| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:24
- Nahlásit
Tinta76
tendle
mi chceš dostat do ňáký schízy ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:26
- Nahlásit
agáta12
hele vo malinách má docela dost velkej přehled crysa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:32
- Nahlásit
agáta12Moje asi ščéně by mohlo mít tuto mamku
rodokmenově to vypadá dobře ale k chovnosti a prověření nějakou zkouškou a závodem ještě dál a uvidíš jak na tebe bude čubinka, matka štěnclí, působit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:56
- Nahlásit
agáta12
Pitt není žádná chudinka, to je fakt, Elina je taky docela velká čuba, tak snad z toho nevyleze dvacetikilová zchrtlotina
Tu tvojí čupku vůbec neznám podle jména, ale to nevadí, důležitý je, že ji znáš ty
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:02
- Nahlásit
bonc
mi chceš dostat do ňáký schízy ne?
nevidim vobrázek ale čtvereček místo vobrázku, kterej má tudle adresu http://1.2.3.12/bmi/www.hasoft.cz/images/bila-barv a.jpg tě řikám, že tam cpeš do adresy úplný pitominy, proto se to nezvobrazí
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:04
- Nahlásit
Crysa
No jasně , už si nějak nemůžu dovolit pokusy a omyly , to bych se toho slušného psíka taky mohla dočkat v krematóriu . Taky dám na reference fíků a tak... , ale chci bejt v obraze , co se děje u těch divnejch psůch s těma dlouhejma čumákama a tlamou přes celou hlavu až za krk . Tak koukám i za rohy . na ty známé chovky nebo psy tam od nich a tak .
Ale taky dokud bude Spaňa držet tak budu jen teoretik .
To bych jí zase nemohla udělat , musela by nebohá to ščeně zadávit , aby byl doma zas klid a všechno žrádlo jen pro ni.
A maliňáčci se dáví blbě páč sou rychlí
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:06
- Nahlásit
bonc
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:15
- Nahlásit
Jebloň
taky ste na to přišla, že jo?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:21
- Nahlásit
JebloňTinta76
neštvěte mě, já ty vobrázky (všechny, kdykoliv) vidim úplně normálně a nic tam necpu, prostě pokaždý dam kopírovat adresu vobrázku, nic nikam nepíšu, prostě to jenom překopčim. všichni ste blázni jenom já letadlo, se s váma nebudu bavit a du rači pryč, páč čokli nechtěj pochopit novou strategii - máte zahradu, máte vše ke štěstí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:24
- Nahlásit
bonc
tak zkus zeditovat ten tvůj první příspěvek na týdlentý stránce, schválně, co tam máš v adrese toho vobrásku, hm????
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:25
- Nahlásit
bonc
ale já nevidím ani ten čtvereček jako Tinta,nevidím vůbec nic,až sem z toho odkazu co sem Tintička dala odmazala fšechno před www,tak to vidím.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:35
- Nahlásit
Alexááá, jest tu alexááá ???!?!?!?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:17 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
tak já tomu nerozumim. mam tam v tý adrese ňáký divný čísílka jak píše Tinta, nevim proč se tam samy dávaj, ale i s těma čísílkama to normálně vidim, asi mam ňáký jiný počítadlo než vy
schválně sem zkusim dát něco úplně vod jinud, esli se tam ty čísílka taky budou dávat..
edit: teďkonc tam žádný písmenka nevidim ani když dam editovat, a kopírovala sem to úplně stejně, takže nejspíš ňáká závada na primalexu
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:18
- Nahlásit
bonc
Tak tohle z rajčete vidím
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:22
- Nahlásit
Tak rajče zas pro změnu nevidim já, ale to je závada na "mým" přijímači
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:31
- Nahlásit
Lidi, du, čokle vyvenčený (na zahradě, samo, že s nima necourám po vokolí, bych mohla potkat třá krávy ), musím něco taky nakoupit, lednice je jak vymetená, malodítě nemá již ani jeden jediný ugurtek tak zatím zdááááár
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:33
- Nahlásit
zkouška
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:38
- Nahlásit
Eldoguero
zkouška
čus, jinak ti jdou jen bílí??? Mamka bude mít radost!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:47
- Nahlásit
Lola1
ale né zkouška proto, že jsem si nebyla jistá jestli se to zobrazí, to je tatínek mé budoucí čupky doufám teda
A už du, zdááár
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:12
- Nahlásit
CRYSÓÓÓ´
si tu???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:15
- Nahlásit
kejtlinsi tu???
teď už zas na chvíli jsem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
Crysa
myslíš, že když se u mě v hokně stavíš pro olej, že by ses mohla stavit i pro kvasnice?pro alexu a bajko.pozor budu tam 18.45-19.15 a pak 21.30-23.00, mimo psaný jsem na obchůzce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:20
- Nahlásit
Zdar, chlastáte? Já jdu dělat svařáček a už se na něho těším...
Muš pořezal a já jsem odvozila móc dřeva a jsem mrkef.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:34
- Nahlásit
pawLINka
ne furt, ty alkoholičko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:38
- Nahlásit
Crysa
jinak budu dole až do 23 hod, dnes jde první kolega, nebo doufám, že půjde, mám to tedy vzít sebou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:40
- Nahlásit
jo a holky jsou velmi akresivní
Soph mi trochu natrhla ret a málem vybila zuby, tekla mi z nich krev a Faith mě kousala šíleně do brady, řvaly u toho jak kdyby mě sto let neviděly vítají mě každý den bouřlivě ale dneska to byl fakt masakr
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
kejtlin hele vzít to můžu, nevím vůbec kam to dám a kdy a komu to předám, ale můžu to zas popovíst Baicový, esli se holky srazej někde v Jílu? ale kdy pojedu za Jirkou na kousačky nefím a kdy se uvidím s holkama pražandama nevím..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:48
- Nahlásit
Crysa
právě si myslim, že se s bajkovou uviděj dříf, tak já to vemu, jsou to dva 5kg pytlíky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:49
- Nahlásit
kejtlinprávě si myslim, že se s bajkovou uviděj dříf, tak já to vemu, jsou to dva 5kg pytlíky
tak já to pak nějak dovezu k Bajčí. Nebo vyrazíme s Baicovou na zahájení plavby Labsko-Oderské a předám jí to u bazénu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
Monty
Nj, to jsem. Ale co už. Aspoň na něco se každý den fakt těším.
|