Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:34 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Eldoguero
a nejdedeš teď toho 12. - 13. 11. do Práglu třeba?
No pojedu,ale busem.
Gerda
Dej je do vlaku Montyjový, ať má ten svůj trapas, jak si ho přeje
Leda tak.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:37
- Nahlásit

Jebloň
No pojedu,ale busem.
Aha, to by vypadalo divně, skoro jako když se bezdomovec se svou matrací na zimu stěhuje do Prahy

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:38
- Nahlásit

Eldoguero
Aha, to by vypadalo divně, skoro jako když se bezdomovec se svou matrací na zimu stěhuje do Prahy
Bože,to asi jo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:45
- Nahlásit

Eldoguero
jako když se bezdomovec se svou matrací na zimu stěhuje do Prahy
))) jenže ona to pokazí tim, že nebude smrdět....

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:45
- Nahlásit

čau fšem,
tak jsme přežili noc, ale trixina měla nemále, neboť pořád vyla nebo plakala nebo chrápala, takže jsem si tak kolem čvrtý ráno říkala že jí asi ukončim trápení a zaškrtim ji
ale už je dobrá, ráno úplně v pohodě, ale normálně má oteklý obě přední packy, hlavně tu co na ní má kanylu... jdeme na kontrolu ve 12:15 tak s tim snad něco udělaj...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda
No na molitan musím hodit nějakej potah, protože to by zničil hned, ale ona přes zimu nelikviduje, asi ví, že ho to hřeje, začne na jaře, jak se oteplí.
Nějakej potah na molitan už doma spáchám nějaký starší deky a látky mám.¨
Od Jabloně doprava bude asi dost složitá, to neřešte vůbec, jestli třá bychom tím směrem nějak jeli tak se určitě ozvu, ale zase kvůli mě je doma zbytečně nedržte
Ale každopádně moooooc děkuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:53
- Nahlásit

jenže ona to pokazí tim, že nebude smrdět....
to sou dneska houmlesáci, ani nesmrděj
Grin
chudinka, asi to má od tý kanyly podrážděný a tu jí dnes už vyndaj?

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:54
- Nahlásit

Eldoguero koberce furt platí - ještě mi je Stanislav nevyhodila ale má to v oumyslu takže pokud je nechceš zkusím je nabídnout nějakýmu útulku bo ten jeden je skoro funglofka novej plyšák

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:55
- Nahlásit

Eldoguero
, jestli třá bychom tím směrem nějak jeli tak se určitě ozvu, ale zase kvůli mě je doma zbytečně nedržte
Mám je dole f prádelně,nevyhazuju nic co by se mohlo hodit,tak si halt uděláte jednou výlet a dovezeš mi pomuchlit kanárka,votklápěcí hlavičku a hlavně Berylku.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:56
- Nahlásit

Grin
takže jsem si tak kolem čvrtý ráno říkala že jí asi ukončim trápení a zaškrtim ji
Tohle sem měla s kocourem.....celou noc brečel jak malý dítě.
, ale normálně má oteklý obě přední packy, hlavně tu co na ní má kanylu... jdeme na kontrolu ve 12:15 tak s tim snad něco udělaj...
Tak snad jí to vytáhnou,bobince malý.

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:01
- Nahlásit

Eldoguero
a tu jí dnes už vyndaj?
Jebloň
snad jí to vytáhnou

jj měli by, už nevypadá že má bolesti, tak až snad dostane jen prášky.

Jebloň
Tohle sem měla s kocourem.....celou noc brečel jak malý dítě
jako samo že čék je z toho strašně naměkko, ale teda jako dneska nevim jak budu něco dělat, když spim za chůze eště že nemusim do práce...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:05
- Nahlásit

hancaw
Domluvím to s mušem a kdyžtak bychom si je vzali dám vědět odpoledne nebo navečer, děkuju
Jebloň
Ok, takže prostě musíme k vám na návštěvu ale Berylku neslibuju, tak nějak doufám, že než se k vám dostaneme, bude Berylka už v novém domově
V sobotu se na ní dívala kamarádka holky co má Huntříčka, moc se jí líbila, ale má z AD trochu strach, jako aby něco nepo... aby jí pes nepřerost přes hlavu a tak, že má málo zkušeností se psema. Což je neskutečně super přístup v dnešní době, strašně mě tím mile překvapila, holka fakt soudná, hrozně rozumně mluvila. Tak rozumně, že jsem jí nakonec řekla, že jak jí tak poslouchám, tak mám pocit, že pro ní rozhodně nemůže být problém žádný plemeno (Ne, že by neměla zkušenosti se psema, psy doma měli odjakživa, teď je u psovodů a má služebáka, sice nemá zkušenosti s výcvikem, ale s výchovou a soužitím se psem zas jo.) Ale asi to neklapne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:05
- Nahlásit

zdar kanibalističtí opíječi

proč sem furt někdo leze a něco mi nutí, když to nechci, ty woe 2x jim po telefonu řeknu že nemám zájem a co myslíte??? teď tu byli a půl hodiny mě zdražovali kydama vod čtení žumpy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:08
- Nahlásit

Grin
jj měli by, už nevypadá že má bolesti, tak až snad dostane jen prášky.
Asi jí to dráždí, hlavně ať se rychle zahojí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:10
- Nahlásit

Du si objednávat kalendáře do 24 printu, 4 za cenu 3 s vlastníma fotkama

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:11
- Nahlásit

Eldoguero
do 24 printu, 4 za cenu 3 s vlastníma fotkama
hele počkej mě přišla nějaká nabídka 3 za cenu 1 chceš to postnout???

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:25
- Nahlásit

Eldoguero
Ok, takže prostě musíme k vám na návštěvu
Bezvááááá.
ale Berylku neslibuju, tak nějak doufám, že než se k vám dostaneme, bude Berylka už v novém domově
No,budu smutná,to je jasný,ale holce přeju novej domov,to je jasný taky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:36
- Nahlásit

Grin
chudina malá, oteklá, za chvíli už zas jdete na kontrolu, tak se jí na ty nožky podívaj. DOufám, že už bdue mít všechny špatnostě za sebou! naše výmarka je ve vážnym stavu, má nějaký děsně nemocný střeva, už je zas na veterině a na infuzi, neudrží v sobě ani hlt vody, vet řikal, že když jí otevřeli, měla úplně fialový střeva, že to vypadá na nějakou masivní a prudkou infekci, vůbec nevědi...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:46
- Nahlásit

gdo vycucává ,dementíí??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:52
- Nahlásit

Alexa¨
hele počkej mě přišla nějaká nabídka 3 za cenu 1 chceš to postnout???
ne dík, já chci právě 4 kalendáře, máme to akurát jako doplněk k dárkům na vánoce
Jebloň
chci vidět opičtu na domácím stromě
ale Berylku neslibuju, tak nějak doufám, že než se k vám dostaneme, bude Berylka už v novém domově
No,budu smutná,to je jasný,ale holce přeju novej domov,to je jasný taky.

Právě, že u těhle lidí by se zřejmě měla fakt dobře, navíc by byla v kontaktu s tím Huntříčkem občas a ještě ke všemu je v armádě, takže celkově by Berylka byla dost pod "dozorem" Přítel chce hned, okamžitě a střelhbitě sestřičku Huntera, páč je z něj prej úpa hotovej, ale slečna prostě neví. No, nevadí, ono to nějak dopadne

Grin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:53
- Nahlásit

Gerda

výmarka je ve vážnym stavu, má nějaký děsně nemocný střeva, už je zas na veterině a na infuzi, neudrží v sobě ani hlt vody, vet řikal, že když jí otevřeli, měla úplně fialový střeva, že to vypadá na nějakou masivní a prudkou infekci, vůbec nevědi...

no to je hrozný tohle.... chjo, chudák pejsek, budu mu držet palec, aby to zvládli a dostali pod kontrolu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:55
- Nahlásit

hm...tagže crysí syndrom..dobře jak chcete
Gerda
naše výmarka je ve vážnym stavu
jako ted ráno jo???????? dyk řikali včera že má chodit normoš ven?!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
nic nevím, takže vejcuc nepodávám

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

Eldoguero
Ahoj, prosím tě, nemáš nějakej tip, co nepsího by se dalo dělat, kam jít na Liberecku? Ideálně, aby se to dalo podniknout s pěti psama, pěti dětma a v osmi dospělech.
Zatím jsme byli na Ještědu, Grabštejně, v Trojzemí
Díky

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:16
- Nahlásit

kachna_prosím tě, nemáš nějakej tip, co nepsího by se dalo dělat, kam jít na Liberecku? Ideálně, aby se to dalo podniknout s pěti psama, pěti dětma a v osmi dospělech.
ještě můžete jet k Eldorádům na kafe

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

tak hlásím poklizený ořešákovo listí, naučení Kamínka žrát hrušky (teď, když už padaly poslední a předtím jsem 10 kilo naházela na kompost a zbytek jsem nechala sousedům..), Kamínek měl děsnou radost, když si lehl na hromadu lisí a mohl se nechat zahrabat, že z něj čuměla jen hlava, přišlo mu to moc vtipný. Pak nechápal jaxem se vzala na střeše kotců. Crysa se mlátila s Kamenem a jsou mocně oslizlí a vybláznění. Pak jsem zahrabala mnoho dírek a ďolíčků, který Kámen s As vadolovali.. asi chytli Bílo-Maryjí ynfekci
Já jdu do vany a pak si klohnit vobídek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
jako ted ráno jo????????
jo, včera se napila a všechno vyblila, pokaždý, když se napila, vše vyblila, tak jeli na veterinu na infuze hnedle ráno, aby nebyla dehydrovaná, odpoledne maj jít zas. Má chodit, aby se ty střeva zase do sebe nezasunuly, maj se hejbat, prej je recidiva toho zasouvání v prvních dnech vysoká.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:22
- Nahlásit

Crysa
ještě můžete jet k Eldorádům na kafe
Nevim, nepokousala by nás Vikča?

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:24
- Nahlásit

Crysa
Pak jsem zahrabala mnoho dírek a ďolíčků, který Kámen s As vadolovali.. asi chytli Bílo-Maryjí ynfekci
Hlavně, že to máš na koho svést

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:24
- Nahlásit

kachna_Nevim, nepokousala by nás Vikča?

snad nosí košík když příjdou návštěvy, ale spíš vám narve rukáv do huby a zmidlí vás obuchem

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání