Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pokračování zavřeného tématu
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:33 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

myslím, že někteří lidé by ještě rádi reagovali na příspěvky v uzamčeném tématu o Benovi.
Takže 1. bych chtěla poděkovat Psíčkovi za hezký obrázek.
2. Vím, jak to bylo s ovčačkou, o kterou jsme nedávno přišli - ona potřebovala hodně pohybu a já s malejma dětma jí to nemohla dát. vs. byla už stará-6 let a po operaci nohy
tak nevím...
edit: aby mě někdo nenařkl, že překrucuju, bylo tam: bylo jí UŽ přes 6 let

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:35
- Nahlásit

makrel
byla už stará-6 let a po operaci nohy

Tak to mám dost!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:58
- Nahlásit

makrel
jablunka
trochu nechápu, žýe když pes není můj, tak zaplatím 18 000 za operaci....

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:07
- Nahlásit

Psíček
jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá a navíc někdy i s ozvěnou....
neboli nechtěla jedno forum a ejhle jsou tu dvě

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:09
- Nahlásit

to jakože tu UŽ šestiletou fenu nechali utratit? Chápu to správně?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:11
- Nahlásit

A co se teda stalo s tou starou chromou ovčandou, co potřebovala moc pohybu??

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:17
- Nahlásit

zuzanarosakova

co se teda stalo s tou starou chromou ovčandou

přejelo ji auto

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:20
- Nahlásit

Psíček

zase malá jitrnica, no....

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:22
- Nahlásit

byla tu 3 neděle, bohužel přeskakovala přes výběh a zlomila si nohu, tak jsme s ní byli na operaci (cca 18 000), ona se z toho dostala, pak ale utíkala zpátky, odkud byla. V podstatě tady byla a nebyla. Neměli jsme na to tenkrát přistoupit a brát ji sem. Nakonec to stejně dopadlo blbě - bylo ji už přes 6 let.
takže pes po operaci zlomené nohy ihned skáče a utíká zřejmě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:24
- Nahlásit

Eninka
přejelo ji auto
Na té ulici jak tam nikdy nic nejezdí?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:25
- Nahlásit

Biluška

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:33
- Nahlásit

Ovčandu přejelo auto na hlavním tahu, kam po přeskočení plotu - 2 m - utekla. Prostě se jí ujali, měla být utracena z důvodu rozvodu - (blbej důvod, což?) a pak se to stalo, ne hned po zlomení nohy. Prostě nemají zkušenosti se psy, tak se stala tato věc, no. Děcka, Eva prostě existuje, Beník taky, Eva nezná výchovu psa, chtěla jen poradit tady na netu, což původně ani nechtěla, já jsem jí řekla, že sem dáme téma a pak nevydržela, když to četla a začala přispívat. Původně hledala nového páníčka, až později zjistila, že si Beníka nechá. Nekamenujte ji, nezná místní poměry a je z toho jelen. Myslela to dobře se psem, a myslí dál, tohle jí upřít nelze.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:35
- Nahlásit

Psi se u paní Evy objevujou a mizí..jak je potřeba...takže rekap, mažel dotáh odněkud bezprizorní vofčandu,měla zlomenou nohu a ujali se jí nemilovníci zvířat,dali jí operovat za 20táců, ale pak ona s tou zlomenou nohou jaksisk nějak utekla nebo co a přejelo jí auto..pak k nim z lesa co čert nechtěl přiběhnul další pseudo vofčák...pani eva se ho ujala a během prvního dne ho naučila několik povelů ačkoli to je teda voříšek a ona extrémní lajka,sice si všimla až po několika dnech že to není fenka,ale kdo by řešil takový kraviny když tu byl člověk evidentně odhodlanej tomu pejskovi dát svý srdíčko...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:37
- Nahlásit

BTW!!!!!!!!!! Komu to téma tolik vadilo že ho zrušil?!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:38
- Nahlásit

Marush
Přesně jste to vystihla paní kolegyně

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:40
- Nahlásit

Mimochodem, mohla bych vědět jaká přesně byla diagnoza té "zlomené nohy" a kdo to operoval? Ta suma je totiž horentní . Cadilackova zlomená noha (rovněž operovaná) vyšla na 4000,- i s pooperační péčí. Lilátkova zlomená čelist s hojnýma komplikacema (taky operovaná,aby nedošlo k mýlce) stála 15.000,- . Takže osmnáct za nohu mi přijde jako částka vycucaná z prstu

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:40
- Nahlásit

Marush

Komu to téma tolik vadilo že ho zrušil

taky jsem koukala, ale asi Vlčáčková uznala za vhodný...
nevím

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:41
- Nahlásit

Psíček

vrtulníčku, někde jsem četla, že až za cca tři měsíce se stalo to s tím přejetím...

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:43
- Nahlásit

eva valoi
Přišli, ona nebyla v podstatě naše, nechci to nějak rozpitvávat, manželovi ji dal chlap, který si ji prý nemohl nechat. byla tu 3 neděle, bohužel přeskakovala přes výběh a zlomila si nohu, tak jsme s ní byli na operaci (cca 18 000), ona se z toho dostala, pak ale utíkala zpátky, odkud byla. V podstatě tady byla a nebyla. Neměli jsme na to tenkrát přistoupit a brát ji sem. Nakonec to stejně dopadlo blbě - bylo ji už přes 6 let.
děkuji za odpověď, ovšem z tohoto popisu jsem trochu jelen, u Bena píšeš, že ho pouštíš ven protože tam nice nejezdí, přitom to ovčačku přejelo auto, píšeš že fena nebyla tvoje, přitom do ní vrazíš 20tisíc za operaci. Protže jsem měla psa se zlomenou nohou ta fena u vás jenom na rekonvalkascenci musela být minimálně měsíc, a po měsící po zlomenině nohy, těžko bude přeskakovat, takže jste jí museli mít delší dobu. Za tu dobu jste nebyli schopni zajistit aby pes neutíkal z výběhu????? třeba dát na výběh střechu. Promiń, ale vážně si myslím , že bys měla Bena naídnout v normální inzerci a nenechávat si ho protože brzo bude následovat ovčačku

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:45
- Nahlásit

Psíček
Já ti furt říkal, že platíš za ty zákroky Mášeňkovi strašně moc.
No jo, se polepším Víš, že jsem blondýna a všechno mi dochází pomalejc

Eninka
Tři měsíce? Předpokládám, že čuba si nezlomila nohu hned první den, čili ji tak minimálně čtyři měsíce měli? To už tedy nějaké zkušenosti má, proč si teda taky hraje na totální lajku, která ani neví na kterém konci má pes hlavu?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:47
- Nahlásit

Biluška
. Takže osmnáct za nohu mi přijde jako částka vycucaná z prstu
hele můj Tonda měl otevřenou zlomeninu přední nohy, operovali mu to na Šejdru v Praze (což je jedna z nejdražších klinik, jak jsem posléze zjistila) a i s vyndáním destičky to vyšlo kol 25 litrů

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:49
- Nahlásit

Psíček
někde jsem četla, že až za cca tři měsíce se stalo to s tím přejetím...
aspoň vidíš, že někdo lže, já jsem se tady dočetl:
který si ji prý nemohl nechat. byla tu 3 neděle,

Už nevím kterej slavnej to řekl,ale sedí to:"Na to,aby z tebe byl dobrý lhář,musíš mít téměř dokonalou paměť!"

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:52
- Nahlásit

Psíček

který si ji prý nemohl nechat. byla tu 3 neděle

tak jsem asi blbě četla, měla jsem za to, že tam bylo tři měsíce.
Ale nevím, jestli je důležitý někoho usvědčovat z nepřesností. Já to beru z pohledu psa, kterej běhal po lese opuštěnej, jestli si jej Eva nechá, věřím, že přes počáteční nesnáze psa a jeho život zvládne.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:00
- Nahlásit

Psíček
když založíš tady téma, můžeš ho sama kdykoliv uzamknout

jo takhleeeeeee..aj sí,no každopádně fantastickejch příběhů tu včera dnes bylo moc,jdu radši ven se svym reálnym psem a pak si to celý tady dočtu jako správnej magor

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:04
- Nahlásit

Alexa
hele můj Tonda měl otevřenou zlomeninu přední nohy, operovali mu to na Šejdru v Praze (což je jedna z nejdražších klinik, jak jsem posléze zjistila) a i s vyndáním destičky to vyšlo kol 25 litrů
FAkt jo? To jsou teda slušný pálky. Lilátko vyšlo na cca nějakých třicet i s vyndáním, ale tam byli fakt děsný komplikace, infekce v kosti a tak...

Nevím kolik bude stát celkově Cadillack, protože ta vyndavací operace ho teprve čeká.

Ale u té bájné vlčačky to beztak nevychází, páč vytažení šroubu se nedožila, čili by to bylo osmnáct jen za jednu operaci

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:07
- Nahlásit

Psíček

já jsem teď našla v původním tématu, že ty tři neděle tam ovčoun byl a pak si zlomil nohu, nestihl to vše, co píšeš za tři týdny, ale takto to bylo

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:20
- Nahlásit

Alexa

to psala eninka, že ho zná a že blablabla učení hrou a pozitivní motivace
milion smějících smajlíků....

Nevím, jaké zkušenosti s jeho výcvikem kdo máte, já jsem s ním před pár lety cvičila cca 3/4 roku a opravdu stylem "škola hrou". Myslete si kdo co chcete, měl skvělý výsledky na všech psech, které jsem znala.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:23
- Nahlásit

Psíček

uznávám, že tam chybělo slovo "pak" si zlomil nohu. Jsem zblblá z těch info, já to v tom textu "viděla", protože jsem od Evy věděla, že se to stalo po třech týdnech, co jí měli, tak OMLUVA

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eninka
ať to bylo za tři týdny bo za 3 měsíce, prostě si vzali domů psa, kterej přeskakoval plot a utíkal, a přesto i po té co si zlomil díky útěkům nohu, nabyli schopni zajistit aby ten pes neutíkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:38
- Nahlásit

Alexa

po té co si zlomil díky útěkům nohu, nabyli schopni zajistit aby ten pes neutíkal

máš v tomto samozřejmě pravdu, jistě je to moc mrzelo, Eva říkala, že ví, že to byla jejich chyba, prostě se to už zpátky vzít nedá. Myslím, že právě i po této zkušenosti se po nálezu Beníka rozhodla mu najít novej domov, že právě i zkonstatovala, že se ve psech moc nevyzná, spíš vůbec atd...
Nakonec na pův. tématu byla přispívajícími přesvědčena, ať si jej nechá...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání