| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 07:15 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ránko,
Peta Minami
ufff, tak halvně že se to zlepšuje Chari to nechytla? ta je v pohodě?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:03
- Nahlásit
Roxana
Díky za mailíka, odpovím hned jak tu něco pořeším...
... a nezlobím se, však není všem dnům konec a vyjde to někdy příííště
Ale jako zas budeš nám chybět, to jooooo...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:06
- Nahlásit
Fajka
no čau, že ty se tady taky ozveš přijdu si tady jako samomluvka
- tak u nás u to začalo tát a to jedeme na ty hory 14. února máme ten únor pěkně rozlítanej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:08
- Nahlásit
ankaras
no čau, že ty se tady taky ozveš
tss sem tu včera byl a tady ani noha
U nás je nádherně přesně jako minulý víkend
No jo únor bude dobrej .... pak se asi dlouho nikam nedostanu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:24
- Nahlásit
Fajka
no to je bordel tedy mi povídej, nějak jsme i úplně vycucaný finančně a petr se dozvěděl že teda ta vycházka je jako daleko, jestli už bych se nechtěla uklidnit a pak se zeptal jestli tam budou aldíkovci, vy a corýškovic, tak jsem řekla že jo a on prej : "jediný štěstí"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:29
- Nahlásit
ankaras
a pak se zeptal jestli tam budou aldíkovci, vy a corýškovic, tak jsem řekla že jo a on prej : "jediný štěstí
mi povídej, nějak jsme i úplně vycucaný finančně
no a to jste ještě ani nebyli na výstavě.. to jsou pálky to je děs
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:30
- Nahlásit
Fajka
no !!!! vždyt taky hledam hotel třeba budu spát ve sklepě, ale 1400 za noc nedam ! našla jsem už pěknej za 640 a za 700, tak snad budou mít volno, jenže nevim kde to je, rozhodně ne nikde blízko
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Fajka
Díky za mailíka, odpovím hned jak tu něco pořeším...
sim te,to moje filozofvani, to nejni zadnej spech
Me to moooc velmi mrzi ale znas to, no ... holt mi to neda jet ...
Fajka
No jo únor bude dobrej .... pak se asi dlouho nikam nedostanu
jak to, mate hodne prace??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:34
- Nahlásit
ankaras
caaaau
1400 za noc nedam
no ty brdo, se ti nedivim!!!
pěknej za 640 a za 700,
to uz je lepsi, tak snad neco najdete!
Kam jedete na ty hory?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:39
- Nahlásit
ankaras
Proč by to mělo bejt blízko prosím tebe?? Není potřeba .. to může bejt v první vesnici za brnem a bude cena míň než půlka a do půl hodky si na výstavišti
Roxana
ale znas to, no ... holt mi to neda jet ... jj to chápu... mívám taky takovýhle stavy...
jak to, mate hodne prace??
to ani né ale tuším že v březnu nám nastoupí a budou dělat konečně tu novou střechu... firmy ted budou mít málo práce tak myslím že když už máme podepsanou smlouvu tak první jak sleze sníh naklušou k nám... a prej to bude trvat minimálně 6 týdnů
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:44
- Nahlásit
Fajka
to ani né ale tuším že v březnu nám nastoupí a budou dělat konečně tu novou střechu... firmy ted budou mít málo práce tak myslím že když už máme podepsanou smlouvu tak první jak sleze sníh naklušou k nám... a prej to bude trvat minimálně 6 týdnů
ajajaj .. no nezavidim, ale je to potreba a budete mit hotovo ... halvne aby to bylo za vama!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:45
- Nahlásit
Roxana
no jedeme na Bublavu, protože Petrovo brácha se bude učit na prknu a tak tam je to na naučení docela dobrý a klidný taky nám tam postavili 13 m tunel, ve kterym jsem před několika lety převálcovala bráchu
Fajka
jj, taky si myslim, kort když chtějí jet i naši, že si prej udělají výlet panebože !! jak já tam nechci
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:50
- Nahlásit
ankaras
no jedeme na Bublavu,
to jsou krusky?? Tam sem nigda nebyla Je to tam hecky??
brácha se bude učit na prknu
ty brdo, sama sem to zkousela a jako nic mnoho .. zlaty ski A taky mi prijde, ze vetsina snowboardaku je jeste vic bezohlednejch nez sjezdari (pokud to de)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:54
- Nahlásit
Roxana
mě to ani neláká, mně tam vadí to svázíní nohou dohromady, to jsou pády pak jak blázen, mně se tam líbí jezdíme tam od mala, strejda má penzion, ale je to u hranic a ty městečka to je takový divný jako v Bohumíně, když jsme si byli pro ayrin
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 10:59
- Nahlásit
ankaras
mě to ani neláká, mně tam vadí to svázíní nohou dohromady
no, ja jsem si to vyzkousela, kopec teda sjedu, ale poteseni z toho fakt nemam .. no zlaty lyze mně se tam líbí jezdíme tam od mala, strejda má penzion, ale je to u hranic a ty městečka to je takový divný jako v Bohumíně, když jsme si byli pro ayrin
no jo, to vis, pohranici, lisky tam davaj dobrou noc, co Ja znam jen Jizerky, Krknose, Tatry, a jednou sem byla v Jesenikach, Luzkach a na Sumave .. tak snad nekdy vyrzim i do tech krusnejch
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:03
- Nahlásit
Roxana
to se máš my s našima nikam nikdy nejezdili to bylo hrozný, pořád jsemjenom bulela, protože něco sllíbili a pak se nejelo a já chtěla na zámky, hrady a tak pak petr byl typ , kterej to fakt nemusí , ael koupili jsme pojízdný vozítko, to se pak cestuje mnohem jednodušejc a navíc ted ayrin a to už ho to baví to je hned výletění o něčem jiným, víc zábavný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:05
- Nahlásit
Roxana
taky jsem si koupila kolo a donutila petra koupit si ho taky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:07
- Nahlásit
ankaras
no ja vyrostla v LBC, tak mam ty jizerky nachozeny
ale docela sme s rodicema jezdili i do tech krkonos .. pak si poridili latifundie a uz jsem si jezdila taky po svym
ael koupili jsme pojízdný vozítko, to se pak cestuje mnohem jednodušejc a navíc ted ayrin a to už ho to baví to je hned výletění o něčem jiným, víc zábavný
tak jestli mate radi prirodu a tak vubec vejleteni, muzem domluvit nekdy nejakej vikendos na horach, treba
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:12
- Nahlásit
Roxana
jj, klíďo, vždycky to dam jako jasnou věc a radši se neptam co on na nto takhle jenom zafuní a nic neřekne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:14
- Nahlásit
Roxana
taky jsem si koupila kolo a donutila petra koupit si ho taky
vždycky to dam jako jasnou věc a radši se neptam co on na nto takhle jenom zafuní a nic neřekne
je videt, ze si s nim vis rady
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:30
- Nahlásit
Roxana
jsem asi hroznej tyran ale já chci prostě výletit, nebudu přece doma a nebo řeknu že jedu sama a on chudák jede zítra máme sraz s aldíkovejma a petrovi se nikam nechce, tak mam připraveno že teda nepůjdeme ani na sálovku v neděli snad to klapne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:35
- Nahlásit
zítra máme sraz s aldíkovejma a petrovi se nikam nechce, tak mam připraveno že teda nepůjdeme ani na sálovku v neděli
ty ses fakt ale dobra carodejnice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Roxana
však mi to pořád taky říká, že jsem hrozná , jenže nemůžu se nechat, to je jako se psem musíš být důsledná jinak tě přestane poslouchat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:13
- Nahlásit
ankaras
jenže nemůžu se nechat, to je jako se psem musíš být důsledná jinak tě přestane poslouchat týjo čarodějnice křížená s jezinkou! hlavně aby to fungovalo na Ayrin
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 12:58 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Michal
Sem si koupila knizku Zdrava vyziva pro psa - BARF, vysla ted nekdy, znate? Jako ne ze by byla uplne stopro stopro veprovz maso apod), ale tak 95% je myslim fakt super .. I kdyz vy uz jste barfovy matadori
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:03
- Nahlásit
Fajka
to neivm, snad bude, dneska jsme byly zase s mamkou u veta 25 kilo, zase všechno v pořádku, prej už má krásný zuby a všechny ještě ten jeden v zadu se prej klube, ale jinak všechny ok tak jsem ráda, že je v pohodě , řekl mi že se mu i líbí povahově, poněvadž slyšel až do ordinace co prováděla s jednim malym mopsem on jí skákal po hlavě a ona u toho štastně štěkala, chce se kámošit jak s psíkama tak s kočkama, ale oni nechtějí s ní nakonec asi budeme mít opačnej problém než jsem čekala - nikdo nesnese nás
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:06
- Nahlásit
Roxana
Fajka
jinak čip nebyl zaregistrovanej vůbec ! ani na chovatele, jak "měl být", takže kdyby se ztratila, tak jí ho nikdo ani nepřečte, protože nebyla zavedená v tý veterinární databázi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:14
- Nahlásit
ankaras
jinak čip nebyl zaregistrovanej vůbec !
Jako cip prdolky? A co mas za typ? U me si o registraci museli pozadat majitele, kteri k tomu dostali jeden ze 4 papiru. A to ten nejdulezitejsi, a sami si ho museli odeslat do registru, takze ne vzdy je chyba na strane druhych.
ani na chovatele, jak "měl být",
Cip se registruje na majitele, preci.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:17
- Nahlásit
Fifi
však já to zjišťovala, jenže mi bylo řečeno že čip ayrin má ale že si ho mam zaregistrovat nebo takovýho něco, to nic tak jesm jela za veterinářem a on mi říkal, že to uděláme, chovatelce jsem to psala a ona nechápala co jako řeším, že prej čip ayrin má, jestli ze mě vet nechce vytáhnout peníze, tak jsem dneska se sestrou konečně zaregistrovala ayrin její čip do registru Aspon jsem zase "o něco" chytřejší a příště budu vědět co si ohlídat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 17:21
- Nahlásit
ankaras
A vy i tetujete? nebo ji mas oznacenou jen cipem?
ale že si ho mam zaregistrovat nebo takovýho něco, to nic
Sis, tak to ja radsi sepsala majitelum prirucku co a jak a kdy, a hlavne to poslani papiru do registru jsem jim xkrat pripominala, az jsem si prisla otravna. tak hlavne, ze uz ji mas v registru, tot podstatny
|