| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:54
- Nahlásit
Fifi
tetování nemá
to jo, jsem ráda, že to mam oběhaný a v pořádku, však mně to nevadí, pouze ten přístup ale jsem ráda, že je ayrina zdravá a nic jí nechybí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:00
- Nahlásit
pro ty kterým se nelíbil modrooký blonďák mezi pejsany mám verzi bez....blonďáka...URL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:04
- Nahlásit
vlk
blondáku .... hubero kororo a je ftahu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:05
- Nahlásit
Fajka
to je... co ???? čury mury fuk a zmizel ten kluk.... šak ste ho nechtěli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:12
- Nahlásit
Fajka
to je... co ????
to bylo v tom český filmu Rumburak nebo jak se to jmenovalo... jak nechával všecko zmizet, hlavně hafany a pak i všecky jiný zvířata a kouzelný zaříkávadlo bylo hubero kororo...
No bez chlapa taky dobrý akorát ten váš bílej nemá na co čumět
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:16
- Nahlásit
Fajka
máš-li nějakej grafickej program tak si tam dosaď třeba Páju....se vám taky pani čovek nezavděčííííí....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:42
- Nahlásit
vlk
máš-li nějakej grafickej program tak si tam dosaď třeba Páju to snad aní není třeba ten mě stačí doma
to rači nic
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Fajka
tak si tam šoupni Fajuši jako vůdkyni smečky.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:49
- Nahlásit
vlk
tak si tam šoupni Fajuši jako vůdkyni smečky
a to zs jooo to by šlooo to vona by je vošéfovala všecky! a dyby mohla tak by jim všem vyřvala díru dohlavy taková je to vůdkyně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 20:59
- Nahlásit
Fajka
a dyby mohla tak by jim všem vyřvala díru dohlavy taková je to vůdkyně
tak je to spravny, tak to ma byt.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 21:08
- Nahlásit
vlk
tak je to spravny, tak to ma byt.....
no ale dyž vona někdy tu hubu né a né zavřít.. dneska taky na jednoho pána v lese udělala baf a ho málem trefil šlak jak se lekl
Tak du sem KO a ráno vstávám brzo brzičko... podrbkej ty svoje dvě lumpačky Brou noc
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 17:05
- Nahlásit
inu
Tak co plyšounek ?????? jaký je??? máš fotky ???? má jméno ???? povídej, přeháněj !!!!!!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 18:03
- Nahlásit
vlk
ahoooj, něco nového u tebe? vycházkovali jste?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 18:11
- Nahlásit
ankaras
moc nee, sem dneska byla v práci takže psiny dneska lítaly po zahradě......a co Ayrin ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 22:14
- Nahlásit
vlk
Tak jsem dorazila, za chvíli jdu humřít. Jsem vomuchlaná, vochlupená, voslintaná, prostě víkend snů.
Hagisovic smečka je senzační, malá Ryo tam všechno pacifikuje, ale přijde mi, že Mikóšo byl v jejím věku větší trhač
Plyšátko je úžasný, medvídkoidní, celou dobu bylo zabucaný, ani se nepohnulo. Jen ke konci se mi přisálo k dlani a začalo ji mlaskavě olizovat v domění, že jde o cecík na mlíko
Jméno.. to vybrala paní chovatelka, zbejvaj doladit detaily, každopádně Yumoušek to nebude a jméno bude mít dvě slova, to na O eště neprozradím (potřebuje to doladit tu formu), to druhý by mělo být shougun (ale asi v český transkripci).
Fotky a zbytek zejtra, na Inugóje, dámy s céfkama dostanou fotky přednostně po majlu
Dobrou, jsem grogy!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2009 22:29
- Nahlásit
inu
tak díky za první zprávy, doufám že tohle je poslední bezesná noc..... céfkám teda hodím jednu štampérli aby se stáhly a du sledovat další díl nekonečného seriálu ,,Přikrej se peřinou,,.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 08:38
- Nahlásit
vlk
už zarábám jako čert. Až se mi odhryzne noťas, tak jdu posilat. Pani, držte céfky, jdem do finiše
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:19
- Nahlásit
inu
No to je budulínééék
Paní časopis jsme nesehnali
Podařilo se ukořistit jeden jediný exemplář knihy o akitách v angličtině co vůbec na výstavě byl Majitelé jsou Laidíkovci a jakmile prostudují tak nechají kolovat
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Fajka
Tak jsme prospali celých 12 hodin (na mě neuvěřitelné), Prahu jsme nestihli, snad dnes. Corrýš je bez kožichu a dnes už naprosto v pohodě. Držky mají svůj úspěch u psisek a nelibost u páníků.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Laida
Achooooj, tak aspon na to budete mít dneska víc času, včera už bylo pozdě...
Jako já spala taky jako špalek ani mě nevzbudil závod aut co byl o půlnoci u nás před domem... a rachot jako blázen... Fajkýš mrtvolák a ani neštěkla taky byla tuhá
Jo držky jsou skvělý až lituju že sem nevzala těch 5 kilo
A tak zas někdy příííště
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:46
- Nahlásit
Fajka
jaký držky jste koupili ???? a za kolik ??? Psiska je taky milujou...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 10:56
- Nahlásit
vlk
ahoj,
sušený kousky držťek a bud byl 1 kg pytel za 4 Eura nebo 5 kg za 20 Euro. smrdí to jak bolavá noha ale chtnááá
u nás to moc nevidíš, já koupila jednou asi 30 deka a stálo to přes 60 korun...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:00
- Nahlásit
Fajka
ahá, já myslela že čerstvý.... sušený už jsem taky měla,ale ty jim teda moc nejely, zato čerstvejch držtěk se můžou užrat.... aby to tak nesmrdělo, kupuju ty lidský, čistý, předvařený...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:03
- Nahlásit
Fajka
to neváá! Gratuluju k úspěchu, Hagisovi cosi říkali!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:05
- Nahlásit
Ahoooj forandy
ad drstky - ze susenyho kupuju jen usi nebo plice, davam jako "naplast" kdyz odchazim do prace ... ty plice to je fakt smard, ze by jeden pad' ...
a drzky beru u vetamixu - syrovy, zeleny, neprany, tj. pro psika veeelmi zdravy, ale smradlavy jako taky dost hodne (a kdo by to chtel varit, je sebevrah )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
ajoj.. no Fája miluje všecko sušený uši, hrtany, plíce, rypáčky, držky, no fšecko
a tak co by pro ní čék neudělal že jo tak jí to kupuju dávám ale většinou jí s tím vyhodím ven na zahradu ať to nemusím čuchat
vlk
sušený jsou dobroučký ale tak asi mají rači čerstvý
inu
to neváá!
no mě to mrzí, měli jsme zastavit u nějaký bezínky víc ve městě ... tadle byla u dálnici a neměli bohužel ale tak příště už si to vohlídám
Gratuluju k úspěchu, Hagisovi cosi říkali!
no pro nás to úspěch byl, Fája se chovala slušně a bylo tam fakt hodně pěknejch akit.. ale i hyen ... až budou fotí tak uvidíte
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:13
- Nahlásit
Fajka
jo a omluva za to poskakani fcera ... doufam, ze te nejak nepodrapala bo co ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:15
- Nahlásit
Roxana
nééé nepodrápala a jaká vomluva? dyť to bylo strašně příjemný!! Já si myslela že na mě bude bafat že co tam stojím ve tmě a ona si mě pamatujeeeeee
Bundu mám stejnak poskákanou za celej včerejšek od Fajkýše takže jde stejnak do pračky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:16
- Nahlásit
Fajka
u nás právě sušený moc není v kurzu, vyjímka jsou jen sušený prasečí ocásky z Baumaxu a co přímo milujou sušený kachní nebo kuřecí maso......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2009 11:21
- Nahlásit
Fajka
o mě to mrzí, měli jsme zastavit u nějaký bezínky víc ve městě
šiš pani, vo nic nejde, fakt, už takhle děkuju za ochotu!
Fája se chovala slušně
no fidite, pani. Už se nemůžu dočkat fotek
PS: už chápu, proč jste u Hagisu nefotili, vono se s nima tak dobře kecá, že se na to focení ouplně zapomíná
|