Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:30
- Nahlásit

bonc
Jaký mam mít číslo, čeho?
to číslo který je na krabičce, doufám žes jí nevyhodila jak já (pak sem musela přehrabávat kontejner na papír, eště že třídíme votpad) tak tam je číslo licence, takže se musíš zaregistrovat, tam se tě budou ptát na různý věci a pak ti to nabídne takovej pošahanej program ke stažení ten si stáhneš a pak přes to komunikuješ s těma jejich stránkama, ale už si to moc nepamatuju

s westíkem si fakt nedělám prdel přišla tam ženská vod rogz s westíkem a voni ho představili a mluvili vo něm pak vylosovali číslo baba si pro něj přišla, tak se jí ptali essi ho jako chce a to už sem byla totál nasraná a chystala sem se na ně když vytáhli takový velkýho plyšovýho a tašku různejch hraček a to dostala, ale napětí nechali fakt až do konce
tohodle

jo a kdybyste někdo chtěl tak mám 20% slevu v jejich kamený prodejně v práglu tak můžu v so předat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:31
- Nahlásit

Víte co je nejlepší dárek pro mrtvé děťátko?
Přece mrtvé štěňátko
Alexa
vodnes ho na řbitov zviřátek

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

Alexa
to je ale fakt hezká hračky, pěknej westík, i když není živej, ani mrkvej

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:36
- Nahlásit

Eldoguero
to je ale fakt hezká hračky, pěknej westík, i když není živej, ani mrkvej

no žejo a tak mě navnadili, že sem pak když sme šli z kina koupila v kfc plyšovýho pudla

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:40
- Nahlásit

Alexa
to číslo který je na krabičce, doufám žes jí nevyhodila
tak f tomdle bodě shledávam trošku problémek.... i gdyby sem jí nějakym zázrakem nevyhodila tak jí po 5-ti měsících nenajdu. No, uvidíme esli se stane zázrak. Díík

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:41
- Nahlásit

bonc
No, uvidíme esli se stane zázrak
no tak to máš asi smolíka děfče, páč bez toho čísla se nezaregistruješ, no držim palce

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:45
- Nahlásit

brýden

davidkova renata
odjebávám sa,,jdu na kávu s mušem

to jsou furt ty tvoje milostný eskapády, to je furt něco

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:50
- Nahlásit

Čínské moudro: Pes, který štěká, je nedovařený.

Eskymácká moudrost: Nikdy nejez žlutý sníh.

Francouz říká: "V poslední době u nás zdražily kurvy."
Čech: "Jako u nás. Ty kurvy zdražily všechno.

Lidstvo odjakživa zajímají dvě zásadní otázky:
1) Kdo vymyslel práci?
2) Jak to, že ho ostatní nezabili?

Horoskop na zítřek
Všichni Vás budou chválit, nosit na rukou a zahrnovat květinami.
Pohřeb už je takový...

A tady je ta slíbená základní otázka:
"Existuje život po svatbě"?

a jeden proti lidskosti: "Manželka celou noc nepřišla domů, asi má milence."
"Prosím vás, to hned nesmíte myslet na nejhorší, třeba ji jen přejelo auto."

Moudrost na závěr:
Pokud si chcete celý den udržet dobrou náladu, musíte obejmout alespoň osm lidí.
Nebo alespoň jednomu dát přes držku (jako Kalousek).

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
to jsou furt ty tvoje milostný eskapády, to je furt něco
To je zajímavý, že si všichni kolemjdiucí fšímají jen mých afér. Je to nespravedlivý, přitom je Renata daleko víc promiskuitní než já

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:04
- Nahlásit

Bilušééééééé
ste v poho????v Liptáni prej hořel nějakej rodinej domek!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:14
- Nahlásit

Alexa
žejo a tak mě navnadili, že sem pak když sme šli z kina koupila v kfc plyšovýho pudla
takže máš o dalšího psa víc
Lola1
Pes, který štěká, je nedovařený.
hodně hustýýýýý
zbytek je ovšem taky bomba

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:16
- Nahlásit

Jebloň
ste v poho????v Liptáni prej hořel nějakej rodinej domek!
jj, to nebylo u nás. Ráno jsem tam viděla hasiče. Vzhledem k tomu, že mám v živé paměti jak před lety hasili hořící lokomotivu se dost divím, že ten barák stojí a nelehl popelem komplet

Baico
Je to nespravedlivý, přitom je Renata daleko víc promiskuitní než já
Ale neháže přitom bábofky do lesa, takže není tak škandální

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

přes ten zasranej kašel nemůžu spát, když už na chvíli usnu tak sem vleze nějakej dědek nebo bába pro věnce, protže jim všem těm lidem řekla ta kokotí stará palice at´ přijdou ve středu!!!!!!!!!!!!!! to je prostě zmrd

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:18
- Nahlásit

Biluška
jj, to nebylo u nás. Ráno jsem tam viděla hasiče.
Tak to je fajn.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Lidi pustila jsem si dvd Fimfárum a královsky s bavím, Werich je prostě klasika

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:27
- Nahlásit

Baico
To je zajímavý, že si všichni kolemjdiucí fšímají jen mých afér. Je to nespravedlivý, přitom je Renata daleko víc promiskuitní než já

mamka je nejpromiskuitnější mamka fšech světůch to je jasný... , ale zase rvoje škandály se řešily přímo tady veřejně a navíc učíš mňoukat nějakou květenu, takže seš celkově hodně velká žumpí selebryta

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:33
- Nahlásit

Sízra Milanová
takže seš celkově hodně velká žumpí selebryta
Tak to jo.Když jsem halt ta selebryta, tak si na to msím zvyknout

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:54
- Nahlásit

Takže právě jsem mluvila se servisákem. Zelenině budou dneska nebo zejtra teprve dělat novej mejkap, takže je dost pravděpodobný, že to nestihnou, abych mohla o víkendu drandit
Pokud by byly v pátek obrany na Bílce, tak tam jsem schopná se dopravit vlakem a pak sockou k Renatě, která by nás dovedla. Ale do Prokopáku sockou nejedu a v sobotu do Jílovýhe též ne.

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

Baico
Hele já jelikož bych zas měla mít o víkendu auto tak bych tě mohla nabrat pokud se dostaneš nějak do té Prahy, třeba socializačně tím vlakem

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:08
- Nahlásit

Baico
Kam tě vyklepává vlak, když tě vyklepává v prahéééé? Můžu udělat, to, co Atuše, nabídka vývozu č. 2
A crys nejede vůbec nach prág?

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:11
- Nahlásit

GerdaA crys nejede vůbec nach prág?

Crys esli, tak by jela fpátek, ale esli bé scát jako dnes, taxe ani Cryse nebé chtít moc vylejzat na toliko hodin mimo barák. V sobotu nejedu určo s váma nikam, bo mám zkoušky, dopředu měsíc hlášené, ..

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:23 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
Atusch
No tak to bych vám byla neskutečně vděčná. No podle toho, kde by se bránilo. Pokud na Bílce, tak bych se mohla vyprdelit v Dejvicích na kulaťáku. Pokud by se jelo do prokopáku, tak buď na Halvák nebo Masaryčku, ale to bych se mohla dopravit sockou na Smíchov.
Edit. Ještě zkusím zapůsobit na tátu, jestli by mi alespoň na pátek nůjčil Modřin i pro psy, že mu jí pak uklidím.

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:36
- Nahlásit

Baico
OK a hele tak kdyžtak dej vědět, není to problém. A v sobotu tě klíďo naberu ideálně na Smíchově pokud ti to jede až tam a pojedem do Jílu. Kluci v autě asi budou v pohodě.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:47
- Nahlásit

Atusch
A v sobotu tě klíďo naberu ideálně na Smíchově
Díky, vidím, jak to bude. kdyžtak se ozvu.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 13:50
- Nahlásit

Lidi brý poledně stávám a pém venky páč tady je jaro(pominuli ruské vlaštovky a datum)je tu jaro 16c ve stínu sice mám dělat eště náký věnce,ale noc je ještě mladá huž se vidím jak v 1h ráno běhám z baterkou po zahradě a hledám vhodný keř s červěnýma kuličkama jak vloni

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:01
- Nahlásit

JE TU NĚGDE ALEXA??????

nebo boncofka?

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:02
- Nahlásit

proč chčije když jchci jít na stopy a venčákovat dlouho???

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:09
- Nahlásit

Grin
JE TU NĚGDE ALEXA??????
sem tu vocogou???

Grin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:19 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Alexa

Ha sláááva!!
Prosímtě chtěla jsem se tě velmi pokorně zeptat, jestli bychom mohli využít (myslim žumpa) váš jílovskej cvičák v neděli 13.11. na oslavu grinečkovejch prvních narozenin, bude to veliká akce, psi budou v převlecích a maskách, budou mít dort, my taky budeme mít občerstvení, půjde se na procházku, bude se volit nejlepší maska... a moc ráda bych kdyby jsme mohli to zázemí u tebe na cvičáku využít a rozložit si tam dortíky a jiné propriety...

ježyš a zapomněla jsem říct že samo ty i psi jste pozvaný, házela jsem pozvánku tady do žumpy ale chápu že tady zapadne tak kdybys to nevěděla tak jsme tě už pozvali

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:19
- Nahlásit

Crysa
pokládám stejnou otázku

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání