Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:21
- Nahlásit

du si eště chvilku číst o tom polském vampýrovi a pak špym a špym.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:21
- Nahlásit

stetisek123
.. i když, když o tom tak přemýšlím..... si je možná pořídím.... bojí se jich i tchýně....švagrová...
no a tak to má být......potkanů se bojí moje tchýně a koček švagrová,můj otec má fobii z hadů(ale snaží se jí překonávat,páč už si vedle terárka i sednul)....mám božskej klid.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:33
- Nahlásit

Jebloň
hady přímo nějak po nich netoužím, i když pěkná krajtička se mi taky líbí,ale toužím po vousatce, to jo,ale to by mi neprošlo, musím sekat dobrotu, bo budu pod mostem i se zvěřincem

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Jebloň

Já si zas lebedila, že všichni Alibaboj příbuzný se bojej nebo štítěj psů, maj to tak nějak vchovaný jenže šamponi jsou tak rozkošný a hodný mazlíci, že je i voni milujou a dokonce jedna teta si nedávno vzala Kokánka na klín

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:41
- Nahlásit

stetisek123
i když pěkná krajtička se mi taky líbí
to věřím,máme božského Lumíra

toužím po vousatce
jako po agamě?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:43
- Nahlásit

Adiddaska
Já si zas lebedila, že všichni Alibaboj příbuzný se bojej nebo štítěj psů, maj to tak nějak vchovaný jenže šamponi jsou tak rozkošný a hodný mazlíci, že je i voni milujou a dokonce jedna teta si nedávno vzala Kokánka na klín
To nasere.
Moje švagrová je štítící se všeho(jen peněz se kurva neštítí ),tak jsem po pár návštěvách řekla,že nemá cenu,aby k nám jezdila,páč já se z ní neposeru a zvířata neustále zavírat nehodlám a furt to funguje a tchýně sem taky nepojede,dokud budou potkani.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

Jebloň
No vydiš! My měli v práci 2,5 metrový , jedno byla blondýna. Hodňoučký berušky to byly!
jj, agamu, ale fakt to doma nemůžu pokoušet, tady se počítá a neustále sčítá, co sem zase dotáhla a kdo to bude živit a kolik to žere elektriky a pod. Nedávno mi kamarádka nabízela trnorepy..no nemůžu, prostě nemůžu. Až budu velká,tak se rozvedu a pořdím si zologickou

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:48
- Nahlásit

stetisek123
tady se počítá a neustále sčítá, co sem zase dotáhla a kdo to bude živit a kolik to žere elektriky a pod.
Tady by se taky mělo.
Nedávno mi kamarádka nabízela trnorepy
Africký,nebo skalní?Ale to je fuk asi.....jen mě ty ještěrky neosvujou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

stetisek123
trnorep je můj sen

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

Jebloň
já mívala kdysi vymazlenou vousatku, vydržela mi hodiny sedět na rameni a koukat, co dělám. Stýská se mi po ní. Asi napíšu Ježíškovi,ale ten mi nedávno připoměl dohodu, že si nic kupovat nebudeme, bo nejsou děngy
Jinak já zase nemusím takový ty aktivnější hady jako je thajka bo lampropeltisky, čím menší, tím hbitější. Připomínaj mi červy a těch já se bojím

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

kejtlin
právě, že tenkrát snad na Ruzyni zadželi nějakou nelegální dodávku a ZOO je nepobrala, tak se rozdávali mezi chovatele, co prokázali nějaké znalosti a výbavu.
Potřebovala bych, aby dorazili nějak sami k nám přede dveře, jako Paní Želva.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

stetisek123
my měli vousatku ochočenou ve zvéráku, ted vousatce, jmenoval se Oskar a chodil se na něj dívat pán a říkal, že až bude v důchodu Oskara si koupí, fakt si pro něj přišel, stál kolem 5 000 což byly před cca 8mi lety prachy, bydlel vedle v baráku a chodil nám ho ukazovat, spal s ním v posteli....
Želvu jsem našla v parku u nás a druhou co už nemám kamarádka na zahradě

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

Crysa
a chutná fakt jako cigareta? Právě si jdu ven do té zimy zapálit.

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

lagunaa chutná fakt jako cigareta?
já trefila chuť co chutná jako cigareta, ale nevím názef tý příchutě, ale můžu ti to nafotit. Rozhodně kdybych měla jít teď kouřit za dveře, tak snad raději zalezu do pelechu a ukoušu polštář v absťáku, než vylíst.
Hlavní rozdíl je v tom, že je to na rozdíl od cigára těžký, super je to v tom, že nemusíš tahat porát, v klídku si potáhneš, odložíš třá než najdeš všechny písmenka na příspěvek, odešleš. Předtím mi bylo líto to odkládat a nechat vyhořet v popelníku, navíc to nenávidím, když si někdo zapálí a teď to celý odhoří v popelníku, to si rovnou můžu udělat v prostřed domku ohniště.
Nemám tu zahuleno, nemusím před spaním toliko větrat, jen si vyměním vydejchanej vzduch. Uvidím jak dlouho mi to vydrží, ale i kdyby to fungovalo u PC na večery zimní,tak budu šťastná I až mi příjde vyúčtování plynu tak myslím ž budu víc šťastná nevyvětrám snad třetinu topný sezony.

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:44
- Nahlásit

Crysa
neska tu odpo kouřím tu elektronickou cigaretu

Hezkyyy zrovna sem si jí dneska objednala po netu, jenom na zkoušku, hlavně do auta jí chci a taky abych v zimě nemusela ven, ale četla jsem lidi co to kouřej, že pak nechtěj ani normální.
Jakou máš? Takovou tu nejvíc obyč, nebo tu originál za litr? Zkoušela jsi to doplňovat tou tekutou cartridge?

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:45
- Nahlásit

Crysa
Já jí chci jen jako záložní zdroj na zimní večery Asi napíšu ježíškovi uvidíme co on na to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:46
- Nahlásit

Nééééé, plešomorčata květákovitá ))) Jsou příííšerná ))) Emi Koussi je nejhustější ))))) Jako nevim, proč se saraksovic děcko nemohlo menovat Hermína, dyš se žába menuje Emi Koussi.
Už sme vovenčený, dneska to bylo jak srocení malopsůch, jedna pani si myslela, že venčíme outulek, pravdou ale je, že psů bylo míň než má Biluše i Kejtlinovič. Přesto jich bylo mnoho. Jen Mařka dostala nabacáno, páč prostě nesnáší kámoščinu berňačku, furt, už od štěněte. Teď jsem rozbalila korálkovou sbírku a zvažuju, že vůbec nevim, jak je a do čeho umístit, aby byly jako opravdická sbírka. A to ještě nemám doma všechny, část je i s pohledama v práci, část u mámy, taky s pohledama, další část je ještě tady ve skříňce jedný....potřebuju plato, co bude mít chlífky, do nich je dám a napracuju na ně cedulky. Teď ž teda jen u těch, u kterejch si pamatuju. Mám jich strašně moc, to mě ani nenapadlo, kolik jich mám...Už musím členit po světadílech. Hancaw mi načala africkou sekci, Leyendička americkou. Můžu počítat Kubu k americe? Jako co se světadílovýho členění tejče? Nejvíc mám z řecka a portugalska, kam jezdí kolegyně pravidelně serfovat. Favoritní sou v tuhle chvíli Papua nová gvíneja (šamanský, hancaw tam šlapala náčelníkoj po vysušeném dědečku), Čerokííí - Lejendička konala dobré skutky mezi indijány, taky sou šamanský. Už mi krásně voní celej stan lavendrem. Krása!

Co sou vousatce?

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Atuschakou máš? Takovou tu nejvíc obyč, nebo tu originál za litr? Zkoušela jsi to doplňovat tou tekutou cartridge?
prosimtebe, já to mám přes známou známý, je to černá krabička Health E-cigarette je na tom napsáno, je k tomu USB koncovka pro napájení z PC (si třá můžeš přeblafnout komp) a ten UBS se dá strčit i do adaptéru do zásuvky, to je k tomu a aj je k tomu ten zapalovačovej sráč do auta. Stálo mě to dvě kila, prej je to nějak pod rukou bo co.. dál k tomu bylo deset nebo kolik jakoby filtrů, který jsou naplněný, esli to budu plnit, nebo koupím už naplněný nevím, dneska to tahám prvně

edit:
to je ono http://www.hryps2.cz/market/eshop/26-1-E-Cigarette /0/5/1316-Elektronicka-cigareta-E-Cigarette-HEALTH

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Crysa
Atusch
Ty jooo, taky mám v šuplíku elektroniku, nějakou strašně vytůněnou, je po našem korektorovi, přestal hulit krz bajpás, už ale asi před rokem, je k tomu děsnejch serepetiček, náplní, nábojů, náhradních náhubkůch, nabíječek, prostě plnej šuplik, divně to smrdí, ještě sem to nezkoušela, ale jak vás čtu, můžem udělat sraz elektrokuřákůch ))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Crysa
jo objednala jsem stejnej, mám za necelý tři kila i s poštou v akci dva. Nevím jaký mi k tomu daj náplně sna né beznikotinový, pokud to přežiju koupím si pak mentolový a k tomu to doplňovací i když u těhlech to prý tak lehko nejde. Tak hodně kuř a referuj!!! Doufám, že mi to přijde brzo a budu taky zkoušet
Jen si s tím neumím představit, že to bude člověk kouřit na místech kde je zákaz kouření, představa že si někdo potáhne v metru nebo v letadle nebo tak, to musí být mazec Spolužák to kouřil při vyučování a moc to neprocházelo

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:57 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

AtuschTak hodně kuř a referuj!!!
nemůžu hodně kouřit, ta známá známý mi koupila nějakou silnou náplň a když potáhnu fakt do plnejch plic, jako jsem schopná potáhnout klasický retko, tak se skoro začnu dusit, ale "dýmu" z toho jde jak u bohatejch
Jen si s tím neumím představit, že to bude člověk kouřit na místech kde je zákaz kouření,
no Danuš se s tím naučila hned dobrou kravinku, ono to má vpřédu to červený světýlko, co imituje žhavý a zčervená to když se potáhne a tak jí někdo ukázal - silně potáhnout, a to "rozžhavený" si zabodnout do oka prej v moc lidech cukne

Gerda
ještě sem to nezkoušela, ale jak vás čtu, můžem udělat sraz elektrokuřákůch ))))
třá před ČEZem třeba nám daj dotaci

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:01
- Nahlásit

JE TU ŠTĚTÍSEK KRZ TOHO JORKA???? mÁM ZÁJEM, MÁM, POSLALA BYCH ROVNOU KONTAKT NA LIDI, KTEŘÍ HO CHTĚJÍ, ABY DALŠÍ DOMLUVY PROBÍHALI MEZI CHOVATELEM A POTENCIÁLNIM MAJITELEM.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:03
- Nahlásit

Crysa
silně potáhnout, a to "rozžhavený" si zabodnout do oka
Ty si vůůůůůůůůůl ))))))))))))

třeba nám daj dotaci
nebo nás orzeženou vodníma....dělama...dýmkama....to už je asik fuk )))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:04
- Nahlásit

Crysa
Ty vado no já nechci extra silnou náplň, bych se zadusila asi určitě ))
prej v moc lidech cukne
Taky bych cukla )))

Gerda
můžem udělat sraz elektrokuřákůch ))))
Jooo

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:13
- Nahlásit

AtuschTy vado no já nechci extra silnou náplň, bych se zadusila asi určitě ))
já na to přišla právě s prvním potažením a chvilkou dávení, kdy jsem myslela že vyplivnu plíci, začala jsem hrabat po krabičce, na který jsem ještě z chrchle uslzenym okem zahlídla zaškrtnutý políško u HIGH.. pak už jsem si dávala bacha a stejně potáhnu 3x a odkládám to aspoň na chvíli. Ale už jsem na netu vyčetla, že jsou i Ananasový a jahodový a citronový a mentolky a ještěněco.. jako beznikotinový mi příjde už moc. Stačí že už chlastám v průběhu dne pro chuť i bezkofeinový kafe, beznikotinová cigaretka k tomu už je šílená přectava.

sem se otočila k teklce a Bůt s Berenenovou čekaj děcko????

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:14 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Crysa
Kde jsi to našla? Já viděla jen příchutě Malboro, Mentol, Vanilku a jahodu a pak ty tekutý a ty sou asi ve 20 příchutích, což právě potřebuju zkusit pokud to bude kouřitelný

edit.: jinak díky za upozornění budu číst krabičku od těch náplní )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:15
- Nahlásit

ženy dobrou, je čas, volá zalon cimrman

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:17
- Nahlásit

Atusch http://www.zlatydul.cz/obchod/naplne-cartridge.htm l

Gerdaženy dobrou, je čas, volá zalon cimrman
brou noc, půjdu následovat, asi ve stejné společnosti

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 23:44
- Nahlásit

Crysa
Gerda
Atusch

Děcka a to je upa zdravi neškodný to elektronický cígo?? A chutná fakt jak cígo??

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 00:49
- Nahlásit

Adiddaska
Děcka a to je upa zdravi neškodný to elektronický cígo?
Mělo by bejt zdravější jestli se to tak dá vůbec říct. Cituji : " dým neobsahuje oxid uhelnatý (CO2), dehet a dalších téměř 3000 škodlivých látek"

A chutná fakt jak cígo??
Četla jsem různá fóra a mentolky prý jsou k nerozeznání a pak jsou různé příchutě, je jich asi 20 od klasickej malborek, Camelek, přes mentolky až po ovocný a kávový a doutníkový a tak Jak to chutná ti zatím řekne Crysa a já snad do týdne taky )

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání