| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:29
- Nahlásit
Grin
Tak a teď už bude jenom dobře.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:30
- Nahlásit
sem dneska zase zabloudila do psích inzerátů a je mi zle, strašně. Proč se celá republika stěhuje? a navíc se nikde nEsměj mít psi?
Argument alergie pomalu upadá, ale stěhujeme se víc, než tažný ptáci. Chce se mi brečet, fakt, že jo. Tohle jen bude přispívat tomu, aby se začali psi oficielně utrácet.
Fakt, věřte mi, není todaleko a pak dojde na TENHLE dopis
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
stetisek123
v solónu mi dělali Montyho i přes tři hodiny.
Nejsem v tom vůbec profík, chov. by to měla za hodinu, ale ta to má v rukou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
Grin
já zvířata po narkóze nedávám na gauč ani na nic z čeho by mohli spadnout, dám do kenely a tu si vezmu na klín, nebo si k nim lehnu na zem.počítej, že po narkóze se ti počůrá doma, pokud má něco proti bolesti měla by být zejtra ok-až to zabere
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:35
- Nahlásit
kejtlin
no, po kastraci bejvaj i dva dny bolavý. Snad dostala něco na bolest, já musela s jednou holkou i na přepíchnutí, bo mi odmítala žrát. Bolestí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:37 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
stetisek123
smazáno
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:37
- Nahlásit
kejtlin
tak to nepiš veřejně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:38
- Nahlásit
Grinový se rozepíšu až přijdu z venčení, teď mám rychlou zprávu pro Eldorádo - dostala sem plnou tašku děckýho voblečení. Je to zatim zabalený, rychle sem se vo to přihlásila, bo sem myslela, že bys to mohla vzít Viktoroj, pokud tam bude něco v její velikosti, na dotahání venku na sachrátce. Asi to nebudou žádný éňo béňo hadříčky děcký, ale tak na ven by se to dotahat mohlo. Večer to přeberu, jesi je tam něco Viktorsky použitelnýho, jo?
Kdyby tam byly věci rozumný, chcete ještě někdo něco? Nahlásim se, až budu vědít véce, teď du s Monimírem ven. Jo, na stopování sem jí vymyslela nový jméno, až bude stopovat, bude se jmenovat Marcus. Jako hustopes Marcus.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:41
- Nahlásit
Jebloň
no to doufám, dnešek mi stačil na hodně dlouho dopředu... :
kejtlin
zvířata po narkóze nedávám na gauč ani na nic z čeho by mohli spadnout
jj toho jsem se strašně bála tak jsem ji na tom křesílku zahradila, má to jako malou, pohodlnou přepravčičku, navíc ji mám u sebe, furt na ni vidim, jsem vedle ní. Je to křeslo na kolečkách, takže když potřebuju, někam ho popovezu.. ona na zemi bejt nechtěla totiž.. máme tady taky u země dost zimu protože ten muj debil trvá na tom že eště nemusíme topit
Na noc si lehnu k ní na zem (je zvyklá spát v posteli) - s tím počítám, hodim si pod prostěradlo na matraci nějakou savou látku, kdyby se počůrala..
Zejtra de v poledne na kontrolu, tak ji znova dají něco na bolest, dneska má kapky, kdyby bylo nejhůř, ale prej by měla stačit injekce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:46
- Nahlásit
Grin
zimu protože ten muj debil trvá na tom že eště nemusíme topit
vy netopíte? by mi krysy zmrzly....
jsem ji na tom křesílku zahradila, má to jako malou, pohodlnou přepravčičku, navíc ji mám u sebe, furt na ni vidim, jsem vedle ní. Je to křeslo na kolečkách, takže když potřebuju, někam ho popovezu.. ona na zemi bejt nechtěla totiž
tak to jo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlin
vy netopíte? by mi krysy zmrzly....
já tu taky chodi v teplácích a nejtelpejší mikině co mám, tlustý ponožky, v těch i spim.. a chlap tu chodí v trenkách a tričku a eště si libuje jak se mu skvěle spí... u pootevřenýho okna je vadnej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
Gerda
tý jo pani, ty jsi nejlepčí
Ok, Viktor na zahradě, na cvičáku a tak vůbec s pesanama unosí skoro všechno
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:53
- Nahlásit
Grin
u nás to je obráceně já a malá v triku u otevřenýho okna a muš narvanej u kamen
Jednou jsem myslela, že ho zabiju, když vytopil pokoj, kde jsme spali na 38 stupňů fakt nenormální, větrala jsem asi hodinu než se tam dalo dejchat a to byla zima.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 20:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Grin
tak to už bude v pohodě,uvidíš,,to probírání může trvat klidně pěkně dlouho kompletně..a projevy znerviznující,třá čuba knučela skoro do večera a to byla uspaná jen kuli rtg na nohy prostě zblblá zcela a nic jí bolet prostě nemohlo!
stetisek123
nerada to řikám ale di do hajzlu ráno mi zkazil ten kříženec a večer ty , tagže fakt super
chtěla bych býti více bezcitnou krávou,ale neni mi přáno..
du do hajzlu rači.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:00
- Nahlásit
Eldoguero
U nás něco podobnýho. Ale mám často večerní krizi, kdy jsem zmrdlá a to pak zase kňučím já,ale na spaní potřebuju votevřený vokno a taky řvu, když roztopí kotel na noc. Děti škemraj, ať jim otevře okno (ony samy nesmí), ale on nechce. Tak když usne se tam připlížim a vyvětrám jim.
Ale my jsme celkově zvyklý na chladnějc, nemám ráda horko, to se mi i ucpává nos, prostě já ráda zimu,ale nesmí bejt doma pod 15-16, to už musím makat, aby mi bylo teplo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:06
- Nahlásit
stetisek123
Já taky radši chladnějc, malá je taky zvyklá, že doma nepřetápíme, muš je na tohle hroznej, dokáže doma udělat děsnou saunu a ještě se mu to líbí, přitom při normálních teplotách, na který topím já mu zima není, nevím proč to dělá. V podstatě má asi nějakou ouchylku topící (jako v kamnech ne ve vodě ) páč kolikrát já vůbec netopím, páč je venku teplo a není to potřeba a on přijde a snad ze setrvačnosti zatopí a v tu ránu je doma 30
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:08
- Nahlásit
nerada to řikám ale di do hajzlu ráno mi zkazil ten kříženec a večer ty , tagže fakt super
No, bohužel, moc bych si přála nemít pravdu,ale mám pocit, že nechtěnejch psů přibejvá a množírny expandujou, lidi připouštěj každou vořeškyni, prostě dnes mám černý brejle.
K tomu řetězu na tom kříženci. Kdysi jsem pracovala na jedný ekofarmě a chtěli jsme se zaměřit na záchrannej chov českýho genofondu a věnovat se krávám plemene česká červinka. V té době byly jen dvě stáda v republice a chovný zvířata nechtěli dávat ani za aic. Nakonec jsme jeden statek ukecali a byla to hrůza. Kravky byly v tmavým malým kravíně, téměř po tmě a řetězy měly nejen zarostlé do krku,ale už zase obrostlé tkání a kůží. Prostě ty řetězy měli už komplet v krku. Děsný. My je dali na pastvinu a protože to byly starý, desetiletý krávy a nikdy neviděly trávu, učila jsem je pást. Trvalo několik dní, než to pochopily. Pak byli moc šťastný a lítali po loukách s ocasem nahoře jak trolejbus.
Lidi sou kurvy bezcitný a zvířata v jejich rukou děsně trpí
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:09
- Nahlásit
Eldoguero
v tu ránu je doma 30
Pane bože co já bych za to dala já láduju do bouchacího kotle a do krbovek jak idiot a mám tu z boží bídou19c a to cvakáme z hmyzáčkem zoubkama máme sybřky a homoseksuální kalhoty xxxl(tepláky)a vod země a oknama tak táhne že je to topení marný jak vedle v tématu něco vysvětlovat
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:09
- Nahlásit
Eldoguero
jako v kamnech ne ve vodě
Eště, že tak
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:10
- Nahlásit
Pakunobecny
No, nám to taky nejde dole vytopit. Máme otevřený schodiště do patra a všechen teplík mastí nahoru do ložnice
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:11
- Nahlásit
Dobrý večer, je něco novýho? Asi zas nebudu dočítat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:12
- Nahlásit
já jsem zvyklá doma chodit v kalhotkách a tričku-už několikrát se mi to vymstilo, bo jsem tak vyběhla ven a zabouchla dveře a máme zvenčí kouli.....ale večer si beru k tv deku nebo tepláky a mikču
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:13
- Nahlásit
stetisek123
na některý věci holt asi nejsem dost bezcitná kráva
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:17
- Nahlásit
Pakunobecny
Máme od krbovek teplo fakt rychle a když se podaří topit v kuse a nevyhasne nám to ani přes noc, tak nám tu teplo nikdy neklesne k ránu pod 17 stupňů a to ani loni s těma skoro 30. stupňovejma mrazama (no dobře, u nás bylo jen -28 )
stetisek123
ako v kamnech ne ve vodě
Eště, že tak
Jestli se topí ve vaně nevím, já s ním do koupelny nechodím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:26
- Nahlásit
Eldoguero
u nás to je obráceně
no jo halt každej to má jinak... ale zajímavý je že nikdy ne stejně jako jeho partner
davidkova renata
o probírání může trvat klidně pěkně dlouho kompletně
jj, to si taky říkám... před chvilkou se začala vrtět, tak jsem ji radši dala na zem, a ona rovnou do kuchyně a začala vrtět jako že by jídlo nějaký tak jí asi dám.. dochtor říkal že esi si vezme tak můžu.. no kdyžtak to vybleje..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:28
- Nahlásit
Grin
ale zajímavý je že nikdy ne stejně jako jeho partner
To by bylo trapně ideální
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 21:33