| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 18:42
- Nahlásit
ankaras
jj, má to na stránkách už dlouho
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:17
- Nahlásit
inu
jj, má to na stránkách už dlouho
- já právě mrkla až dneska koukala jsem, že počasí neměli nic moc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 21:48 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
běž se mrknout k Hagiskum, přímo excelovali!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 10:16
- Nahlásit
inu
tak jsem koukala, super
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 10:51
- Nahlásit
ještě by mě zajímalo, jak dopadli Fajkýšovic, snad taky výborně
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 12:02
- Nahlásit
Jen malý dotázek, AI jsou jen u málopočetných nebo mají taky ještě nějaký samostatný klub ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 12:18
- Nahlásit
MilanS
já myslim že jenom u málopočetnejch
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:24
- Nahlásit
inu
tak už jsou u hagurů výsledky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2009 21:53
- Nahlásit
ankaras
jj, viděla jsem
|
moth
|
# Zasláno: 10 Kvě 2009 08:36
- Nahlásit
ahoj,
konecne si dal niekto tu namahu a prelozil jednu z tych menej rozsiahlych knih od Barbara J Andrews a Meg Purnell-Carpenter
vyjde v oktobri:
Akity jsou vhodné pro opravdové přátele a znalce psů, jsou to silní a sebevědomí psi. Jejich obliba v posledních letech stále vzrůstá po celém světě, ať už se jmenují akita inu, nebo americká akita. Tento velký špic spolu s plemeny shiba inu a hokkaido ken patří do pokladnice japonských přírodních plemen psů a je také ve své vlasti chráněný a ctěný. Jeho poněkud nedůtklivá povaha ho předurčuje jako strážního psa a hlídače. Není to ten pravý pes do rodiny s dětmi. Nádherný vzhled však upoutává stále větší množství kynologů. Není náročný na údržbu, ale potřebuje dostatek pohybu a to, čemu se říká pevná ruka.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:17
- Nahlásit
ahojky my jsme byli s Elsou na krajsky vystave na Hluboky a taky jsme byly sikovny Jinak mam moc velkou radost z Hagisku
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit
ahoj,zdravím všechny zůčastněné,těm co vystavovali,gratuluji k výsledkům ať už lepším či horším,mám obavu,že ty výstavy ani o psech nejsou a tak nikdo nesmutněte
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 12:34
- Nahlásit
ahoj, všechny zdravím a gratuluju , jste všichni dobří !
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 13:02
- Nahlásit
ankaras
ahojky Ivet,p.Jůzová má na stránkách článek o Japonsku,kdo jste nečetl,neváhejte,stojí to za to
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit
Cujinka
ahojky, jj, mám ho rozečtenej, zrovna jsem u tebe
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 13:36
- Nahlásit
tak jsem článek dočetla a líbilo se mi to, nemyslím to ohledně akit k tomu se já nemůžu vyjadřovat, protože o tom nic nevím, ale šokovali mě teda fakt ty kotce.... ty klece a ty prodejny, to bych fakt nemohla , to je hrozný
- a nejvíc se mi líbila věta, že se paní jůzová stejně o všech pomluvách dozví , takže za mě dobrý, dobrý počtení o japonsku
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 14:29
- Nahlásit
ankaras
no,mně tam toho šokovalo víc a nejsem si jistá,že se to až tak týká Japonska.Jinak teda musim říct,že už jsem se dlouho takhle nezasmála.
.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 14:42 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
moth
ahoj,
konecne si dal niekto tu namahu a prelozil jednu z tych menej rozsiahlych knih od Barbara J Andrews a Meg Purnell-Carpenter
hm, tak ten uryvek fakt stoji za to
to zas prekladal nekdo, kdo videl pejskarinu z vlaku, nehlede na zkusenosti s plemenem ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 14:44
- Nahlásit
Roxana
ahoooj tak včera jsme seznamovali ti to popíšeme s dančou pak
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 14:50 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
cusik
sem slysela, ale prej dobry, tak to je fajn
musime se sejit aspon nejak na ajsikju
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 14:54
- Nahlásit
Roxana
musime se sejit aspon nejak na ajsikju
-bych řekla
Bylo to super nejdřív adrenalin potom odpočinek a potom super malá je fakt vražednice je úžasná a na ayrin jsem zase trošku pyšná, že jí pak fakt vzala jako štěndo a zalehla jí že jí vychová a nic jí neudělala ayrin je pak oba ráno běžela hned hledat na zahradu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:16
- Nahlásit
ankaras
no tak to zni dost dobre
ad ten clanek - pro me je to zajimavy, uricte neco, co v knihovne v pruvodci od Michelina nemaji ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:26
- Nahlásit
Roxana
no tak to zni dost dobre
- zase bych řekla,že je tam na škodu muj strach, aby jí ayrin náhodu něco neudělala, nebo na ní špatně třeba nelehla a neskočila a danči strach o mrňouskovou
- tak uvidíme na dalšim setkání, ale malá pak nechtěla ani odejít do auta a ayrin se to teprve začalo líbit
- ale Aldík..... to je muj brouček fakt jo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:48
- Nahlásit
Clanek me potesil Hlavne to ze vyhral sezamovy pes. Hele a nepomlouvejte joooo?!?!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:05
- Nahlásit
Peta Minami
Hlavne to ze vyhral sezamovy pes.
Hele a nepomlouvejte joooo?!?
- joooooo, stejěn se to zjistí mně se článek taky líbil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:23
- Nahlásit
Achooj
tak klubovka byla super, tolik akitek se fakt nevidí a ač to vypadá že jsme nebyli uspěšní tak opak je pravdou
Roxana
dodatečně gratuluju a přeju vše nej! Jsem o víkendu nějak nestíhala páč to bylo hodně náročný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:28
- Nahlásit
Tyjo, tak já teda závidím, protože já na to nemám, ale to klidně pí Jůzový řeknu do očí. Závidím každýmu, kdo byl v Japonsku. Třeba se tam ale taky dostanu.....
Jinak bych ale taky měla výhrady, překvapuje mě např. posudek japonský kultury. Je fakt, že se pí Jůzová asi zajímá spíš o psy, ale všeobecně se ví, že mladí japonci hodně přejímají z Ameriky, nechtějí vypadat tradičně, navíc tam hodně letí loli styl a cosplaye, takže proto ty šaškovský kombinace.
Co se týče šmajdání, to má jeden důvod: je to chůze, která se praktikuje v kimonu, s geta botama
na nohách, což jsou takový ty divný dřevěný sandále. Když ženská šmatle v tradičním odění, vypadá to elegantní a hezky. Jenže v normálním oblečení a obutí je to fakt divný. Nevím proč to tak je, jestli maj tak zdeformovaný nohy nebo co, ale ten důvod je kvůli tomu
Potom mě pořád zaráží ty polemiky kolem vzácný modrý, strašně ráda bych si o tom pokecala s nějakým japoncem, co tomu rozumí, což můj učitel bohužel není, ale co zatím vím, tak žíhaná je prostě jen jedna: tora-ge. Ale ještě budu pátrat dál.
No a co se týče límců, tak asi se chová na tom, co zrovna je, ale mě osobně se límce moc nelíbí, podle mě rušej linii urajira.
A co jsem pochopila, tak se tam dá domluvit normálně anglicky, což je super
Takže tak. Uvidíme, co napíšou další účastníci "zájezdu" :-D
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:31
- Nahlásit
Peta Minami
Hele, vzhledem k tomu, že náš vořech asi taky bude na některých místech těžce sezamovej, nebo rovnou trikolórní, tak se nemáš za co stydět
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:32 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
- tak ona určitě nezjištovala jak to tam je s lidma, ale přijde mi že se snažila prostě napsat postřehy, co tam viděla, navíc, před nedávnem se řešilo, že někdo neni schopnej ani nic ze svojí hlavy napsat, tak něco napsala
- jinak my máme taky psanej sezam tak už jsme tři
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:35
- Nahlásit
čaůůůůů lidíííí hoďte mi někdo prosííím na ty stránky odkaz ať si to taky můžu proštudovat......
inu
tak co oriešok ??? zlobí ???
|