| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:20
- Nahlásit
stetisek123
no já nevím, jestli by tě tam bez očkování proti vzteklině pustili
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:23
- Nahlásit
stetisek123
. je nutná vzteklina u štěňat?
ano
musí být vybaveni pasem pro malá zvířata nebo očkovacím průkazem (dle § 6 odst. 3 pís. b zákona 166/1999 Sb., o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů v platném znění vet. zákona). Všechna zvířata musí mít platnou vakcinaci proti vzteklině, psince, inf. hepatitidě a leptospiróze.
Psi chovatelů z členských zemí EU a třetích zemí musí splňovat podmínky dané nařízením Evropského parlamentu a Rady 998/2003 ze dne 26.5.2003.
Psi, kteří neprošli veterinární přejímkou, se nesmí výstavy zúčastnit!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:28 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
kejtlin
má všechno na záda, bo aby neměla, tak malý oblečky se nedělaj
jako jo, to jo, to čuba taky, ale jak se ohne tak se ten konec zvedne jak křídlo. Svetr je dobrej, ten an ní drží, ale bunda je naprd v tomhle, a zrovna tu bundu bych potřebovala aby ji kryla dobře.
a ohnutá
edit:kua nějak se mi to nechtělo vložit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:33
- Nahlásit
Grin
jé s kožíškem
Monty měl taky s kožíškem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
Grin
ale bunda je naprd v tomhle, a zrovna tu bundu bych potřebovala aby ji kryla dobře.
no essi to není tím, že to nemá chycený pod ocáskem, pak by jí to mělo držet, marůdkovi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:37
- Nahlásit
Monty
neeeeeeee..: mazec simtě proč má kožíšek gdyš má svůj kožich ??
ale oni westíci asi nemaj podsadu, viď?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:39
- Nahlásit
Grin
nebo takový ty gumičky na nohy by to chtělo-na stehna, nebo na ocásek no
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:39 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Alexa
to nemá chycený pod ocáskem,
no nějaké pokusy o to proběhly... nedopadlo to moc dobře pro ten ůchyt pod ocasem ...
edit:
kejtlin
ale na stehna jsem to nezkoušela, vyzkoušim až jí sundaj stehy, díky za tip!
chjoooooo budu muset se psem veeeeen... dneska mám takovou podivnou náladu, že bych si snad i zaeninčila, gdyby to šlo. Ale nejde to, tudíš vyrazim s čoklem na stopu... a aby z toho měl i nějaké to trojma, pojedeme busmo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:42
- Nahlásit
Grin
nedopadlo to moc dobře pro ten ůchyt pod ocasem
no tak pak jedině jak píše kejtlina kol nohou, hele ale já mám pro matesa takovouvestu a má jí až přes ocas dlouhou, když mki to připomeneš tak ti jí vezmu na karneval ukázat. A co akce úklid?????? je klid???
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:51
- Nahlásit
Alexa
akce úklid
Kupodivu jo, neska vyluxoval, já jsem vařila a on pak mysl nádobí a mám furt zatopeno a eště nic neříkal tagže dobrý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 14:54
- Nahlásit
Grin
jo mají podsadu, ale když mají obleček, tak se jim tolik nedělají ty obrovské koule sněhu, jednou je měl Monty tak promrzlé, že nemohl už skoro chodit...
Monty měl nemocné ledviny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:00 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Montynedělají ty obrovské koule sněhu
jo takhle, no jo to je nepříjemný, rozumim...
Monty měl nemocné ledviny
chudinka, tak v tom případě je jasný že musel chodit oblečenej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:03
- Nahlásit
Grin
venku sníh miloval, válel se v něm jak blázen, ale jak jsme přišli domů, tak lehl hned ke gamatům a měl od něj tak 1 cm čumák a vyhříval se
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:08
- Nahlásit
Grin
no jo,a le von rikoslav toho měl víc, dyk víš: blechy, svrab, koule,....
No, hale, tak s Béďou nejedu a tudíš, pojedu na ráno, dáme si tam někde spicha? Nebo i tady,mě je to putna. Že byste mi pomohli odkejvat ty barevný, nejvíc barevný gapaje pro ventu,...
jinak sem teď zjistila, že Beďarka je nějaká háklivá na jedno ucho, tak letím do lékárny, bo sem tu domácí nedávno pročistlila a nemám čistič na uši. Pokud má zánět, tak tu naštěstí jedny kapky po Rikym mám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
stetisek123
jsme s Atuší a s Marush dohodlý že v 8:45 u mě, tak se připoj jestli chceš, pojedeme f koloně
jinak sem teď zjistila, že Beďarka je nějaká háklivá na jedno ucho
jak jako, že ji bolí??
Pokud má zánět, tak tu naštěstí jedny kapky po Rikym mám
doufám že ne-e...
Montyj tak 1 cm čumák a vyhříval se
esys..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:13
- Nahlásit
DU VENČIT chjo nemohla by tam bejt aspoň menčí zima?? a nepyšte, ať to pak hodinu nedočítám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:26
- Nahlásit
Grin
já nebudu psát od čtyř
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:48
- Nahlásit
Grin
sem sjela pro to čistidlo do uší a je dost nepoměr v tom hnusu, co jí vyteklo z levýho a celkem čistý pravý. Tak to asi nebude jen tak. Ona si ho dnes furt drbala, ale myslela jsem, že jí vadí obojek. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:53
- Nahlásit
stetisek123
mě když měla Soph zánět, tak jí to ucho nehorázně smrdělo, měla s tím ze začátku hodně problémy, vet mě strašil, že se to často vrací, ale teď čistím pravidelně (no pravidelně moc ne , ale třeba Montymu jsem nečistila uši vůbec a v pohodě, nic neměl) a je to v pohodě
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 15:58
- Nahlásit
Monty
ono bude záležet,co je původce zánětu. Rikoslav po tom svrabu měl uši zanícený dvakrát a nic nebylo znát, nedrbal si to, jen ho měl červený a měl to tak hnusný, že i otoskop ho hodně bolel. Kdysi to měla jedna moje čubina, taky to nesmrdělo, strašně si to drbala a zabraly až třetí ATB po kultivaci.
Jen doufám, že to beďarovi začíná a třeba to rozeženu tím mytím
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:00
- Nahlásit
Grin
hale a kdyby nejely děti (což asi pojedou),ale kdyby fakt nechtěly jet, vejdu se někam k vám?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:00
- Nahlásit
stetisek123
Soph jedny kapky nezabraly, pak vet nasadil druhé a ty už jo
no nic papa valím domů za ovečkama
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:05
- Nahlásit
GerdaA6 je na kratší straně 105, tzn to by mařeně bylo, ale pokud řikáš, že je ot neforemný, tak to necííííí
no jako ono by jí to nebylo ani na šíři hlavy, na výšku by od toho byla omlácena jak otep obilí..
I Baicovou to pobavilo ten košík
jak to, že to Šutrák zas flákal? Se ňák votrsnul, ne?
no jó, on byl teď ten přezubovanej a litovanej a hejčkanej, pak to začal i mačkat, ale jak do toho s razancí vlítne a pěkně mačkne, tak to prostě stejně nechá z huby vyjet a děsně se diví.. pffffííííí.. a je to fčudu. Neumí dlouhodobějc mačkat a u toho třá ještě hjejbat nožkama a bojovat. Takže má "hausarest" a dokajď si nevopraví známky z kousání, tak nepojede kousat jinam. A basta. Ferdík se bojím že by se zas někde natahl, samas to viděla že je to hned a ani nevíš kdy a jak. No a jet jen s Crysicí je trochu vo ničom a Asíčková už má stran kousání fakt volno. Ta už je jen na to mazlení
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:16
- Nahlásit
Crysa
Ahoj Krysičko.....radši tě pozdravím,abys neřekla,že se s tebou nigdo nebaví.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:23
- Nahlásit
JebloňAhoj Krysičko.....radši tě pozdravím,abys neřekla,že se s tebou nigdo nebaví.
Ahoj Jablůňko, ráda Tě vidííím Děkuji za pozdraf
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:25
- Nahlásit
a du ještě chvíli pá, ještě dokaď nezhasli.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:34
- Nahlásit
Crysa
Ahoj Jablůňko, ráda Tě vidííím
Aspoň něgdo.
Děkuji za pozdraf
Není za co.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 16:41
- Nahlásit
stetisek123
Grin
Že byste mi pomohli odkejvat ty barevný, nejvíc barevný gapaje pro ventu,...
hlavně úplně nejvíc barevný aby byly
Hele a kdyby měli ňák hodně výhodný platinum natural třeba jen tak kilo, tak bych taky moc ráda..jako na pamlsky
Jinak Vendula na čumáku ani v hubě nic nemá, tak to asi musela někoho sežrat, jinak nevim
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 17:20
- Nahlásit
Crysa
crysooo co máš za ty čokle teda? Eště potřebuju rekap tvejch čoklůch....dik
Grin
já jsem debil,jsem na mníšku a očkovák mám doma takže budto tam přijedu sama nebo nepřijedu vůbec...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 17:25
- Nahlásit
Sízra Milanovácrysooo co máš za ty čokle teda? Eště potřebuju rekap tvejch čoklůch....dik
moje jako moje jsou dvě holky zrzatý černočumákatý a u mě bydlí k práci užiteční dva vlkošedové - Ferdík ušatý buzničkohlavý a Kamínek šutýrek
|