Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:12
- Nahlásit

Eldoguero
ono to bude v nějakým S/M salonu nebo co
cože???? nebudu je přece barvit na černo - skoťáci už tam budou tak musím je obléct do něčeho černého a drsného aby připomínaly rotvíky, ne?

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:15
- Nahlásit

Monty
neříkám, že nejsou někteří fajn, ale prostě není to moje krevní skupina, třeba ajťák tady jednou donesl svého čivaváka, tak jako super, jsem se s ním mazlita - s tím psem a v poho, ale pristě já bych si takové plemeno nepořídila

hele já třá na starý kolena rozhodně chci krysaříka, víš až nebudu mít prachy ani nohy na to mít velkýho psa, tak prostě chci krysaříka, protože oni fakt jsou boží... a mají fakt super povahu když se dobře vychovaj. Málokterej pes je tak láskyplnej a milej. Ale rozumim ti, já třá malýho psa nikdy nechtěla ale když jsem bydlela v centru tak prostě bylo buď tohle nebo nic... a nakoec jsem šťatsná že ji mám a ještě uvažuju o pořízení dalšího, ale až do budoucna, až nebudu moct mít ty velký, který jsem dycky chtěla

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
nakopni čokla příště tak,že si nadále rozmyslí se do vás vysírat,ale musí to bejt tak razantní aby mu to došlo.

teda čekala jsem že ho ten první - na moje poměry velmi rasantní - kopanec odradí, ale ono nic kopnout takhle do Grina tak už dělá že má zlomený žebra... halt teriér, na toho jsem asi krátká...

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Grin
tak můj vysněný pea, taky nebyl WHWT, ale NO, ale naši prostě velkého psa nechtěli... a nakonec jsem vděčná a jsem ráda sice nemůžu posoudit, před WHWT jsem měla ang. kokra - je to skladné a přitom to vydrží to co já potřebuju
jestli se stáří dožiju, tak nevím co budu mít, samo, že bych ráda zůstala u WHWT, ale jedině starší, protože na mlaďochy už bych neměla sílu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:23
- Nahlásit

dobrý prožumpí den přeji!

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:28
- Nahlásit

Monty
můj vysněný pes byl vyklodav, počkám si, jestli se zdravotně nezlepšej alespoň někde, protože zatim je to straně nemocný plemeno... pak bych o něm můžná ještě uvažovala. (Nemluvim o finanční náročnosti, to je taky jeden z faktorů). Ale když jsem si vybírala psa a vybrala jsem si BŠO tak jsem netušila jak se v tom plemeni zhlídnu, úplně jsem se zamilovala

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:29
- Nahlásit

Sízra Milanová
nazdar, prej seš militantní typ, víš to? jsme si přečetly takovej chytrej článek a fšecko už o sobě víme

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:31
- Nahlásit

Grin
no já do westíků taky, kašpaři jedni, oni mi připadají tak blbí, ale při tom jsou tak chytří, v tom po mě nebudou asi se vzhlížím v té jeblosti a že by pořád něco dělali

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:32
- Nahlásit

Grin

Můj nejvysněnější pes jest Landseer, uplně ho miluju nejvíc moc!!! Je nádherňajs, ale líbí se mi horzně moc i normál novofunlandus a i lvové..prostě tydle gigantí, ale landseer najvíc, nemá tam vytahanou držku jak třeba bernardýn...ale mě by se moc nevešel do bytu a kdyby měl problémy s nohama tahat ho nahoru by asi nebyla uplně prdel

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:34
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak začni posilovat

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

Grin
nazdar, prej seš militantní typ, víš to? jsme si přečetly takovej chytrej článek a fšecko už o sobě víme

jéé a kde?Vokaž, no to jsem, vrčáka mám bo se mi líbí jak chytal vězně v koncentráku a narušitele hranic za komančů no, jsem militantní jak sviň ale tak to se ví, dostala jsem i tu spoustu zbraní k narozkám

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:41 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Sízra Milanová

tady to píčou... ee totiž píšou
http://hobby.idnes.cz/potiziste-maji-pitbuly-anarc histe-vorechy-psi-a-pani-se-podobaji-phk-/hobby-ma zlicci.aspx?c=A111103_134909_hobby-mazlicci_mce

Landseer
já fim, fim... ale je fakt že v bytě by to i krz ty jeho chlupy nebylo ono

Monty

si se vzhlížím v té jeblosti

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

kua tak znova a lépe
http://hobby.idnes.cz/potiziste-maji-pitbuly-anarc histe-vorechy-psi-a-pani-se-podobaji-phk-/hobby-ma zlicci.aspx?c=A111103_134909_hobby-mazlicci_mce

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

Grin
co je něco k smíchu???

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:49
- Nahlásit

Monty
něco k smíchu?

ne, nic....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:54
- Nahlásit

co děláte smradi? Já mám dnes volno a učím se chemii

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:56 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Adiddaska
já zrovna trucuju bo mě Venta a Stetisek neřekli že jdou venčit beru to osobně a musim se pomstít, jenom eště nevim jak.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:57
- Nahlásit

Grin
tak to vymysli dobře, to se jako nedělá

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:58
- Nahlásit

Grin

ad článek

Výbornej odbornej článek, no militantní jsem no, ale teda víc by mi jako fyzicky byl podobnej ten landseer teda aspoň nejsem mateřskej typ, to mi stačí ke štěstí

BTW musíme se domluvit kde se sejdem zejtra na tu zdiskomfortující výstavu

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
aspoň nejsem mateřskej typ, to mi stačí ke štěstí
DH !!!!

musíme se domluvit kde se sejdem zejtra na tu zdiskomfortující výstavu
hele Atush pro mě přijede na Zbraslav ze Slivence tak, abychom na půl desátou byli na výstavje, tak se nějak dohovor s atuší asik bo je tentokrát hlavní řidičošéf ona. Já jenom vim že mi napíše sms až bude vyjíždět ze Slivence.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:01
- Nahlásit

A kdo se vystavuje zejtra? Crysa se taky vystavuje? Já bych se možnáááá šla podívat na pudle, ty sou asik v neděli...

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:02
- Nahlásit

Gerda
A kdo se vystavuje zejtra?
Bajkofka s fanoušem třá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:03
- Nahlásit

all gdo brání
tagže zejtra de bránit gdo???? můžete se vyjádřit???

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
já ne, sme na výstavě, ani atuš ne určitě, a evidentně ani Sízra ne a Bajková taky vystavuje.. asi tam budeš sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
Já na výstavu nejdu, půjdu rači ven, jesi má bejt bránění jenom pro tebe, tak si to vodkoušeš rychle a pak deme ven, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:11
- Nahlásit

Gerda
možnáááá šla podívat na pudle, ty sou asik v neděli...

joooo poď se podívat na pudle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:12
- Nahlásit

Grin
to potřebuju vědět kuli jirkovi aby tam nejel jen kuli mě tak doufám,žese ty dementi vyjádřej komplexně!
co třá crysa..ta psala že neví eště ale kvůli nějaký prohlídce auta bo co..

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:12
- Nahlásit

já bych chtěla vidět molosse, ty jsou taky až v neděli třá na neděli eště přemluvim muše...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

Gerda
pak deme ven, ne?
jo,to pudem tak jako tak,taxe domluvíme večer jo? měl jít eště fanda,ale zas neví((( bude ale volat do 7 večer co a jak a nevim jak ta crysa a jana s jardou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 12:15
- Nahlásit

Monty
tak musím je obléct do něčeho černého a drsného aby připomínaly rotvíky, ne?
noho kristova, ještě, že se toho neúčastním

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání