| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
Já mám taky zítra pátek, bo v pátek mám dovolenou a jedem zase vlakmo takovou dálku. Asi jsem toho měla málo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:17
- Nahlásit
pawLINka
kde jedete?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:17
- Nahlásit
Monty
Do Lysé nad Labem na celostátní výstavu žvížat.
Jen s sebou beru Toma, pač musím a nevím, jestli mě tam s ním pustí, tak se možná jen projedu vlakem tam a zpátky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:19
- Nahlásit
pawLINka
Jen s sebou beru Toma, pač musím a nevím, jestli mě tam s ním pustí, tak se možná jen projedu vlakem tam a zpátky.
Hele já byla s klkama naprosto v pohodě v Lysý na Zemědělci, jen mseli mít na čumáku košíky. Pro jistotu vem sebou i očkovák a myslím si, že nebude problém.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:20
- Nahlásit
pawLINka
tak se podívej na jejich stránky, ale snad jo, vem mu vočkovák a nevim proč by ho nepuistili. A jedete hned zpátky bo tam spíte???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:22
- Nahlásit
Baico
Alexa
OK, očkovák beru, náhubek je samozřejmost. Na stránky můžu taky ještě mrknout. Ale beru ho tak jako tak, takže je to celkem jedno vlastně.
Jedem na otočku, hned zpátky.
Takže strávíme 7 hodin ve vlaku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:23
- Nahlásit
stetisek123
dneska nahrazuješ tu neděli?
bohužel neděli nahrazuju v neděli, dneska nahrazuju volno z minulýho měsíce kdy jsem potřebovala něco zařídit
Sízra Milanová
jsem nechala Nyxu, aby mě jako slepecký pes vyvedla z toho shitu
tak to ten můj blbec by mě nikam nevyved, ten by se max sám ztratil
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:24 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Alexa
Baico
Tak psi tam nemůžou.
!!! POZOR !!! DO VÝSTAVNÍCH HAL NEBUDE UMOŽNĚN VSTUP SE ŽIVÝMI ZVÍŘATY !!! POZOR !!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:25
- Nahlásit
pawLINka
nebo tam zavolej, bude tam uvedeno určo nějaké číslo, ne??
Takže strávíme 7 hodin ve vlaku
ty vole a v jeden den, ty jsi blázen mě to stačilo o víkendu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:26
- Nahlásit
pawLINka
!!! POZOR !!! DO VÝSTAVNÍCH HAL NEBUDE UMOŽNĚN VSTUP SE ŽIVÝMI ZVÍŘATY !!! POZOR !!!
Tak asi nějaká změna. Ségra bydlí v Lysý, ale nevím, jak by to Tom zvládnul, kdyby jsi si ho u ní odložila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:26
- Nahlásit
pawLINka
tak to je blbý, ale do areálu vás snad pustěj tak se holt budete muset prostřídat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:27
- Nahlásit
Baico
ale nevím, jak by to Tom zvládnul, kdyby jsi si ho u ní odložila.
no u mě by to zvládnul f pohodě ,ofšem nepřeju si aby ho zde odkládala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:28
- Nahlásit
Baico
Alexa
No změna to je, protože jsme tam byli předloni a psi tam byli...
No to je fuk, tak se nějak prostřídáme nebo půjdu keškařit nebo budu doma...
Baico
Ségra bydlí v Lysý, ale nevím, jak by to Tom zvládnul, kdyby jsi si ho u ní odložila.
Ježiš, to bys jí chudině nemohla udělat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:31
- Nahlásit
pawLINka
Ty vade, sedum hodin vlakem je raketa.....My tak jezdili po španělsku s lístkama z prahy, byly to místenky, ve španělsku už se platily právě jen místenky, je jízdenky, ty byly zakoupený z prahy. V španělsku nemůžeš jet vlakem jen tak, že do něj nastoupíš, každej má svý sedadlo a sedí, žádný na stojáka neni. A tak jsme za každou cestu platili jen 3 ojra. Pročež sme si řekli, že abychom na tom vydělali, vyberem si nejdražší jízdenky a pojedem někam, kde to stojí třá 50 ojro a my budem platit jen 3 za místenku. Takže sme jeli ze sevilly do zaragozy, asi osum hodin vlakem tam, to stálo 50 ojr. Dělali sme to zejména proto, že nám z barcelony odtáhli auto a na odtahovym parkingu, ktrej sme hledali půl dne, sme platili 140 ojr pokutu. A to byly naše poslední peníze. Takže sme se pak už jen vozili vlakem, bo sme stejnak už neměli nic, za co bychom mohli někam jít )))) Tož tak v jednom dni sme jeli 16 hodin vlakem. Jen tak.... ))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
ty radši bež prosim tě honit jelena....díky
http://www.youtube.com/watch?v=-EMZQ6xFcNY&list=FL J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=1&feature=plpp_video
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:41
- Nahlásit
Můžete mi někdo vysvětlit, proč se ta Grinofka chtěla oběsit?
Gerda
To je super zážitek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
ty radši bež prosim tě honit jelena.
příííšerná pohátka ..ofšem rači bych ten vobrázek se srnkama u tratě jak maj všecky nohy zadní a navíc vopařený
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
příííšerná pohátka..ofšem rači bych ten vobrázek se srnkama u tratě jak maj všecky nohy zadní a navíc vopařený
DH nebo tě zhypnotizuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
nebo tě zhypnotizuju
tag schválně a neser nebo ti dám k naroskám brašničku s první pomocí
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:13
- Nahlásit
děcka, víte co mě napaslo? My si dycky děláme hromadný fotky psůch, ale vůbec jsme si neudělali hromadnou žumpích lidiůch!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:14
- Nahlásit
pawLINka
proč se ta Grinofka chtěla oběsit?
už jsem se na takový hrozný jelyta nemohla dál dívat asik
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:19
- Nahlásit
Grin
už jsem se na takový hrozný jelyta nemohla dál dívat asik
se ti nedivím
Adiddaska
to je bubý nápad ještě, že tam my orijenťačky tak často nejezdíme (ale to jen kvůli tomu nápadu s tím focením, jinak bych zase jela )
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:33
- Nahlásit
Adiddaska
děcka, víte co mě napaslo? My si dycky děláme hromadný fotky psůch, ale vůbec jsme si neudělali hromadnou žumpích lidiůch
to mě napadlo dokonce i tam,ale pak jsem pila a pila a čímdál víc se jakákoli myšlenka konstruktivní byla ihned zapuzena
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:36
- Nahlásit
ale vůbec jsme si neudělali hromadnou žumpích lidiůch!!!
Adiddaska
To mě tam napadlo, ale byla jsem na tom podobně jako Maruš, tedy: ale pak jsem pila a pila a čímdál víc se jakákoli myšlenka konstruktivní byla ihned zapuzena
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:38
- Nahlásit
Jako co mě faktïcky naštvalo, bylo to, že tam bylo toliko lidůch, že jsem neměla šanci se všema aspoň trochu promluvit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:39
- Nahlásit
pawLINka
že jsem neměla šanci se všema aspoň trochu promluvit
Hele to buď i ráda. V létě v Mlíkoších jsem v průběh jednoho večera řekla, že j to někdy lepší číst, než poslouchat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:41
- Nahlásit
pawLINka
Jako co mě faktïcky naštvalo, bylo to, že tam bylo toliko lidůch, že jsem neměla šanci se všema aspoň trochu promluvit
taghle je to dycky ale .-))) bejt tam tejden či dýl tak ta šance je,ale tohle je krátká doba prostě,strašně se to tříští bo lidí je moc..nic si z toho nedělje,já taky nemluvila skoro s nikým .-))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:44
- Nahlásit
Baico
že j to někdy lepší číst, než poslouchat
Mě to bavilo i lajf.
davidkova renata
nic si z toho nedělje,já taky nemluvila skoro s nikým .-))))
Nj, ale ty ty lidi znáš. Já ne a kdoví esli se k vám vůbec ještě někdy dostanu. Tagže esli jo, tak příště chci zase mluvit s tou druhou půlkou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:56
- Nahlásit
pawLINka
Mě to bavilo i lajf
mě taky, ale taky jsem třeba nestihla s někým moc mluvit, asi nejvíce na proházce a ve školce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 11:59
- Nahlásit
Nazdar čůzy.
Miňonka je zase v autíčkonemocnici Dneska mě nedovezla do cíle, zklamala mě Dojeli jsme do Albrechtic a tam začala svítit jak na prvního máje, blikala fšema kontrolkama, umřely fšechny ty hejblátka na palubce - tachometr a tak...furt akorát blikala. Sem zděšeně volala Mášenovi co jako to auto chce, že musím jet do Bohumína Mášen říkal "proboha, nejezdi do Bohumína, jeď hned do servisu. A nigde nezastavuj, jak ti to zdechne tak už to nenastartuješ" Sem to otočila, valila sem do servisu, na poslední křižovatce před ním jsem musela dát přednost kamižounu, zastavila jsem, chcíplo mi to a už to neodjelo Nějaký hodný pán mi pomohl odtlačit auto na bok, zaběhla jsem do servisu jim říct, že Míňa je umřitá o ulici vedle, hodný pán servisák co mě velice dobře zná (bodejť by ne gdyž moje výplata chodí prakticky na jeho účet tam pro ni došel, dotáhl ji na laně dovnitř, chvíli se jí hrabal ve střevech a pak řekl, že je to nějaký altavátor či co, že to spraví do zítřka a že to bude stát dva a půl tisíce Su nasrané Ještě víc su nasrané bo autobus mi jel až za hodinu a čtvrt, vlak za hodinu a půl. Nechtělo se mi tam čekat tak sme s Haryášem vyrazili pěšky. Venku sněží, mrzne a Biluše si jde patnáct kiláků v tričku s krátkým a v žumpamikině. Blpka Harýs cestou omrznul, normoš se na něm udělala jinovatka a vypadal jak Goro bílý pes . Na mě se asi udělala taky, ale neviděla sem se tak mi to bylo jedno . Včil už dvě hodiny topím, třá ještě někdy rozmrznu. Ale spíš ne
|