Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:17
- Nahlásit

davidkova renata
uš máš fotky senilito někde?
Nemám debilito.

Jsem se na to včera vyprdla. Přiznávám. Přišla jsem domů skoro o půl 6 a měla jsem sílu jít akorát se psama ven, umýt se a spát. Dneska se budu velmi mnoho snažit, abych to zvládla. Taky jsem si to mohla vzít do práce a udělat to při chvilce tady. Ale to bych nesměla být tak vyndaná, no.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:21
- Nahlásit

pawLINka
koukneš mi prosím na ten foťák?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:36
- Nahlásit

Volal mi táta, jestli jsemdorazila do Kralup v pořádku. Jela jaem totiž svým autem a potkávala jsem hasiče a dokonce i záchranku,protože na obchvatu Velvar je nějaká velká bouračka a matka propadla panice. Ta bouračka je tak velká, že o ní furt mluvěj na frekvenci 1.
Je hnusná zima a záda mě dneska bolej i skrzevá fety. Určitě je to tím hnusným počasím

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:39
- Nahlásit

BaicoVolal mi táta, jestli jsemdorazila do Kralup v pořádku. Jela jaem totiž svým autem a potkávala jsem hasiče a dokonce i záchranku,protože na obchvatu Velvar je nějaká velká bouračka a matka propadla panice. Ta bouračka je tak velká, že o ní furt mluvěj na frekvenci 1.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/cl anek.phtml?id=721554#utm_medium=newsbox&utm_source =centrumHP

Pavliii
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:46
- Nahlásit

pawLINka
Alexa
Gerda

mám ten obleček teda dát Gerdě, ať ho předá Alexe?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:55
- Nahlásit

Pavliii
Jééééé, super.
Jj, předej ho Gerdě, ať ho předá Alexe a ta mi ho pošle i s nabíječkou a lososákem.

Monty
Dívala jsem se včera a neřekla bych, že je až tak špatný. Fotila jsem předtím s podobným a docela to šlo.

Zkoušela sis pohrát s nastavením - třá dát si to na pohyb apod?

V recenzích teda psali, že s ostrými fotkami má někdy problém, bo má málo světelný objektiv a tudíž používá dlouhou uzávěrku a tudíž je těžké udržet foťák bez hýbání natolik, aby se ti to nemázlo.
Ovšem za hezkého počasí by ti měl fotit fakt hezky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:56
- Nahlásit

Monty
Ono jde totiž o to, abys třá nevyhodila peníze za zrcadlovku a neměla rozmazané fotky i pak.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:09
- Nahlásit

Jedem pokousat fíka a čmuchat. Čus nááádhery

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:13 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Monty

Tady máš třá fotky, který jsem fotila něčím podobným, jak máš ty. Je to v pohybu a na plný zoom. Není to extra dobrý, ale na tu hrůzu to jde.

Hlavně se nikdo nedívejte, jak Aaron kouše na čtvrt huby.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:16
- Nahlásit

pawLINka
jo no, musí být dobré světlo, třeba fotky doma se mi vůbec nelíbí, fotím skoro vše na sport, a taky mě štve, že mu dlouho trvá než se vyfotí další fotka.
Některé fotky fotí pěkně, ale některé jsou děsné, nevím ale myslím, že snad každá zrcadlovka fotí hezčí fotky než ten můj

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:22
- Nahlásit

Monty
a taky mě štve, že mu dlouho trvá než se vyfotí další fotka.
No tak na v tomhle is na zrcadlovku nemůžu stěžovat. Je rychlá jak blesk. Teď jsem si i něco přečetla a jsem schopná si už pohrát i s nastavením. A výhledově plánuju koupit i lepší objektiv, alr to bde nejdřív v lednu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:23
- Nahlásit

Monty
Jj, určitě bude fotit hezčí fotky, ale taky to je trochu rukama, no. Já třeba fotit vůbec neumím, i když bych se to strašně chtěla naučit...

Když jsem si koupila zrcadlovku (pravda, takovou nic moc), tak jsem byla zpočátku velmi zklamaná tím, co mi z těch fotek lezlo. Hlavně z fotek v pohybu... Ale postupem času jsem aspoň pár zásad pochopila a docela se to zlepšilo. (Teda, doufám, že budu mít aspoň jednu hezkou fotku z obran v Jílovém. )

No a teď bych strašně ráda prodala tuto zrcadlovku a šla do úplně jiné značky a začala fotit trošku líp.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:25
- Nahlásit

Baico
Jaké máš tělo?

Já bych chtěla Nikon d90. :slintajícísmajlík:

Stačilo by mi zatím tělo a objektivy bych dokupovala postupně. Jenže skrz šetření na auto se to neuskuteční.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:25 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

pawLINka
No a teď bych strašně ráda prodala tuto zrcadlovku
A co máš? Já mám Cannona a nestěžuju si, jen to chce prostě lepší objektiv, než ten, co mi dali v základní výbavě.
Edit: Tak už to vím.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:26
- Nahlásit

Z Barona:

Hledáme spolupracovníky v ČR a SR pro podporu produktů cdVet z přírodní lékárny pro zvířata

Pro podporu produktů cdVet z přírodní lékárny pro zvířata hledáme spolupracovníky v ČR a SR. Formy spolupráce: presentace a prodej na výstavách, klubových či sportovních akcích (psi, kočky, koně), redaktor časopisu BARF, telefonní podpora (práce z domova), obchodní zástupce pro zooobchody (pes, kočka, teraristika), doplňky výživy pro koně a hospodářská zvířata. Podmínkou je přírodní orientace uchazeče s důrazen na přirozenou výživu (u psů a koček BARF) a vlastní zkušenost s produkty cdVet. Vaše konkrétní návrhy o spolupráci + popis vlastní zkušenosti s produkty cdVet, životopis, foto a reference rádi přijímáme na prace@baron.cz. Každému uchazeči odpovíme. Vybrané spolupracovníky odborně zaškolíme.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:27
- Nahlásit

Baico
pawLINka
no asi si to nejprve vyzkouším u někoho se zrcadlovkou a pak se rozhodnu, zda do nějaké jít či ne

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:27
- Nahlásit

pawLINka
Já bych chtěla Nikon d90
Tak prej Nikony jsou dobrý, ale canony mají levnější objektivy. Já mám CANON EOS1000D.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:31
- Nahlásit

Baico
Já mám olympus E-420.
Kupovala jsem tehdy to nejlevnější, co bylo pro začátečníka dostupné a reálné. Navíc mi ji všichni pro začátečníka doporučovali.
Navíc jsou k tomu 2 objektivy... Jako spokojená jsem, ale vadí mi např. blesk a taky se mi nechce do Olympuse investovat...

No snad se mi podaří si časem pořídit něco lepšího...

Monty
Škoda, že sis nechtěla půjčit můj foťák. Bych ti ho klidně půjčila.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:34
- Nahlásit

pawLINka
tak třeba někdy příští rok, když domluvíme něco s tou makrelito
už jsem ji o tom říkala, a říkala, že souhlasí, ale až příští rok na jaře

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:34
- Nahlásit

dementci,co děláte...mně pes spí na noze a v polospánku mě sleduje jednim vokem

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:36
- Nahlásit

pawLINka
já stejně na ten foťák nějak nespěchám, nejsou zatím na něj prachy, takže teď můžu zatím o zrcadlovce jen snít

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:37
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já jsem v práci a nic mě nebaví, tak jdu radši objednat maso pro psy.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:46
- Nahlásit

Teda, tak vy tu chvíli máte chlapa na návštevě a rozkecáte se do 4 stránek, se z vás picnu, vy ste jak naddrženky
Čekám na vetamix, prý do hodiny...tak uvidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:47
- Nahlásit

Brýtro vy nakřáplý zrcadlofky!
Zase v hokně? No jo, kde jinde...už jen dnes a zítra

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:47
- Nahlásit

Sízra Milanová
dementci,co děláte...mně pes spí na noze a v polospánku mě sleduje jednim vokem

Jsem nasraně vstala a došla s čoklama do tý zimy a mlhy, je to tady jak ve filmu Mlha čekám co ne mě vybafne... psa jsem vypustila na louku a orientovala jsem se jenom po zvuku, ten bílej nebyl v tom bílym sráči vidět vůbec.
Teď sedim doma, hřeju se a přemejšlim jak to udělat abych už nemusela vylízt... bohužel to asi nepude protože musim do práce

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:49
- Nahlásit

Gerda
ty máš v pátek dovolenou?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:52
- Nahlásit

Grin
dneska nahrazuješ tu neděli?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:57
- Nahlásit

Monty
ty máš v pátek dovolenou?
my všichni máme v práci volno, dostali sme ředitelský volno a tak už máme zítra pááááátééééék! Jo!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 09:59
- Nahlásit

Grin
Jsem nasraně vstala a došla s čoklama do tý zimy a mlhy, je to tady jak ve filmu Mlha čekám co ne mě vybafne... psa jsem vypustila na louku a orientovala jsem se jenom po zvuku, ten bílej nebyl v tom bílym sráči vidět vůbec.
Teď sedim doma, hřeju se a přemejšlim jak to udělat abych už nemusela vylízt... bohužel to asi nepude protože musim do práce

Ty voeee,já včera večír vyšla na louku před domem a pes si čuchá jdu bezmyšlenkovitě za nim a najednou koukám...v§bec jsem nevěděla jakym směrem je náš barák,byla jsem jak v hrachový kaši,přesně jsem si vzpomněla na film Mlha ,tak jsem nechala Nyxu, aby mě jako slepecký pes vyvedla z toho shitu

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:07
- Nahlásit

Gerda
tak to se máte tak si to pořádně užíjte paní, mysím, že má být hezky
my se půjdeme alespoň ve čtvrtek procházkovat s makrelito, jinač se teď moc přes týden nevídáme, protože chodím už domů za tmy

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání