Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pokračování zavřeného tématu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:24
- Nahlásit

Eninka
Ve čtvrtek nám ten děda dal do zmrzliny svoji vlastní krev a řekl, ať se z toho prý poserem a poblijem

Ješíš,já si snad pustim ten celej tejden..ten chlap byl divnej no dost. Jinak moc teplej bazén mě dostal do kolen)))

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:25
- Nahlásit

Mi to furt nejde pustit, vím jen to co si pamatuju z toho října

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:25 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Alexa

http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/milos-kyr ych

tady je celej týden

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:26
- Nahlásit

Marush
já si snad pustim ten celej tejden
no taky nad tím přemejšlím

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:28
- Nahlásit

Eninka
tady je celej týden

no tak hurá,du na to!

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:29
- Nahlásit

Eninka
tady je celej týden
dík večer to skouknu

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:32
- Nahlásit

Dík, taky večer

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:35
- Nahlásit

Pondělí normálka, žádný skandál, v úterý to začalo při zábavě a rozpoutalo se následně "peklíčko" - hlavně mimo vysílání, to si pusťte, středa normálka, ale čtvrtek je výživnej teda hóóódně
a to celej

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková

já včera tvůj dotaz přehlídla

Furminátor dle mých zkušenosti chlupy neseká, ale vybírá podsadu.

Hipík (chlupy jako NF) - musím hóóóódněkrát hrabičkovat a teprve na závěr dočistím furmíkem

Tonička - (měkké, středně dlouhé chlupy, ne tak husté jako má H.) - f. funguje bezvadně

Rozinka (xdalmatin) - lehkou rukou jí vyčešu podsadu, má krátké tvrdé chlupy

Žofka (foxík, ale má měkké chlupy, protože byla hodně let pouze stříhána, ne trimována) - f. jí krásně vyčeše odumřelé chlupy

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:06 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Eninka
ty vole, tys vařila v tíví? No to smekám. Já neumím uvařit nic
Založ tady téma vaření pro debily (levně, rychle a jednoduše) a budu vděčnej čtenář.

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:24
- Nahlásit

Eninka

Právě jsem dokoukala "dědkův" díl....wow,dědek se posral s tou vodou jak tam bosnil )))))))))oulet, byl ve velkym diskomfortu,obrana tý holky mi přišla jako výmluva..btw, taky bych se smála Žižkovi z Žižkova, bylo to fakt vtipný

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:26
- Nahlásit

gabifi

Založ tady téma vaření pro debily

to jo, založím téma a Psíček mi do toho bude kecat.
Uplně si jej představuju jak to bylo v tom vtipu:
Přijde manželskej pár do čínský restaurace, číňanka donese lístek a čeká, co si vyberou. Paní otevře a čte: psí čumáčky, psí pacičky a tak. Vyjekne: ježkovy voči a číňanka na to: dobrá volba, dobrá volba

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:30 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Marush

děda byl fakt hustej celej týden, akorát to tam nenastříhali.
S Žižkem byla prdel, celej štáb se válel po zemi, akorát já tam byla za hroznou, že se jí směju, protože jen to tam nechali, aby se pak po mě mohli na diskuzích vozit, že jsem hrozná baba.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:33
- Nahlásit

Eninka
Psíček mi do toho bude kecat.
recepty od psíčka by si přečet každej

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:36
- Nahlásit

gabifi

recepty od psíčka by si přečet každej

pokud by nebyly jak jsem zmínila v tom vtipu, tak určo ano

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:46
- Nahlásit

Eninka
děda byl fakt hustej celej týden, akorát to tam nenastříhali

dědek byl na tebe nějak vysazenej,jak řek že seš starší dáma,to mě dorazil von 70ník a jel si todle , přišlo mi žes většinu těch soutěžících tam iritovala už jen svym vzděláním a domem atd...no každopádně musel to bejt hustej zážitek, já bych každopádně byla velmi neoblíbenej hostitel kdybych tam šla, to jsem si jistá

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:50
- Nahlásit

Marush

a taky jak řekl, že musí kuře dobře vykostit, že kdybych měla falešný zuby, aby si je nevylomila a nehnala ho k soudu.. prostě vtipálek. Nejhorší fakt bylo, že ten týden bylo venku 35 a uvnitř u všech 40 i přes 40 stupňů (ukazují to jak ve středu vařila ta mladá) a my tam málem u něj zdechli, protože jsme vodu nedostali cca 3 hodiny - večeře se natáčí cca 5 - 6 hodin celkově...

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:53
- Nahlásit

Eninka
že ten týden bylo venku 35 a uvnitř u všech 40 i přes 40 stupňů (ukazují to jak ve středu vařila ta mladá) a my tam málem u něj zdechli, protože jsme vodu nedostali cca 3 hodiny - večeře se natáčí cca 5 - 6 hodin celkově

to byl fakt magor,on vám jí zapomněl dát a pak už byl v divnym tranzu a zabejčil se a chtěl vás asi voddělat
5-6hodin? Tak to je peklo teda...

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:55
- Nahlásit

Eninka
ejhorší fakt bylo, že ten týden bylo venku 35 a uvnitř u všech 40 i přes 40 stupňů (ukazují to jak ve středu vařila ta mladá) a my tam málem u něj zdechli, protože jsme vodu nedostali cca 3 hodiny - večeře se natáčí cca 5 - 6 hodin celkově...

Miluju vaření f sauně.
Dědka bych vzala něčím po hlavě a sebrala mu jeho falešný zuby,aby se nenažral.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:59
- Nahlásit

Marush

,on vám jí zapomněl dát

nezapomnlěl. My jsme mu několikrát říkali, pak tam i řekl, že to udělal naschvál

[i5-6hodin? Tak to je peklo teda][/i]

celej týden seš v tahu, celý den medailonky od šesti do noci večírek, je to náročný, ale zážitky stojí za to

Marush
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:01
- Nahlásit

Eninka
nezapomnlěl. My jsme mu několikrát říkali, pak tam i řekl, že to udělal naschvál

tak to byl idiot v tom případě a celkově se choval jak magor uplnej...

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:24
- Nahlásit

Marush
dědek byl na tebe nějak vysazenej,jak řek že seš starší dáma,to mě dorazil von 70ník a jel si todle
si myslím, že to je dost rozšířenej chlapskej přístup k posuzování věku

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:22
- Nahlásit

Psíček

myslels vemínka? Jestli jo, tak ty znám jen smažený, tak sem s receptem
určitě bude originální

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:50
- Nahlásit

Eninka
myslels vemínka? Jestli jo, tak ty znám jen smažený, tak sem s receptem
Tak když budeš mít čerstvý vemínko a chvilku s ním budeš někoho tlouct,budeš ho mít za chvilku na smetaně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:56
- Nahlásit

jablunka

anebo když by to samý dělal Psíček se svým pytlikem (od vemínka se to moc neliší) - nakonec něco podobnýho jako struk tam kouká zpozarohu taky, tak by si mohl tu smetanu vyrobit sám

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:55
- Nahlásit

Psíček

Myslel jsem Veninka

tak to jsem z toho jelen, srnec i daněk

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Předně díky všem, které mi podaly lepší informace o furminátoru než slečna prodavačka, která pravila, že ty levnější náhražky nejsou tak nabroušené a brzy se ztupí, a ty dražší jsou tedy kvalitnější a déle vydrží řezat.

Pokud tedy, až teď pojedu do j. Č., mi ho nepůjčí na vyzkoušení Pumpa a Cláreček, tak bych potom s dovolením využila Maky a Trixe. Mohlo by to snad pro většinu mých psíků fungovat, vzhledem k tomu, že mají jemnou srst a jak psala zejména Hipík, tak se s tím při podobné srsti f. dokáže vypořádat.

Včera, po tom velkém zklamání, jsem si tedy alespoň zakoupila kartáč s delšími zahnutými drátky, než máme doma. No a češu a češu a češu a bylo to trošku lepší než tím domácím, ale stále tomu chyběla šťáva. A najednou koukám, že je součástí toho kartáče cosi, co jsem vytáhla a jen tak ze srandy zalovila v psích chlupech. A co se nestalo? Fungovalo to úplně nejlíp ze všech kartáčů a hřebínků, které byly k dispozici.

Důkaz zde:

takto byla odchlupena Bekynka, ze které ty chlupy teď lezou po hrstích a konce se člověk kartáčem nedočesal

vyčesné chlupy z Vlčáčka by osrstily středně velkého psa

a Sabinka za svou hromádkou chloupků nebyla skoro ani vidět

No, celkově to vypadalo, jakože ti psi neviděli kartáč alespoň posledních pět let ....

A který zázrak způsobil, že se mým psům každému odlehčilo průměrně o tři kila chlupů? Furminátor? Ano. Taková zázračná levná česká podoba zahraničního drahého furminátoru:

Co to je? Hřebínek na vyproštění vyčesaných chlupů z kartáče! Ještě, že jsem taková kreativní!

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:02
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáček na té fotce vypadá, jakoby to česání nepřežil, celej nějakej polomrtvej - spící.
Ale i tak, ty jsi určo schovávala chlupy pět let a teď jsi je všechny vyložila, to není možný takový hromady. Já mám teda doma taky kopy ale až tak????

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:04
- Nahlásit

Vlčáčková

jojo , máme stejne kartáč i s tím hřebínkem. Teda měli jsme... Na Toničku výbornej . Ovšem, pak jsem ho zkusila na Hipíka a hřebínek vzal při prvním tahu za svý.
Jinak, pokud ti vyhovuje tenhle hřebínek, na F. se vykašli. Moc velkej rozdíl v množství vyčesanejch chlupů mezí hřebínkem a F. jsem u Toničky nezaznamenala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:05
- Nahlásit

Eninka
Vlčáček měl ještě jednu fotku a tam už byl úplně tuhej... Tohle všechno jsem opravdu vyčesala z každého psa. Vzájemně jsem jim to "nepůjčovala". Akorát z Astřičky nevylezlo skoro nic. To mě docela udivilo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání