| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:48
- Nahlásit
Dobrý den celý den
jak se tu všici máte? co novýho, nějakej vejcuc by nebyl (na ifauně uš tamten asik nejni ) ... my se máme nahovno, jediný dvě pozitíva jsou včerejší návštěva divadla (kde jsme s mušem byli druhý a třetí platící z osmi) a dnešní návštěva zubaře
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:49
- Nahlásit
Crysa
teď je na prodej čubís po tý celočerný Vydrovo Bonině, co s ní jezdí obranáře
to je nádherný stvoření hele kolik tak stojí takovýdle štěně?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:57
- Nahlásit
dneska jsem se dozvěděla, že máme 1.12. vánoční večírek - vychází to na čtvrtek, no to je super se chci vidět pak v pátek v práci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:58
- Nahlásit
Crysa
než mi paní Alexa odpoví na sovu
neodpoví páč zatím nemá co
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:59
- Nahlásit
Gerda
ok, díky večír pošlu
Crysa
já už mám narozeno moje je sice je černá se znakama, ale mě neva, že bude očklivá, hlavně, aby makala
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:59
- Nahlásit
Monty
My jsme taky vždycky měli večírek ve všední den, to je naprd. Jednou jsem musela jít do práce rovnou, protože se to trochu protáhlo No ale říkalo se tomu teda ne večírek, ale školení bezpečnosti práce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:00
- Nahlásit
DavídkováRenata
Gerda
hele už vás nachytali
http://www.novinky.cz/krimi/249210-muz-pri-vylovu- rybnika-vrkoc-natacel-zeny-mocici-v-krovi.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:02
- Nahlásit
Venta
já jsem minulý zkončila v deset hodin v posteli doma nevěděla jsem jak jsem se tam dostala no jo no, jsem kopala trojíté vodky na ex
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:05
- Nahlásit
Tinta76
ahoj pani, jsme byli v neděli ve Vanďáku teda ve Studánce na těch zkouškách
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:08 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
ahoj pani, jsme byli v neděli ve Vanďáku teda ve Studánce na těch zkouškách
tak to je pro mě celkem hodnotná informace ve středu po tom víkendu
edit: a eště napíšete na těch zkouškách, jako kdybych to měla minimálně tušit ... jsem velice převelice smutné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:18
- Nahlásit
Tinta76
Když ono to bylo strašně na rychlo já jsem nebyla 100% rozhodnutá jestli pojedu ještě v pátek
kdybych to měla minimálně tušit
chceš mi snad říct, žes to netušila to je pěknej bordel toto
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:23 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Eldoguero
chceš mi snad říct, žes to netušila to je pěknej bordel toto
no to teda!
a co to bylo za zkoušky a jak ste dopadli? ježiš to mě tak sejří, kor když to mám na Studánku tak kilák
a teď mě došlo, že jsem šla v neděli pěšky z Vanďáku do Podluží a přemejšla jsem, že to vemu lesem přes Studánku, páč bylo celkem pěkně ... no eště, že jsem nešla, to bych byla nasratá dvojnásob
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:25
- Nahlásit
Tinta76
a co to bylo za zkoušky a jak ste dopadli?
IPO, šli jsme na stopařskou FPr3 a dopadly jsme dobře máme tooooooo
letos už končíme se zkouškama, ale příští rok nanovo, určitě na Studánku zase pojedeme, tak dám včas vědět jo
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:28
- Nahlásit
Eldoguero
IPO, šli jsme na stopařskou FPr3 a dopadly jsme dobře máme tooooooo
notyvoe!!! vy mi dáváte! to jakože jsem to prosrala!!! hele ale gratulace teda a kterýmu pesoj vlastně? Kaly?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:35
- Nahlásit
Alexaneodpoví páč zatím nemá co
jako že ještě nevíš? nebo ti nedošel mail?
já už musím zas jet!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:35
- Nahlásit
Hurá, hurá, právě mi mailem přišel papír, že celou částk za opravu servisu zacvaká pojišťvona. Vůbec mi neodečetli žádno amortizaci, pravděpodobně proto, že nemá Zlenina najeto ještě 100000 km
Takže ťukanec za 18 tisíc vyřešen
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
Tinta76
jo jo Kaly je to miláček
dávala jsem to sem v pondělí, ale tedy to vždycky zapadne
děkujeme moc
Nic lidi, du, fotky do kalendáře se mi konečně načetly, tak mastím ven, zdááár
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:57
- Nahlásit
Venta
hale, a kde se koupí ten klikr? Koupím ho třeba teď v Letňanech? Co malá, stihla si si dojít na WC, bo si kojila už mezi dveřma?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:00
- Nahlásit
stetisek123
Připomeň se před příštím víkendem a já ti dovezu klikr od Eukanuby.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:40
- Nahlásit
Baico
Hurá, hurá, právě mi mailem přišel papír, že celou částk za opravu servisu zacvaká pojišťvona. Vůbec mi neodečetli žádno amortizaci, pravděpodobně proto, že nemá Zlenina najeto ještě 100000 km
Takže ťukanec za 18 tisíc vyřešen
tak to je super!!!! teď jen uhlídat, abych za tebou nikdy nejela já
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:50
- Nahlásit
Jebloň
jé to ani nemusíš, já vlastně nevím, estli ho budu používat. Jen že jsem ho doteď skorem odsuzovala a nechci odsuzovat, když neodzkouším.Já mám pocit, že klidný a blbý plemeno, jako jsou skoti, je to moc složitý
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 16:02
- Nahlásit
stetisek123
Tak jak chceš,já ho mám tři roky doma,občas si s ním zakliká Mauglí na mě a páč mě to klikání nerví,tak mu ho vždycky seberu.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:13
- Nahlásit
westaaa westaaa westaaa
hlásim že dorazila. Je naprosto lukcusní!!!! Je mi úplně přesně, nechci vůbec nic měnit, chci jí přesně takovou jako má adidaska. A chci a chci a chci a ještě víc než puve. Nebo bysem jí taky nemusela adidasce vracet, a vona by si nechala udělat další..... což?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:17
- Nahlásit
bonc
westaaa westaaa westaaa
cože??? kde??? co a jak??????
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:21
- Nahlásit
stetisek123
já myslim, že v letňanech určitě jo. Hele nekoupila bys mi tam i míček? Ti vysvětlim jakej kdyžtak
Ve dveřích jsem nekojila, stihla sem všechno naštěstí, jen muš teda osprchoval psy, protože byli jak prasata.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:30
- Nahlásit
bonc
vestu okamžitě naval!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:35
- Nahlásit
Venta
ok, vysvětli mi jakej a koupím, estli ho najdu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:38
- Nahlásit
Adiddaska
no hele já ti nevim, sem se asik zamilovala, a víš jak, lásce se má nechat volnej průběh a ne házet klacky pod nohy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
bonc
to tě asi vomámil ten puch čokloslin, pamlskůch a zabahněnejch balonkůch! musíš se tomu ale vzepřít a vestičku hezky zabalit a hopem šupem mi jí posláááááááát!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
děěěcka všecka, já su nějaké bolavé, jsem asi dostala předpracovní záchvat, jako že jsem před prací během dofči chtěla udělat ještě tamto a tamto, že skoro celej den lítám na koštěti zahradou a zametám a hrabu a pohrabuju, pak ještě stopy a venčení a zas jsem hrabala, ještě pod světlem lampy jsem hrabala a zametala a jsu mrkvé.. a zítra už zas 24káááá asi jsem chytila tu KOPR ynfekci co tudle lítala..
Jdu si vařit krmelec na zítra, ať se tam aspoň na to žrádlo těším průběžnou motivaci si připravím a nakrabičkuju
|