Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:15
- Nahlásit

BaicoAle dneska mě to bolelo celej den i přes ty prášky,

lity lity ((

Je to lepší, ale na plavbu to nevidím ani necejtím
no mě spíš šlo o to, esli ti na tom rentgenu alespoň zběžně byli nebo nebyli schopní vyvrátit tu plotnu špatnou..
držíme palečky dále

Biluškatak vím v Jeseníkách
a tak v takovýchto místech vím i o oploceném s odkládačkama, baráčkem s dvouma vícepostelovejma pokojema a stanovací plochou, oplocené, mezi lesama a snad nekonečnejma loukama, do Alberta 10 minut pěšky, maj tam kuchyňku s vybavení, sprcháč, garáž, hezkou klubovnu... http://www.zkovrbnopodpradedem.cz/

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:18
- Nahlásit

Krom Crysy tu nikoho nezajímá, že mi dneska uprostřed polí vlez myšák do kalhot. Ste nefšímavý mrchy. Já byla zděšená a málem posraná a vám je to putna. Hlavně, že budete mít nacpat kam psy v mrdicích

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:22
- Nahlásit

stetisek123 ale to je tu naprosto normální, že má čék pocit neviditelnosti to že nikdo nezareaguje na oznamovací větu je naprosto běžný. Horší je, ale taky tu běžné, že se občas čék nedočká ani odpovědi na otázku

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:33
- Nahlásit

Tak odpolední venčení přehodila jsem na práce na pozemcích. Vypustila jsem tu všechno zvířenu, jako vč. PFérdíka koňovitého a lítalo to tu povětřím všechno. Všichni se honili, do všeho naráželi, shazovali mi "poklady" z lopaty, rozkopávali hromádky s listím, vlastním tělem bránili zahrabávané jámy.. Dvě hodiny tu lítali, i když druhou hodinu byl Kamínek rozbitej. Se tu tak rozpumrdlíkovali, že při průletu za Crysou, s otočkou v listí na kompostu, poražení hrušně, zpět návratem z výběhu na dvůr nabrali asi třetí kosmickou a Kamínek si přesně jak z toho rčení, sám spadl do díry, kterou pro jiného kopal Mě to teda přišlo zprvu vtipný, ale pak tu předstíral umírající štěňátko, ječel jako když ho na nože berou, nohu držel nad hlavou a hlásil bebí, bebí veliké a smrtelné. Nohu jsem mu "odborně" prohmatala a jak přestal ječet, přestala jsem i já s výhrůžkama, že esli se zabije, tak ať si mě nepřeje. A esli že chce bejt mrzák, že u toho nemusí tolika hlučet a mohl to říct dřív, že na 6 kilový štěňátko se dalo "omylem" šlápnout líp jak na 26ti kilový hovado
Pak Crysa vzala balonek a už zase skákal přes kaluže. Tato "operace" trvala asi dvě minuty. Ale byl to takový asi jediný zajímavý bot z celého odpoledna.. poté lítali dál, ale asi o dvě kosmické rychlosti pomaleji. Na závěr to zapili vývarem a je klid zbraní, zalezlo to všechno do suchých teplých spáleň a přectíraj půlnoc..

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:35
- Nahlásit

Crysa
Ale támhleto je mnohem, asi tak milionkrát luxusnější než vrbenský cvičák . Pokoje jsou dva dvoulůžkové, čtyři čtyřlůžkové a dva šestilůžkové. Plus přistýlky a samozřejmě se dá stanovat na zahradě. Zahrada je taky apsolutně luksusní, teče přes ni potok a je tam jezírko. Může se dělat zadržení přes vodu . Je tam kuchyň, komplet vybavená. Jíst se dá i vedle v hotelu, normoš plno,nebo polopenzově. Je to v horách tagže je tam asi miliarda a půl možností kam se dá vycházkovat a je to tam vůbec úplně nejkrásnější na světě . A levné. S nějakým hnusným cvičákem se di zahrabat

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:36
- Nahlásit

U eldorádůch to asi nemůžem brát jako bernou minci, nemají krom kotcůch eště voduuuuu!!! Ale kdyby vše poklapalo ideálně, třá by to vyjít mohlo, nic není jistý.

Jak daleko chceme zajít v plánování tabora? Jak daleko jste schopni, ochotni jet? Ten jeseník je už v buranově, to by měli burani děsně blízko a my děsně daleko.

Projeďte si odkazy odtety Agáty a Crysa, jestli je to pro vás alternatíva k mrdicím a mlíkošům.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:39
- Nahlásit

Gerda

já pojedu klidně i do Buranova, je mi to jedno. U mě nejede vlak přez dvě věci: chatky, oplocení. Pak taky velkým bonusem je oddělený plac.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:40
- Nahlásit

BiluškaJe tam kuchyň, komplet vybavená. Jíst se dá i vedle v hotelu, normoš plno,nebo polopenzově. Je to v horách tagže je tam asi miliarda a půl možností kam se dá vycházkovat a je to tam vůbec úplně nejkrásnější na světě . A levné. S nějakým hnusným cvičákem se di zahrabat
odkaz je? fotky nějaký? ceník?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:45
- Nahlásit

Biluška
jo, přesně, naval ceník a odkazy. Ale dost mi vadí ty šestilůžkový pokoje, čtyřlůžkový pokoje, i ty dvou....odkládačky asi taky budou zásadní, bo bude hodně lidůch, co to chtěj mít v kotcích...

Adiddaska
U mě nejede vlak přez dvě věci: chatky, oplocení.
to je fér, tohle bude dobrý dodržet pro všechny, chatky, oplocíno, voda, eletrika, voda na koupání v okolí a pěkný procházky.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:48
- Nahlásit

Biluška
proč se jako nejede do Žumpalendu, co?
joooooooooooooooo, tak je to ideální, ne????

Tondas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:49
- Nahlásit

dobrý den výletníci
může mi někdo říct kdy dostane pubertální dítě žena rozum ? Bejt to drzej pes tak už jí koušu do čumáku. Jak dlouho to může vydržet se chovat jako ultrablb Na strední školu pojede minimálně do ostravy

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:51
- Nahlásit

Tondas
Na strední školu pojede minimálně do ostravy
jo, tak se bude mít dobře třeba stodolní a tak

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:51
- Nahlásit

Gerda

to je fér, tohle bude dobrý dodržet pro všechny, chatky, oplocíno, voda, eletrika, voda na koupání v okolí a pěkný procházky.

jo! škoda těch Mrdic, že sou tak malý, tam se mi líbila i ta blízkost civilizace, tak 500m byla hospoda, obchod taky krásně na dojezd...měli bysme jim napsat, ať na ten druhej plac postavěj do léta eště tak 10-15 chatek!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:52
- Nahlásit

Monty
mě by teda Žumpalend vůbec nevadil, když už je tady ochota jet do Buranova....

Tondas
Jak dlouho to může vydržet se chovat jako ultrablb
zatraceně dlouho )))) Dyť se podivej na nás.

Tondas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:53
- Nahlásit

Monty
no jo to je fakt tak nějaký láger u hranic.
Dneska seděla u pc skypovala s kámoškou a zkoumaly na netu moderní pás cudnosti asi za 3900kč ....................... to bylo teda jen lehké kolo na zahřátí

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:54
- Nahlásit

Tondas

může mi někdo říct kdy dostane pubertální dítě žena rozum ?

strááááášně mega dlouho! mně to trvá doteď a hnedtak mě to nepustí! a dost mě to baví

Tondas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:55
- Nahlásit

Gerda
vy nejste drzý k vlastnímu otci nesnáším když si hraje na dospělou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:56
- Nahlásit

Adiddaska
Tak si v Mrdicích uděláme zase víkend...něco jako planning na žumpotábor...můžem tam vyrobit medajle, dary do závodu...ty vole, mohli bychom tam ručně vyrábět pod vlivem alkoholu ceny do závodu v letnim táboře ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:57
- Nahlásit

Tondas
nesnáším když si hraje na dospělou.
kolik jí je?

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:58
- Nahlásit

Tondas
Rozumu má dost ! Chce svůj život !
Ty plať a nekecej jí do něj !
Když si natluče tak foukej !

Tondas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:59
- Nahlásit

Adiddaska
a dost mě to baví
zase máš vychovanýho psa a dochodila si školu dnes se jdu lehce opít se vzpomínkou na to když jí bylo 5let

Gerda
14let

agáta12
natluču jí já

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:01
- Nahlásit

Gerda
.ty vole, mohli bychom tam ručně vyrábět pod vlivem alkoholu ceny do závodu v letnim táboře )

jo, že bysme tam udělali takovou chráněnou dílnu pro dementy a patlali se moduritem

agáta12
Člen
- Nahlásit

Tondas
Surovče ,
bacha znaj svá práva a při domácím násilí se stěhuješ na 10 dnů pod most !

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Tondas
14let
tak to se teprva připrav na příděl......přežít pubertu a dospívání dcery je horší neš cokoliv jinýho.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:03
- Nahlásit

Tondas

zase máš vychovanýho psa a dochodila si školu

ale to jen díky tomu, že se do nás táta moc nemontoval, včas uznal, že na to nemá a zaujal roli nekonfliktního pozorovatele a glosátora. A vyplatilo se mu to. Plánuju udělat to samý, až budou moje případné děti v pubertě

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:07
- Nahlásit

Odkaz tu - http://www.paramon.cz/chata-relaxa.php
Fotky nemůžu najít, sme tam dělali několikrát Gulak, až je najdu tak je sem hodím. Je to tam fakt boží.
Ceník je na stránkách, ale řekněme, že by pro nás nebyl až tak závazný, dokážu srazit cenu níž

Nebo se tam dá bydlet taky v chatičkách, to je kousíček vedle, zdaleka to není vůbec luxusní, ale tak na úrovni cvičáku. A není to tam oplocené, takže to padá.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:10
- Nahlásit

Zdur, chlastate? ja jsem si ted nalila a jdu cumet na prostreno.

Jo a nahravam fotky na rajce, ale nejsou nic moc extra teda.

Tondas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:13
- Nahlásit

agáta12
to máš pravdu babičce už vysvětlila že není zákonný zástupce

Jebloň
to nezvládnu

Adiddaska
o to se snažím, dokonce i zadržuju záchvat smíchu když na třídní schůzce paní učitelka vysvětluje že na otázku proč nepočítá příklad z tabule dostala odpověd, že ten příklad počítá snad dost lidí.
Ale občas o ni mám strach a když ji něco řeknu tak vychovává ona mě

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:13
- Nahlásit

pawLINka
ale prd, určo budou tak sto násobně hezčí než ty moje
a nechlastám, jdu vyzvednout kámošku a jdu nakoupit něco k žrádlu, protože jsem dneska dostala výplatu, tak jdu nakupovat, kámoška mi pohlídá čoklítos před obchodem

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:16
- Nahlásit

jo a cosi mi teče na hajzlu, večer se mi na to půjde podívat tatík, doufám, že to nic nebude, jinak by mě jeblo

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání