Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 20:50
- Nahlásit

Crysa
ty seš taky dobrej bourák, twl jak si tam běhal nahatej mezi psama a pořvával "tééééplééé klobáááásyyyy, pooooooslední kus, kdo si pospíší neprohloupííííí

evidentně jsem odešla předčasně bo toto si napamatuju teda bohužel, což mě teda dost mrzí

Tondas
Co Sizra, už použila nové pládlo ?

Pche,to si šetřim až na intimní chvíle při alfarolingu....

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 20:51
- Nahlásit

Crysa
když měl koš a vypadal jak jágr v přípravce tak mám nárok na to si nebýt jistý

Alexa
jedna jako druhá

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 20:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
až na intimní chvíle při alfarolingu..
bych chtěl vidět pohled toho rolovanýho ............ hlavně at to není kynolog leda z bluečka ten by to ocenil

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 20:57
- Nahlásit

Tondas
bych chtěl vidět pohled toho rolovanýho ............ hlavně at to není kynolog leda z bluečka ten by to ocenil

hele buď dobrej, teďka tu mistříš,ale v neděli ses nás všech...plachej

http://www.youtube.com/watch?v=NilZAbq3H8c&feature =related

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 20:57
- Nahlásit

mam hlat, a nechce se mi nic dělat

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
no počkej sem ale avízoval, že mám krizy středního věku. A pleteš se já se našel v rozhovoru s tím francouzem pijerem rišardem

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
beztak mi zavidis muj novy perspektivni fstach

No to rozhodne, bo ja mam stary fstach a jeste jen primerene perspektivni

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:10
- Nahlásit

Tondas

A pleteš se já se našel v rozhovoru s tím francouzem pijerem rišardem

jakym pijérem rišárem....já se z toho zcvoknu asi, já byla na jiný akci evidentně než vy ostatní,bo si ani nepamatuju jaks skákal nahatej z dortu,jak tu zaznělo...

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
jaks skákal nahatej z dortu,jak tu zaznělo...
z dortu skákala crysa a svádí to na mě

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:19
- Nahlásit

Tondas
já tě nesvádím, seš prej už zadanej a žádanej, první s vyskakováním z dortu tu přišla Gerda!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:22
- Nahlásit

Crysa
já tě nesvádím, seš prej už zadanej a žádanej

jo,prej si můžeš podat žádanku ale davídková ti to musí podepsat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:33
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale davídková ti to musí podepsat
to nevim essi mi to Tom povolí..

jinak nevim vo čem se dohadujete bo z dortu skákal přeci tatka magyjon aby pak sízru naložil do vozu a vodves jí směr nach hauze

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:36 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit

Crysa
já tě nesvádím,
to ti věřim ale snažíš se mi přišít ten rozbitej dort a veřejné pohoršení

Sízra Milanová

ale davídková ti to musí podepsat

to už je jak na bluečku

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:37
- Nahlásit

a ze kterýho vlastně skákal dortu?????????, z toho jak laguna skovala???????????????,

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:37
- Nahlásit

Tondas
veřejné pohoršení
hmm tak essi pohoršení tak tedy asi nebude mít sízra zájem

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

davidkova renata
jinak nevim vo čem se dohadujete bo z dortu skákal přeci tatka magyjon aby pak sízru naložil do vozu a vodves jí směr nach hauze

no jo,ale to už tam plachej Tondas nebyl že jo bo se někam tajemně vypařil i s krizí středního věku...mimochodem neni hezký, že ti takhle řiká

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
bo se někam tajemně vypařil i s krizí středního věku...mimochodem neni hezký, že ti takhle řiká
debilééééééééééééééééééééééé

hally001
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:42
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jsem v tom novym zaměstnání a dneska při odchodu mi jedna kolegyně říká:" musím nějak stihnout utratit psa...tak do soboty..má nádor na mléčný žláze...jsou jí 4roky"..tak jsem jí říkala, že to bude na operaci a že je to mladá fena a..."no nechci jí nechat trápit, myslela jsem, že jí dáme do útulku, ale tam by tu operaci za 2 500Kč taky neplatili a nechali jí utratit"...hned jak jsem jí poprvé uviděla věděla jsem že je to kráva nebeská...instinkt nezklamal...pička blbá

Grin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:44
- Nahlásit

hally001
Cóóóóó?

hally001
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:46
- Nahlásit

Grin-já jsem z těch informací byla tak konsternovaná, že jsem se jí ani nezeptala jak to myslela, s tím útulkem a... . Říkala že má jednoho drahýho doma a tuhle kříženkuá na baráku..kdyby to byl drahej pes říkala, tak by nad tím uvažovala, ale tohle je vořech, tak to nemá smysl..

Tondas
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:47
- Nahlásit

Sízra Milanová
bo se někam tajemně vypařil i s krizí středního věku
to je součást té krize vypařovat se

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:50
- Nahlásit

Sízra Milanová
bo se někam tajemně vypařil i s krizí středního věku...mimochodem neni hezký, že ti takhle řiká

tysi kretén.-)))))))))))))))) vem si ty nový gatě a di si vlhnout do pelechu jako alexa při čtení rodokmenůch))))))))))))))
hally001

co na to říct!

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:50
- Nahlásit

hally001."no nechci jí nechat trápit, myslela jsem, že jí dáme do útulku, ale tam by tu operaci za 2 500Kč taky neplatili a nechali jí utratit"...

a zakopalas tu náhderu dost hluboko???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:54
- Nahlásit

hally001
nemůžu se vyjádřit nenapadají mě žádná slušná slova, nejslušnější věta je , že je to píča a přála bych jí to samý, stojí za hovno, tak at´ jí humánně utratí, nevyplatí se něco takovýho zachraňovat a operovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:57
- Nahlásit

hally001
no ty krá...so to je pípípípíp a takovej člověk dělá s lidma jo, a ještě by mě zajímalo proč to musej akutně stihnout do soboty, jedou na dovču někam?

hally001
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 21:59
- Nahlásit

Mě napadlo že pro toho čokla bude lepší, když mu nechá dát injekci...je to kráva, to že se jí to vrátí je jasný...nevím jak fenka žije, ale u takovýhle pičky předpokládám že blbě, tak jí bude asi líp. Já mám asi 40kolegů a...kromě dvou se ke psům chovají tak, že bych blila...ale je to vesnice a jsem natolik v reálu, že pokud mají co jíst a kam se schovat pokládám je za "šťastný" zvířata...je to blbý, ale je to tak..tady je takovejch kokotů, že je to neřešitelný, protože oni mě pokládaj za magora...a ani šíření "osvěty" NEPADÁ NA ÚRODNOU PŮDU...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:02
- Nahlásit

hally001

bože a kde to pracuješ? Na Ukrajině nebo v Rumunsku?

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

hally001

Říkala že má jednoho drahýho doma a tuhle kříženkuá na baráku..kdyby to byl drahej pes říkala, tak by nad tím uvažovala, ale tohle je vořech, tak to nemá smysl..

život toho vořecha má podle mě větší smysl než život takovýho kreténa co tohle vysloví

davidkova renata
tysi kretén.-)))))))))))))))) vem si ty nový gatě a di si vlhnout do pelechu jako alexa při čtení rodokmenůch))))))))))))))

sem si je zapomněla u rodičůch,teď nevim co si bez nich počít

hally001
Člen
- Nahlásit

Alexa-no ke klientům se chová velmi hezky, ale neseděla mi od prvního setkání....asi si v práci léčí nějaký nenaplněný touhy po dalších dětech, protože naši svěřenci jsou v podstatě-nehledě na pokročilý věk-malé děti....

hally001
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2011 22:04
- Nahlásit

Adiddaska-hele 100vod Prahy...takže žádná prdelSízra Milanová-to že život vořecha má větší smysl než její je jasný

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání