Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:13
- Nahlásit

Čus bus!
Včera jsme s tátou přestěhovali poslední kousky nábytku. V neděli mě naši vezmo do xxx pro novej psací stůl a koberec. Na moje argumenty, že na to týden před výplato fakt nemám mi máti řekla, že mi na o půjčů a nemám kecat.
Jinak guru osahávač v autě mě fakt velmi pobavil. Výborná byla i ta badmintoová raketa Nechápu, jak m na to někdo mohl skočit. Ale to bude tím, že jsem od přírody dost skeptická.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:21
- Nahlásit

čao bambiny, děláte něco? mě se vůbec nic nechce, tak bé muset někdo z vás dřít i za mě. Stále ještě nemluvim, ale ráno mě na malej okamžik přestal bolet krk, tak snad se už pomalu blejská na lepší časy.

hancaw
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:27
- Nahlásit

bonc čauky, hele chtěla jsem smráknout ten dogtrekingový web a jaksi mi to nefachá asik nějaký problém.....

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:45
- Nahlásit

bré ráno

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:54
- Nahlásit

hancaw
chtěla jsem smráknout ten dogtrekingový web
Ty vogo,ono je to asik nakalivý. Dofám, že mám dostatečno imunitu, abych to vše trekové šílenství nechytla

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:45
- Nahlásit

BaicoVčera jsme s tátou přestěhovali poslední kousky nábytku. V neděli mě naši vezmo do xxx pro novej psací stůl a koberec. Na moje argumenty, že na to týden před výplato fakt nemám mi máti řekla, že mi na o půjčů a nemám kecat.
tak už jedem do finále..
http://www.youtube.com/watch?v=V3DByaG2M_w&feature =results_video&playnext=1&list=PL406DFC3E4C5D3144

Nechápu, jak m na to někdo mohl skočit. Ale to bude tím, že jsem od přírody dost skeptická.
tam se musely napálit fakt jen maximální vyndaný kusy, páč to co říkal by poznal i sedmiletej synovec, že je to kravina jak hovado.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:01
- Nahlásit

Crysa
tak už jedem do finále..
No snad jo
páč to co říkal by poznal i sedmiletej synovec, že je to kravina jak hovado.
Hele ve mě by budilo nedůvěr už to auto. Jako řešit takovýhle věci v autě na parkovišti.

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:05
- Nahlásit

BaicoJako řešit takovýhle věci v autě na parkovišti.
no hlavně vlíst k někomu cizímu do auta..

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:12
- Nahlásit

kuwa, to je zase den, zase pojeby, už mě to neba

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

Crysa
no hlavně vlíst k někomu cizímu do auta..
No kdyby to byla alespoň pěknej chlap, ale takovejhle hnusnej dědek. O toho bych si ani kolo neopřela, antož, aby na mě šmatal, bléééé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:19
- Nahlásit

Adiddaska
dycky mě překvapí, že tydle guruové, co oblbnou spoustu lidí vypadaj tak plebejsky! Bych čekala vzhled minimálně ježíše, ale todle byl stréc z hospody!
A jak se ládoval tim jídlem z nějakýho bufáče a ještě u toho mluvil...prostě strašný...umíš si představit, že vůbec neměl umytý ruce???????? Třeba předtim vyměňoval kolo, nebo dolejval olej, nebo se šťoural v řiti či na koulích...úplně mi nabíhalo na vomitaci...

brezen2008
jenom od chlapika co ho sejmul,nedostal zadnou pusu
)) Dastík je šikulka, podrbej ho pořádně na hlavičce.

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:27
- Nahlásit

hancaw
tu ho máš znovu, normoš maká, možná jsem tam měla chypku

http://www.dogtrekking.info/

Baico
Ty vogo,ono je to asik nakalivý. Dofám, že mám dostatečno imunitu, abych to vše trekové šílenství nechytla
no jako je to velmi nakažlivý, kdo to jednou zkusí, tak si buď řekne "už nikdy víc" a nebo "už nikdy jinak"

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:29
- Nahlásit

co to máte všici s ňákym nechutnym bezďákem co si ho honí v autě na parkovišti a žere u toho?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:32
- Nahlásit

bonc
cože??? fuuuuuj

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:33
- Nahlásit

boncco to máte všici s ňákym nechutnym bezďákem co si ho honí v autě na parkovišti a žere u toho?
druhá reportáž
http://prima.stream.cz/soukroma-dramata/625306-sou kroma-dramata-44

bonc
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:48
- Nahlásit

Crysa
dík, si to pustim po obědě až tu nikdo nebé, tak doufam že ho nebudu jíst zbytečně..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:50
- Nahlásit

čau šici, čekám na Danu, pak pokrmim čokle, skočím do knihovny a půjdu chrápat

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

Baico
neee do xxx neeeeeee, nebudeš mít stůl už nikdy.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:55
- Nahlásit

Zdar osoby, co je dnes na paškále?

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
neee do xxx neeeeeee, nebudeš mít stůl už nikdy.
Hele já už psací stůl anj moc nepotřebuju. Chci ho jen,abych měla kam odkládat kytky a do toho "novýho" pokoje se fakt ten strarej z komunisitckýho kanclu darovanej nehodí. A navíc je ze 4000 slevněnej na 1900, no nekup to.
Edit: Je to tendle:

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:06
- Nahlásit

Baico
klidně to kup, ale půjdeš to několikrát vrátit a ještě ti to dodaj až za 4 měsíce.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
klidně to kup, ale půjdeš to několikrát vrátit
Naši si tam koupili nábytek do ložnice a postele a nebyl s tím ždný problém. Ségra si tam taky vybavila byt a žádný problém nebyl. Třeba jsi prostě měla jen smůlu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:14
- Nahlásit

ach jo, tak jsem zkontrolovala matrace co jsem měla schovaný pro Happunku na zimu, že mu je dnes instaluju a oni jsou prožraný od myší, smradlavý a humusný takže Happu je tímto bez matrací, do pr... musím mu nějaký sehnat, páč on s tím očičkem nemůže mít slámu a deky škube, on teda škube i matrace, ale až na jaře, když začne být teplo, přes zimu je nechává být

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:17
- Nahlásit

Baico
Třeba jsi prostě měla jen smůlu
!!!!!!!!!! vracela jsem vše, resp obě věci, co jsem si tam kupovala a stuůl nemáme od 4/7 doteď.

Eldoguero
musím mu nějaký sehnat
hnedle to zjistim, deky mám, všechny je můžem dát Happunkoj, místo outulku, zjistim, kde se fláká ten molitan, dvoumetrovej, co sem měla slíbenej. Musíte prostě přijet v sobotuuuuuu juchůůůůů - kvůli Happunkoj taky hlavně hodně...))) Přece elmuš nechce, aby byl Happu nemocný!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:20
- Nahlásit

Eldoguero
mám velkej molitan pro Happu, kolegyně mi ho doveze po víku do práglu. Jen se obávám, že ho nemůžu mít v autě na ten víkend, to už bych tam nenarvala Jebloň-věci a Maky-věci, takže ho naložim a vyvezu k Hancew nebo k Atuši, nebo k Pavlii, ta má dost veliký auto.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:20
- Nahlásit

Eldoguero
Já mám matrace,ale jak je dopravit????

Crysa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:21
- Nahlásit

jdu asi letos naposledy hrabat listí z vořešáku, už tam visí jen pár posledních lístků, tak je volkepu a uklidím, kdybych se nevrátila, jsem humřitá z vnější plotu a spadla jsem z kotců jdu jim omést střechu, ať ten svinec nemám zejtra na dvorku, ale ještě dneska na kompostě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:29
- Nahlásit

Gerda
tý jo to by bylo super on má totiž tělo z postele místo boudy (páč je ve vnitřním kotci), původně měl taky kenelu velikou, jako má Max, ale nerad do ní leze, tak jsme mu tam nakonec dali ten spodek z postele a je v něm moooc spokojenej
Jenže jak skrz to očičko nemůže mít slámu na zimu, tak mu prostě jen koberec, kterej mu přes léto vydrží vždycky tak dva týdny prostě nestačí, dáváme mu matrace, většinou dvě, nebo tři, aby to měl akorát do tý postýlky, no jenže na jaře musíme být strašně rychlí a při prvním náznaku o likvidaci je ihned odnést, protože Happunka je jelito a dokáže z matrace udělat hromádku čehosi za velmi krátkou dobu, tímto se dostáváme k stálé potřebě matrací, protože je samozřejmě většinou sbalit nesihnem
Loni jsem mu vzala dvě, jednu jsem už nezachránila, i když i ty dvě byly lehce načatý, no a dnes jsem zjistila, že jsou nepoužitelný
Je to játro pruhovaný
Jebloň
a nejdedeš teď toho 12. - 13. 11. do Práglu třeba?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:29
- Nahlásit

Jebloň
ale jak je dopravit????
Dej je do vlaku Montyjový, ať má ten svůj trapas, jak si ho přeje )))

Crysa
Nepadej, nebo tě budou muset fotit jako invalidu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:31
- Nahlásit

Eldoguero
Hancaw tu několikrát nabízela velkokoberce, chceš je? Jsou to koberce z baráku, určený k zakotcování. Matrace, co mám k dispo, je spíš ale motlitan, než matrace, to zničí hnedle...Jak můžem dopravit matrace od Jebloně k vám? Jebloň jedeeee do práglůůůůůůů

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání