Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 11:58
- Nahlásit

kejtlin

Jako on je docela velký problém najít místo, kde jsou chatičky i odkládačky.

Kempy jsou pasé a kolik cvičáků má chatičky???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 11:59
- Nahlásit

twe co ten vetamyks poslední dobou vozí..
http://www.novinky.cz/koktejl/250687-ufologove-sil i-vzrusenim-ruska-vyndala-z-mrazaku-mimozemske-tel o.html
pawLINka
Fakt trváte na těch odkládačkách
já ne,ale jiní asi jo bo nemůžou mít psy pospolu třá

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:00
- Nahlásit

pawLINka
Chřiby se mi líííběj, je to po D1 kousek za Brnem, to si myslim, že je férově na půl cesty pro všechny, co?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:00
- Nahlásit

jestli se teda mám vyjádřit, tak mě je to srdečně jedno kam se pojede, dojedu kamkoliv, hlavně ať je to oplocený, za mě odkladačky potřeba nejsou, kdyby byly chatky tak budu nadšená ale bohužel určo nepojedu na celej tejden, max tři dny.
Ale můžu každopádně spát ve stanu, já ve stanu spim úplně perfektně, vůbec mi to nevadí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:01
- Nahlásit

Ještě by se dala Zbraslav u Brna. Ta splňuje všechny nebo aspoň většinu požadavků.
Ovšem tam bude problém s tím, že se tam pořádá milion akcí, tudíž nevím jak to bude s termínama.

Ostatní odkazy, který mám a dá se tam něco pořádat se psama, jsou prostě kempy bez odkládaček.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:01
- Nahlásit

Grin
proč jako nepojedeš na celej týden?!!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

Grin
Konečně někdo podobně nenáročný stran ubytování jako já.

Píšu tě na seznam kamkolivjedoucích.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:05
- Nahlásit

davidkova renata
já ne,ale jiní asi jo bo nemůžou mít psy pospolu třá
To chápu, ale tak třá já budu taky muset strčit psy do klecí, když nebudou odkládačky...

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:08
- Nahlásit

Gerda
proč jako nepojedeš na celej týden?!!!!!!!!!
kvůli práci, jednak v létě bejvá i dost knížek, takže je pravděpodobný že budou ilustrace a tak, s tim musim počítat. Druhá věc je, že pokud se zase trefíte do toho tejdne kdy jsem na Primě tak si nemůžu vzít volno celej tejden, to bych pak už nemohla na dovolenou..

pawLINka
Konečně někdo podobně nenáročný stran ubytování jako já.
Píšu tě na seznam kamkolivjedoucích.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:09 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

pawLINka
umíš si přectavit, jak jede Kejtlina se ČTRNÁCTI!!!! ne třinácti!!!! klecema na dovolenou? )))))) Mě osobně o odkládačku tak nejde, Mařka má skládací domeček, v mlíkoších sem jí taky strčila do odkládačky domek, do něj peřinku a do doku s peřinkou Mařku Ale může bejt i jen v domku, jde o lidi s víc psama a s psama, ty kotce jsou důležitý.

edit:
Grin
druhej tejden v srpenci to vypadá teď.....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:11
- Nahlásit

Gerda
No jasně, nemyslela jsem taky třá zrovna kejtlin, ale lidi, kteří mají normální počet psů - tj. 4 jak já.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:12
- Nahlásit

ohledně tábora

čus, já rozhodně do stanu nemůžu za prvý mám oupa v prdeli záda a na zemi spát i tou matrací je pro mě nereálný, za druhý se do stanu nedá zavřít čokl a třá po jídle je dobrý ty diskomfortíky zavřít do chatky apod....nebo prostě když se to hodí...jinak také to oplocení a toť vše, za mě tam ani nemusí bejt plac na cvičení psůch stačí mi lítací...ale s tim asi neuspěju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

Asi zbývají jedině ty Mrdice, bo nic jiného požadavky nesplňuje prostě.

Projela jsem celý net, dostala jsem i pár tipů, ale prostě bez odkládaček.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

Gerda
pawLINka
já můžu mít psy pospolu, když něco nebude hárat, tak všechny bez problémů, jen třeba do chatky jako byla v mrdicích se nevejdem všichni, když bude místnost a velká, je to bez potíží

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
A co se týká dojezdu? Dojedeš kamkoliv?

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:15
- Nahlásit

pawLINka
kuwa, já už jsem z toho jelen, ale ty Mrdice jsou malé, ne? Tam se nevlezem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:15
- Nahlásit

Monty
Malé jsou, ale jinak splňují ostatní požadavky, tedy hlavně odkládačky.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:16
- Nahlásit

pawLINka
no super, ale když se tam všichni nevlezeme, tak to je na houno asi

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:17
- Nahlásit

jak jste tady vedly debatu vo tý jitřence u Žirovnice, tam je to super, akorát většinou vyžadujou na psa kenelu, byli dost znechucení, když jim známá řekla, že s ní spí čuba v posteli. Ale jinak je to tam moc fajn

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:17
- Nahlásit

pawLINka
A co se týká dojezdu? Dojedeš kamkoliv?

jistě, kamkoli...třá tam místo hodiny pojedu 8ale nakonec dojedu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:19
- Nahlásit

Monty
pawLINka

kdyby jeli lidi co jim nevadí stan...a byla by část v chtkách část ve stanu,tak bysme se tam nějak vešli...ale nesmělo by tam jet další 8lidí out of žumpa...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:19
- Nahlásit

Díval se někdo na tu Zbraslav?????

http://www.msks.cz/page/2612.akce-arealu-zbraslav/

A nebo tohle:
http://areal.kynolog.cz/

Píšou: Kynologické aktivity:

Pro psí sporty, výcvik či výstavy je možno využít prostor o rozloze cca 7 000 m2.

Tento prostor bude postupně vybaven překážkami pro sportovní kynologii, jedním či dvěma kompletními parkury pro agility.

Dále můžete využít vybavení pro výcvik záchranářské kynologie.

Přímo u areálu je řeka Svratka, kde je možno cvičit vodní práce a vodní záchanu. Je možno najít místa s klidnou i s tekoucí vodou.

V okolí areálu je plno tras pro vycházky i dogtrekking.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

Pumpa
akorát většinou vyžadujou na psa kenelu,

tak to bohužel u nás nepřipadá v úvahu,jedině postýlka

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

pawLINka
to vypadá dobře

http://areal.kynolog.cz/
ale je tam poplatek za den za psa, to zase nemůže Biluše

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

Tak jsem vás, zcela vymrzlá z venčí, dočetla. Podpraděd je oplocenej areál, cvičák s odkládačkama, kuchyní a klubovnou a hajzlama (páncký a dámcký) na jednom patře, nahoře pod střechou jsou dva hodněpostelové pokoje (asi 6lůžáky?), ale po výčtu dětí jeden určitě bude zabrán děckama všeckama a druhej Adidaska se Sízrou (nebo někdo jinej rychlej) a kdo se k nim vetře, že se jimk s Kokýnkama neservou zvířata, připadá v úvahu Renata, Gerda, Adidaska a Sízra?? a zbytek musí DO STANŮ.. plování tam moc pro pse není, ale je tam potoků na smáčení psů dost, hodně houbovejch lesů a luk, jak na čuchání tak na blbnutí, je to v horách a tichu a krásnu Kdyby se jel ten druhý celý srpnový týden, tak bych tam na vás rovnou počkala, páč tam týden předem budu se cvičákovejma od nožních malin )))

Ještě mě napadá jedna lokalita a jdu jí hledat!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:23
- Nahlásit

pawLINka

ta Zbraslav je nějaká přísná...v mrdicích jsme nakonec v pohodě kouřili v klubovně, jo chce to velkou klubovnu na večerní kalby!!!Kde se smí nebo kde nevadí že hulíme

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:24
- Nahlásit

Monty
ale je tam poplatek za den za psa, to zase nemůže Biluše
Vím o tom, ale prostě všechny požadavky všech není možné uspokojit, bo ať hledám jak hledám, tak nenacházím...

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:25
- Nahlásit

pawLINka
nikdy nenajdeš to co vyhovuje všem.

Grin
Člen
- Nahlásit

Sízra Milanová
chce to velkou klubovnu na večerní kalby!!!
v srpnu eště bude dost teplo na to aby se sedělo venku to ani klubovna neni potřeba, ne?

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Crysa
Tak jsem vás, zcela vymrzlá z venčí, dočetla. Podpraděd je oplocenej areál, cvičák s odkládačkama, kuchyní a klubovnou a hajzlama (páncký a dámcký) na jednom patře, nahoře pod střechou jsou dva hodněpostelové pokoje (asi 6lůžáky?), ale po výčtu dětí jeden určitě bude zabrán děckama všeckama a druhej Adidaska se Sízrou (nebo někdo jinej rychlej) a kdo se k nim vetře, že se jimk s Kokýnkama neservou zvířata, připadá v úvahu Renata, Gerda, Adidaska a Sízra?? a zbytek musí DO STANŮ.. plování tam moc pro pse není, ale je tam potoků na smáčení psů dost, hodně houbovejch lesů a luk, jak na čuchání tak na blbnutí, je to v horách a tichu a krásnu Kdyby se jel ten druhý celý srpnový týden, tak bych tam na vás rovnou počkala, páč tam týden předem budu se cvičákovejma od nožních malin )))

Ještě mě napadá jedna lokalita a jdu jí hledat!!!

Saraxovi musej taky dovnitř...a podle mě další budou chtít a davídková musí bydlet sama...to je její základní autistický pravidlo

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání