| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:04
- Nahlásit
hally001
já bydlim na vesnici a je fakt že asi a na max. 5 výjimek se pes nekouknul za vrata dvora, já jsem naprostej idiot a asi těžce za vodou, protože krmím své psy masem, předtím to byli kvalitní granule prémiové řady, když tescovky psu bohatě stačí atd....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:05
- Nahlásit
Sízra Milanovásem si je zapomněla u rodičůch,teď nevim co si bez nich počít
woe a co když ti v nich běhá taťka?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
woe a co když ti v nich běhá taťka
no ty woe to je přectava
myslíš že by měl rudko širokej úsměf???????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:09
- Nahlásit
hally001
nemám slov, jen těch sprostých a těch bych se našlo strašně moc
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:11
- Nahlásit
hally001
to je neskutečný tohleto achjoooooooo fuj úplně je mi z toho blbě chudinka fenečka... a to má ten nádor jako maligní nebo co??? POdle mě to bue blbej benigní nádor a utratit kvůli tomu zdravý zvíře... achjoooooo fakkt nad tim nemůžu ani přemejšlet ZASRANÝ LIDI!!!!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:12
- Nahlásit
jdeme spát, jsem unavená, dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Monty brou holkýý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:15
- Nahlásit
Monty
brou
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:19
- Nahlásit
Grin-podle mě má prostě bouličku na mléčné žláze, kterou jsem u našich fenek v minulosti řešila několikrát...ona tvrdí že se trápí...a když je i ten útulek na nic...hele, bude jí líp...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:22
- Nahlásit
Taky už povalim, pustim si na dýfku agenta Muldera, aby se mi dobře spinkalo, doufám že tam bude mít hodně příšerek Chlap ještě musí ven se psama, cha cháááááá!! Tyjo, tisíckrát radši chodim ráno a přes den, než tuhle jednu večerní procházku. Máme to suprově rozdělený! (tim rozdělený myslim já na půlhodiny ráno, já na dvě a víc hodin odpo, já na hodinku večer a on na deset minut v noci... ale stojí to za to )
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:24
- Nahlásit
hally001
achjo... je tu někde smajl mlátící hlavou do stěny?? Ten by to vystihl. Prostě utrácet zdravý 4letý zvíře... achjo.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:30
- Nahlásit
Alexa
Crysa
jste normální ouchylný prasata a neznám vás!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:31
- Nahlásit
já nacpala odčervováky ted´ velkým holkám-předtím se mi nechtělo ven, zavřu malý, co jsoiu vykopnuti ven na vyčůrání a taky zalehneme nejdřív k mulderovi a pak zalítneme do peří
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:33
- Nahlásit
Jdu spáááááááááááát
kejtlin
zalehneme nejdřív k mulderovi
laskavje se neopičte pani
dobrou fšem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:34
- Nahlásit
Nazdar lidé, už sme domki, je tam mlha jako blázen, skoro sme neviděli filátko, když rotovalo. Už se ví, kdo způsobil ten škandál s dortama? Já si pořádně nefšimla krz tu šlehačku, strašně byl ten čék opatlanej a někdo furt křičel body šot, body šot....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:43
- Nahlásit
Grin
laskavje se neopičte pani
ty si vem skalyjovou, máldra mam já
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:47
- Nahlásit
kejtlin
jako skalyjová neni špatná ale máldr je máldr!!!
A du čauauauauauauaaauuuuuu
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:50 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
Gerda
Já si pořádně nefšimla krz tu šlehačku, strašně byl ten čék opatlanej a někdo furt křičel body šot, body šot....
Pani to sem taky prošvihla japato?Každopádně dodatečně sem spočítala na prstech obou ruk-pozoR-ŽE NA DORTU SEXOVALO OSUM OPAKUJI OSUM LIDÍ!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:55
- Nahlásit
Pakunobecny
Pani to sem taky prošvihla japato?Každopádně dodatečně sem spočítala na prstech obou ruk-pozoR-ŽE NA DORTU SEXOVALO OSUM OPAKUJI OSUM LIDÍ!!!!
jo ale dalších 10 lidí to prošvihlo, to je prd grupáč todleto
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 23:23
- Nahlásit
kejtlin
jo ale dalších 10 lidí to prošvihlo, to je prd grupáč todleto
Tak ale zas v tý kose to je vo zdraví já osobně počkám na horké léto
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 23:44
- Nahlásit
Pakunobecny
kejtlin
ŽE NA DORTU SEXOVALO OSUM OPAKUJI OSUM LIDÍ!!!!
jako 8jo? Ale doufám že až potom co sem si svůj kus nasyslila a odvezla!!!! Co jste tam potom dělali s navrátivším se Tondasem a jeho krizí středního věku je už vaše věc...díky
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 23:55
- Nahlásit
Tondas
dobrý večer pane, jak já vás chápu. Vy si sem přijdete slušně popovídat a vůbec nejste pochopen. Býval jsem na tom stejně ale v té době tady byl dobrý brach Argošek. Přeji hezký večer.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 00:10
- Nahlásit
Benda
a kruci...čím víc nicků máš tolikrát si člověkem?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:16
- Nahlásit
Coto toto? Ste všici zmrzli co?! Ranní chvilka pro meteokoutek - u nás na kopci je mínus jeden stupeň, za to ve Varech? -6,5!!!! Mam díky akci "jezdíme po ČR bez víčka na nádržce" v chladiči 100% čistou vodu, po fridexu ani památky - do servisu jsem objednaná na poledne, musej mi ten chladič vypustit, fridex už neni kam nalejt... se trochu bojim aby voda do tý doby nezměnila skupenství...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:23
- Nahlásit
Bré deň zmrzlíci.
Je tam nechutná kosa a nejvíc mě sere tam zkur-ená mlha, co padá a mrzne. Tomáš byl po ranní procházce jak děda mráz, ale zapomněla jsem ho vyfotit.
Jsem se nasrala hned po ránu skrz náš cvičák. Stačí jeden pitomý email o 2 řádcích a čék bude startovat celý den na první našlápnutí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:37
- Nahlásit
Čus bus cambus!!
Včera už jsem nazapínala comp. Ale taky jsem nikoho neviděla vyskakovat z dortu, což mě velmi mrzí.
Grin
Mě nepřijde zajímavý, že mě paní poradkyně přehlíží, mě to přijde naprosto normální
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:50
- Nahlásit
dobré ráno, dneska se mi opět nechtělo vůbec vstávat a málem sem usla v tramvaji, jsem po tom víkendu nějaká věčně nevyspalá
jinka mám tady kopu práce, tak budu pilně pracovat, tada aspoň jsem to měla v plánu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:59
- Nahlásit
proč je tak hnusně že mi ani nejede Seznam??!!
a du do kuflandu,nepyšte!
pawLINka
uš máš fotky senilito někde?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:03
- Nahlásit
dobré ráno.
davidkova renata
mě seznam jede
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:04
- Nahlásit
nazdar blázni voseksovaný
tedy já jsem byla velmi vyjímečně v práci už ve čtvrt na 8
pawLINka
Jsem se nasrala hned po ránu skrz náš cvičák. Stačí jeden pitomý email o 2 řádcích a čék bude startovat celý den na první našlápnutí.
ani netušíš jak moc ti rozumim
|