| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:21 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinjá už bych se z tý moravy nikdy nevrátila, možná bych tam ani nedojela
když by sis sehnala vozejk na čokle, tak bych ti je připřahla a tebe naložila dopředu. Jen nevím jak by to dala ta droboť v boxu vozejku..
Tak, za chvíli jedu na stopy, bude mi našlapána cizí pro Crysici, já budu šlapat cizí pro kolegu.. ale zkouškovou trojkovou, je tu hmlisto a jedem na tu nejrovnější louku co je téměř bez orientačních bodůch.. asi mám nerva z tý zodpovědnosti, že to zmrskám..
Heský den fším, všem a tak a já jdu pracovat, čokle počuchat.
kejtlinněkteří chodí do hokny i o svátek-třeba já
a třeba jááá taky du 17.11. a pak du i 24.12., ale ty vánoce sem si vzala sama, páč jsme trochu víc Grinč, budu jen koukat na pohádky a fakovat vánoce
EDIT: PROČ UŽ ZAS??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:23
- Nahlásit
dobry den,tady je mlha,ale jinak je krasnej den
------------------------------------------
ŽENA → Nesvítí světlo v pokoji. Oprav ho. MUŽ → Mám na čele napsáno ELEKTRIKÁŘ? ŽENA → Nejde pračka.Oprav to. MUŽ → Mám na čele napsáno Opravář? Jdu do hospody. Vrátí se za 2 hodiny a vše funguje. MUŽ → Jsi šikovná. ŽENA → To ne já. Jsem plakala na schodech a šel soused a řekl, že to spraví. Chtěl za to buď buchty, nebo pořádný sex. MUŽ → Buchty mu chutnaly? ŽENA → Mám snad na čele napsáno Dr.Oetker?
-------------------------------------------------- -----------
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:23
- Nahlásit
pawLINka
jak jsem se tak zrychla dívala na ty odkazy, tak už je i plno termínu zadaných
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:24
- Nahlásit
Monty
by jsi třeba za někým jela, ne?
jakože až na moravu??? to je celkem dost nemyslitelný, je to fakt daleko a fakt asi těžko se mi podaří to auto za kterým pojedu neztratit.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:26
- Nahlásit
brezen2008
Mám snad na čele napsáno Dr.Oetker?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:27
- Nahlásit
vcera prej nasi vyhrali ve fotbale,jo? no ja to ujistila az ve 4 rano az kdyz mi to jenda rekl smskou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:28
- Nahlásit
Crysa
já o svátky sloužím ráda to je jediná šance, kdy nám musí dát příplatky, vánoce bych klidně vzala taky, letos ale na nás v ychází až 26.12 služba a 14-18 mám volno, 19 jdu na jednu denní do práce a pak mám týden volno, vzala jsem si před vánoci 3 dny dovolený
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:29
- Nahlásit
Crysa
Kdybych mohla, tak jdu o Vánocích taky do práce. Nesnáším je ještě víc než Velikonoce totiž.
A celkově by mi nevadilo makat o svátcích, pač to má zase člověk vyvážené volnem v jiné dny. Závidím děsně kámošce, která dělá dva dny denní, dva dny noční, a pak má 4 dny volna. Ona je tak taky spokojená, pač může třá v týdnu jít kdykoliv kamkoliv venčit, nikde nejsou lidi a jezdí ve volnu v týdnu i na výlety. Děsně jí tohle závidím.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:29
- Nahlásit
kejtlin
tak na laně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:30
- Nahlásit
Tak Kamínek má na hubě šlic, nebo na hubě až tak ne, na tvářičce, asi jak se včera dočkovali i s Ferdíkem, má takovej ten proužek zubem seškráblejch chlupů na holou kůži, tenký, ale svítí to. Vypadá jak Zounar
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:31
- Nahlásit
kejtlin
jakože až na moravu??? to je celkem dost nemyslitelný, je to fakt daleko
Jo, je to stejně daleko, jako to máme my k vám.
Já myslím, že úpa nejlepšejší by to bylo někde ve středu ČR, pač tak to budeme mít všichni zhruba stejně daleko, což bude fér a nebude muset nikdo strávit celý den cestováním. Takže Mrdice v tomto vychází nejlíp.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:31
- Nahlásit
pawLINka
nezávid´ mám to stejně a je to na hovno, zejména kvůli tomu, že tělo to nedává, po 4 letech už fakt ne, zezačátku mi to nevadilo, le poslední 2 roky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:33
- Nahlásit
Monty
tak na laně
to jedině
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:35
- Nahlásit
pawLINka
Jo, je to stejně daleko, jako to máme my k vám.
ale jo, myšleno daleko na to abych jela za autem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:36
- Nahlásit
Čus bus!!
asi mám nerva z tý zodpovědnosti, že to zmrskám..
To se ti nedivím.
Jinak jsem zjistila, že jsem si zapomněla na cvičáku vzít svojí kilovou činku, takže doufám, že si budu zítra na závod půjčit od Alexy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:39
- Nahlásit
kejtlin
já to pochopila jupíííííí jooooooou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:41
- Nahlásit
Jdu makat, pročež na vás nemám čas.
Kejtlin: taky makám o svátcích a víkendech
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:43
- Nahlásit
kejtlin
Kámoška tak dělá 6 let a je tak spoko. Ale tak je to asi individuální. Já jsem dokonce uvažovala, že bych šla taky makat k ní do práce, bo se mi tahle pracovní doba zamlouvá. Jasně, že to není ideál pro tělo a ani ty dva celé dny v práci nejsou nic moc, ale ty 4 dny by mi za to stály...
Však jo, já jsem to pochopila, neber mě vážně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:47
- Nahlásit
makrel
Kejtlin: taky makám o svátcích a víkendech
Taky.I o Vánocích, Velikonocích, Silvestru...obávám se, že kdybych otěhotněla budu makat v i den porodu a jsem si úplně jistá, že budu makat i v den vlastní smrti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:48
- Nahlásit
Jinak já pojed na tábor klidně i do orientu. Nemám s tím problém. A když budou chatičky, tak nebude problém vzít i jednoho pasažéra se psem do Zeleniny.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:00
- Nahlásit
Baico
Jinak já pojed na tábor klidně i do orientu. Nemám s tím problém. A když budou chatičky, tak nebude problém vzít i jednoho pasažéra se psem do Zeleniny.
Ale jako na Orientu netrvám.
Když budu mít chvílu čas kolem oběda, tak zkusím pohledat taky ještě nějaký areál třá ve středozemi někde.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:05
- Nahlásit
Dobrý den celý den
nemám čas a ni náladu
RIP Bedříšku
jestli se tu objeví brezen2008, vyřiďte jí to, prosím někdo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:07
- Nahlásit
škoda, že v tom Žumpolendu nejsou odkládačky
Tinta76
co to je??? jako vím co to je, ale nechápu to
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:11
- Nahlásit
Monty
No to je docela velká nevýhoda...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:13
- Nahlásit
Jinak Žumpolend má obrovskou výhodu a to tu, že se až prakticky k němu dá dojet po D1.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:13
- Nahlásit
Monty
to je celkem problém
pawLINka
nemám strach z cesty do orientu, mě je jedno jestli budu řídit 2 hodiny nebo 6 hodin, jen mám strach, že fakt děsně zabloudím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:14
- Nahlásit
Tinta76
To je takovej ten obří??
Inak ja taky klidne vyrazim smer oryjent, ale je skoda ze nepada v uvahu treba sumava protoze tam je moc krasne. Ale to uz by bylo na oryjentaky vazne moc daleko.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:15
- Nahlásit
kejtlin
mám strach, že fakt děsně zabloudím
Když nepojedeš s Maruš, tak by to klapnout mohlo.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:17
- Nahlásit
Monty
co to je??? jako vím co to je, ale nechápu to
Bedříšek, včera umřel
Grin
To je takovej ten obří??
jo ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:20
- Nahlásit
pawLINka
Když nepojedeš s Maruš, tak by to klapnout mohlo.
bloudím naprosto i když jedu sama
all
až ted´ jsem zjistila, že mi stojí vlasy na všechny strany, ráno jsem nestihla je upravit, tak jsem si musela udělat punkerskej rozcuch abych nevypadala jak idiot, natěstí mám fakt dobrou kadeřnici a z jednoho kvalitního sestřihu i z tak krátkých vlasů jako mám já, udělám několik variant
|