| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 22:07
- Nahlásit
ankaras
OK, tak snad joooooo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 23:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
- zítra už ti něco pošlu
jinak tady jsem našla krásnýho
To je hafan !!!
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:01
- Nahlásit
hojky vsem a preji pekne slzave ranko
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:07
- Nahlásit
Peta Minami
Dobrý ráno zrovna jsem dorazila do práce, tady taky prší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:25
- Nahlásit
Brý ráno,
tady je sluníčko a modrý nebe
ankaras
Jani, někdy a nevim jestli to tak je jsem zahlídla že krmíš Puffins, je to tak? nebo ne
ne nekrmím... mám je jen na pamlsky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit
Fajka
ne nekrmím... mám je jen na pamlsky
- tak to jo, já mam právě za chvíli kupovat novej pytel, tak jsem myslela, že je vyzkouším
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit
ankaras
no to klidně můžeš dyž tak budeš mít pamlsky na 2 roky dopředu
Možná zkus na vyzkoušení koupit ten kilovej malej balíček,aby si prubla jestli bude papat nebo ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:37
- Nahlásit
Fajka
Možná zkus na vyzkoušení koupit ten kilovej malej balíček,aby si prubla jestli bude papat nebo ne
- už jsme měli artemis, canidae, novou acanu, eukanubu ....... princezna nepapá ani jedno, jenom když se teda panička nějak dlouho nehrne s tim vývárkem, tak to teda sežere z nouze
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:49
- Nahlásit
Fajka
huž jste zkoušeli Kroncha? Vořech je po tom jak divej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:53
- Nahlásit
inu
Kronch? to je ta ryba vid? to jsme měli jako pamlsky
Dania, Michal
čáu, potřebovala bych info od jednoho z Vás, tak prosím se někam připojte
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:53
- Nahlásit
ankaras
jj, to je ten losos
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit
ankaras
no já dávám Proplanku a tu zatím baští nedýl.
inu
Od Kroncha mám ty pamlsky co sme kupovali v Rakousku a ještě sem je ani nenačnula, má ted docela velký zásoby všeho možnýho
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:00
- Nahlásit
Fajka
su zvědavá, když jsi říkala, že ryby nežere
my mixujeme proplan a orijen
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:01
- Nahlásit
inu
na kolik vyjde ten orijen? ten by taky šel
Fajka
no já dávám Proplanku a tu zatím baští nedýl.
- se na ní mrknu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:07
- Nahlásit
Fajka
Brý ráno,
tady je sluníčko a modrý nebe
cauky, to teda zavidim, tady je sedo sedivackovo
ankaras
aaaa, princezna asi taky nebude granulozravec ?? Co zkusit nejaky to maso? mam doma nejaky vetamixacky balicky este, tak kdybys chtela na zkousku, neni probl
ten orijen je celkem kontroverzni krmivo, je otazka, jak moc je pravdivy to slozeni a pak, je tam fakt hodne hodne proteinu, coz je otazka, jak moc je to OK .. ale nekrmim vylucne granule, tak me neber zas tak vazne, ale asi bych si to hodne rozmyslela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:07
- Nahlásit
inu
su zvědavá, když jsi říkala, že ryby nežere
já taky ona dokáže dycky překvapit...jak dneska ráno.. se k nám přiřítilo psisko vod sousedů tak sem myslala že bude hučet a vona si jako megera s ním hrála kdo se v tý bábovce má vyznat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:09
- Nahlásit
Roxana
ahoj mrkni prosim tě na mejla , at to nějak dáme dohromady, jinak já zůstanu u granulí masíko dostává někdy na ně, ona je vyllízne okamžitě co jí je trochu ovonim vývarem, takže jako baštit baští, ale suchý má v kotci celý den a když je prázdno, tak dodam, ale moc často to právě neni ale jinak baští, unešená z nich asi neni ale co tak slyšim, tak ty akity okolo toho baštění docela nadělají
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:15
- Nahlásit
ankaras
mrkni prosim tě na mejla
mrknu mrknu
jinak já zůstanu u granulí
OK, vsak te nenutim
suchý má v kotci celý den
no a proc ji to tam nechavas? tak ji dej bastu rano a vecer, nebo jak mate to krmeni ted rozdeleni a dej ji tam neco k tomu, kdyz to samotny nechce .. nevim, asi bych to nenechavala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:16
- Nahlásit
Roxana
ankaras
.. nevim, asi bych to nenechavala
já taky ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:16
- Nahlásit
Roxana
my jsme na to tak zvyklý a funguje to nemáme psa, co žere dokud nepraskne, tkaže u nás je to v pohodě, já vim, že každej má na to krmení rozdílný názory, ale nám to tak vyhovuje navíc ayrina nežere když já chci aby žrala, ale když ona chce a ty metody vyhladovění psa a on bude žrát praktikovat nebudu nikdy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:18
- Nahlásit
Fajka
já taky ne
- to je jak s tim obojkem, každej je zvyklej na něco jinýho
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:23
- Nahlásit
ankaras
metody vyhladovění psa a on bude žrát praktikovat nebudu nikdy
tak to si doufam nemyslis ze bych ja ti neco takovyho doporucovala??
hele, reku ti to na fer, podle me krmeni granuklema neni pro psa to nejlepsi, ale je to kazdyho vec, jak si to zaridi a rozhodne, pokud jste rozhodnuty pro granule, OK, tak si najdi na netu vzdycky slozeni a porovnej podle zasad - kolik tuku, nekonzervovany chemicky apod.. a pak zkousej, co bude Ayrin chutnat.
Jinak myslim, ze pes by mel mit nejakej pravidelanej rezim, tj, i v krmeni, nehlede na to, ze kdyz to krmeni lezi cely den na vzduchu venku, asi nezustava v porad stejny kvalite .. ale pokud jste na to takhhle zvykly a chcete to tak zachovat i dal, je to zas jen vase volba, neni co resit, ne?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:26
- Nahlásit
Roxana
neni co resit, ne?
- no neni když ono o tom krmení psa by se mohli napsat stohy knih a názorů... pokud by s Ayrin nebylo vše v pořádku, tak to budu řešit, ale zatim je vše v pohodě, přibírá dobře, všichni ti sourozenci co si píšeme jsme tak nastejno, takže dobrý zrovna janina od akia mu to taky nechává, co já vím... prostě každej po svým
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:34
- Nahlásit
ankaras
prostě každej po svým
vsak jo, ja jsem ti svuj nazor rekla a co a kdy a jak budes davat ayrin je na tobe
koukala jsem na mail, je to moc hezky, primo bajecny, jen se pridavam k Dance s provedenim .. ohledne terminu asi uz nic extra nevymyslikujem ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
ankaras
já tím krmila i Mikouša a když nekrmíš výlučně tím, tak je to v pohodě. Jinak velkej pytel je kolem 1600,-
Fajka
myslala že bude hučet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
koukala jsem na mail, je to moc hezky, primo bajecny, jen se pridavam k Dance s provedenim ..
- ok, tak to ale pak nevim kde a kolik to vyjde, co jsem tak zběžně koukla tak to dělají za 70 kč na kus, tak nevim no .....
a tisknou od 100 kusů, psala jsem vám mejlíka ještě, s tim datume nevim no, dřív co jsme to projížděli to nešlo vid?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:41
- Nahlásit
ankaras
cenove to nejak poresim, ale sto kusu, neblazni!!! normalka ti udelaji, kolik reknes
vic v mailu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:46
- Nahlásit
Roxana
cenove to nejak poresim, ale sto kusu, neblazni!!! normalka ti udelaji, kolik reknes
- tak to potom jo já koukala na netu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:57
- Nahlásit
Roxana
27. 6.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:58
- Nahlásit
ankaras
Jj, diky
tak myslim, ze bychom to meli zacit resit s lidma, detaily zasobovaci muzem doladovat v prubehu
|