| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
ZAS MÁTE ODE MĚ MEJL, UŽ POSLEDNÍ.
FERTIG.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
Alexaco v so dorazíš??????
Plho... v sobotu mám zkoušky, už měsíc předem potvrzený, už jsem jedny odvolávala a tydle prostě musím už dát. Nevím proč to přezahujete na soboty z volnejch pátků
Co ty, přijedeš zítra? Myslím že pro tebe potahnu tu jednu igelitku šňupání, nebo pro koho jsou ty kvasnic? Vím že olej pro Lagunu, to pošlu zas po někom dál. Baicový dovezu tašku kvasnic dom po cestě dom.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:37
- Nahlásit
GerdaZAS MÁTE ODE MĚ MEJL, UŽ POSLEDNÍ.
esli se nemenuješ Alza: reklamní informace, tak nemáme.
Adidaska:
něco na zoubek pro kluky
tady jednomu i druhýmu dračici na večírek
a pro dobrý spánek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:43
- Nahlásit
Dobřé, budu si tu zas povídat sama, já si vystačím..
sem si po cestě ze stop ještě skočila na poštu, zaplatila všemožné i nemožné a zjištění, že maj ještě 15 minut v hadrárně mě tam vyhnalo kosmickou rychlostí a mám i nový voteplováky, tak esli bé zítra jak dneska, tak už v nich i vyrazím. Teď tu v nich sedím chvíli a začínám mít pocit, že je mi docela vedro
Jen na mě ty dámy, pilně očekávajích zavíračku již prázného obchodu, čuměly docela blbě, špinavá od čoklůch, samá hnědá bahnitá cápota na bundě, na zádu kadibutku, kalhoty a poty monotonně šedohnědé bahnem. Ale zvládla jsem to
Jdu si dělat večeři vy čůzy, co se se mnou nebavíte A nedám vám ani vochutnat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
TÁDYDÁDYDÁDYDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TO JE KONEC
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:46
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
Proooooooooč zas načínám stránku? Načínáme stránky s Crysem, sme asi načínači ňáký nebo co??????????!!!!!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:54
- Nahlásit
Crysa
Ty si neuvěřitelnej magoooooooor!!!
Adidaska
Šampónkům všecičko nejlepčejší,dárky uš daly vostatní a celkem nevím,čím bych je překonala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:56
- Nahlásit
Crysa
Ahoj Crysičko, jak se ti tu povídá? ))))) Proč furt stopuješ? A se mnou si skoro nestopovala????!!!! Aha????? Tomu se řiká zrada, víš? ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:00
- Nahlásit
Gerdaahojky,diky za meilik,jinak katalog bude hotovy uz v sobotu vecer,tak tu pak hodim odkaz.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:05
- Nahlásit
nemethova5
pani, hoďte sebou, neboť je možné, že se něco bude chtít do závodu 17/11, tak ať to pak stíháte ))))) vesta ti přijde v příštím týdnu, instrukce máš, víš, co dělat, takže parádda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:09
- Nahlásit
GerdaAhoj Crysičko, jak se ti tu povídá? )))))
většinou opuštěně
A se mnou si skoro nestopovala????!!!!
páč to bylo všecko jináč, nějak ty pláni kolabovali okolnostma. V pondělí jsem byla, v úterý ze cvičáku jsem byla, ale tos byla ještě pražská, ve středu to prochcalo, ve čtvrtek jsme byly, v pátek jsme daly to Máňočuchání, sobota byly ty závody a odpo venčení a v neděli jsme už společně nestihly začuchat a jela jsem až odpo sama.
tomu se řiká zrada, víš? ))))
((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:09
- Nahlásit
Gerdahele ja to neovlivnim,dela to moje adminka,bude to na mych strankach
jo diky moc za instrukce a vestu atd.vsak ty vis.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:13
- Nahlásit
Báseň:
Píšu ti mejl milý příteli
byť dlouho po pracovní době jest
a mám dávno být již v prdeli.
Píšu ti ohledně všech žumpích vest,
by obdivně též na tě lidé hleděli
až budeš piknikovat podél cest
a je fuk jestli v sobotu či v neděli.
Závodník a bodohonič již jsi fest
když vestu máš, jsi víc než by si mysleli.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
Addidaska
přejeme s holkamá ŠAMPONŮM vše neeeeeeeeeeeej
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
Gerda
krásná báseň....!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:27
- Nahlásit
koukejte na zprávy, v 17 hod jsem koukala a ukazovali úplně mlýho mravenečníka, co se narodil tuším v olomoucký zoo, strašně krásný zvíře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:32
- Nahlásit
Čus babizny, uš sem tu. To byl zase náročný den Ráno letím na kanysku a v Krnově havárka. Kolona přes půl města Stihla jsem to tak tak. V poledne jedu dom a v Opavě přejetej chodec. Kolona snad až k Ostravě Domů jsem se doplazila akorát fčas na to, abych vyložila vykanystrované psy, naložila čerstvé, oznámila děckám, že na oběd si mají vzít rohlík s čímkoliv co najdou a letěla na druhou kanysku. Tam se za mnou dogestil táta, že prý se mám stavit k tetě bo má pro mě nachystaný koberec po babičce pro čokly do pelechů. Dojedu k tetě a zírám na mega kobercový balík. Koberec z babiččina svátečního pokoje co měl rozměry větší tělocvičny Chvíli jsem strávila vysvětlováním, že to se do auta absolutně nemůže vejít. Pak jsem to vzdala, sklopila přední i zadní sedačky, vymontovala mříž a nechala strejdu ať si s tím dělá co chce. Narval to tam. Za cenu toho, že vpředu se to opíralo o sklo a vzadu to čouhalo z auta. Tak jsem to vodítkama přivázala, dveře od kufru jsem taky přivázala, Tex seděl na koberci, Kofík pod ním a jeli jsme. Doma jsme s děckama strávili tři hodiny tím, že jsme ho řezali na kousky a instalovali do kuchyně a chodby, bo do pelechů je ho škoda. Je krásný, oranžovo-černý a pamatuju ho ještě jako malé děcko. S trochou nadsázky můžu říct, že na tom koberci jsem se učila chodit . Je to kvalita, páč tehdá byli ještě koberce echt koberce, to jsou zuby po tatínkovi, ještě za Rakouska- Uherska, my nejsme žádní untrvasrmani . Pak jsem poklidila velké zvířata, zmlátila malé, nakrmila to fšechno, uvařila konečně děckám ten oběd ( o půl osmé obědvá málokdo, co? ) a su tu. Jenže včil ještě musím vyřídit fšechnu firemní administrativu co celý den stála To zase bude příjemný večer
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:33 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Týjo, šamponi maj narosky ve stejnej den, jo? voni jsou jako sourozenci? jako že jsou dvojčata?
Toš všecko uš dostali, tak aspoň přejeme všecko nejlepčí a hodně zdraví
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
kejtlin
úplně mlýho mravenečníka, co se narodil tuším v olomoucký zoo, strašně krásný zvíře
a určitě to byl mravenečeník, třá to byl ňákej hybrid
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:35
- Nahlásit
Tinta76
voni jsou jako sourozenci? jako že jsou dvojčata
přesně tak jsou to kosí bratři!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:37
- Nahlásit
Biluška
příde mi, že strašně času projebeš tim cestovánim, děsně plejtváš časem )))) Vlastně si celej den neudělala nic, ani ten blbej oběd, ale seš doma až v půl na osum...buď ráda, ež nejsi zaměstnanec ))))))))))))))
Vlastně eště bys mohla bejt produkční a ulejvat se na objíždění lokací, to by ti tak šlo.... ))))))
rejpy rejpy rejpyčkíííííííííííííí )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:37
- Nahlásit
Alexa
a určitě to byl mravenečeník, třá to byl ňákej hybrid
vlastně nevím, viděla jsem jen maminku mravenečnici....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
Biluška
Doma jsme s děckama strávili tři hodiny tím, že jsme ho řezali na kousky a instalovali do kuchyně a chodby, bo do pelechů je ho škoda. Je krásný, oranžovo-černý a pamatuju ho ještě jako malé děcko.
ty volééééééééééééééééé
hele dej sem foto, takovej sme určitě taky museli mít
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
Sízra Milanová
přesně tak jsou to kosí bratři!
jo, jeden za vosumnáct a druhej bez dvou za dvacet ... tyvado a koho to jako napadlo, vzít si štěňata sourozence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
Gerda
příde mi, že strašně času projebeš tim cestovánim,
Si piš. Ale co mám dělat gdyž bydlím f takové pérdeli? Naštěstí mám autíčko a jezdím tím. Gdybych jezdila vlakem, jako mě onehdá nutila Aleksa a Makrel páč nemám na nový pnojmatiky tak bysem byla ještě včil na cestě z té první kanysky a druhá by mě teprf čekala
Vlastně si celej den neudělala nic,
Jak nic? A co ten koberec položenej, co? A byla to děsná fuška, abys věděla, bo byl ve velkým kuse, děsně jsme se s ním nadřeli, nemáme nigde prostor, abysme to mohli rozmotat, naměřit a nastříhat, tak to byla děsná prekérka a furt sme to nějak posouvali a přeměřovali, aby nám to fšechno vyšlo Hrůza to byla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
Lidji řekněte mi Dudlátku teče z vočíček,proč?!!
jestli to není tedy proto, že závidí šamponům dárky, tak jí namaž na noc očka optalmoseptonexem a maž jí je, dokud to nebude OK. Zdravíme Nix. L + G
Adiddaska
šamponům přeji fše nej, dary nemaje, ale už se asi radujou z těch shora uvedených. Oni jsou bratři, tedy dvojčata? Naši dobrmánci taky byli, ale každý jiný, kostrou počínaje přes chlupy až k povaze.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:51
- Nahlásit
Lola1
Sízra Milanová
našim pejsáčkům teče z vočíček, když papinkaj kostičky ...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
Adiddaska šamponům čecko nééj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:56
- Nahlásit
Crysa
už zas máš svůj pravidelný záchvat separační úzkostě?? )))
|