| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:25
- Nahlásit
vlk
už by to vypuklo ???? v tem připadku POMÓÓÓc !!!!!!!!
co vyvádíš prosím tě??? Ty si vlk, já mám vlka..... my dvě můžem bejt fklidu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:25
- Nahlásit
Peta Minami
Ježíííííš, panííííí - já čumim už pár dní kdo se to tu novej objevil a ono TY?
Sem nějak ani nepostřehla že máš novou feňuli - vy ste bláááázni - kdo to vymyslel -ty, nebo manžel?
Jo, jinak já sem Andrea z chaty, aby bylo jasno
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:31
- Nahlásit
Fajka
Ty si vlk, já mám vlka..... my dvě můžem bejt fklidu
..to jako že těch s vlkem se konec světa netýká ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
no já myslím že néé, dyž vlci vijou (nebo vyjou??? nefííím ) na měsíc tak sou kámoši ne?
Veješ takhle po nocích?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Fajka
Veješ takhle po nocích?
já veju i přes den..... .... no jo na měsíc...ale když je to UFO, aby si to nevyložili ňák nepřátelsky a nebyli sme první na řadě....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:49
- Nahlásit
vlk
aby si to nevyložili ňák nepřátelsky a nebyli sme první na řadě....
tak to by byla ovšem prekérka... to aby sme se sdekovali jako první
Sem si vzpoměla na slunce seno... jak povídá Cecilka zavej Bročku zavej...huuuuuuuu...... a farář no copak takhle se veje Cecilko?
To musí být pěkně z hluboka! Hauauuuuuuu, hauahuuuuu....
....nesmrtelná scénka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:04
- Nahlásit
vlk
ale né, prej mi tam někde něco blbě narostlo.. asi na pěti místech
Fajka
že by si huž šli pro nás?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:13
- Nahlásit
Fajka
To musí být pěkně z hluboka!
ano, tak takhle já veju celé dny .... Huááááááuuuuauuuuuu
inu
ale né, prej mi tam někde něco blbě narostlo.. asi na pěti místech
nezávidím, žuby sou sfině..... přeju pani, abyste to měla co nejdříf za sebou....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:17
- Nahlásit
vlk
to já si přeju taky, pani...
ale teďkonc budu mít hezkej víkend s plyšetem, tož malý bolestný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:20
- Nahlásit
inu
no joooo vlastně, ty si jedeš oňuchmat plyšato, tak ho oňuchmej i za tetu vlka a nezapoměň fotit......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:21
- Nahlásit
vlk
dneska budu žhavit baterie, pani, i ty záložní. Fotky budou!! Jsem na něj moc zvědavá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:31
- Nahlásit
inu
tak, to já taky.... když oni ty stěniska sou táááák lozkošnýýýýý, si pamatuju jak sem se rozplývala a ňuchmala nad Kvijátkovou, ona na mě koukala jak na naprostýho debila a pak se mi pokusila ukousnout nos......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:35
- Nahlásit
vlk
štěňátka jsou lozkošný, ale maj, svině, vostrý zuby
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:41
- Nahlásit
inu
jo, a uměj s nima zatraceně šikovně narábať.... ještě teď mám na rukách i nohách růžové jizvy jako důkaz štěňátkové radosti ze života....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:53
- Nahlásit
vlk
ani nemluv, Mikóšo si mě pěkně vocejchoval. Akití zuby ve sbírce eště nemám, doženeme v sobotu!
zatím se loučím, jdu někam umřít
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:59
- Nahlásit
inu
tak cůůůůs, já většinou odcházím zdechnout do houští.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 15:13
- Nahlásit
Fajka
ahoooj už si rozmražená z výletu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 15:20
- Nahlásit
ankaras
Na výletě bylo teplo.. tady u nás je zima jak na Sibiři
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:43
- Nahlásit
Fajka
Pry virus ale Chari to nema. Elza dneska dostala dalsi injekci a za trest, protoze se ji vubec nelibila, pobl... panu veterinari ordinaci
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 19:44
- Nahlásit
Dines
Hele!!! Ty mas taky 2 pesany Akorat my mame velikej bytecek. Navic Elza byla laska na prvni pohled, takze to jinak neslo.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:24
- Nahlásit
"One Akita"
Vážení páníčci, milé americké a japonské akity !
Je málo možností, abychom tato dvě krásná plemena viděli na jednom místě v jeden čas, pokud nejsme příznivci výstavního kolotoče, kde je stavíme spíše do pozice soupeřů. Přitom je to taková škoda ! Tak proč to nezkusit také jinak? Pojďme je i sebe vytáhnout na nějaký pěkný srazík, kde si protáhneme nohy lidské i psí.
Japonské akita inu nám byli pěknou inspirací svými vycházkami a tak jsme se rozhodli uspořádat výlet krásnou přírodou v okolí Mrákotína na Českomoravské Vysočině jak pro americké akity, tak pro Akita inu. Vycházka se bude konat 21. 2. 2009, v 11:00 hod ( přesné místo bude upřesněno). Trasa dlouhá přibližně 5-7km bude zakončena v restauraci Na Kovárně, kde máme domluvené posezení jak pro nás, tak pro naše čtyřnohé přátele.
Jestli s sebou berete štěňátko nebo veterána, dejte nám vědět a trasu přizpůsobíme jejich potřebám. Pokud patříte mezi páníčky, kteří by se rádi zúčastnili, ale nemůžete s námi jít na výlet po lesích, samozřejmě můžete počkat v již zmiňované restauraci. Není to důvod, který by Vám v účasti bránil, pokud máte o setkání zájem.
Pokud jste se na tuto akci zatím nepřihlásili a zaujala Vás, můžete nás kontaktovat na e-mailu: americani_cz@centrum.cz anebo jsou Vám k dispozici naše webové stránky, kde najdete další informace :
www.americka-akita-ayrin.estranky.cz
www.americka-akita.cz
www.samara-bohemia.cz
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:44
- Nahlásit
ahoj všem,
koukám, že se chystá další výletík. Bohužel pro nás je to dost daleko. Tak si alespoň prohlídnu fotky a přečtu deníčky.
Škoda, že mi to nevyšlo na vánoce
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:49
- Nahlásit
Ariška
ahoj, to je škoda , tak ale snad už se to taky prolomí a vyjde to budeme aspoň hodně fotit, aby si měla na co kouknout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:18
- Nahlásit
Ariška
Bohužel pro nás je to dost daleko.
máme volný místa v autě a vy tři se tam určo vejdete
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:20
- Nahlásit
Fajka
ahoooj , ty jo, to byste byli hodný, ale to my víme,že vy jste jak je ? tady začalo ted zase sněžit, hroznýýý a je zimááá nic pro mě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:24
- Nahlásit
ankaras
Tady dobrý.. sice mlha ale sněžilo včera dneska už né, a je tu pařák už jen mínus 2
ty jo, to byste byli hodný, ale to my víme,že vy jste
dneska už mám konečně hotové to CD pro tebe... tak ho hodím na poštu..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:30
- Nahlásit
Fajka
díky tak málo? my zase dneska ráno -10 to jenom vylezu ze dveří a jsem naštvaná a jdu něco kolem 1,5 km na vlak na konci už je mi teplo, to je zase pravda hlavně, když dobíham, to je mi ještě líp, pak se nadechuju ve vlaku jak po záchvatu
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:32
- Nahlásit
Fajka
máme volný místa v autě - jé ty jsi hodná, a to bys jela ráno a večer zpět? Zkusím si zapamatovat datum, samo o benzín bych se podělila.
ankaras
začalo ted zase sněžit, a mě se to tak líbí ,
kvůli Arišce přestávám mít ráda léto, ale teď už máme zahradu, tak to bude lepší, budeme se obě válet.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:35
- Nahlásit
Ariška
to já mam snad zase vyjímku sníh se jí líbí, ale nějak ho "nemiluje", možná ještě začne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:36
- Nahlásit
Ariška
jé ty jsi hodná, a to bys jela ráno a večer zpět?
no jo jestli teda pojedem jako že asi jooo tak by jsme jeli tam na tu 11:00 a po zkončení zase zpět domů ...
Na benzín netřeba...stejnak bych ho musela platit kdyby sme jeli bez vás
ale teď už máme zahradu, tak to bude lepší, budeme se obě válet
tak to si příjdu vyfotit
|