| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:03
- Nahlásit
pawLINka
použij leteckou poštu, tam kvalita fotek zůstává stejná,jako ji nahraješ
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:05
- Nahlásit
pawLINka
To nevím, 4 rohlíky třá. Důležitý je chlast přece. ;)
Pani já mám velkou spotřebu jídla bo vlaku bochník chleba naštěstí děd dostal štangli poličanu(má narozky a nemá zuby to má blbé)eště sladký a termofku s kávou a ščávu a možná fusekle a spodáry dybych se z vás pos...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:06
- Nahlásit
Jinak sem letos dělala týdenní stolní kalendář pro partu lidí. Nakonec jsme jich objedali 60 kousků a vyšel na 110,- Tak třeba žumpí by taky nebyl k zahození
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:07
- Nahlásit
Pakunobecny
V Praze e daj taky koupit potraviny, nepotřebuješ stěhovací vůs
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:10 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
stetisek123
V Praze e daj taky koupit potraviny, nepotřebuješ stěhovací vůs
No jo ale ta cesta z města do města matně si spomínám jak sme šli na Kavkaz a jak se všecko hodilo všichni nemohli dýchat a jít eném já sem furt měla akorát hlad vochutnala sem mnoho tamních specialit zbytek výpravy mě už nikdy nechtěl sebou nic du venčit je hezky tady teda okolo
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:14
- Nahlásit
Pakunobecny
jak to tak čtu, tak máš určitě 20 kg i s postelí, žravý lidi jsou hubený
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:18
- Nahlásit
stetisek123
a ty máš beztak 30 kilo i s postelí, co?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:18
- Nahlásit
Eldoguero
pani víte co vařím k večeři? Slepici na paprice mňam
jé, to by měl můj papírovej manžel radost! On nedávno odkrágloval 7 slepic-důchodkyň a teď čeká, že přijedu a ne že vodkrágluje i mě, ale že mu budu ty slepičí potvory vařit. Ještě, že jsou ty dlouhý podzimní večery a papiňák.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:37
- Nahlásit
Monty
a ty máš beztak 30 kilo i s postelí, co?
ti tam vypadla jednička...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:37
- Nahlásit
NĚKDO MÁ SOVU.....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:38
- Nahlásit
pani víte co vařím k večeři?
já dělám už celý votpoledne bramboráky, proč já si vymejšlim tak pracný jídla u kterejch musím stát???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:41
- Nahlásit
Gerda
já chci taky, !! Mně choděj jen samý spamy! Pošlete mi taky něco pěknýho
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:49
- Nahlásit
jsem doma z procházky i z pidiprocházky s Trix, a je tu zima, jdu si zatopit. Revoltááááááááá!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:51
- Nahlásit
stetisek123
nech se překvapit, to je starší záležitost
Grin
Revoltááááááááá!!!
guuut!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:56
- Nahlásit
pomalu se balím domů tak papa, dneska budeme mít návštěvu basenjiho, ale večer se tady uvidíme
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 15:56
- Nahlásit
Grin
jdu si zatopit. Revoltááááááááá!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 16:00
- Nahlásit
Grin
Buď ráda, já když dělám tuhle revoltu, tak si musím naštípat třísky, nanosit dřevoa uhlí, vynést popel pak se celá načuhnout uhelným kouřem
Jinak jsme četla ráno, co máš za starosti a soužení s mušem, a souhlasím, abys nepovolila. Moje mamka má podobnýho přítele a taky si dál dělá svý, ale i tak ji občas sejří
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 16:41
- Nahlásit
Gerda
leyenda
stetisek123
uš jsem si svlíkla mikinu, je to dobrý, zlatá eletrika
a neuklízim, mám nohy nahoře a uvařim si za trest jenom pro sebe. Neb toho mám dost už
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 16:59
- Nahlásit
Grin
a co malá?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:12
- Nahlásit
kejtlin
úplně dobrá, nožky splaskly, klidně si vyskakuje na postel a z postele ačkoli to má ode mě ted zakázaný, vůbec jí to nevadí ale furt nepije podle mě asi proto, že z toho dělám takovou vědu a tak moc chci, aby se napila. Tak jsem jí zalila véču vodou a už na ni seru.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:15 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Grin
krysaříci obecně moc nepijou, od tý doby co mám psy na 100% barfu si uvědomuju, že jsem je u misky skoro neviděla.....
edit: je fajn, že jí je dobře
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:24
- Nahlásit
kejtlin
je fakt že ona tomu nedá moc ani normálně, no. Ale z misky se ještě od operace nenapila vůbec, normálně se postupuje po operaci nejdřív pití když si pes vezme a pak jídlo, když si vezme, my jsme rovnou začali jídlem nenažranec...
jo a tváří se pořád děsně nemocně a když se na chvíli otočim, hned jí je líp prostě normální simulantek si užívá, že se jí najednou věnuju mnohem víc než Grinovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:28
- Nahlásit
Grin
Krásná zpráva mladá anarchistko, to je dobře, že je Triksinoj líp a že oplaskla! Výmarnici je taky líp, teď frčej z další prohlídky na veterině, už dneska celý den neblila, tak nedostala ani infůzi, už probíhaj konzultace na jaggyně. Tak doufám, že všechyn feničky se v dobré obrací!
Jo a naší žumpologařce už vytáhnou drátky z nohy za 14 dnů, je zrychlená, místo 6 měsíců je bude mít jen 3,5
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:30
- Nahlásit
Grin
Ťuťuťu triksinka malá můůůmije ))) Vypadá jako opravdickej pacientek ))
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:31
- Nahlásit
čus co děláte?? Já dnes nic nestíhalááá! Ale teď se konečně nažeru u Prostřena!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:38
- Nahlásit
Gerda
zrovna jsem si říkala jak na tom asi ohařka je, tak aspoň že už v sobě něco udrží... to je taky děsný onemocnění teda... hele a myslíš že se jí to ještě může vrátit?
jinak trixina je jako veeelkej pacientek, úplně doopravdickej, a řádně se dle toho nechává obskakovat. Stonat ona umí, hlavně z toho umí vytřískat maximum
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
Adiddaska
čus co děláte??
pracujeme pořáááád ještěěěě sákra! Dnes asi do dlouho myslim....
Grin
myslíš že se jí to ještě může vrátit?
ano, recidiva v prvních dnech je vysoká..resp pravděpodobnost recidivy.
Stonat ona umí, hlavně z toho umí vytřískat maximum
Jen pečuj, dávej, dávej, dnes už se dobře vyspíš, jak čokloj votrne, hnedle spadne šutrák ze sérce. Za ty otoky ji zmlať, až bdue úplně dobrá )))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:43
- Nahlásit
Čau štěkny,
jsem tu tři dny nebyla, děsně jsem makala. Dneska byl zvláštní den. Co je novýho? Může být někdo od tý lásky a udělat vejcuc? Bo jestli to mám dočíst nechám tu mládí.
Jinak mám e-cigaretu a je to mazec, plíce sem nevykašlala jen mi to moc nechutnalo, tak jsem koupila cartridge - Menthol a pak Menthol+čokoláda (jo je to prasárna, ale děsně dobrá, moc moc si na tom ujíždím) jen mi to přijde jako vodnice tak nevím. Cígo je cígo i když mentol s čokoládkou to je jako moc dobroučký!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
Atusch
hele a ta e cigareta vůbec neškodí zdraví??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
Gerda
ano, recidiva v prvních dnech je vysoká..resp pravděpodobnost recidivy.
chjo chjo chjo, tak doufám že tohle nebude ten případ
Za ty otoky ji zmlať, až bdue úplně dobrá
seví, už si tady vybírám traverzu, ale zatim je marůdekl, zatim bez traverzičky
|