| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
pawLINka
ne nechlastám
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:38
- Nahlásit
Vy nechlastáte?
Já teda ne, ale už se oblíkám a vyrážím na veterinární párty. Ach, kdybych nemusela zítra v sedm vstávat, odcházím mnohem radostněji
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:58
- Nahlásit
pawLINka
Jsem se cely den nezastavila, az ted. Pakunove se omluvuju
Omluva jest přijata,chlastám své milánkové brůsinkové frisco a zejtra mám volno též v mezičase budu i nadále věncovat a košíkovat dušičkové výtvory neutíkaj narozdíl třá vod želf
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:04
- Nahlásit
Zdar, co jste vyřešili za celý odpolodne? Doufám, že aspoň globální oteplování a celosvětovou finanční krizi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:04
- Nahlásit
Gde ste chcíplotiny všechny?
Asi mám smrtelnej ouraz, co horší, tak asi z jídla
Je možný, že jsem si vobřela špičku jazyka vo ananas? Vo čerstvej nakrájenej? střed jsem vyřízla, šlupku tence odstranila, pupínky vydloubala, skoro celej sežrala a teď mě pálí čpička jazyka jak spálená nebo vodřená.. nemůžu jííííst ((
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:08
- Nahlásit
Crysa
Je možný, že jsem si vobřela špičku jazyka vo ananas? Vo čerstvej nakrájenej? střed jsem vyřízla, šlupku tence odstranila, pupínky vydloubala, skoro celej
jojo je děsně agresivní, zjistila sem že ho musíš nechat aspoň tejden odstát a pak teprf sníst to je pak úžasnej, slaďounkej
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
Crysa
Je možný, že jsem si vobřela špičku jazyka vo ananas? Vo čerstvej nakrájenej?
Vždycky,ale opravdu vždycky,mám po čerstvým ananasu bolavou hubu.....a stejně si ho zase dám.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Crysa
je to možný, ten sfiňák ananas tohle dělá rád
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
Crysa
Pokud by chtěla Bajkofka
Bajofka by i chtěla, ael vzhledem k tomu, že to v sobotu vypadá na celodenní výlet, tak v pátek budu makat doma. Musím vyklidit všechy skříně a pomoct tátovi s malováním, abych pak v neděli jž spala v novém vymalovaném pokoji.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
Crysa
skoro celej sežrala a teď mě pálí čpička jazyka jak spálená nebo vodřená.. nemůžu jííííst ((
jo,jo..ananas je svině,po něm mě vždycky pálí huba
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
Jebloň
to sem ráda, že f tom nejsem sama. taky mě píchá celá huba,a le mám ho ráda. by mě zajímalo, jak to, konzerva to nedělá, jen čerstvej.
To je jako mám popíchanou vždycky hubu od broskve
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:12
- Nahlásit
ananas je kurva největší, vždycky když ho snim taj půl hodiny trpim a říkám si jsi kráva co to žereš když víš že tě to bude bolet!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
Crysa
ananas je výborný, ale pěkný zákeřák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:16
- Nahlásit
Crysa
jo je to možný, občas mi to dělaj i rajčata
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
ješkovyvoči to jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale nějak jsem nečekala outok od jídla.. ananas si občas dávám, ale nikdy ne v takovymhle množství a častěji z konzervy a to mi nic nedělá. Jídlo útočí, snad mě třá zejtra nekopne svíčková nebo nekousne řízek nebo těstovina.. to jsou věci po dvou deci.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:19
- Nahlásit
Crysa
ananas je svině
Pani mě to dělalo do tý doby než sem začala prozřetelně ananas máčet ve šlehačce s grankem už to nikdy neudělal
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Jebloň
Grin
stetisek123
Sízra Milanová
Biluška
Vždycky,ale opravdu vždycky,mám po čerstvým ananasu bolavou hubu
Sem na tom stejně, jsem ho teď asi 3 roky neměla A nedávno byl v akci někde, tak jsem kus užrala a v menším množství ok, ale křiví se mi huba jenom o tom čtu...
|
Jebloň
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
jo je to možný, občas mi to dělaj i rajčata
a mě vořechy a zdědily to aji děti,ale stejně je žerem na husto
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
S ananasem jsem na tom stejně. Ale jednou sem jedla ananas dovezenej z Thajska a ten nepálil vůbec a celkově chutnal mnohem líp.
Sízra Milanová
Co? Už umí Nyxa sedni bo co?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:26
- Nahlásit
Venta
Co? Už umí Nyxa sedni bo co?
tos neměla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
Pakunobecny
Pani mě to dělalo do tý doby než sem začala prozřetelně ananas máčet ve šlehačce s grankem už to nikdy neudělal
vidiš to je pěkný řešení
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Mě zas některý pomerančový 100% džusy, ty nepiju skoro vůbec a když tak ředěný...
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
Atusch
Mě zas některý pomerančový 100% džusy, ty nepiju skoro vůbec a když tak ředěný...
Po těch mě strašně pálí žáha,proto je nepiju vůbec,vyjímku sem udělala teď vo pohřbu,ale tam sem to hodně ředila vodkou,kterou taky nepiju a zapíjela sem tím neurol,tagže mi to bylo fuck!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
mně i kiwi
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
stetisek123
mně i kiwi
Mně taky! to jsem neměla od svých dětských let, kupuji ho už jen Bůchovi
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
stetisek123
mně i kiwi
To nejím,nechutná mi a když bylo nejstaršímu klukovi 2 roky,tak po něm měl takovou reakci,že sme skončili v nemocnici.....nekupuju ho a nechci,aby ho jedly děti,pokud u toho nejsem.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
tos neměla
a umí nebo neumí?
hele, ale slečna docentka Vendula neuměla sedni asi do roku a půl. Prostě mě vůbec nenapadlo jí to učit tehdy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:39
- Nahlásit
stetisek123mně i kiwi
jo vidíš, zelený né úpa přezrálý kwíci mi to dělaj taky.
PakunobecnyPani mě to dělalo do tý doby než sem začala prozřetelně ananas máčet ve šlehačce s grankem už to nikdy neudělal
to máš pravdu, taky si ho většinou dávám s nějakou smetanou, šlehačkou, nebo do pacholíka..
VentaCo? Už umí Nyxa sedni bo co?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:42
- Nahlásit
Atusch
chudák bůch
Jebloň
mě se tuhle kluk vykopřifkoval po mandarice, ale hustě. Málem sem ho desinfikovala savem, že má blechy,ale jak se to horšilo, zahnala jsem panyku a nechala ho v klidu vopuchnout
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:46
- Nahlásit
stetisek123
zahnala jsem panyku a nechala ho v klidu vopuchnout
To já sem nemohla,páč do 5 let sem měla doma i kyslík,pro případ nouzee,páč klukovi při porodu promáčkli hrudník,plíce a srce nerostly a byly s tím spojený i jiný svinstva!
|