| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
Jebloň
uffff, to teda muselo být hustý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:52
- Nahlásit
Ananas mi tohle trochu, ale jen trochu dělá taky, nic hrzoznýho, to rajčata jsou jiný svině, ty já vůbec syrový nemůžu
Ale ananas, radši nakládanej, ale syrovej taky, miluje Velký pan Dozák, má ho za odměnu, raději než maso, je to vegetarián skrytej
Jinak na dítěti už jsem všechno ovoce v syrovým stavu vozkoušela a nic, tak doufám, že žádný reakce tydlencty alergický nepřijdou třá časem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:54
- Nahlásit
co děláte dementci? Co se to děje vedle a eště vedle? Nic nestíhám, nic nechápu. Sem mimo, mám hlad a chce se mi spát!
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Jebloň
tý vole tak to je síla, už je v pohodě?
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
stetisek123
uffff, to teda muselo být hustý
Tak prdel to nebyla,ale přežili jsme,operace se podařila,pacient žije a letos mu bylo 21 let a okrem obří jizvy ve tvaru podkovy přez celej hrudník nemá žádný následky.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
Eldoguero
no, robě to mělo až teď v šesti letech, předím taky nic. ale tu mandarinku měl asi po půl roce první.
Jebloň
furt si musím říkat, jaký sem měla štěstí, že ty moji pacholci jsou defacto bez problémů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
Adiddaska
co děláte dementci?
sem v hokně, zmokla jsem a modlim se aby už bylo 7 hod ráno.
Jebloň
ty vogo, ještě že to dopadlo dobře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
no a teď si přectafte že moje kámoška furt jedla ananas a furt dobrý a jednou ho kousek snědla a za chvíli se začla dusit a než dojeli do nemocnice -cca 20 minut tak byla v bezvědomí a měla to doooost nahnutý, docela jí z toho dlouho dostávali
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:00
- Nahlásit
Adiddaska
co děláte dementci?
řešíme hybridy, jinak teda já nic nedělám
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:01
- Nahlásit
kejtlin
stetisek123
Eldoguero
Hele,takhle vypadala jizva po 10 letech....bylo mu 15.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:02
- Nahlásit
Alexa
fuj, nějak mi asi přestává ananas chutnat
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
Jebloň
hale, měli jste obrovský štěstí. Jak se jim to povedlo zlomit? To ho rozdejchávali? Bo masáž srdce?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
stetisek123
hm, dík za útěchu malý jsou dva roky, živý se naprosto vším po´živatelným a částečně i nepoživatelným, ale to jen velmi mírně
Ovoce jí v takřka neomezenám množství od nějakých 8 - 9 měsíců, tak nějak doufám, že by nemusela, ale člověk asi fakt nikdy neví
Jebloň
hlavně, že je ok, jizvu vem čert, u chlapa tuplem
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
Alexa
Tak to je drsný celkem. Já zas někdy v 17 letech měla divnou reakci nejspíš na pomeranče a rybu, natekly mi ruce a nohy, hrozně svědily a bolely mě klouby. Byla jsem asi týden v nemocnici a stejně nezjistili, z čeho to vlastně bylo.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:07
- Nahlásit
stetisek123
hale, měli jste obrovský štěstí. Jak se jim to povedlo zlomit? To ho rozdejchávali? Bo masáž srdce?
Naprostou debilitou doktora.....jako prvorodička sem měla,podle něj ,rodit několik hodin,ale to já ne,šlo to rychle a navíc kluk vážil 4750g a páč doktor byl na kafíčku,tak sem porodila hlavu a pak nastala fáze vytahování a při ní mu promáčknul hrudník.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:08
- Nahlásit
Eldoguero
hale,ale já to mám taky. Občas se mi stane, když poprvý v sezoně sním nějaký ostřejší ovoce (jahody, rajče,..) tak se osypu. Třeba po rajčaech mám i každej rok afty. Ale nebylo to kritický. Klukovi sem dala zodak a šel spát, v noci jsem ho párkrát okoukla a ráno by splasklej. A to večer neviděl na oko
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:09
- Nahlásit
Eldoguero
hlavně, že je ok, jizvu vem čert, u chlapa tuplem
Si piš,teď na ní balí baby.
|
Adiddaska
Člen |
- Nahlásit
Jebloň
to byl trochu mamrd ten doktor ne?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
ahoj lidi pisu tu po dlouhe dobe,krz hodny gerdicky se uz pracuje na katalogu,vse mi dela kamoska,co mi delala stranky,tak to bude na mych strankach na rajceti.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Jebloň
to bych byla hrůzou bez sebe a nevim, jeslti bych šla do dalších porodů po tomhle zážitku Tak hlavně že už je v pořádku
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Jebloň
uf, taky jsem porodila za 2 hodiny, ale naštěstí jsem tam neměla debila
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
Adiddaska
to byl trochu mamrd ten doktor ne?
Obrovskej a nej prdel byla,když mi přišel k rozběhlýmu 2 porodu,páč se točily směny.....slezla sem ze stolu a odcházela sem s rukama mezi nohama taky a rači mě vodrodil doktor co tam byl předtím.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:14
- Nahlásit
Venta
hele, ale slečna docentka Vendula neuměla sedni asi do roku a půl. Prostě mě vůbec nenapadlo jí to učit tehdy
samozřejmě umí sedni,lehni i zůstaň umí , ale já jí dneska naučila dávat pacičku přišlo mi to roztomilý a umí to každej vořech co nic jinýho neumí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:14
- Nahlásit
špym a špym a ňyc nesyším
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
Jebloň
no ty voooole to by mě jeblo, kdyby mi vlezl eště k druhýmu porodu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:16
- Nahlásit
Jebloň
slezla sem ze stolu a odcházela sem s rukama mezi nohama
úplně tě vidím
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:17
- Nahlásit
Jebloň
Ještě že už mám odrodíno docela mi z toho běhá mráz po zádech.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
Adiddaska
no ty voooole to by mě jeblo, kdyby mi vlezl eště k druhýmu porodu!
A víš co byla největší prdel.....když sem sla k bezva gyndařovi,co si jako z prvních založil soukromou praxi i s klinikou a po dvou náfštěvách sem přišla na to,že ve druhý ordinaci sedí tenhle dement. Ale potěšilo mě,že si mě i po 10 letech pamatoval a zdravil mě i příjmením i když to už sem tenkrát neměla.
Biluška
úplně tě vidím
čéče,nevím,kde se to ve mě tenkrát vzalo,ale fakt sem to udělala.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
laguna
Jebloň
Ještě že už mám odrodíno docela mi z toho běhá mráz po zádech.
No to teda. Eště žes to nepsala tak před 14 dny
slezla sem ze stolu a odcházela sem s rukama mezi nohama
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
stetisek123
Jasně, no malá oblizuje citrony, kivi jí nahusto, z ananasů vycucává šťávu a jahody si patlá po celým obličeji a (klep, klep), zatím fakt nic. Vždycky něco dám jí a psům a pak sleduju co to s nima udělá ještě mi chybí notýsek na zápisky, pokusnýho materiálu mám dost
Jebloň
Si piš,teď na ní balí baby
má recht, jizvy jsou u chlapů seksy
Hororovej zážitek z porodu
Já to měla taky rychlý, teda fázi před né, ta trvala celej den a noc, ale samotnej porod byl fakt rychlovka. Jenže já měla za prvý protekci a za druhý jim za celej den nikdo nerodil, takže na mě měli čas a i chuť, páč se sestry i dochtor už celkem nudili, takže si vůbec nemůžu na nic stěžovat
|