Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:07
- Nahlásit

Monty
pawLINka

musíte jet v létě na tábor. Chci do Mrdííííc!

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

Adiddaska
musíte jet v létě na tábor
jj
Chci do Mrdííííc!
tam se vleze málo lidůch

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:28
- Nahlásit

Alexa

tak někam jinam, ale musej tam bejt chatkýýý, uš nechci do stanu na tu vodní postel. Mohli bysme do Mrdic a ty statečnější by si tam postavili stany

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Adiddaska
ty statečnější by si tam postavili stany
jako já bych taky rači do chatek, ale v Mrdicích je právě málo místa i na ty stany, ty by se tam vešly tak 2, dozadu za poslední chatku, páč na plac nééé a před klubovnou parkujou auta a hlavně dyš pudete vožralý do chatky tak vo ně zakopnete a svalíte se do nich jééé teď sem si to představila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:36
- Nahlásit

šiš kam zase jedem?????

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:46
- Nahlásit

Jak zaujmout souseda v letadle:
1. vytáhni si z tašky notebook
2. pomalu a klidně ho otevři
3. zapni ho .....
4. ujisti se, že se ten idiot dívá na tvůj monitor
... 5. zapni internetový prohlížeč ......
6. nakloň hlavu směrem k nebi a zašeptej Allah akbar
7. hluboko se nadechni a otevři tento odkaz http://www.thecleverest.com/countdown.swf

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:48
- Nahlásit

Alexa

a co na tu louku vedle? Tam by se vešly tak 4 stany a eště dva tam u toho ohniště by se vlezly a eště na ten druhej plac třá. To by už ale bylo fakt jen pro největší drsňáky, bo tam dojít vožralej, to by byl dost oříšek

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:49
- Nahlásit

Adiddaska
jasně, jak jsem říkala Gerdičce, pokud to budu vědět dostatečně dopředu a dají mi v práci volno a pokud se něco neposere tak určitě
bylo strašně fajn a nalilo mi to zase novou krev do žíl

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:50
- Nahlásit

šiš kam zase jedem?????

teď? a někam do stanu!!!???? No fuj, tady na jihu je mlha ještě teď a ráno jsme klouzali po chodníku, na balkoně se Gerrymu rozjely fšechny čtyři, každá jiným směrem.

davidkova renata
zup vypadá dobře, sundali mi korunku, zub provrtali směrem dolů durch až k tomu zánětu, byla jsem na mrtvici, ale nebolelo to, jen tak trochu a chvilku, dali mi injekci a na tu resekci prý asi nebudu muset chodit, jen mi tedy na 3 týdny chybí zup - trojka vpravo dole, vypadá to zajímavě.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:50
- Nahlásit

Adiddaska
já bych taky raději do chatek, stan nemám, určo by jsem si ho někde půjčila, ale nechce se mi ho tahat přes půl republiky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:53
- Nahlásit

Monty

já ti klidně dovezu svůj, mě se v něm zas nechce bydlet!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lola1
a na tu resekci prý asi nebudu muset chodit
no hurá!!! jinak stejně litylity i tak!
tady to klouže taky nenávidim to a musim jít ven a dřít((
jo a cííí chatku ale sama s nanynkou

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:57
- Nahlásit

Adiddaska
a já ho neumím postavit ten stan

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:06
- Nahlásit

Monty
já ho neumím postavit
šiš tak ho vyzvi ne a von se ti postaví

All
hele essi chcete vážně mrdice je nevyšší čas, páč to maj na léto docela plný.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

Alexa
jasně vyzívám tě stane, aby ses mi postavil

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

Alexa

já chci Mrdice, vyzjisti to, jak by se tam daly dát ty stany a kde!!! Bylo to tam boží, i to okolí, krásný na procházky, ale zároveń na skok k civilizaci do krámu a do hospody. Prostě boží!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:23
- Nahlásit

kuwa, teď mi tu brečela kámoška z vedlejšího kanclu, že to tady nedává, bylo mi jí strašně líto, protože jsem se tak cítila asi tři týdny zpět, dostala jsem se z toho až po tomto víkendu ale to zase příjde, taky člověku nezůstane dobrá nálada moc dlouho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:29
- Nahlásit

Biluška
já jdu do autíčkový nemocnice v pondělí, budu to mít za 1600kč, tak prosím až budeš posílat výplaty, nezapomeň na mě

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:34
- Nahlásit

kejtlinjá jdu do autíčkový nemocnice v pondělí, budu to mít za 1600kč,

tak esli ti tam budou vyměňovat jen olej a filtry, tak to je docela drahý, kanystr (5l) oleje máš za 500,- , filtr cca 120Kč olejový, 60Kč vzduchový. A jestli ti tam dolejou ještě fridex co si sama doneseš, tak tomu se říká rychlý prachy, práce na hodinu za 900,- ..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

pawLINka
Můžete mi někdo vysvětlit, proč se ta Grinofka chtěla oběsit?
Sem četla GRIFONKA, a furt hledala, kdo věší Vita!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:13
- Nahlásit

Pokud se jede do mrdic, chci bejt v chatce, do stanu do mrdic nejedu 100%. V chatce chci bejt buď s Atuší, na tu už jsem zvyklá nebo s Crysou, na tu jsem taky zvyklá a navíc ta má čokly v kotci.

Jinak bych teda ale koukala ještě po něčem jinym, ty mrdice jsou zatraceně malý, pokud by tam mělo bejt lidí jako na karnevalu, sme v prdeli a nikdy se tam nevejdem, neni tam ani dost kotcůch.

Termín - líbí se mi první týden v srpnu, či druhý. Už jsou aspoň trošku chladnější večery, že neni takovej hic děsnej v noci.

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:16
- Nahlásit

stetisek123
Sem četla GRIFONKA
máš vidiny

Jse, zase f práci ty dva dny volna byly nějaký děsně krátký

JÁ POJEDU KLIDNĚ POD STAN ALE MUSÍ NA TO BEJT POČASÍ - gdyby byla zima jako v mrdicích tak se dobrovolně zastřelim před nocí !!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:22
- Nahlásit

Hele, varianty:

http://www.kynologickyareal.cz/index.php?article=k ynologie

Areál Kristýny

Nýřany, u Agáty.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:26
- Nahlásit

Podle mě sou Mrdice pro celožumpí tábor malý....Potřebujem něco s chatkama, něco jen pro nás, nikdo jinej tam nesmí bejt, nemělo by nás to zruinovat. Oddělenej plac, společná místnost a venkovní posezení.

Za mě je ještě varianta k Eldorádům, maj to tam velký jaxsviňa, do léta už by to mohli mít aji opravený a víc pokojíčkůch.

Nezapomeňte, že v létě přijede na náfštěvu Lejendička zase!!!! A jesi veme fšeckiii harantíííí, bude jich taky hafec.

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:26
- Nahlásit

jelymáni, zas vůbec nic nestíham, překvapuje vás to? mě už nee.. byla jsem v poledne v servisu, fábulinka do tý doby nezamrzla, teď už se jí snad dostává péče - ale jako nelíbilo se mi že na ní budou hrabat takový vošlivý zmaštěný chlapy.. - de mít fyzickej fstah k autu? Mi to příde ještě vo něco divnější než davídkový fstah s Tomášem..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:29
- Nahlásit

Sem zažila konečně něco poprvé v životě. Jdu s čoklama po polní cestě koukám do dáli a klid, ticho,jinovatka. Kochám se najednou mě něco šimrá na noze, si pomyslím, že asi nějaká tráva. Tak se ohnu,ale tráva nikde, všude holá zem bez trávy. Ale na noze, pod kolenem se pod teplákama rýsuje malá boulička...Polilo mě horko, už sem viděla, jak někomu utekl jedovatej štír a u mě hledá teplo... Odhrnuju pomalu nohavici nahoru, je mi zle napětím,....a vona myš!

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:30
- Nahlásit

Gerda
no a taky by bylo dobrý kdyby tam byly kotce. Sou u Eldorádů kotce????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:33
- Nahlásit

Alexa
taky by bylo dobrý kdyby tam byly kotce
AJOOOO!!!!!!!

Sou u Eldorádů kotce????????
Myslim že ne, musíme zjistit.

Je to tam velký jak blázen, už jen na karnevalu byly mraky lidí a čoklůch, tohle se do mrdic nikdy nevejde, kotců tam je jen pár, pár odkládaček, mrdice jsou fajn na víkend, ale na týden v tomhle počtu si myslim, že ne.

Určitě musí bejt v blízkosti taky voda, to je jasný. Voda na plavání pro čokly.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:35
- Nahlásit

Gerda
Určitě musí bejt v blízkosti taky voda
to by Sophyje byla moc ráda, jak jsme šly na procházku tak se tak nejméně 5 x brodila ve vodě, byla studená jak sviňa a ta sviňa se v tom vyžívala jak ichtyl

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:37
- Nahlásit

Gerda
Určitě musí bejt v blízkosti taky voda, to je jasný. Voda na plavání pro čokly.
u Eninky?

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání