| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:29
- Nahlásit
ankaras
mě vytočili 2 vteřiny po probuzení
sim te, to snad neni technicka proveditelny??
to potěš , aspon víme, že nechodí na procházky se psama, když je mají, protože zase mají velký boty a moc toho neujdou
neee, sem to myslela jako ze to musel bejt ohromenj zazitek, ale prece jen videt to navalstni oci je to zas neco jnyho .. prefiltrovany pres vlastni oci
tohle já vůbec nevim jak je to se sezamem a se všim ohledně akit inu
a tak on mozna nakonec vi teda malokdo
Fajka
A úpa nejleší je že mám ze všeho moc skvělej pocit
tak to jooo, to fakt jo
sem s tííím se těšíím
nasla jsem to v psich sportech, kery jsem samo nechala doma, tak az vecer, jo
my máme taky překvápko na kůrsinga
ehm, no to jsem teda zvedava, doufam, ze to neni nejaky infarktovy prekvapeni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
nasla jsem to v psich sportech, kery jsem samo nechala doma, tak az vecer, jo
my máme taky překvápko na kůrsinga
Ok se těším
ehm, no to jsem teda zvedava, doufam, ze to neni nejaky infarktovy prekvapeni
no to právě nevím to se uvidí až tam ..až při tom.. nebo spíš až po tom...
Každopádně kdo nebude o HODNĚ příjde
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:52 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
no to právě nevím to se uvidí až tam ..až při tom.. nebo spíš až po tom...
Každopádně kdo nebude o HODNĚ příjde
tak nevim, abych rychle neuzavrela nejakou zivotni pojistku teda
jo jen doufam, ze to poco bude v nedeli teda lepsi ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:55
- Nahlásit
Roxana
sim te, to snad neni technicka proveditelny??
- ne? zvládam i jednu vteřinu a to když otevřu oči a podívam se na petra rovnou a on třeba blbě kouká nebo ještě to umim taky, že oči ani otevřít nestihnu to je většinou když petorvi zvoní budík, on ho neslyší a mě to vytočí a začnu vrčet at si to laskavě vypne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit
ankaras
ne? zvládam i jednu vteřinu a to když otevřu oči a podívam se na petra rovnou a on třeba blbě kouká nebo ještě to umim taky, že oči ani otevřít nestihnu
ty ses fakt prirodni ukaz
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:06
- Nahlásit
Roxana
ty ses fakt prirodni ukaz
- vid lituju lidi kolem mě někdy se divim, že už mi někdo nedal do palice jenom táta mi dneska řekl, že si mam nasadit košík abych nikoho nepokousala a zavřít se do kotce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit
ankaras
si mam nasadit košík abych nikoho nepokousala a zavřít se do kotce
tatik je vtipnej
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 11:30
- Nahlásit
Roxana
tatik je vtipnej
- no něco takovýho jako : "si teda po ránu vtipnej" ze mě taky vypadlo maminka se na to ozvala z obýváku, že prej Ivetka se probudila a že je ráda, že jede na dva dny na školení takže takový normální ránko , co Ariška? už se rozpohybovala? Ayrin byla včera úplně mrtvá, vydržela s náma dom a4 hodiny a hodná a pak u babi další 2 a pak jak jsme se vrátili tak hned zase do obýváku a spala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:05
- Nahlásit
Roxana
tatik je vtipnej - to má právě asi po něm...
ankaras
Čau ve spolek. Tak u nás ještě pořád ani nekaplo.... tím pořád myslím od toho sněžení brzy z jara !!! Nám tak může nanejvíš přiletět nějaká superbouřka, která už se z dálky jeví jako, že snad budou ,,padat hovna s háčkama", která všechno omele, poláme a spláchne. Normálně u nás už fakt snad 3 roky neprší...
Včera jsme byli na konvalinky - přehodím to sem od ,,samojedů" ať to nemusím tvořit znova.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit
Prosím vás co je to za psa Catchme if you can Melodor majitel Panýrek????? Může mě prosím někdo napsat jaké je to plemeno?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:09 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
pes, AA
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:10
- Nahlásit
Roxana
pes, AA
jako že Americká akita???
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit
Dnes jsme byli na konvalinky (ale jsme to prošvihli, jsou už skoro odkvetlé). Chtěli jsme zase větší výlet, ale Woriček už druhý den kulhal na přední (mám podezření, že od té doby, co vykopali 5 brambor, při honu na myš), tak jenom malá. Šel navolno, úplně vzorně, dokonce ho nerozhodili ani dva volně pobíhající psi po lese, až do chvíle, co jsme dorazili na místo. Tam ho Tom měl hlídat, ale hned vyběhnul na louku vedle a za minutu Tom říká, že mu někam zmizel. V ten moment se ozvalo štěkání někde 500m pod náma, tak to jsem už začala řvát - ,,Worick fuj, ke mně!", jelikož Tom zásadně neřve. Byla jsem celkem klidná a spoléhala na to, že tam v neděli nebude někde strašit myslivec s flintou. Tom ho vyběhnul hledat, za chvíli za ním letěl Berry. Mamka tam byla s náma, tak my dvě jsme hledali alespoň nějaké neodkvetlé konvalinky. Za 3 minuty doletěl Worick uštvaný, pěnu u huby, klepal se jak ratlík, no tak jsem ho pochválila, že vůbec přiběhl (netušila jsem, jestli nás bude schopný najít, byl tam jen vloni, jako 10týdenní prcek). Za minutu doletěl Berry, tak uhnaný, že jen radostně olízal Worička a prásknul s sebou do lehu. Za další 3 minuty Tom, který tvrdil, že Berry za ním nedoběhl, tudíž neví, kde teda chudák lítal a taky se divil, jak to, že Worick přiběhl odněkud z druhé strany. Tak jsme se sebrali a šlapali zase k autu. To už bylo v poho až na to, že 10m od auta objevili špinavý příkop s vodou a 5 minut v něm oba brodili a Berry se oklepnul v ,,kufru" tak, že nahodil celé polstrování včetně zadních sedadel - máme béžově polstrované auto - no, je to ,,moooc" pěkné!
Woriček druhý den kulhal - no, Tom mi ráno říká:,,ten Worick kulhá čím dál víc, koukni" a já ,,Woričku, tebe bolí pacinka?" a ten začal na ni napadat, minimálně jako by ji měl zlomenou (komediant, do té doby kulhal jen trochu), dopajdal ke mně, nechal se prohlédnout s výrazem ,,koukni, něco s tím mám"...a cupkal dozadu. Za minutu už běhal normálně - honil ptáky a zapoměl...je to ,,hérečka"!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:12
- Nahlásit
Fajka
jakoze pes americka akita
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:13
- Nahlásit
Roxana
Jakože seš si ale jistá jo???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit
Fajka
jako snad vim, kde jsme byli na kryti
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
worick
no vidíš co máš zážitků z víkendu, tady leje od rána snad se to vybere, to budeme zase jako prasata až vyrazíme na vychajdu
Fajka
Roxana
|
inu
Člen |
- Nahlásit
Fajka
co s nim je, krom toho že má divný méno?
worick
bodejť by eště byly konvalinky, když je místní babky všechny vorvaly a prodávaj na rožcích..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Roxana
jako snad vim, kde jsme byli na kryti
no jako to zas nevim já že jo... teda spíš sem to jen tušila... ale de mě vo to jako estli teda jako vopravdu je to americká akita?
Páč estli je (a já si to taky myslím) tak vzniklo celkem solidní foooooopááááááá
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit
Fajka
Páč estli je (a já si to taky myslím) tak vzniklo celkem solidní foooooopááááááá
- povídej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:21
- Nahlásit
ankaras
povídej
už ste tu všici?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
Fajka
šiš už to vyklop
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:24
- Nahlásit
inu
bych vám to naskenovala jako abyste viděli že nekecám ale sem doma tož to nejde
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:26
- Nahlásit
Fajka
no jako to zas nevim já že jo... teda spíš sem to jen tušila... ale de mě vo to jako estli teda jako vopravdu je to americká akita?
hele, fakt nevim, o cem pises, ale myslim, ze kdyz si to zkusis najit v googlu, muzes to posoudit sama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:28
- Nahlásit
Roxana
ale já vím dyť toho psa znáám z výstav
ALE
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:30 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
ale já vím dyť toho psa znáám z výstav
no tak vidis, kde je probl?
ALE
jako myslenky ti nectu, tak pokud se nepodelis, o co jde, asi to faux pas fakt nepochopim ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
No tak sem chtěla hodit nějaký info na stránky a musím začít popořadě tož od klubovky...
Jako že organizátoři posílali vstupáky 2 dny před výstavou...beru...že vstupáky vypadal jak canc papíru ..beru... že rozpis kruhů dali skoro jen den předem..Ok beru..
ale co teda vzít nemůžu a ani nechci že v katalogu je pes Catch me if you can Melodor uveden jako plemeno Velký japonský pes/Great Japanese Dog
Ty vo*e a pak v tom nemá mít veřejnost guláš když ani klub neví
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:35 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
che
EDIT: kolik že za tu výstavu chtěli?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:36
- Nahlásit
inu
no právě že až moc
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2009 13:38
- Nahlásit
Fajka
ale co teda vzít nemůžu a ani nechci že v katalogu je pes Catch me if you can Melodor uveden jako plemeno Velký japonský pes/Great Japanese Dog
jo tak to je hezky, asi kolegove nestihli vzit na vedomi, ze takhle se plemeno jmenuje uz od roku 2006, nu coz, vsak tri roky to je jako nic, zeaaaaano
|