| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
ty vůbec málo drbeš matko! měla bys nám být vzorem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:44
- Nahlásit
stetisek123
já myslela že to víš
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:46
- Nahlásit
Grin
já vim prt! Dyk sem to netušila ani o addidasce! Ještě někdo je tu tajnej?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
ahooj jako sem sla kuuknout jen tak a enchtela sme nic psaat cihnu do RD co noveho a mela sem blbi napad s epodivat an to videoooo a mazeeec jaa taaaaaaaaaaaaaaaaam ...... to je jako mazec
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:00
- Nahlásit
ketty
a vidis, ted jsi naveky zdiskreditovana
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:05
- Nahlásit
leyenda
no to je v pytli jeste nekdo vytahnete ty casaky s fotama a clankama booze jeste ze ja se musela venovat majiteli vlka co tam mluvi atd ze sem tam jen chvilku ale sme tam dost slyset DDD v pozadiii aspon ze tam nejsem tolik jako ta prastena vladena ....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:08
- Nahlásit
Monty
hele jak´s sháněla ten kalendář tak tady http://www.vistaprint.cz/personalizovane-kalendare .aspx?GP=11%2f3%2f2011+4%3a03%3a47+PM&GPS=22287539 58&GNF=0&GPLSID=&rd=3 maj 3 za cenu 1, už sem to nabízela eldorádům, ale pohrdli
Baico
Pepovi od nás ze cvičáku umřela včera dobrmanka na selhání srdce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:11
- Nahlásit
Alexa
díky za odkaz ale oni nedělají stolní týdenní - já si chci objednat stolní týdenní a nástěnný, navíc budu to dělat jen po jednom
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:13
- Nahlásit
stetisek123
jo, dost lidí, ale ty jsi předtím neznala... aspoń myslim. Si to řekneme všecko v Jílovym nebo na tý výstavě, ať to tu neprovaříme--- taky jsem si musela vyžádat infomail
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:20
- Nahlásit
Grin
Dám ti vědět až vyjedu. Už se na tu výstavu vcelku těším, mám fakt tý práce tento týden nad hlavu...
Nechce se ještě někdo přidat ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:21
- Nahlásit
Atusch
já strávim víkend zase v tom podělaném lucu ratatata. Po čtyřech měsících možná máme stůl....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:21
- Nahlásit
ketty
každej ví že je to starý...to ti tu vytáhnu fotku půlky žumpy s RD, když se mi zachce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:23
- Nahlásit
Atusch
Nechce se ještě někdo přidat ?
no já tam budu v neděli a fšici se na mě vyprdnou
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
v tom podělaném lucu ratatata. Po čtyřech měsících možná máme stůl....
co to je luc ratata?
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeste vyhrabte ty clanky to bude parada o jednovim a R tam pise ze s pasama nic nedela ze tam jen tak je DD a o me teda popis skratili a dooost zavadejici ... a ve finale tam ze jdu okolo a povidam neco o zelnacce
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:26
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak sem vam tam hodila clanek krade psi hrobnikovy z lopaty
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:29
- Nahlásit
Gerda
Nemůžes tam navečer? Až tam bude míň lidí?? ))
Alexa
no já tam budu v neděli
máš špatná plémě... Nemohla bys propříště vystavovat některou z vrčand? ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:32
- Nahlásit
Jsem ještě furt v práci....Už skoro 14 hodin...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:36
- Nahlásit
Gerda
jeziis chudero to je sileneeee .....tak at ti to utika a des brzo domuu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:45
- Nahlásit
Gerda
Jsem ještě furt v práci....Už skoro 14 hodin...
to je na blití, nicméně já jsem 12 - 13 hodin pokaždý v hokně a co hůř za pár šupů
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:51
- Nahlásit
Eldoguero
jinak neprovedlo jsem nic, oni jsou jen úplně blbýýýýýý
tagže nic nového.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:00
- Nahlásit
Lola1
tagže nic nového
vše při starém
Gerda
tý vole jdi už domů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:02
- Nahlásit
Hotofson, jdu domu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:04
- Nahlásit
kolega je nasranej, koupil ženě rotoped-novej za necelou čtyřku, sem mu říkala, že kdyby řekl, tak mohl mít levnej za druhý ruky třeba za 500, nevěřil mi, tak jsem mu ted´ ukazovala na netu různý. Nehledě na to, že na tom bude jezdit měsíc a pak se na něj budou odkládat hadry.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:27
- Nahlásit
no nic děfčata, my jdeme spát, zítra je páteček
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 22:57
- Nahlásit
dobrou s blechama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 23:32
- Nahlásit
Tak už sem domki, pipky, Mařek už je vyvenčenej, ztratili sme míček...mařce zaskočila granule, když běžela za míčkem - vona mi ho jinak nechce nosit, musim jí říct - na, hele, co ti dám, když to přineseš - a míček se jí zakutálel strašně daleko na silnici a pod zaparčený auto. Takže potřebujem novej, když je teď chladno, aby Mařenek utikal.
Teď už jdu spát, zejtra zas do kolbeny k ponkům a zas nevim, kdy se dostanu domki.
Jo a kousla mě kavalírka..sousedovic...voni se s mařenou nesnášej, já teda předpokládám, že když můj pes nějakýho nesnáší, že k tomu nesnáší i ty lidi. No a sousedovic pesa to má stejně, až na to, že oni jí s klidem voděj úplně na holo, ona nás vždy přepadne, ale neni hrdina, jen řve mařeně do ksichtu a nekousne si, čimž ale máňu točí, takže mařena už jí nenávidí. Jednou si za náma vyběhla po schodech až k bytu, musela jsem jí botou přimáčknout k výtahu, páč byla jak šílená. No a teď vlítla do baráku, holá, viděla mě, začala ječet,voni si jí začali chytat, nemohli jí chytit, tak se kolem mě točili všichni, já stála, čekala, z který strany mě kousne, tak mě kousla zezadu, příště jí už nakopnu, nechtělo se mi kopat do kavalírka malýho, ale jeslti v tom budou pokračovat, tak dostane pohorou. Kousla mě jen trošku, bo je srab ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 23:42
- Nahlásit
Gerda
krf netekla? škoda, mohly jsme založit klub krveprolivších žen
dobrou
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:09
- Nahlásit
zradáááá
Matěj zase kašle jak tuberák a Jezevec mi zůstává doma na home office.To znamená zase práci navíc.....já se snad nigdy nezastavím.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:13
- Nahlásit
Dneska nikdo nebudí??? co to toto za bordel?! To máte z toho ponocování, pak se vám nechce vstávat, ale žádný žádný, vstáááávááámeeeeee, maaaaakááááámeeeee
|