Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
DannyCZ
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:20
- Nahlásit

davidkova renata

stručně a výstižně díky, budu se těšit, mějte se.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

zdravim
tak jsem se venku dovedla,ze jelikoz mam spolecne neco s touhle zumpou,tAK HESLO NA DESENSKEHO NEDOSTANU
-,rikam vole potrebuju to pro pritele a ne pro sebe
- on ma psa?
- jo pince
- tak to ti tak verim
- no tak never,tak dostanu to heslo nebo ne?!
- ne,bys to kopirovala jinejm

jsem radsi uz nic nerekla a vodesla,vůl jeden debbilni

zejtra na vobrany dorazim

Crysa
Člen
- Nahlásit

Čuste, drásalky grafomanský, nedočítám, nestíhám, už mám po tréninku, pak mám maskové pro čupcí a Kamínek, pak mám zas novou verzi zminích gatěk, pak mám nový košíky čoklí, jednoho na Kamínka, jako tůze pěknej a druhej měl bejt na Crysu.. ehm.. ale to vidět, tak se zechčíte na tejden dopředu smíchy to by snad nevoblík ani královák fena, jako něco tak titěrnýho, ale zabyjácky nadyzajnovanýho jsem ještě neviděla Možná našich Máně by to mohlo bejt pročež zase mizím a jedu to vnutit Bajkofce (díky Bohu za ní) aby mě to vyměnila zítra u stánku Gappayovýho na nějakou normílní velikost.
Jo a taky jsem po dosednutí v práci na židli zystila, že jen si tam sednout je to samý, jako vymazat tři tejdny života, páč jsem si v práci nevybavila skoro nic, co jsem chtěla během dofči stihnout a fakt stihla.. vlastně jsem si z tý dofči nevypabila skoro nic krom holinek na nohách a toho jak je mě porát někde zima, jak ještě nejsem nazvykaná na zýmu.
Tak zas nazdar buřti

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:25
- Nahlásit

Atusch
Grin
má malý psy rád a taky se k nim umí chovat,
No nevim paní, Syreček byl zvalchovanej že dva dny nechtěl- ani ven

Ano!!! Bedřiška je od něj často nemilosrdně umlácena mervědí tlapou!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:44
- Nahlásit

kejtlin
jsem dostala pro šerinu -krysařičku od radka sportovní obleček s kožešinou, jdu jí ho zkusit

foto foto foto!!!

můj sen je tohle
esyyyyyyyyys!!! Tibeťák?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:48
- Nahlásit

Grin
esyyyyyyyyys!!! Tibeťák?

neapolský mastin, počki nahraju na rajče

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:48
- Nahlásit

stetisek123
Ano!!! Bedřiška je od něj často nemilosrdně umlácena mervědí tlapou!!!
hele ty mlč, s tebou se vůbec nebavim, takhle mě očklivě odstrčit a neříct mi že se de venčit

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:49
- Nahlásit

Hele a peče někdo na zejtra? Jesi přijde ten novej muš, až ho řádně uvítáme, když nepřijde, sežerem to sami )) Nechtěl by taky žumpavestu? Jestli je bohatej.....

Crysa
přijedeš zítra Crysénko? Hele a nebyl by ten náhubníček mařeně mojí?

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:50 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

kejtlin
neapolský mastin
edit: no jo vlastně tibetskej je chlupatej logicky celkem

kámoška měla anglickýho mastifa, bylo to největší zlato, až na to slintání který bylo dost hrozný a obecně mě odpuzuje od těhlech vemen je to uplně super peeeeeeeef!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:54
- Nahlásit

Grin
nechtěla postavit uši

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:55
- Nahlásit

kejtlin
na té první je má postavené
super - kočka

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:57
- Nahlásit

Gerdapřijedeš zítra Crysénko?
asi neořijedu, bo Kamínek zas flákal vobranu a má nedoporučeno kousat na více fíků najednou a s jednim psem se me to moc netudlento,.. nevyplatí.

Hele a nebyl by ten náhubníček mařeně mojí?

hele slož si A4ku na čtvrtiny a ten kratší rozměr na výšku NEDÁŠ do toho košíku (jako zasunout do koše směrem jak hlavu).. prostě to tam nenacpeš, tudíž je to to samý co pro Mařenku máš, jen to má lepší plstěnku totok, ale je to víc neforemný a víc nahovno. prostě nechápu esli to někdo vymejšlel a neviděl přetím psa.. ještě jsem to chtěla vyfotit vedle zadejchanýho chlebníku Crysího, ale zas se bojim, že to nakemrá a nevemou to z5.. ale mám tu fotky v měřítku s tou A6? (1/4 A4ky) pro přectavu.

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:59
- Nahlásit

kejtlin
hustýýýýýý to je parádní obléček a úplně nejvíc super je že to má i na záda - žejí je to zakryje celý úplně, Trixina nic takovýho na sobě nesnese ale pak skuhrá že jí berou zádíčka.

Na tý druhý fotce se tváří úplně trixinovitě, kdybych nevěděla že to je Šerynka, tak bych si myslela že to je náš pes

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:02 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Biluše žije, vidím ji teď online na FB

edit: jestli to není její duch

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:02 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Grin
za to nemůžu, my se dohodly včera večír a mě to nenapadlo se tě ptát. Omlouvám se tuze moc, plazím se po bříšku ocásek mi vibruje, jen špička. Plosim, já za to nemůžu...
ale musim asi Rikoslavovi někde uhnat zas ty chondra, včera mi v lese kulhal na pravou zadní, dneska, jak jsme přišli dom a on se rozležel tak kulhá zase na přední,ale fest. Se po...ten Aptoflex stojí pětikilo.

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Monty
a je nějakej důvod proč by neměla žít?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:04
- Nahlásit

simvás, nevíte někdo, jak mladý musí mít pes očkování, když se chce jít podívat na výstavu? Bedřiška to má tak 10 dní, pustěj mě s ní do Letňan?
Nemůžu to najít v propozicích

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:04
- Nahlásit

Grin
se tu dlouho neukázala

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:05
- Nahlásit

stetisek123
Omlouvám se tuze moc, plazím se po bříšku ocásek mi vibruje, jen špička. Plosim, já za to nemůžu

dobře, odpouštím ti.... protentokrát...

musim asi Rikoslavovi někd unam zas ty chondra, včera mi v lese kulhal na pravou zadní, dnska, jak jme přišli dom a on se rozležel tak kulhá zase na přední,a le fest. Se po...ten Aptoflex stojí pětikilo
hale třá je budou mít levně na tý výstavě zejtra, mohli by tam mít stánek ... chudinka Rikoušek, chjo

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:05
- Nahlásit

kejtlin
Za kerej klub bé kopat?Nebo dostane vod ježíška snoubord?Já se mu vůbec nesměju páč sem před13lety nechala ušít picbumovy z šustáku z vatelínem kombinézu babka mu dokonce vyštepovala na ketu nike fajfku a každé ráno jak sme šli z práce na nách chlapi radostně křičeli"kdé máté lížéé"

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:06
- Nahlásit

stetisek123
jak mladý musí mít pes očkování tyjo to nevim... ale zeptej se Atush, ta kvůli mladýmu očkování nemůže vzít bůcha..

a jak starý může bejt? My máme z února... to stačí ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:06
- Nahlásit

stetisek123
mělo by to být měsíc myslím

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:07 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

stetisek123
má tak 10 dní, pustěj mě s ní do Letňan?
většinou 21 dní - měsíc

Grin
a jak starý může bejt?
rok, u vztekliny, když je delší tak až 3 roky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:07
- Nahlásit

Grin
já to kupovala po netu a vyzvedávala na Budějárně v lékárně, ale fakt se to ve mně pere, utratím za jejich psa víc, než za svoje. kdyby mě aspoň ty debilové tenkrát poslechli a koupili papíráka, co má trošku prověřený předky a zadky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:09
- Nahlásit

Monty
Alexa
taky si myslim, že to bejvalo měsíc. Ale ona to měla to 3 přeočkování s vzteklinou. Nestačil by jim termín toho druhýho bez vztekliny? Rsp. je nutná vzteklina u štěňat?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:10
- Nahlásit

Grin
jo, to je v poho, tam ti stačí do toho roka

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:17
- Nahlásit

BAICOOOOOOOO JEDŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:19
- Nahlásit

Grin
šerina má všechno na záda, bo aby neměla, tak malý oblečky se nedělaj, ona je fakt xs a ještě jí to je větší. neřeším jestli jí něco vadí neno ne, prostě krysy oblíknu kfdyž je zima a jde se ven na dýl, prvních 50 metrů jdou jak připosraní, pak je to ok, vždycky jde o první prochajdu když je zima

Grin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:19
- Nahlásit

stetisek123
poslechli a koupili papíráka, co má trošku prověřený předky a zadky
hele jako jo, ušetří to hodně peněz, navíc myslim že u choďáku ta dysplazka v chovu neni tak zlá jako u NO nebo Cane corso třá, tam se dějou fakt děsný věci občas.
Já jsem se zrovna dneska bavila s kámoškou co má frbula bez PP (klasická výmluva že šesté štěně už PP nemůže mít ...:vomitující smajl, čuba má povolený měkký patro takže se dusí ještě víc než normální frbul a teď jí budou muset operovat zuby ptž má naféra dvě řady. To se jim to fakt vyplatilo

Alexa
rok, u vztekliny, když je delší tak až 3 roky
zupaaaa...

btw bojfrend chce vidět molosse tagže možná pojedem na výstavu i v neděli, bude tam něgdo? Třá alexa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:20
- Nahlásit

Crysa
A6 je na kratší straně 105, tzn to by mařeně bylo, ale pokud řikáš, že je ot neforemný, tak to necííííí je mi jasný, že nepojedeš zakósat jen jednoho mizeru takovou dálavu - jak to, že to Šutrák zas flákal? Se ňák votrsnul, ne?

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání