| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:57
- Nahlásit
Monty
a ty už sis tam objednávala???
Jj, už několikrát. Je to v podstatě jediný fotoobchod odkud beru fotky a kalendáře.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
já militantní
Monty
cholerická a prchlivá
a eldorádo potížistka
no, furt lepčí než mateřskej typ žejo
a BŠO tam nejni pro jistotu
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Zdar lidi
Monty
eldorádo potížistka
to mi říkali už ve školce, pak na základní škole ... no a tak nějak se to se mnou táhne životem
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Atusch
takže asi spkojená, co? já jsem byla s tím, kde jsem si objednávala taky spokojená, ale mají to tam dražší.
Vysvětlíš mi prosím rozdíl mezi kal. A3 a luxusním? Rozměry jsou tam stejné, tak to asi bude rozdíl ve kvalitě papíru, co?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:02
- Nahlásit
Grin
no, furt lepčí než mateřskej typ žejo
tak to by mě jeblo, nebo buď ráda, že tam není barbie typ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:02
- Nahlásit
Grin
ty si pořizujou magořííííííí
a eldorádo potížistka
a navíc bescitná krafka ))
du něco dělat nepyšte dementi nikam nic!!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:05
- Nahlásit
Monty
Vysvětlíš mi prosím rozdíl mezi kal. A3 a luxusním? Rozměry jsou tam stejné, tak to asi bude rozdíl ve kvalitě papíru, co?
Jo, to bude kvalitou papíru. Lesk - mat a podobný blbiny.
Mě zdarma posílali ukázky pohlednic, fotek, kalendáře celoročního a vždy super. Asi si taky udělám stolní kalendář...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus bus blázni stádní
tak sem si po ránu zlepčila náladu páč sem poslal písemnou stížnost na wipůl jak na myčku tak na servis a opraváře, pravděpodobně to bude k prdu, ale aspoň bude mít taky někdo nepříjemnej den
davidkova renata Grin
a někteří vyvolení
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
no tak lovečáci tam pro jistotou nejsou vůbec že... nebo to mam vzít paušálně že čokly s chorym mozkem si pořizujou lidi s chorym mozkem? takže sem šílenec a anarchista...fajn, to sem potřebovala vědět, mam to potvrzený vod odborníka, od teď odmítam mít zodpovědnost za svý činny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:07
- Nahlásit
Právě jsem zjistila, že je to článek od Žertový, takže se mnou se trefila jen čistě náhodně. Navíc, pordtrženo sečteno bych měla být cholerická, prchlivá a militantní potížistka
Grin
je to ovčák, bílej, hm, tak třeba jsi skrytý militant
anebo Žertová nezná BŠO, ono teda, podle toho co onehdá předvedla v tv, se divím, že vůbec rozezná psa od kočky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
Atusch
já stolní týdenní a nástěnný A3 minulý rok jsem taky tak objednávala z té jiné fitmy, moc pěkné, ale zdály se mi trochu tmavé, přitom v PC mi přišly normální, tak nevím jestli je mám zesvětlit, ty co vudu posílat do toho 24printu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:11
- Nahlásit
Monty
Nevím, mám fotky nalepené na zdi, kalendář na stole a ať čučim jak čučím tmavý mi to nepřijde... Máš dost kvalitní fotky?
Děláš taky ten s 54 fotkama? Já měla děsněj problém najít tolik pěknejch a kvalitních fotek. A to jsem tam dávala 4 psy )
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
jo takže jsem způlky matka a způlky mogor tos to rozštípla mamko
Monty
buď ráda, že tam není barbie typ
to už neni in, všila sis? Barbíny se přesunuly od čivav k buldočkům... aspoň teda tady
Alexa
a někteří vyvolení
Eldoguero
je to ovčák, bílej, hm, tak třeba jsi skrytý militant
tak v tom případě už je to docela hustý:
mateřskej typ, zároveň ale trochu magor a trochu militant (je fakt že NO je v BŠO celkem podstatnej gen )
no bajková to má lepší, je jenom magor a ze čtvrtiny milirant, nemusí řešit mateřství
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:18
- Nahlásit
Atusch
jj, týdenní 54 fotek
no já už mám předběžně vybrané
mám rozlišení, cca jak je napsáno mezi střední a vysokou kvalitou
myslím, že nebudu mít problém vybrat na nástěnný těch 13 s těma 54 to byde horší, ale vyberu jen mě sere, že nemám holky se sněhem, musím počkat a pokud nenasněží tak mám smůlu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:19
- Nahlásit
Jsem anarchista, když můj vořech neni rozčepejřenej a má obojek?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:35
- Nahlásit
Grin
mateřskej typ, zároveň ale trochu magor a trochu militant
Jsi nejvíc nebezpečná
bajková to má lepší, je jenom magor a ze čtvrtiny milirant, nemusí řešit mateřství
koupíme ji k narozkám čivavu
Gerda
Jsem anarchista, když můj vořech neni rozčepejřenej a má obojek?
Podle mě jsi dost pofidérní anarchista, ledaže bys byla rozčepejřená sama
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:42
- Nahlásit
Eldoguero
koupíme ji k narozkám čivavu
tak to by byl strašlivej dárek bajková s těma dvěma obr psama....a čivavou! a musí mít růžovej obleček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:47
- Nahlásit
Grin
tak to by byl strašlivej dárek
to by teda byl
já bych vás s čivavou poslala do prdéééééle
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:51
- Nahlásit
Monty
tak ona čivava je dobrá ale musíš se k ní chovat jako ke psu, totéž krysařík. Si vem kolik jich kejtlin má a jaký sou fajn... a některá baba nezvládá ani jednoho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:57
- Nahlásit
Grin
a musí mít růžovej obleček
To ale musí mít i Baicovka, jináč to nená cenu tý vole, u toho bych chtěla bejt
Monty
Atusch
objednáváte od 24 printu? já to včera v půl jedenáctý konečně dokončila, teď ještě zaplatit, oni to pošlou docela brzy po zaplacení a loni jsem s kalendářem byla moc spokojená, resp. letos, že jo
Monty
já bych vás s čivavou poslala do prdéééééle
tobě ale taky čivavu nikdo nekupuje, ty dostaneš rotvajlera
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:59
- Nahlásit
Eldoguero
To ale musí mít i Baicovka, jináč to nená cenu tý vole, u toho bych chtěla bejt
ježiš a nepřemluvíme ji aby šla na maškarní za paničku čivavy??? a Fandu s Bajkonůrem by mohla navlíct do růžovýho a dát jim růžový vodítka to by bylo nejvíc boží
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:00
- Nahlásit
Grin
Si vem kolik jich kejtlin má a jaký sou fajn...
no fajn ... třá v Mlíkoších z nich byl kanárek v nebi chudák stál mezi nima, oni ho podbíhali, probíhali, přebíhali a on jen stál, občas se na mě podíval a byl z toho úpa mimo, strašně se mu líbili
Podobně malodogy - hlavně Bonbonek s Huntříkem, ti se od nich nemohli odtrhnout.
Páč naši psi takhle malý psi ještě neviděli, nebo ne tak zblízka, maj to podobně jako naše malá - nějak jim nejde do hlavy, že i takhle může vypadat pes
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:01
- Nahlásit
Grin
no tý vole a jak převlíkne ty dva obříky za čivavy?
ale každopádně by měla 100% úspěch
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:01
- Nahlásit
Nechápu o čem mluvíte. Nějakej článek nebo něco???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:02
- Nahlásit
Grin
já neříkám, že nejsou někteří fajn, ale prostě není to moje krevní skupina, třeba ajťák tady jednou donesl svého čivaváka, tak jako super, jsem se s ním mazlita - s tím psem a v poho, ale pristě já bych si takové plemeno nepořídila
Eldoguero
no budu objednávat, ale až budu mít zimní fotky jestli budu mít, když ne, tak to pošlu nějak tak abych to měla do vánoc
tobě ale taky čivavu nikdo nekupuje, ty dostaneš rotvajlera
supéééééér, jsem šťastná, to se zase pro změnu k mým kníračům bude velmi hodit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:06
- Nahlásit
Grin
ežiš a nepřemluvíme ji aby šla na maškarní za paničku čivavy??? a Fandu s Bajkonůrem by mohla navlíct do růžovýho a dát jim růžový vodítka to by bylo nejvíc bož
jo a moje holky půjdou za rotvajlerky, akorát, že na ně nemám kožené oblečky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:07
- Nahlásit
Hele a musim se s váma podělit o dnešní celkem hooodně uhozený zážitek
vedle nás v bytě bydlí 5letej welshteriér s paničkou starší paní co ho (teriéra!!!) nechává chodit vedle kočárku vnučky a nebo na klidné vycházky městem, jinak pes žádný vyžití nemá.
Před 5 měsícema se mi pokusil zakousnout chodáka Grinoštěnďo, bobeček byl ještě malej tak mu to nevrátil ani, a od tý doby se neviděli, jenom Venoušek (tak se teriér jmenuje) mi občas prudí psa za dveřma když jde ven. Ale dneska jsme na něj měli štěstí. Šla jsem se psem z procházky, vešla do bytu, pes šel do ložnice a já jsem měla otevřený dveře od bytu a uklízela jsem koloběžku, taky jsem volala čubu ať jde ven (ráno venčim na etapy) - načež se odněkud přiřítil Venoušek a naprosto suverénně s řevem a s vrčením naběh do ýho bytu zabít mi psa! Tak jsem ho kopla zpět a ještě jsem ho při druhým pokusu o průnik majzla dveřma, v tuhle chvíli se teprve objevila paní majitelka, "venoušku, venoušku, co to děláš, nesmíš), pes mi útočil na dveře.
To jsem ještě rozdejchala, pani se přes dveře omlouvala (je fakt že ona sice psa nezvládá ale je slušná a uvědomuje si to). Pak jsem šla s čubou, po 20min se vracíme a potkáme na chodbě venouška na vodítku a ten hajzl mi vyjel i po té čubě???!!! ta uskočila, ale jak uskočila tak si hejbla asi tou jizvou, trochu kníkla, no jsem byla vzteky bez sebe, pani se zase omlouvala... no nic se nestalo, ale je to peklo mít takovýhleho čokla v baráku musim si to uvědomit a Grina nepouštět už u nás v chodbě navolno, aby se ještě něco nestalo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:11
- Nahlásit
Monty
nemám kožené oblečky
ono to bude v nějakým S/M salonu nebo co
ještě, že tam v neděli nebudu
Grin
no to jsou radosti
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:11 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Eldoguero
Páč naši psi takhle malý psi ještě neviděli,
tak u Grina tenhle problém neřešim bo on jak má doma tu Trixinu tak má malý psy rád a taky se k nim umí chovat, ale blbý je když se ho bojej a zdrhaj před nim - to je pak začne honit s tim že to je hra a ještě je u toho fackuje Halt trixina před nim neutíká nikdy
jak převlíkne ty dva obříky za čivavy?
twoe úplně jednoduše, udělá jim růžový oblečky, nasadí obojky s kamínkama a růžový vodítko a je to... to bude fungovat, ne
edit: jenom by klukům měla přidělat ocas nahoru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:12
- Nahlásit
Grin
hele nakopni čokla příště tak,že si nadále rozmyslí se do vás vysírat,ale musí to bejt tak razantní aby mu to došlo.
|