| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:29
- Nahlásit
Baico
Jedna věc je jistá, v sobotu do Jílu musíš. Bez debat. Takže asi takhle. ))))
Grin
bude to veliká akce, psi budou v převlecích a maskách, budou mít dort
.-)))) ty si bláááááázen starý )))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:36
- Nahlásit
Gerda
Jedna věc je jistá, v sobotu do Jílu musíš. Bez debat.
No tak to nějak naplánujeme. Asik se teda vykašlu na pátek. Protože jestli pojedu sockou, tak je to výprava na celý den a zmizet na celý dva dny si nemůžu dovolit.
Ale to taky znamená, že mě někdo z Prahy bude must s klukama někde v Praze na socce naložit a do Jílového dovézt . Jinak se tam nemám šanci dostat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:37
- Nahlásit
hele cokoli se bude podnikat, hoďte to do společnýho venčení... ať si to můžou najít i lidi co žumpu prostě nestíhaj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:40
- Nahlásit
Grin
jj vím o tom, akce se může udělat u nás akorát se to po bude muset dát do pucu páč pak hned 17.11 máme závot a to už tam nikdo uklízet nepude. nemáme tam elektriku a vodu, tak aby tě to nezaskočilo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:45
- Nahlásit
Alexa
dáme to do pucu i kdybych měla uklízet sama, za to ručím děkujeme
Jooo a nehodila bys mi pls nějakou adresu sem? Abych mohla udělat pozvánky?? Zvenčí žumpy chci pozvat tři psy - frbulku, maďaračku a kříženku NO tak ať je mám kam odkázat
jinak eletrika potřá nebude, vodu pro psy a pití pro nás dovezeme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:45
- Nahlásit
Baico
však jasné, jsme na to min dvě, Atuše i já, ještě jsem řikala Jimmijofce, taky by jela, takže jedna z nás vydloubne tebe s klukama a druhá davítkovou a hancu zmermomocim na jimmijofku, nebo pavliii, to se uvidí.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:48
- Nahlásit
Baico
Ale to taky znamená, že mě někdo z Prahy bude must s klukama někde v Praze na socce naložit a do Jílového dovézt
Ježíš paní a co ti tu celou dobu s Gerdou nabízíme? ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:48
- Nahlásit
Grin
prosimtě popis je tady http://cvicakjilove.blog.cz/0701/poloha-cvicaku
ale nevím jak to bude vypadat s tím přiblblým mostkem, ještě pořád není hotof, ale pevně doufám že to do té doby dodělaj, kdyžtak bych ti sem hodila i objížďku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:49
- Nahlásit
Gerda
však jasné, jsme na to min dvě,
Tak to pořešíme během pátku.
Alexa
Už víš v kolik bude ten trénovací fík? Musím si zjistit vlaky, jak mi to jede.
To je děsný, jak člověk s tím autem zpohldní, když jsi vzpomenu, co všechno jsme s Bajkonůrem objezdili vlakem.
Ale pozitývní je,že zlevnili pražskou socku pro čokle. Lístek už nestojí 26 ale 16 kč.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
Atusch
Ježíš paní a co ti tu celou dobu s Gerdou nabízíme? ))
A šak jo, jsem vám neskutečně vděčná. Takže pátek pro nás kousání padá, ale v sobotu teda vyrzíme s čoklidama vlakem. Mám obavu, že to zabije prince Hyjacinta, vlakem jel jen jednou a jsem zvědavá jak zvládne metro nebo tramvaj.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:57
- Nahlásit
Baico
Mám obavu, že to zabije prince Hyjacinta, vlakem jel jen jednou a jsem zvědavá jak zvládne metro nebo tramvaj.
To zmákne, a Bůch bude mít děsnou radost. Spíš aby cestou domu jsi ho nemusela odnést od vlaku jak bude znaven pejskama
Jinak já bez auta už nedám ani ránu prostě to radši oželím. Vlak ještě bych dala, tím nejezdím běžně tak mi to přijde zajímavý, ale nasednout tady do busu abych třeba dojela do blbýho Prokopáku a 3x!!! při tom musela přestoupit, to ani omylem ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
Atusch
Jinak já bez auta už nedám ani ránu prostě to radši oželím
No takdy jsem dostala jasnej rozkaz, tak jedu. Ale dřív jsem s Baicem jezdila všude jen vlakem. Když prostě neylo auto, tak se nedalo nic dělat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:02
- Nahlásit
Alexa
děkuju, nějak se kdyžtak skontaktujem těsně před a tu trasu nějak vyřešíme, když mostek nebude
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:06
- Nahlásit
Baico
Ale jo to já taky, každý týden 70km na cvičák, autobusem a ještě děsně ráda, nebo jsme dojeli jen tak na otočku do roudnice vlakem a pak pěšky přes město s báglama na tábory, ale co mám řidičák tak jsem zpohodlněla ))
No takdy jsem dostala jasnej rozkaz, tak jedu
To je moc dobře!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:07
- Nahlásit
Baico
nikam metrem nepojedeš, když vystoupíš na hlaváku nebo masaryčce, dojedu pro tebe a sraz bude v opletalce, pod hlavákem, jak je tam to parkoviště pod nádražim. A když vysotupíš na smícháči, dojede pro tebe zas Atuše. Takže klííííít, jen počítej s tim, že do knedliku budeme muset ty čokle našťouchat nějakou tyčí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:14
- Nahlásit
Gerda
Kde se nechám vyklopit, to upřesním až podle toho,kdy se teda máem do jílovýho dovalit.
do knedliku budeme muset ty čokle našťouchat nějakou tyčí
No tak snad to ti moji kreténi chvilku vydržej, ale Maryje je asi bude nenávidět ještě víc.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:22
- Nahlásit
Zaháním déšť a chmury bílou čekuládou, sežrala jsem celou tabulku, hubu mám slepenou jak z pouti a stále prší a prší.. (( chjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:23
- Nahlásit
Crysa
Zaháním déšť a chmury
To my povídej, za chvilu jdu z práce a nemám deštník.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:24
- Nahlásit
Baico
já pro tebe sjedu i do centra, o víkendu to bude volné, jako zastavit se dá i na Masaryčce i na Hlaváku pokud by jste mysleli že se do Knedlíčka nenarvete. Záleží na vás jak se dohodnete. Já budu ráda když vypadnu, nejspíš to tu bude doma o víkendu veselý tak hurá pryč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:28
- Nahlásit
Atusch
a jéje, něco se chystá? TAMTO???? Mrkám levým okem, jeslti mi rozumíš....jinak do tvýho auta narveš bajkáče všechny líp, vezmu si teda na starost tu megeru dementní mamku, a pořešim ještě odvoz jimmijofky.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:30
- Nahlásit
Gerda
..jinak do tvýho auta narveš bajkáče všechny líp, vezmu si teda na starost tu megeru dementní mamku, a pořešim ještě odvoz jimmijofky.
Bože,gdyby ste věděly,jak moc mě serete!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baico a ostatní
trénink na závodního fíka je od 9.00 opakuji trénink na závodního fíka od 9.00 v sobotu 29.10.!!!!!!!
děckááá skoukněte mi propozice, nemusíte je číst, jenom essi se do nich dostanete dííííkyyyy https://docs.google.com/document/d/1mcTIkrh_OBwIkI nmIY8v-7HjRBlG-5UFfe_MSufB9ko/edit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:43
- Nahlásit
sem tu debility mám asi 52 meylů takže nic nestíhám a vim kulový...jak to vipadá??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:44
- Nahlásit
Jebloň
koukej se ve slevomatě na autoškoly, saraksofka se bude koukat posléze taky, aby byla trošku mobilnější, třá byste mohli autoškolit obě...měla byste řídit vážená...stejnak brzy vyrazíme k tobě símťa!
Alexa
ano, dostanu se do nich.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:46
- Nahlásit
Atusch
já pro tebe sjedu i do centra, o víkendu to bude volné
Domluvíme to na pevno v pátek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:46
- Nahlásit
Gerda
ano, dostanu se do nich
esi mluvíš vo gatích tak já bohužel skoro ne essi to někoho zajímá
Jebloň
vezmu si teda na starost tu megeru dementní mamku, a pořešim ještě odvoz jimmijofky.
Bože,gdyby ste věděly,jak moc mě serete!
jako vo co ti de...mám se k tobě chvíli nastěhovat nebo jak??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:49
- Nahlásit
U nás už prší jen dekentně, du konečně taky na chvíli ven, zdáááár
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
Hele, jestli by to s mojim odvozem bylo nějak komplikovaný, tak to neřešte, ale zvažte, jestli by se vám nešiklo několik málo teploučkých muffinků a štrůdlíček
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
davidkova renata
jak to vipadá??????
nevim co, ale jak vipadá ten muš. jako bylo rande či co?
Jebloň
Gerda
zrovna teď někdy (včera nebo předevčírem) sem tam viděla autoškolu se slevou, ale už nevim, kde ani za kolik
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:51
- Nahlásit
Alexa
trénink na závodního fíka je od 9.00
JJ, takže já msím v 6:20 z Bučiny. No nic, schrupnu si ve vlaku. Teď jde jen oto, jestli bde Atusch ochotná mě již v 8 vyzvednout na Smíchově. Prostě na Hlaváku přelezu do vlaku na Smíchov.
|