Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:26
- Nahlásit

brý skoropoledne

Gerda
v český lípě je přeci můdr, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

Eldoguero
abychom si našli nějakej cvičák na půli cesty mezi Hajništěm a Prahou.
No tak to můžeme střídat, jednou my k nim, jednou oni k nám Ale já jediný cvičáky, kde mám nějaký známý, tak jsou Mlíkoše, Jílové a Hajniště
Jinak se v práci nudím, tak jsem Fandovi spočítala body za výstavy a zjistila jsem, že již pravděpodobně nasbíral potřebný počet k udělení Klubového šampiona SK. To je v jeho roce a půl celkem slušný

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:41 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Děcka, je tu mezi váma někdo, kdo zkoušel dávat čokloj Phytovet Cool Down? Žeryk ho teďkon bral cca 2 měsíce, před tejdnem mu došel a ... začal se chovat, jak kdyby psychinovi došly pilulky

Baico
pravděpodobně nasbíral potřebný počet k udělení Klubového šampiona SK. To je v jeho roce a půl celkem slušný
to je hezký, no

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:42
- Nahlásit

Tinta76
fakt to zabralo?

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:49
- Nahlásit

makrel
fakt to zabralo?
no jako jsme si řikali, esi ho moc nepozorujem, ale měli jsme pocit, že se chová líp ... ovšem teď je úplně divnej ... zkusim znova objednat další dávku a uvidíme, jestli se zlepší ... jestli jo, tak je to jasný

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

Nepyšte furt laskavje Tu sou lidi co musí dřít

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:16
- Nahlásit

Baico
Jo i to je varianta chce se to domluvit na nějakým termínu, ideálně nepršícím a pak se uvidí jak dál

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

GerdaJe to fajn věc, jen potom zpět do pracovního procesu třá konkrétně u mě způsobuje jisté zdravotní komplikace, z mlíkoš koutek, z mělníka ječný zrno f oku )))))
oooh litylity (

Děcka, je teda nutný, abysme mohli avizovat s elmušem častějc, abychom si našli nějakej cvičák na půli cesty mezi Hajništěm a Prahou. Kdo se hlásí, že má kamarády uprostřed?
hlásím ZKO Štětí to je tak skoro napůl. Lze domluvit.

EldogueroHorší ovšem je, že budu asi muset udělat voběd na dvanáctou, že jo, to voni řemesníci rádi ale já na to nejsem zvyklá, malá jí polívku před jednou a voběd kolem půl druhý a pak de spát (no, dobře nejde, ale já si to tak říkám, že by mohla )
No nic, krom voběda ještě udělám štrůdl,

že bych se k vám taky přišla vopřít vo lopatu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:21
- Nahlásit

jdu hrabat listí, už jsem sebrala po návratu plnou zahradu nášlapné munice, nějak se mě v tom dešti předtím nechtělo do toho líst. Pak se tu za váma stavím až budu fedrovat žrádlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:34
- Nahlásit

Crysa
Tak to zní velmi dobře! To poladíme!

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:37
- Nahlásit

Tinta76
můj pes ke vždycky na podzim divnější...a ž tak do prvního sněhu, pak pauza a pak jsou vánoce a petardy a silvestr, takže to je děs úplně. k normálu se vrací tak koncem ledna

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:41 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

makrel
můj pes ke vždycky na podzim divnější...a ž tak do prvního sněhu, pak pauza a pak jsou vánoce a petardy a silvestr, takže to je děs úplně. k normálu se vrací tak koncem ledna
no je fakt, že já nedokážu až tak dobře jeho obvyklý chování posoudit, páč teprve v prosinci s náma bude rok, ale zas naši to viděj ... jenže u něj bude na 99 % původce všech jeho psychoproblémů přistěhovavší se Rexíček

Gerda
Tak to zní velmi dobře! To poladíme!

pani, nenechte se zmást ... Štětí je skoro napůl cesty z Frýdlantu do Prahy asi tak jako Mlíkoše, akorát je Štětí trošku víc severovýchodněji myslím ale, že si to ani nedokážete přectavit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:45
- Nahlásit

Bože to je inferno tutok!
děcka nestíhám nic,,vycucněte mi to někdo plííís

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:47
- Nahlásit

Tinta76
myslím ale, že si to ani nedokážete přectavit
myslim, že se dost pletete Mapu už jsem sjížděla ráno.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
,,vycucněte mi to někdo plííís
To nejpodstatnější je, že nám všichni záviději avizace s Elmušem

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:49
- Nahlásit

Gerda
pletu se s vaší představivostí nebo se nevyznáte v mapách?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:04
- Nahlásit

Baico
nejpodstatnější je, že nám všichni záviději avizace s Elmušem

tak to celkem chápu
Tinta76
pletu se s vaší představivostí nebo se nevyznáte v mapách?
odpověd na obě otázky je NE .-))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:04
- Nahlásit

Tinta76
pletete se v přectavivosti, v mapách se nevyznám, ale najdu jak frýdlant, tak prahu, pak koukám, kde je asi tak půlka, pročež jí vidim u mnicháče, vidim i štětí, řikám si - to znááááám, tam sem jednou bylaaaaa! a pak vidim bolku a lípu a řikám si, no jo, to by vlastně furt mohla bejt ta půlka.

Baico
To nejpodstatnější je, že nám všichni záviději avizace s Elmušem
řiká někdo, kdo neavizoval stejně jako já? Proč nás tehdá nepustili na ty noční práce, nevíš? Ale ztrestá je budoucnost sama, až bude kousat černá Libuna s nalakovanejma drápkama a mašličkou v ofině. Ona teda bude dělat tyhle venkovní aktivity v saténovym oblečku, aby se jí nepocuchala srst. Střih v kontíku samozřejmě. Bude asi kousat s Fandou hyjacyntem.

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
odpověd na obě otázky je NE .-))))

Gerda
tak to pak jo

All
co to je tadlencta avizace???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:09
- Nahlásit

Tinta76

Nemám tušení ale Avízo snad byl ňákej časák, ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:14
- Nahlásit

Tinta76 hele, je to prostě pro pražany kus na sever a pro seveřany kus na jih, či jiho zápat. Takže je prostě Štětí skoro fprostřed
ale nevunucuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:16
- Nahlásit

Tinta76
to se dělá večer, chlap má tanga vypolstrovaný, ty jenom jdeš a pak řikáš Drž! A je to potmě, takže vůbec nevidíš, co děláš. V mlíkoších to dělali všichni, elmuš pak dycky přišel strašně zpocenej a špinavej od hlíny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:21
- Nahlásit

Tinta76
to je mocinky fajná vjec ,pani,hledáte si po nocích muše,kerej je něgde skovanej...hajzl!..teda von vám ho vyčuchá pes co ho vláčite na vodítku a dyš ho vobjeví,musíte to na něm poznat..jako na psoj..musí ho vobjevit ale tiše,aby se muš nevyplašil.Pak už se fantazyjy mezky nekladou,ale pokud máte kreténa jako já,prostě si nevrznete páč avizovaného muše neprodlenně napadne a kousne čimž ho uvede do dyzgomfortu a gtento jiš nemá na styk ani pomyšlení

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
to je mocinky fajná vjec ,pani
Krásná definice Kdyby jsi někdy příště chtěla,tak ti na avizaci půčím Fandu, ten určitě nikoho nenapadne. Ofšem problém bude asi i f tom, že sitoho mše bdete muset i sama najít

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:03
- Nahlásit

ano, sednu si k vám k obědu a je tu ticho.. krysí mlaskání rozléhá se prázdnym internetem.. všichni se schovávaj za reprák, aby z nich nic nebylo vidět..
Tak abyste věděly, nááádhery, sem najedené, přežrané a du ležet a záviťte dovolenou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:07
- Nahlásit

Crysa
ak abyste věděly, nááádhery, sem najedené, přežrané a du ležet a záviťte dovolenou
Mám to stejně.

Zrovinka jsem dožvýkala a ulehla.

Akurát se o mě pokouší zase nějaká depka, tak to spravím asi vínem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:16
- Nahlásit

Crysa
pawLINka
dejte si šlofíčka i za mě, dnes tu budu zatraceně dlouho.

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:37
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
no koukám, že jsem přišla vo hodně

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

nazdar hybridi

až teď mám chvíli čas páč sme tu měli důležitou delegaci stran rozpočtu.

Gerda
Děcka, je teda nutný, abysme mohli avizovat s elmušem častějc, abychom si našli nějakej cvičák na půli cesty mezi Hajništěm a Prahou. Kdo se hlásí, že má kamarády uprostřed?

Crysa
ha a co já chudák, vy progomělníkocentristi

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:47
- Nahlásit

Alexa
ty se počítáš do prahy, venkovane, jsi předměstí, něco jako slam....

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání