Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:21 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlinjá už bych se z tý moravy nikdy nevrátila, možná bych tam ani nedojela

když by sis sehnala vozejk na čokle, tak bych ti je připřahla a tebe naložila dopředu. Jen nevím jak by to dala ta droboť v boxu vozejku..

Tak, za chvíli jedu na stopy, bude mi našlapána cizí pro Crysici, já budu šlapat cizí pro kolegu.. ale zkouškovou trojkovou, je tu hmlisto a jedem na tu nejrovnější louku co je téměř bez orientačních bodůch.. asi mám nerva z tý zodpovědnosti, že to zmrskám..

Heský den fším, všem a tak a já jdu pracovat, čokle počuchat.

kejtlinněkteří chodí do hokny i o svátek-třeba já
a třeba jááá taky du 17.11. a pak du i 24.12., ale ty vánoce sem si vzala sama, páč jsme trochu víc Grinč, budu jen koukat na pohádky a fakovat vánoce

EDIT: PROČ UŽ ZAS??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:23
- Nahlásit

dobry den,tady je mlha,ale jinak je krasnej den
------------------------------------------
ŽENA → Nesvítí světlo v pokoji. Oprav ho. MUŽ → Mám na čele napsáno ELEKTRIKÁŘ? ŽENA → Nejde pračka.Oprav to. MUŽ → Mám na čele napsáno Opravář? Jdu do hospody. Vrátí se za 2 hodiny a vše funguje. MUŽ → Jsi šikovná. ŽENA → To ne já. Jsem plakala na schodech a šel soused a řekl, že to spraví. Chtěl za to buď buchty, nebo pořádný sex. MUŽ → Buchty mu chutnaly? ŽENA → Mám snad na čele napsáno Dr.Oetker?
-------------------------------------------------- -----------

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:23
- Nahlásit

pawLINka
jak jsem se tak zrychla dívala na ty odkazy, tak už je i plno termínu zadaných

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:24
- Nahlásit

Monty
by jsi třeba za někým jela, ne?
jakože až na moravu??? to je celkem dost nemyslitelný, je to fakt daleko a fakt asi těžko se mi podaří to auto za kterým pojedu neztratit.....

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:26
- Nahlásit

brezen2008
Mám snad na čele napsáno Dr.Oetker?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:27
- Nahlásit

vcera prej nasi vyhrali ve fotbale,jo? no ja to ujistila az ve 4 rano az kdyz mi to jenda rekl smskou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:28
- Nahlásit

Crysa
já o svátky sloužím ráda to je jediná šance, kdy nám musí dát příplatky, vánoce bych klidně vzala taky, letos ale na nás v ychází až 26.12 služba a 14-18 mám volno, 19 jdu na jednu denní do práce a pak mám týden volno, vzala jsem si před vánoci 3 dny dovolený

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:29
- Nahlásit

Crysa
Kdybych mohla, tak jdu o Vánocích taky do práce. Nesnáším je ještě víc než Velikonoce totiž.

A celkově by mi nevadilo makat o svátcích, pač to má zase člověk vyvážené volnem v jiné dny. Závidím děsně kámošce, která dělá dva dny denní, dva dny noční, a pak má 4 dny volna. Ona je tak taky spokojená, pač může třá v týdnu jít kdykoliv kamkoliv venčit, nikde nejsou lidi a jezdí ve volnu v týdnu i na výlety. Děsně jí tohle závidím.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:29
- Nahlásit

kejtlin
tak na laně

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:30
- Nahlásit

Tak Kamínek má na hubě šlic, nebo na hubě až tak ne, na tvářičce, asi jak se včera dočkovali i s Ferdíkem, má takovej ten proužek zubem seškráblejch chlupů na holou kůži, tenký, ale svítí to. Vypadá jak Zounar

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:31
- Nahlásit

kejtlin
jakože až na moravu??? to je celkem dost nemyslitelný, je to fakt daleko
Jo, je to stejně daleko, jako to máme my k vám.

Já myslím, že úpa nejlepšejší by to bylo někde ve středu ČR, pač tak to budeme mít všichni zhruba stejně daleko, což bude fér a nebude muset nikdo strávit celý den cestováním. Takže Mrdice v tomto vychází nejlíp.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:31
- Nahlásit

pawLINka
nezávid´ mám to stejně a je to na hovno, zejména kvůli tomu, že tělo to nedává, po 4 letech už fakt ne, zezačátku mi to nevadilo, le poslední 2 roky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:33
- Nahlásit

Monty
tak na laně

to jedině

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:35
- Nahlásit

pawLINka
Jo, je to stejně daleko, jako to máme my k vám.

ale jo, myšleno daleko na to abych jela za autem

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:36
- Nahlásit

Čus bus!!
asi mám nerva z tý zodpovědnosti, že to zmrskám..
To se ti nedivím.
Jinak jsem zjistila, že jsem si zapomněla na cvičáku vzít svojí kilovou činku, takže doufám, že si budu zítra na závod půjčit od Alexy.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:39
- Nahlásit

kejtlin
já to pochopila jupíííííí jooooooou

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:41
- Nahlásit

Jdu makat, pročež na vás nemám čas.
Kejtlin: taky makám o svátcích a víkendech

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:43
- Nahlásit

kejtlin
Kámoška tak dělá 6 let a je tak spoko. Ale tak je to asi individuální. Já jsem dokonce uvažovala, že bych šla taky makat k ní do práce, bo se mi tahle pracovní doba zamlouvá. Jasně, že to není ideál pro tělo a ani ty dva celé dny v práci nejsou nic moc, ale ty 4 dny by mi za to stály...

Však jo, já jsem to pochopila, neber mě vážně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:47
- Nahlásit

makrel
Kejtlin: taky makám o svátcích a víkendech
Taky.I o Vánocích, Velikonocích, Silvestru...obávám se, že kdybych otěhotněla budu makat v i den porodu a jsem si úplně jistá, že budu makat i v den vlastní smrti

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:48
- Nahlásit

Jinak já pojed na tábor klidně i do orientu. Nemám s tím problém. A když budou chatičky, tak nebude problém vzít i jednoho pasažéra se psem do Zeleniny.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:00
- Nahlásit

Baico
Jinak já pojed na tábor klidně i do orientu. Nemám s tím problém. A když budou chatičky, tak nebude problém vzít i jednoho pasažéra se psem do Zeleniny.

Ale jako na Orientu netrvám.

Když budu mít chvílu čas kolem oběda, tak zkusím pohledat taky ještě nějaký areál třá ve středozemi někde.

Tinta76
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:05
- Nahlásit

Dobrý den celý den
nemám čas a ni náladu
RIP Bedříšku

jestli se tu objeví brezen2008, vyřiďte jí to, prosím někdo

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:07
- Nahlásit

škoda, že v tom Žumpolendu nejsou odkládačky

Tinta76
co to je??? jako vím co to je, ale nechápu to

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:11
- Nahlásit

Monty
No to je docela velká nevýhoda...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:13
- Nahlásit

Jinak Žumpolend má obrovskou výhodu a to tu, že se až prakticky k němu dá dojet po D1.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:13
- Nahlásit

Monty

to je celkem problém
pawLINka
nemám strach z cesty do orientu, mě je jedno jestli budu řídit 2 hodiny nebo 6 hodin, jen mám strach, že fakt děsně zabloudím

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

Tinta76
To je takovej ten obří??

Inak ja taky klidne vyrazim smer oryjent, ale je skoda ze nepada v uvahu treba sumava protoze tam je moc krasne. Ale to uz by bylo na oryjentaky vazne moc daleko.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:15
- Nahlásit

kejtlin
mám strach, že fakt děsně zabloudím
Když nepojedeš s Maruš, tak by to klapnout mohlo.

Tinta76
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:17
- Nahlásit

Monty
co to je??? jako vím co to je, ale nechápu to
Bedříšek, včera umřel
Grin
To je takovej ten obří??
jo ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:20
- Nahlásit

pawLINka
Když nepojedeš s Maruš, tak by to klapnout mohlo.

bloudím naprosto i když jedu sama
all
až ted´ jsem zjistila, že mi stojí vlasy na všechny strany, ráno jsem nestihla je upravit, tak jsem si musela udělat punkerskej rozcuch abych nevypadala jak idiot, natěstí mám fakt dobrou kadeřnici a z jednoho kvalitního sestřihu i z tak krátkých vlasů jako mám já, udělám několik variant

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání