| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
stetisek123
béš klikat? Já už jsem za dlohých zimních večerů (asi tak v dubnu) už nevěděla co s čoklama dělat, tak jsem klikr zakoupila a bígla se naklikat pokusila.. nevyšlo to myslela jsem si že je to pro toho psa tak srozumitelný, že to nejde aby to nepochopil. Jde Řikam si že jsem musela někde dělat chybu, ale copak jde něco zkazit na klik-žrádlo klik-žrádlo?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
Crysa
sem ti chtěla psát, aby sis ten vořešák na kompoct nedávala, bo si ho zamrvíš plísňou
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:49
- Nahlásit
stetisek123
tenhle prosim, dva a nejlíp hodně výrazný barvy
http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/balonky-snurky-hracky/balonky/balonek-snurka-5 0-cm-prum-5
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
Adiddaska
chjo, ani románek mi nedopřejou... jí teda zejtra pošlu, ale ti řikam, s těžkym srdcem!! Nejdřív se s ní ale ještě pomuckam
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:51
- Nahlásit
stetisek123sem ti chtěla psát, aby sis ten vořešák na kompoct nedávala, bo si ho zamrvíš plísňou
dávám každej rok, nikdy problém nebyl, už 15 let co barák máme to dáváme na kompost, většinou nadrcený sekačkou, že to nemá tolika šancí to hnít a plísnit, ale rovnou to tleje, i ty tvrdý "tyčky" na kterejch jsou listy, tak i ty zetlejou fofrem. Navíc tam na zimu sypu kvanta toho sypkýho aktivátoru kompostu, už před vánoci tam toho bejvá půlka co do objemu a když do toho dloubnu vidlema, tak to uvnitř hezky hřeje a tleje . Jo a bydlej tam i ty červenofialový émerický žoužaly, snat kaliforncký? prostě ty co děsivě mlaskaj a strašně žerou a strašně serou a jsou moc užitečný (takový žížalí Já)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:52
- Nahlásit
bonc
já si právě taky myslím, že to není pro každýho psa. Dneska jsem teprve pochopila princip, teda tročku. Ale myslím, že u skota můžu třeba na pohled do očí čekat tři dny a položit před něj činku, tak ji vobejde a s vrtěním vocasu se bude lísat. Prostě v mozku toho moc nemaj. Řekla bych, že je to takový vhodnější pro takový ty vometla, ty aktivní zvířata, co jsou furt v pohybu a tajtrdlíkujou. Moje čokle zajímá akurát žrádlo a prochajda a spaní. Že by něco mezi tím, to težko. Asi je dám Ventě na výchovu
A toho bígla si na klikr učila odvolání od zvěře?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:53
- Nahlásit
Crysa
asi máš zatím štěstí, že máš zdravej vořech, až chytí něco, tak se toho nezbavíš, ale nebudu tu ta chytrou bo sem úplně blbá
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:55
- Nahlásit
Jo a žádám od vás gratulace, bo si Beďa dneska poprvé před miskou s večeří na povel sedla! P O P R V É!!! Máme první výcvikovej úspěch! (po měsíci zkoušení )
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:58
- Nahlásit
Venta
Ten sem si koupila v Mrdicích za 60,- a až před tejdnem sem zjistila,že je na něm pořád cedulka Gappay.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:02 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
stetisek123asi máš zatím štěstí, že máš zdravej vořech
víš jak je to s tim blbym sedlákem a velkejma bramborama, viď? Tak to jsem celá já třá mám aj plíseň na ořešáku, ale nevím to, bo jsem z předmětu Ochrana rostlin věděla akorát jak ochcat učitelku a nemám jedinej zápisek.
Možná to ořešák nechatil z kompostu, bo já ho doma nepoužívám, rozdávám ho každýmu kdo si řekne, páč já doma nic nepěstuju. V předzahrádce si žijou nějaký květenové a roštíkové, množí se a semení se (kdyby někdo chtěl hrstě semínek venkovního ibyšku, tak dovezu, zas to má ty odkvetlý květy plný semen a budu to stříhat a v případě nezájmu pálit) , na zahradě kvete jen auto, žijou tam už jen tři jabloně (4. sežrali psi) a pak ta nesmrtelná hrušeň ještě po bábě původní majtelce. Jo a lísky. Takže kompost nezdělávám, doma nerozmisťuju, ale exportuju jinejm do zahrad
stetisek123Jo a žádám od vás gratulace, bo si Beďa dneska poprvé před miskou s večeří na povel sedla! P O P R V É!!! Máme první výcvikovej úspěch! (po měsíci zkoušení )
ych gratulíre!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
děcka klikači!!!!!
sem v hajzlu! Když položim aport na zem, tak Koko ho okamžitě vezme za stranu a donese mi ho. Zkusila jsem nekliknout teda, ale koukal tak nešťastně a byl tak megaroztomilej, hrozně ho to mrzelo a rozhodilo, že jsem mu za to najednou neklikla tak sem mu pak za to zas klikala nigdy je to nenaučim, aby to brali uprostřeeeed beeeeeee
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
Jebloň
za 60,-
ty woe mrdickej gapaj je levnější
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
Adiddaska
teda nejsem klikař ani klikač, ale ty ho vlsastně pochválíš za to co dělá blbě, a co jsem pochopila tak to je úpa blbě, musíš bejt tvrdá a počkat až to veme uprostřed
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
stetisek123
Moje čokle zajímá akurát žrádlo a prochajda a spaní. Že by něco mezi tím, to težko. Asi je dám Ventě na výchovu
hele do nedávna jsem si to o šamponech myslela taky, akorát s tim rozdílem, že Kokyho nezajímá ani jídlo. Ale ten klikr je malej zázrak, prošli tak neuvěřitelnou změnou, že už bez klikru ani ránu! Beru ho i na cvičák, všichni tam čokle vycukávaj při chůzi u nohy a my chodíme bez vodítka a šamponi ze mě nespustěj oči
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:08
- Nahlásit
Alexa
jenže já ho doteď chválila za to, že to donesl a předsednul a on to ted udělá a já mu nekliknu?? hrozně se bojim, že to kokosoj znechutim, Rambík je v poho, ten to za chvíli dá, je za žrádlo hrozně akční, ale ten Kokos ...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:13
- Nahlásit
Venta
http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/balonky-snurky-hracky/balonky/balonek-snurka-5 0-cm-prum-5
OK a jakou tu šňůru? Na té fotce jsou různý šňůrky.
apropó, jakej je rozdíl mezi gapajem a jiným výrobcem?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:18
- Nahlásit
Alexa
ty woe mrdickej gapaj je levnější
Já si spíš myslím,že paní ,jak z nás byla konsternovaná,mi počítala cenu za ten menčí,ale já si brala ten velkej.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:20
- Nahlásit
stetisek123
snurku tech asi 50cm. rozdil nevim, ale Tonik by asi jinej nechtel prej no a Vendula gapaj taky hodne oblibuje
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:23 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
stetisek123
A toho bígla si na klikr učila odvolání od zvěře?
debile
na to máme ouuuplně jinej čudlík... taky vydává zvuk.. jenom musíš vobčas namočit houbičku
jako mě příde klikr jako fajn věcička, zvlášť na takový ty věci kde se blbě vystihuje ten moment pochvaly a tak.. s tim myšlením máš pravdu, ale až v bodě dvě - když už ten čokl má samostatně vymyslet CO má dělat. To jsem počítala že bé s tupým tažným zvířetem dost těžký, ale fakt jsem nepočítala že se tam ani nedostanem, že nepochopí ani naklikání. Jenže vona je v naprostym tranzu a jenom čučí na to místo od kaď to žrádlo padá - nejdřív byla naprosto nadšená že dostane odměnu za nic, je zvyklá že pro to jaxi bé muset něco udělat, a když zjistila že to padá samo tak prostě vypne i těch pár buněk a jenom čumí a vůbec podle mě nevnímá, že tomu žrádlu předchází ňáký kliknutí... ale vona je poměrně extrém i na bígla, takže bejt tebou tak to předem nevzdávam
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:29
- Nahlásit
bonc
ale vona je poměrně extrém
skot je sám o sobě extrém. Jako teriér má svojí hlavu a nad jasnejma povelama přemejší a v přípaně nutnosti ho pomalu splní. Komplikovanej je tím, že je navíc takovej ležérní, lážo-plážo a u předložený činky by mi klidně zalehnul a položil hlavu na tlapky a usnul. Prostě když nejsem akční já, tak on taky nebude. Když chodím, ujdou 15 km jako nic. Když se zastavím, zastavěj se taky. Takže u tý činky bych asi musela tancovat
Končim, mažu na melouch, páček
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:43
- Nahlásit
a dyk já si sem jen sedla a už zas nikdo nemluví..
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:45
- Nahlásit
Crysa
se mnou taky nigdo nemluví, sou to svině!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:48
- Nahlásit
Adiddaskase mnou taky nigdo nemluví, sou to svině!
se mnou taky nigdo nemluví, sou to svině!
to dělaj schválně
a to tu sedím tiše jak myška, teda jak krysa a ani nepíšu, ani nedutám, jen se krmím a stejně o mě ví a nepíšou.. už neřeším ani to, že na mě nereagujou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
kde jste kdo?
Baico? teta Agáta? Alexa? Davítkojc? ta snad ještě nespí, ta má ještě hodinu k dobru!! Gerda ještě v práci psát může! Maruše? Kde se schovává lefí žena?? kam se poděla Biluše? .. moc vás je co sem určo koukáte a schváálně mlčíte..
to od vás není vůbec heský..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:54
- Nahlásit
Crysa
já dřu, doufám, že jsem omluvena
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:55
- Nahlásit
Crysa
všici zkoušej co vydržíš.. a já jim to nebudu kazit, jenom probíham a už sem pryč
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 18:57
- Nahlásit
boncvšici zkoušej co vydržíš..
moc, i radiaci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
už jsem v hokně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
Czesc! Tady máte na dobrej večír krásně vypointovanej song
http://www.youtube.com/watch?v=iNXx4QQuKVo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 19:31
- Nahlásit
Adiddaska
Tak jim to prostě na zem ještě zas nepokládej, dej to nízko nad zem a drž to oběma rukama, v tom případě si dej asi klikátko do zubůch, aby o prostě MUSELI vzít za prostředek. Nebo ty strany obal něčim hnusnym, co nechtěj brát do huby, třeba alobalem, aby to nutně museli brát za prostředek. Do alobalu snad nikdo normální nekousne, ne?
Crysa
sem v práci, ale máme tu hustomasakr. Teď ještě nějaký kontroly musim udělat, pak pojedu do řitě, už rozmejšlim masku psí, myslim, že mám bezva, ale potřebuju ještě doplňky ))))
|