Brněnce - Heroltice:
takže jinak no probléma????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
tak zase třá já netrvám na sprchách a hajzlu , ale chatku potřebuju, musim mít kam zavřít psy a do dohromady šampuse a nyxlu,ve vokládačkách můj diskomfortek není zvyklý a posral by se tam a kdybych jí tam zavřela na noc, zbořila by to celý a já musim spát na posteli, mám odklon páteře 30%stupňů od normálu a ve stanu vydržim tak max jednu noc a už jsem v prdeli...ale v nejhorším nepojedu,beztak tam zas béte hrozně výcvikařit...pojedu pokavaď pojede Jabloň a Saraxová, který se nebavěj jen vo ipu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:52
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
hm a maj chatky pro jednoho!! .-)))))) odkládačky bych se divila kdyby tam nebyly páč vzhledem k tomu co nabízej zan kyn. služby..
musim jít dřít,vobjednejte kurwa něgdo ten karybyk než se vrátím !!!!!
|