Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 10:41
- Nahlásit

Eldoguero
neurveš se ani na chvíli jo?
Asi nejspíš ne, podle toho, kdy se mám dostavit do Kladna. Rozhodně bych nestihla odpolední bránění. Ale na chvíli bych se stavit mohla, uvidím podle toho, na kdy to hloky svolají.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 10:47
- Nahlásit

Baico
Myslim že to bude hodně odvislý od času, kdy dorazej buranky na nádr do práglu...pak je hnedle vyvezem odbatohovat a pojedem nách jíl.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 10:54
- Nahlásit

Tinta76
tak já si toho teda nevšimla, bo se zabejvám sama sebou
To mě vůbec nepřekvapuje
Monty
já se taky přiznám bez mučení, že jsem si toho taky nevšimla
Taky mě to nepřekvapuje

Kous mě pes ne můj a ne úmyslně, ale kref jsme cedila, stálo mě to takový dobrý dvě decy Cecílie.
Tinta76
hele jaktože máte bloklý cvičákovský stránky????
Páč holka, která to měla loni na starosti nám jaksi zapoměla říct, že vyúčtování není v lednu, ale v říjnu už je to zaplacený, čekáme jen na odblokování
Gerda
Hele, tak já nevím, chci vzít jen tři, Bonninku bych chtěla ukázat Koko, jestli dorazí, Happu bude mít radost z velkého hemžení a nevím no, na 4 psy muše asi neukecám, ale ještě to zkusím nějak vymyslet, ale neslibuju
Když ne, tak Bjutinku vezmu příště

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 10:57
- Nahlásit

Baico
Gerda
Tak orientačně, na kdy plánujete cca to bránění,já jen jestli mám plánovat cestu na dopoledne nebo odpoledne?

Tinta76
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:03
- Nahlásit

Eldoguero
Páč holka, která to měla loni na starosti nám jaksi zapoměla říct, že vyúčtování není v lednu, ale v říjnu už je to zaplacený, čekáme jen na odblokování
aha, tak to jo ... já se jen chtěla podívat, jak máte tréninkový dny ...

Kous mě pes
a káááám???? mě ještě žádnej pes nikdy nekous

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:11
- Nahlásit

Eldoguero
Je jasný, že Happu musí ject, Boninka taky, a dobře, vem si berylku, páč ta asi pak už bdue mtí novej domov, kdežto vyrážka ho už má u tebe, tak jí můžem vidět jindy. Ale teda doufám že ne, až bude úplně veliká, to už sou pak děsně vošklivý ty dogy ))), dokud sou eště štěněčí, pak to nemá cenu, to už vem jen kanárka ))))))))

utrh ti tepnu ten pes?

agáta12
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:17
- Nahlásit

Adiddaska
ftipy na aporty neumim , vše je zoufale tragické .
To byla prosím rada .

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:19
- Nahlásit

čus fšem. Právje mám těžkou depresi neb můj dlouholetý fstach už se zase začíná bortit do sebe a mizet f astrálu, přišli na přetřes haranti, nebylo to pjekné. Ani trochu.
Proč sakra fšichni sedíte f práci, když bych potřála jít s někym venčit?!? Toť otázka dne..

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

ty woe sem se teď vytočila jak už dlouho ne s vopravářem na myčklu, kuwa von se uráčí po 14 dnech vod vobjednání dovalit , nahlášená závada že netopí a teď mi voznámil že nemá žádnej náhradní díl sebou, že je to programátor a že mu zacáluju za zhjištění závady i za cestu a příště až to přijede opravit tak znova cestu i opravu mad: takže sem ho poslal do prdele a teď si du na něj stěžovat na firmu

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:23
- Nahlásit

Grin
co se zas přihodilo? Zapnula jsi doma topení? Nebo sis snad dovolila dát Grinkoj masku, jakou jsi chtěla? Nebo sis snad jinak dovolila projevit vlastní nápad? Řikam tě, takhle se na tebe tvůj muš bude zlobit, když budeš bekaná neposlušná žena!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:25
- Nahlásit

Tinta76
budeme teď v sobotu dopoledne, páč večer máme grilovačku
Gerda
děsně vošklivý ty dogy

utrh ti tepnu ten pes?
skoro

Dělali jsme aporty, teda spíš jen blbnuli s balonkem se psem na vodítku, v levý ruce jsem držela vodítko a v pravý balonek na šňůrce.
Tahali jsme se, já mu ho sebrala, v pohodě, pak jsem mu ho chtěla hodit, ale on si všiml vodítka v tý mí levý ruce a myslel si, že to je balonek, tak mě chňapnul za dva prsty a tahal mě se honilo v hlavě, že docela drží a pěkně tahá, že mi možná ukousne prst (né to né, ale držel fest), ale hlavně mě děsně překvapilo, že to vůbec nebolí no a pak jsem mu ukázala konečně balonek v tý druhý ruce, tak mě pustil a vzal si balonek
Pak mě vzal ještě za botu před obranama, ale to už bylo v pohodě.
Jen z těch prstů teklo strašně krve, tak to vypadalo jak brutální jatka a přitom se nic moc nestalo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:30
- Nahlásit

Grin
Proč sakra fšichni sedíte f práci, když bych potřála jít s někym venčit?!?
já f práci nesedím, ale obávám se, že rozdíl cca 150 km je dost velká překážka ve společném venčení
Alexa
tý vole nebudeš jim tohle ale platit né?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:33
- Nahlásit

prosymvás co je poctatnýho??????? krom kouslýho eldoráda..pani jako bych vám neřikala,že ty psííí sou nevispytatelný!!!!..a tintičky co nechce přiject za psí karneval????

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:36
- Nahlásit

Alexa
dobře si ho vyhodila, správně!

Eldoguero
asi vlčák ňákej strojovej to byl, ne? To voni dělaj, jak nemaj vlasntí hlavu, tak koušou všechno...vlčácí, no....

davidkova renata
tintičky co nechce přiject za psí karneval????
myslíš, že tinta chce jít za celej psí karneval???? Nemůže mít jen jednu masku? Hele vona je tintička vážně dost pofidérní, co?

Cigi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

Milovníci FB, pusťte si tuhle animaci, fakt bomba. Klikněte na to modré lízátko a pak jen zírejte. Ale půjde to jen těm, kdo máte FB
http://www.takethislollipop.com/

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

Gerda

víceméně
ne, prosimtě měli jsme jet k jeho rodičum, já se vrátila z tý prac. schůzky, a on byl děsně vyšňořenej a i si nageloval vlasy, zatimco já se oblíkla do psího (čokli měli jet s náma) - tak sem se mu smála že bude samej chlup, a že je větší ženská než já, to ho načuřilo a chtěl příklad, tak jsem mu vysvětlila že to jak mě prudí s úklidem a vařenim a tak, že esi by to neměl jednodušší kdyby se to naučil a dělal to, a on že i kdyby, tak já vytvářim bordel nadzvukovou rychlostí (má pravdu), a že by furt musel uklízet po mě.
já že mně bordel nevadí a že tady to má že von je ta žencká... a on že se to přece musim naučit že takhle nemůžu furt žít a já proč a on že až přídou děti, já že nějaký děti co to sem tahá, že děti nechci a i kdybych jednou chtěla, tak prostě budou žít v bordelu (neni tu špína, prostě bordel - boty nenaskládaný v botníku ale připravený u dveří k nazutí, hardy hozený přes židli, někdy i na zemi když spadnou, papíry poházený... ale jinak čisto) protože jako nechápu jak by je to poznamenalo nebo jinak postihlo, a co jako je za problém, tak se začlo řešit ty děti jako že jestli vůbec ať mu to jako řeknu, sem mu řekla že jestli je začnu chtít tak neni problém je mít ale že je prostě nechci zatim vůbec, a prostě jsme se k ničemu nedobrali, akurát k tomu že odjel beze mě a bez psů. Taková normálka.

Nic, beru čokla a jdu, než mi rupne nerf a začnu uklízet. Najust tady nechám stejnej bordel jako když odjížděl.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

Grin
že se to přece musim naučit že takhle nemůžu furt žít a já proč a on že až přídou děti,
No jasně, mazej uklízet a běda ti, jestli si u toho zatopíš. Bo až jesi přídou děti, kam bys je asi tak usadila? Navíc, jesi přídou děti, tak budeš mít doma takovej bordel, že se z toho posereš 3x. Promiň, ale jestli si tvůj muš geluje vlasy, je někde něco špatně...))) Má řetízek? Aspoň kolem zápěstí? )))))

Tinta76
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:42
- Nahlásit

Eldoguero
budeme teď v sobotu dopoledne, páč večer máme grilovačku
jo tak grilovačku jsem eště stihla přečíst na tu bysme teda ani nejeli ... chtěli jsme přiject na cvičák, ale stejnak to teťkon máme doma komplikovaný, takže to asik nedopadne ... esi vám odblokujou ty stránky, tak budu sledovat ...

davidkova renata
a tintičky co nechce přiject za psí karneval????
ne nechce, ale nemůže

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:45
- Nahlásit

davidkova renata
šak to byl taky vlčák pani vlkošedej
Gerda
né, on mě za prvé moc nezná ještě, za druhý má místo mozku balonek a figuranta na stejný úrovni a za třetí se fakt splet, to nebyl úmysl jináč je to samozřejmě normální stroj, do kterýho můžeš libovolně kopat a drilovat ho 10 hodin denně, páč je to NO a ten to má samo v krvi, že jo
Grin
jak já ti rozumím, ani nevíš jak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:50
- Nahlásit

Gerda
Má řetízek? Aspoň kolem zápěstí?

já vím, že to není až tak k smíchu, ale stejně
Tinta76
přijet můžeš, dopolko budeme 100% jeslti nemůžeš teď, tak snad příště snad nám to odblokujou co nejdřív, nevím teda jestli to stihnou do konce týdne, to asi ne, ale v pondělí už to snad bude ok

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 11:54 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

holky, to mi jako chcete říct, že koupím jízdenku do prahy za 230 Kč??????????????

https://www.cd.cz/eshop/connres_2G.aspx?guid=6b9b6 b4e-c2c4-40a9-bc26-6aef2764a889

edit: nebo jsem bubá nebo slepá, nebo bubá a slepá????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:03
- Nahlásit

Monty
ale to je i zpáteční za ty prachy né

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:03
- Nahlásit

Eldoguero
co já vím, jsem z toho jelen

Grin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

Gerda
No má. Vlasy si ale dneska geloval prvne.

Eldoguero
Jsem rada ze mi rozumis

Monty
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
ale nedávala jsem do kolonky že chci i zpáteční

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
Hele ak olik je to kiláků z ostravy do práglu? Páč nad 200 km ti daj v ostravě a v ostravě svinov pití zadarmo, když si ovšem nekoupíš internetovou jízdenku a ještě nějaký omezení tam jsou... ))) ČD maj teď slevu trošku na jízdném, měly by jet do práglu i rychleji, myslim že snad necelý tři hoďky nebo jak to tam bylo.

Eldoguero
no jo, vlčák, tak to je jasný, to je stroj. Měla si ho kopnout, nebo mu dát nějakej povel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:06
- Nahlásit

Grin
No má.
))))) jooooo v mládí poslouchal haus? Nebo techno? měl někdy cd čágo bélo tekno 1-3? Pokud si na všechny otázky odpovíš ano, pak věř, že děti nepřijdou, nebo budeš muset bejt hodně moc poslušná ))))))))

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:06
- Nahlásit

Gerda
jako je to v Praze za 3hod a 50 min. ale za 230Kč???? vole to pojedeme se slepicema, ne???

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:10
- Nahlásit

Monty
Hlavně si kup tu zpáteční ty blázne starý ))))) Čtyři hodiny, jo? No tak se dospíš ve vlaku, no...škoda, že nemáš hlídacího psa, takhle si budeš muset hlídat tašku sama. Vem si jen batůžek, ať ti nikdo nic ve vlaku neukradne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 12:14
- Nahlásit

Monty
mě psala nemétka, už je to dýl, že objevila právě, že s tímhle vlakem se do prahy dostane za 230 kč , tak doufá, že až bude mít víc času a pořeší prachy, tak že ještě tohle bude jezdit. psala nějak že je velká konkurence a toto je nové, proto je to levné

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání