| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
jablunka
No zaplať bůh,já sem pyšná na to ,že se neseru s každou krávou.
Správně děláš. Disciplínu ve stádu si musíš udržet, bo pořádek muší bejt.
makrel
o furminátoru je tu celé jedno téma někde
Prošla jsem to částečně a právě proto mě slečna překvapila a teď jsem si to chtěla zkonzultovat.
No a už fakt dobrou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Prošla jsem to částečně a právě proto mě slečna překvapila a teď jsem si to chtěla zkonzultovat.
jo jo, investici dvěstě padesáti korun si člověk musí dobře rozmyslet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:24
- Nahlásit
Já s ním jsem spokojená a nemám pocit, že by něco seřezával, normálně odstraňuje tu mrtvou srst
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
Psíček
no přeci pravda a láska nad lží a nenávistí
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 00:20
- Nahlásit
Psíček
Kdo vyhrává
Těžko říct policie stojí opodál a nemůže se rozhodnout jestli bude pomáhat nebo chránit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale slečna pravila, že to srst nevyčesává, ale seřezává.
Tak to se slečna velmi mýlila. Odstraňuje to mrtvou podsadu, ale nehodí se na každý typ srsti. Třeba Baico se s tím češe výborně, ale Faroušovu jemněší srst už to nebere.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Co se furmíku týká, na srst mařeninu se nehodí vůbec, jen po ní klouže a nevezme nic. Na srst hrubší, jak píše Baicofka, to fajn, každej hlavně ovčoun mi s tim šel dobře česat, ale právě na jemný srstičky, co má Fanoušek a Máňa, to nejde. Lidi s labrošema, co si ho pořídili, známí ze sídlu, cca 5 labrošů, jsou velmi spokojeni a vyčešou vše a češou pořád...labrador je snad nejhorší pes na línání.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:25 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Baico
Gerda
Dík. Takže u nás by to možná fungovalo akorát na Vlčáčka. Vzhladem k tomu, že investice za 1 000 a něco jen tak "na zkoušku" se mi zdála dost vysoká, pořídila jsem místo furminátoru kartáč s delšími háčky, než máme doma. Před spaním jsem vyzkoušela starý kartáč, nový kartáč a ........ ještě něco. Z těch tří se osvědčilo to "ještě něco", což mě tedy velmi pobavilo, fotky dohodím večer.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě jde nejlí prořezávák, aji na vlčácí, aji na jiný čokle + na Maryji, tu kartáčuju prořezávákem na odebrání podsady při línání a potom dojíždim hrabičkama, nejlepší jsou ty s otočnejma hrotama, krásně berou zbytky podsady a "nehruběj" srst tolik jako prořezávák. Jinak mám na Máňovu jemnou srst normál kartáč s drogérie s kuličkama na hrotech, tim se češe nejraději, a taky jí to vytahává zbytky podsady. Na vlasový psy (Aleksy pudle a Atušovo rusák) zas jdou dobře hřebeny, tedy ne kartáče. Ale když je to dobře rozčesaný, jdou i kartáče.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:38 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Vlčáčková
jsem ho koupila na aukru Mkovej za 216kč i s poštovným. Srst neřeže, na mýho skorošeltijáka je dokonalej, každej tejden z něj vyčešu igelitku chlupů a pes je stále hubenější
edit: a mám ho v brně, takže můžu zapůjčit klidně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Vzhladem k tomu, že investice za 1 000
Hele na netu ho seženeš za 250. ale myslím, že by se dalo domluvit s někým, kdo ho vlastní, aby ti ho půjčil na vyzkoušení.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:33
- Nahlásit
Eninka
čau, bylas v Prostřenu? Seš to ty?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ahoj, jak jsi to vykoumala?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:43
- Nahlásit
Eninka
Ahoj, jak jsi to vykoumala?
tak, podle těch psů
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty jsi viděla fotky u chovatelky mé borderky a pak ten pořad? Je to třičtvrtě roku...snad to tady nikdo nerozmázne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:53
- Nahlásit
Eninka
ne nejdřív ten pořad a pak jsem si na to zpětně vzpomněla a co, dyk to bylo v pohodě ten pořad, normálka jsi vařila no
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:55
- Nahlásit
Eninka
Akorát ti tvoji soupeři byli pěkný závistivci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
Eninka
jo, taky si myslím, že ok, jsme to čekali horší
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
no to jo, akorát kamera přidává tak 10 kg, což nás rejža varoval, to mě tam sere teda hodně a pak..celej týden bylo 35 stupňů ve stínu a 40 uvnitř, díky 800 W světlům, takže jsme celej týden všichni jak spařený prasátka opocený, byla jsem z toho špatná, když to pak na podzim dávali, ach jo no...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:00
- Nahlásit
Eninka
no to jo, akorát kamera přidává tak 10 kg, což nás rejža varoval, to mě tam sere teda hodně a pak..celej týden bylo 35 stupňů ve stínu a 40 uvnitř, díky 800 W světlům, takže jsme celej týden všichni jak spařený prasátka opocený, byla jsem z toho špatná, když to pak na podzim dávali, ach jo no...
nebylo to tak strašný, byl to cajk
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
Eninka
Bylo tu uplně v pohodě,líbil se mi ten tvůj dezert...teď například bych si ho dala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:11
- Nahlásit
Marush
no mě dojal k slzám ten jeden chlap (mám pocit) jak si na konci stěžoval že bylo málo kavijáru
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:14
- Nahlásit
Marush
zuzanarosakova
makrel
no, já čekala, že se mi budete děsně smát, jaká jsem trouba a kam jsem to vlezla. Byla to recese ve firmě, prostě jsem si na jejich dotazníku (kolega mě hecoval, že to neudělám a nepřihlásím se) sělala z telky srandu, vyplňovala vtipný texty
a tak, a oni mi za pár dní zavolali...Co to celý obnáší, ten projekt, se nikomu ani nezdá, nesmíme o tom mluvit, jen můžu říct, že není vše tak, jak to vypadá na závěr
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
Eninka
no my se chtěly smát, ale není čemu
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
jestli Tě to eště zajmá a stačí Ti reakce ode mně, Furminátor mám, je dobrej, slečna Ti kecela, rve to podsadu, určitě nic neřeže, Clarka jiným nečešu a nejno vořezanej....
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Eninka
já čekala, že se mi budete děsně smát, jaká jsem trouba
proč??? dyťs tam byla úpa normální
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:17
- Nahlásit
Eninka
jen můžu říct, že není vše tak, jak to vypadá na závěr
tak to je asi každýmu jasný!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:18
- Nahlásit
Alexa
jo jo, málo kaviáru, moc teplej bazén, z půl kolečka papriky bylo v jídle lečo, polévka málo slaná, maso málo kořeněný, k předkrmu byl jeden dal bagetu s olivovým olejem a tak.Ale škoda, že jste neviděli celej týden, to byste padli všici. Ve čtvrtek nám ten děda dal do zmrzliny svoji vlastní krev a řekl, ať se z toho prý poserem a poblijem - to i odvysílali
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:21
- Nahlásit
Eninka
Ve čtvrtek nám ten děda dal do zmrzliny svoji vlastní krev a řekl, ať se z toho prý poserem a poblijem - to i odvysílali
no ty woe a řek vám to před nebo po konzomaci
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:23
- Nahlásit
Alexa
neřekl ani před, ani po, uviděli jsme to až v říjnu, když to vysílali. Nechal to tam když se řízl a dělal ty poháry v kuchyni.
Takže jsme byli úplně KO, když to tam dali, brrr.
|