Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pokračování zavřeného tématu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:07
- Nahlásit

argosek
u vas to, slecno marus, naopak chapu velmi dobre, vam, soude dle prispevku, kterymi toto forum obohacujete, couha seno z obou usi.

Já ji posledně říkala - Marunko, mucíQ, máš na rameni piliny. A ona na to - To nic, jen jsem si rozbila hlavu. Takže lhala...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:13 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
Já ji posledně říkala - Marunko, mucíQ, máš na rameni piliny. A ona na to - To nic, jen jsem si rozbila hlavu. Takže lhala...

já to neznala toto, znám jen seno čouhající z bot,ale seno čouhající z uší...jako zajímavý,proč ne. Jako normálně bych i souhlasila s tim hodnocením podle mejch příspěvků když jsem fakt ve formě , ale dneska teda, když jsem tady proti Vlčáčkový neřekla křivýho slova ale zato mi byl silně podezřelej příběh Evy V., nevim proč bych měla být sena plná... , protože neobdivuju toho jehož jméno nesmíme vyslovit?(teda já ho balim že jo to se ví)ale neobdivuju

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:20
- Nahlásit

Marush
teda já ho balim že jo to se ví)ale neobdivuju
Moment takže Cesar je volnej k mání,vtom případku balím kufry dědu arííbááá

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:23
- Nahlásit

Pakunobecny

Moment takže Cesar je volnej k mání,vtom případku balím kufry dědu arííbááá

Ješíšmarjá ajo, já vlastně miluju teď Sízra...tag nic,tak Rudka už nebalim,tak ať jde do pryč )))))))) vždycky balim jen alfu

LucieS
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:27 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Marush
Hele RD nemusím, ale Biluška si s Akélou vyloženě nesedly, přečti si tu nějaký to stoletý téma....
(taky myslím, že to byl celkem normální pastevec )

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ben, Eva a ovčák, který blbě skončil...

Ben je stále u Evy a mají domluvený cvičák.

Předchozí NO fenka, 6 let - vzali si ji s manželem jako prvního psa od člověka, který bydlel nedaleko odtamtud a chtěl se feny zbavit jakýmkoli způsobem.

Pořádně ji nezajistili, fenka skočila přes plot a zlomila si nohu. Nechali ji operovat, sešroubovat nohu atd... Pak byl nějakou dobu klid... Fenka ale zdrhla znova, tentokrát vlítla pod kamion..

Psa už kvůli tomu průseru, o kterém ví, že byl jejich selháním, nechtěli, až se z lesa vynořil Ben...

Protože až na tuhle krátkou a bolestnou zkušenost o psech nic neví, šla sem hledat informace...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:32
- Nahlásit

LucieS
(taky myslím, že to byl celkem normální pastevec

to je možný,ale u Desenskýho se myslim neměla taky upa v pohodě..vzhledem k tomu že tak nečekaně zmizela, kdyby to byla leonbergřice bylo by to celý hned jasnější...jestli mi rozumíš , btw proč se tady každá debata zvrhne vždycky na debatu o desenskym?!!!!!!!!! Kde jsou zprávy o Beníkovi?! Stejně nám podle mě brzo zrušej i toto téma...

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:36
- Nahlásit

Marush

Kde jsou zprávy o Beníkovi?!

ony by byly, ale paní Eva požádala Vlčáčkovou o zrušení, protože byla zdrcená z toho, v co se to zvrhlo. A mám obavu, že tímpádem ani sem žádné info už nedá z obavy toho samého

Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Marush

Kde jsou zprávy o Beníkovi?!

Já jí psala, ať sem neleze, bo jí vyklovete voči...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:42
- Nahlásit

Eninka
ony by byly, ale paní Eva požádala Vlčáčkovou o zrušení, protože byla zdrcená z toho, v co se to zvrhlo

No to ale pokud jí zdrtily kecy z fora,tak tedy opravdu by asi neměla mít zodpovědnost za velkýho psa,když je tak přecitlivělá...nevim..oukej ten příběh celej, třeba je to tak jak popisujete,ale třeba taky ne...to nevíte ani vy jistě.

Já jí psala, ať sem neleze, bo jí vyklovate voči...

já celou dobu myslela že si někdo tady ze všech dělá prdel...takže pokud to celý bylo jako opravdický dotazy..tak už neřikám nic...prostě nic....

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:45
- Nahlásit

Marush

pokud to celý bylo jako opravdický dotazy.

právě že byly

pokud jí zdrtily kecy z fora,tak tedy opravdu by asi neměla mít zodpovědnost za velkýho psa,když je tak přecitlivělá.

musím oponovat, nevidím souvislost schopností mít zodpovědnost za velkýho psa s pochopením (spíš nepochopením) exhibice na zdejším fóru

Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:46
- Nahlásit

Marush
já celou dobu myslela že si někdo tady ze všech dělá prdel...takže pokud to celý bylo jako opravdický dotazy..tak už neřikám nic...prostě nic....

Nojo, vono se to docela zacyklilo i těma manévrama s jitrnicí , a tím, že na Vlčáčkovou a Eninku někteří reagujou jak bejk na červenej hadr ...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:46
- Nahlásit

Eninka
exhibice na zdejším fóru

s exhibicí souhlasim,ale asi se neshodnem z jaký strany vzešla

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:49
- Nahlásit

Nojo, vono se to docela zacyklilo i těma manévrama s jitrnicí

to je pravda,tam se to začlo hroutit do sebe celý,ale to tady vždycky

a tím, že na Vlčáčkovou a Eninku někteří reagujou jak bejk na červenej hadr ...

no to jest možný,ale to já například ne...mně jen paní eva se vší úctou přišla hrozně divná a nevěrohodná v tom co pipisovala, ale to je jen můj osobní pocit...

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:50
- Nahlásit

Marush

asi se neshodnem z jaký strany vzešla

že to nebylo od zadavatelky, mě nebo Vlčáčkový je po přečtení tématu jasný, z jaký strana vzešla lze dohledat zcela lehce

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Eninka
že to nebylo od zadavatelky, mě nebo Vlčáčkový je po přečtení tématu jasný, z jaký strana vzešla lze dohledat zcela lehce

to jsou furt takový žabomyší války tady....já se jen modlim,aby si Beník nezlomil nohu a neutek s ní před kamion...pokud se tak nestane, je dobře že si ho nechá paní Eva, ikdyž je evidentně původem z jiné planety

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:56
- Nahlásit

Marush

je dobře že si ho nechá paní Eva, ikdyž je evidentně původem z jiné planety

to jsou tady skoro všichni

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:06
- Nahlásit

Eninka
to jsou tady skoro všichni
Jistě já sem král bramborových lidí,ale celkem přesně vím kolik mám dětí(né vobčas dvě pak tři někdy čtyry)dále sice taky vobčas zavítám na jiné diskuse ovšem toliko co někteří bych nedala ani za tři životy,tudíž se naskytá se filozofická otázka-diskutuji abych žil a žiji abych diskutovat to že my něco soustavně skáče přes plot je mi fuk páč v ulici kde nic nejezdí právě spadl kamion

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:12
- Nahlásit

Pakunobecny
je mi fuk páč v ulici kde nic nejezdí právě spadl kamion
Si bubá, Eninka přece říkala, že to bylo o ulici dál . Může si za to jednoznačně pes sám, páč byl blbej. Gdyby nebyl blbej byl by v ulici kde je zákaz vjezdu a nechodil by tam co jezdí kamižouny

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:16
- Nahlásit

Biluška

Eninka přece říkala, že to bylo o ulici dál

díš pravdu děvče, pes skočil až za dědinou na výpadovce na Jičín, a pes blbej nebyl, prostě hledal své původní páníčky, kteří bydlí někde hnedle vedle v dědině, protože letěl přesně tím směrem

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:18
- Nahlásit

Eninka

můžu se zeptat,ty jsi s tou Evou v neustálém kontaktu že máš tak podrobný informace,ty bydlíš někde vedle ní? nebo je tam s tebou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:18
- Nahlásit

Eninka
Evidentně bubej byl, bo nešel přes přechod

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:21
- Nahlásit

Biluška
Evidentně bubej byl, bo nešel přes přechod

evidentně to byl blbej kříženec...bo kdyby to byl papírák,tak by to dal určitě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:21
- Nahlásit

Furt Akéla, Boží mlýny, týtanázvířata@....furt dokola. Nemáte někdo nějakej jinej skandál nebo něčí máslo na hlavě? Tohle mě už nudí!

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:24
- Nahlásit

Biluška
Marush
Eninka
no tak můžeme svorně doufat, že i přes to že si Eva nevzala poučení ze zlomený nohy ovčačky a nezajistila výběh, aby se to neopakovalo, že Ben utíkat nebude, protože jinak může dopadnout stejně

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:24
- Nahlásit

Marush

,ty jsi s tou Evou v neustálém kontaktu

jo, jsem pořád, jsem s ní v kontaktu od prvního dne, co dala na ifaunu inzerát, že hledá páníčka - původního - od Beníka. Já jsem jí poradila, ať to dá sem. Chtěla jsem si psa vzít sama, akorát mám tři fenky a tenkrát to vypadalo, že je to fena a je to pes, neuhlídala bych to u hárání.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

Eninka
tenkrát to vypadalo, že je to fena a je to pes
prosím tě jak to mohlo vypadat jako fena a pak se z toho vyklubat pes?

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nemáte někdo nějakej jinej skandál nebo něčí máslo na hlavě? Tohle mě už nudí!

vždy´t jedem beníka,ne?Ten je celkem novej...jako ale je fakt že by to chtěla zas nějakej skandál nejlíp skrzeva zase nějaký muše
Jébate?!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:27
- Nahlásit

Marush

ty bydlíš někde vedle ní? nebo je tam s tebou?

ne ne, bydlí 250 km daleko ode mě...

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:28
- Nahlásit

makrel

jak to mohlo vypadat jako fena a pak se z toho vyklubat pes

protože čurá jak fenka a nezvedá u toho nožku, tak myslela, že jde o fenku

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání