Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Fajka
v tom foru pro davidko.renatu se něco řeší? třeba hafani ztracený a tak? převýchova,.... všechno? a nebo to je jenom na popovídání

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
v tom foru pro davidko.renatu se něco řeší? třeba hafani ztracený a tak? převýchova,.... všechno? a nebo to je jenom na popovídání

tak tam řeší každej fšecko

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:28
- Nahlásit

Fajka
tak to je dobře ještě pracujete? nebo už jste doma? berete fajuš do kanclu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:30
- Nahlásit

ještě su v práci... ale za chvíli jdem .. musím ještě na tu poštu pak domů vítat venčit a táák

Jo Fajuš občas berem sebou aby nás tu hlídala

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:33
- Nahlásit

Fajka
no venčit dneska, to se budu muset hodně přemlouvat, mam úplně zrmzlý nohy začíná být čvachta na ulicích a mně asi rupla bota nebo co

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:34
- Nahlásit

ankaras
já na tom byla stejně, ale párkrát jsme tam zašli - moje sestra je ale úplnej blázen a před rokem si vzala kříženečka na vysokých nohách, kterýho porazilo auto. Báječnej mazel, ale má sešroubovanou celou pánev. Normálně by byl utracenej, ale náš doktor se smiloval, kolik hodin ho na vlastní náklady sešíval. Je to od ní moc hezké, ale stejně nic neřekla, bo by dostala přes ruce a to sama věděla.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:38
- Nahlásit

Laida
to ted nechápu to že nic neřekla ona si vzala psíka z útulku a toho pak nebo předtim srazilo auto?

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:40
- Nahlásit

ankaras
Předtím a na konci léčení si ho brala. Sestře je ale 20, zkušeností nic moc a pesan velkej, nevychovanej a díky zranění má k tomu ještě bloky a samozřejmě ho každý lituje, takže se mu vše promíjelo. Teď s ním válčí.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:43
- Nahlásit

Laida
je zlej? nebo jenom neposlušnej?

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:48
- Nahlásit

ankaras
je miláček závislák naprosto neposlušnej. Podle mě si měla vzít z útulku, proti tomu já nejsem, ale aspoň něco menšího napoprvé, co zvládne a ne zrovna pejska po takovém úraze. On se bojí každého auta, na zadek mu nesmí skorem sáhnout,... - prostě bloky (nedivím se), ale chce to někoho zkušeného.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:49
- Nahlásit

Laida
a napadá? a co na to ségra? nemáš fotku?

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:52
- Nahlásit

To ne, jen pokud jde o česání na zadnici, tak se ožene, ale jen stiskne, nekousne. Fotí hledám - je dobrák - mají i kunu a s tou si hrajou na zahradě.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:54
- Nahlásit

Laida
no tak vidíš nepotřebuje být nejposlušnější pes stačí že je v pohodě a ségra ho má ráda

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:55
- Nahlásit

ankaras
Tak jsem našla kunu, ale Jonáše pořád né a né

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 16:58
- Nahlásit

Laida
nazdaaaaar segruse ma teda odvahu

jo a doufam ze razite na vysocinu

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:00
- Nahlásit

ankaras
Tak nevím, zda sousedi sdílejí tvůj názor (co ten se navyvádí, když není nikdo doma) a sestra, když chce na vycházku, vlaje za ním jak vítr. Teď už je pesan zdravej, litovat ho nikdo nemusí, ale už ji má tak otočenou kolem tlapky, že s ním moc nezmůže.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:02
- Nahlásit

Laida
tak to je zase blbé jak moc je velikej?

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:02
- Nahlásit

Roxana
Ahojky!
nazdaaaaar segruse ma teda odvahu - asi to bude zatím naivita, věřím, že pesan se bude mít dobře, ale jak ségra?
jo a doufam ze razite na vysocinu - to je ještě ve hvězdách - psala jsem s ankaras. Pánik by si vzal snad dovču, ale nevím rozvrh školy. Kdyby bylo něco akutní ....

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:05
- Nahlásit

ankaras
v kohoutku má víc, jak Corry. Je to Ronny na vysokých nohách. Ale hodně hubenej, typuju tak kolem 25 kg. Dnes už možná víc, předtím hlídali váhu kvůli zátěži na zadnici.

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:06
- Nahlásit

Laida
ale jak ségra?
no pokud je ted psoun uz v poho tak holt musi kapku pritvrdit
budou tak spokojenejsi oba
Pánik by si vzal snad dovču, ale nevím rozvrh školy. Kdyby bylo něco akutní ....
heleeeeejs!!!!! jako poresis kdyztak nejakou uplatou kolegovi, co ti necha skripta k okopceni, ne

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:09
- Nahlásit

Laida
joooo !!! já přijdu o školu kvůli výstavě i kvůil vycházce a ještě horám asi mě vyhodí

Roxana
však jim nedáváme na vybranou, prostě musí jet

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:13
- Nahlásit

Roxana
ankaras
jako poresis kdyztak nejakou uplatou kolegovi, co ti necha skripta k okopceni, ne - samo sebou, to jo, já žádnej postivec nejsem - spíš jsem vyčůraná. Kdyby náhodou byl předmět, při kterým mi to daj za petihodinový vyhřívání židličky ve třídě, nezlobte se, budu tam sedět. Oni jsou na nás jako psi.Pořád s něčím otravujou. Dozvím se začátkem února, ale počítám, že se to stane tak na 10%. Takže spíš pojedeme.

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:15
- Nahlásit

ankaras
Já toho Jonáše fakt asi nenajdu. Musím hoknout na ségruš, ať mi něco zase pošle. Tak příště

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:21
- Nahlásit

Laida
jj, nevadí až seženeš, tak bude tak to je jasný, taky nám dělali docházku, ale ted nic takovýho nemáme, tak jsem ráda, že tam jezdim co nejmín a pak si to opisuju od všech, jenže jsou vyčůránci jako na základce a nechtějí půjčovat ted to pěkně vedu, ještě nemam dvě zkoušky a čas taky žádnej, samá vycházka

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:33
- Nahlásit

ankaras
My máme skvělou partu, na ní se můžu spolehnout, ale někteří vzdělanci si vedou docházku a když nejsem, nemám splněno a můžu si předmět zapsat už jen jednou v jiném ročníku a kdybych to náhodou nedala, můžu si přilepit křídla, protože bych rázem letěla.
Máme mi to dilema

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 17:48
- Nahlásit

Laida
tak to pak chápu , ale doufam, že to vyjde abychom tam nějací američani byli taky paní šebestová psala, že pojedou 4 hodiny, my tři vy kolik?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:33
- Nahlásit

ahojky lidicky

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:34
- Nahlásit

Peta Minami
Ahoj tak co Elzí? Už je dobrá?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:20
- Nahlásit

Fajka
Vcera dostala jeste jednu injekci a poblinkala veterinari ordinaci a dneska dostala uz prasky. Ale asi to zabralo, protoze prujem uz nema. Ani nezvraci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:29
- Nahlásit

Peta Minami
Tak super že je líp! A tušíš čím to mohlo být?

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání