| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:26
- Nahlásit
Grin
ta ale zase nebude mít ještě vyndaný stehy,
stehy se vyndavaj za 8-12 dní
ty oteklý nohy jsou divný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:28
- Nahlásit
Adiddaska
blbne celý FB, pořád se mi zobrazuje, že mi někdo něco laikuje, pořád dokolečka jedni a ti samí a nejdou mi tam přidat fotky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:33
- Nahlásit
Ty oteklý nohy by prej měly splasknout do zítra, prej ji trochu šrtil ten obleček co má aby si nerozlízala stehy. Kdyby nesplaskly tak mám prej přijít... tak doufám že bude fdobrá.
Jinka stehy říkla že by chtěl vidět po deseti dnech, ale doporučoval by je vyndat až 14. den po operaci, protože to neni klasická I jizva ale kvůli tomu nádoru co vyndali má tvar T... tak to prej bude dýl srůstat a chtěj si bejt jistý. Ale jestli bude dobrá tak jí je snad vyndaj už po těch 10 dnech
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:35
- Nahlásit
Adiddaska
hele , hoď aport cca 5 metrů drž přitom psa za obojek a hned jak dopadne se s povelem aport vrhni natu činku . Psa samo pouštíš taky !
Tvůj úkol je být tam o 0,001 sekundu dříve než Kokín , a chyť ji oběma rukama .
Ne moc pevně , tak aby tu činku mohl " ukrást ".
Když se ti v okamžiku kradení povede kliknout , tak klikni . Když ne tak řič urá nebo jak ho chválíš
-- Další varianta -
Hoď aport zase jen kousek a se psem na vodítku - nadrážděným - rychle jdi jako bys tu činku chtěla přeběhnout a jen tak mimochodem mu dej jen malou možnost aport sebrat - když na to bude mít málo času je naděje že ji bude brát správně . Když to nestihne - nic se neděje . když to veme špatně , zkus mu do tý činky trochu nešetrně bouchnout , měla by mu vypadnout nebo ho rychle vem a tady zase jemně pod břichem a malinko nazvedni - pustí ji určitě a rychle ji pak zase přidrž na zemi oběma rukama - kvůlivá krádeži a pak klik.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:35
- Nahlásit
Volové hmyzák v pavoučím kostýmku je to echt gold hnusný tak to má bejt očlivý očklivějčí a ted si ve věčí verzi představte Lilátko
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:37
- Nahlásit
Pakunobecny
lilátko pude za pavouka ??? tak to se asi na patě otočim a uteču pryč...
PS nikomu to neříkej ale můj hmyzopes pude taky za hmyz, ale jinej... budou spolu hezky ladit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:38
- Nahlásit
Pakunobecny
vy máte super kostým, já nevím co dám holkám neměla jsem trimovat Sophyji a šla by za mědvěda ale teď už je pozdě tak rychle ji chlupy neporostou .D
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:40
- Nahlásit
Monty
hle eholky jsou dost malý tak nafštiv nějakej dětskej sekáč a určo něco splašíš, já na Grinokostým přešívala dětský šaty..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:43
- Nahlásit
Grin
A CO MÁM V SEKÁČI KOUPIT??? sakra capslock
jako mě se holky možná vlezou i do něčeho mojeho, když jim kolem pasu dám nějakou stuhu nebo tak něco
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:45
- Nahlásit
Monty
Lidi v tom Kiku maj eště soba mikuláše a medvídka jsko psokostýmky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:49
- Nahlásit
Monty
NEŘVI NA MĚ!!! Cokolif, třá tě něco trkna akdyž netrkne, tak můžeš holky nepřestrojovat a říct, že Sophie jde za Faith a Faith jde za Soph
(velká písmena a znásobená znaménka budou považována za křičení a nebudou tolerována - poradna Rudolfa Desenského)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:49
- Nahlásit
Pakunobecny
ty woe pavoučí by slušel krysám
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:53
- Nahlásit
HELE NORMÁLNĚ JSEM GRINOVI PRÁVĚ VYTÁHLA ČERSTVÝ KLÍŠTĚ čumim jako blázen...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:53
- Nahlásit
kejtlin
měli to ve výprodeji za 29kaček ale je to na suchej zip akorát nožičky tak můžeš krysám udělat nožičky červeno černý a budou přítelkyně tarantule hmyz jak hmyz páč křidýlka z punčochovejch kalhot sem kdysi dávno dělala pitbulovi šel za motýlka to byl taky nářez
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 21:59 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
já už to mám - holky půjdou za debyly už jsem je do něčeho navlíkla ale netvářily se moc nadšeně, asi se nebudou moc pohybovat, doufám, že v tom nebudou muset být dlouho
edit: sakra, teď se semnou nebaví
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Monty
Hmyzáková se taky netváříla nadšeně ale zas ukaž mi pavouka kerej má štasnej výraz ve tváři
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
Pakunobecny
Hmyzáková se taky netváříla nadšeně ale zas ukaž mi pavouka kerej má štasnej výraz ve tváři
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:22
- Nahlásit
Pakunobecny
tak debylci se už se mnou baví, zašla jsem s nima ven a podplatila mňamkama
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:40
- Nahlásit
Monty
zašla jsem s nima ven a podplatila mňamkama
Jako už v kostýmech?Nebo měli radost že huž sou vyslečený(páč znám psa co dyž dostane kabátek odmítá vylýzt z vraz bo se stydí)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:44
- Nahlásit
Pakunobecny
ne, jak jsem jim to sundala, tak se Soph se mnou nebavila, ale ne, že bych to sundala, ale že jsem jí to navlíkla, pak jsem je podplatila venčením a mňamkama
Soph když dávám pláštěnku, tak se se mnou nebaví, ale jak v ní vyleze ven, tak se předvádí vrtí zadkem na všechny strany
no nicm jdeme spát, dobrou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:58
- Nahlásit
KUK
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 23:05
- Nahlásit
laguna
BÁÁÁÁF(řekni lek)
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 23:11
- Nahlásit
agáta12
šiš tak tomu vůbec nerozumim, nevim ani essi to byl ftip nebo rada
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 23:13
- Nahlásit
LEK LEK LEK
jdu spát vy paka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 05:10
- Nahlásit
Vstavani bylo po tom ponocovani docela dost krusne, ale huz jsem se vyhrabala a jdu s Tomem na prochazku. Je ale zima jak sfin a on ma poprve letos oblecek.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 06:36
- Nahlásit
To jako nikdo nevstáváte krom Pawlinky?
Vylezte s peřin a běžte něco dělat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:01
- Nahlásit
laguna
ja uz jsem vstata od pul treti , myslim, ze jsem dneska predbehla i Davidkovou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:11
- Nahlásit
leyenda
ja uz jsem vstata od pul treti
tak to já usnula
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:11
- Nahlásit
dobrej den vietname! Proč leyendička závodí s Davídkovou o rekord v nejukrutnějším vstávání? Já pokračuju ve verbálním mlčení, dneska se poprvé po čtyřech dnech objevily první známky hlasu, ale je to dosti nepříjemné, až bolestivé, takže budu dál němá tvář.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:12
- Nahlásit
Čus bus!
Již jsme také v kanclu, ale sotva jsem zapla poč, tak už jsem musla něco řešit.
|