| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:25
- Nahlásit
ankaras
Ahoj, já su tu taky. Tak se mi dnes ani nechtělo psíky vyhánět na mráz. Než jsem se přesunula do práce, zmrzlo mi snad všechno. Doufám, že jsou oba dost inteligentní a nevystrkujou čumák z boudy.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:43
- Nahlásit
Laida
ahojky no já spala zase s ayrin a spí celou noc , ráno se po mě podívala, když jsem se šla oblíkat a vyrážela do práce a v půl devátý mamka psala že ještě chrní, jenom se přemístila do mýho pokoje, k mamce, k počítači je to hroznej ospalec, ale dneska jí vytáhnu zase na delší vychajdu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:47 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
ankaras
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 09:47
- Nahlásit
Dines
mazák
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 10:30
- Nahlásit
tam je kosa, lidi. Pani vlk, ufo jsem neviděla, bylo zatažíno
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 10:49
- Nahlásit
inu
ahoooj, kosa je děsná, se mi vůbec nechce chodit ven celý rukavice mi smrdí od kronch, jak jsem líná si je sundavat, když dávam ayrin odměnu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 11:47
- Nahlásit
ankaras
no, to já žádný rukavice nemám, tak pravidelně přimrzám psékovi ke karabině
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 11:50
- Nahlásit
inu
a jak to je vlasně? já to pořád nechápu s Mikóšem, toho máš ty doma? takže s prckem budeš mít dva hafany?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 11:57
- Nahlásit
ankaras
Né, Mikóšo je u rodičů, já tam na víkendy jezdím. Doma mít dva hafany nebudu a možná se Miky s Plyšetem ani nepotkaj, máma není nadšená z představy psa v domě, byť jen na víkend..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 11:59
- Nahlásit
inu
aha to je škoda, jako že by nevzala plyše do domu až byste tam přijeli? kde ho teda budeš nechávat?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 12:04
- Nahlásit
ankaras
no, tak jsem to pochopila. Teda krom toho, že jsme švihlí, že chcem psa už teď, pes byl prostě vždycky venkovní zvíře a do domu nesmí.
A já si neumím představit, že bych byťáka vykopla na mráz a kór na dvůr, kterej je Mikoušovým teritoriem
Takže buď ho bude hlídat přes víkend Kuba (což nechci, páč je to především moje zodpovědnost) a nebo už prostě nebudu jezdit domů. Problém ovšem nastává, co na Vánoce. Vždycky jsem je trávila u rodičů.. a bejt na ně v Brně se mi moc nechce..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 12:15
- Nahlásit
inu
jééé, to se neboj, akita je venkovní pes se všim všudy, určo neumrzne nebo tak a bude ještě rád hafan že si může zařádit, spíš si myslim , jestli budeš mít draka , že se bude doma nudit a vyčistí ti to tak jedna dvě jestli kliďase, tak to je pohoda, teda než s divochem, ayrin pořád na zahradě něco podniká, hází si míčky do vzduchu, lítá po zahraě, pozoruje všechno okolo a když je doma, tak chvíli vydrží a už něco hledala aby se zabavila, ale ted už ne, ted se fakt zklidnila a chrní a chrní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 12:31
- Nahlásit
mažete teď někdo v zimně tlapky??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 12:34
- Nahlásit
Královstvní krmiv
naši akití kámoši rozjeli svůj internetový obchůdek, mrkněte zatím věci přidávají každý den nemají čas ani spát
http://www.kralovstvikrmiv.cz/
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 12:39
- Nahlásit
ankaras
no, já nevím, jestli je to dobrej nápad. Ale voni třeba vyměknou, když uvíd, jak je to malý, roztomilý a pozdějc narozdíl od Mikouša i VYCHOVANÝ
ad odkaz, už jsem viděla na tvým webu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 13:55
- Nahlásit
Cauko!
ankaras
mažete teď někdo v zimně tlapky??
Ja ne, u nas neni moc posoleno, takze tlapky jsou v dobry kondici a neni potreba. Dokonce ani vikendove dvoudenni skijoringovani ted neni na Arishinzch tlapkach znat
Jinak ad prechod byt - venku v zime. Rozhodne si nemyslim, ze je dobre mit psa zvykleho na ubytko v obyvaku nechavat na vikendy na zahrade.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:33
- Nahlásit
inu
třeba někde v zádveří nebo tak by to nešlo?
Roxana
no já jsem koukala jak jste si to pěkně užili máte super fotečky, Ariška byla ve svym živlu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:47
- Nahlásit
Dania
Roxana
dáme třeba dneska spicha na icq? asi bychom měly
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:50
- Nahlásit
ankaras
máte super fotečky,
dika, bylo to fakt bajecny
jinak OK, souhlas, a mluvila jsem ted s Danou, ze bychom se sesly vecer chvilku asi na ajsikju, daly dohromady par veticek a muzem to dat verejne, jo?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:52
- Nahlásit
Roxana
dobrá, budu na icq, jsem tady vlastně pořád ale kdyžtak nějakou přibližnou hodku at tady fakt jsem a nelítam někde s Ayrin jdu s ní teda radši hned
no fotky fakt paráda, závidim, musim taky někam takhle s petrem vyrazit, problém je, že od druháku na střední nenávidim běžky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 14:58
- Nahlásit
ankaras
kdyžtak nějakou přibližnou hodku
tak rikaly jsme si kolem sedmy, zatim nevim stopro, jestli stihnu nacas, kdyztak pisnu, a co se dohodnete, si tam hodim taky
od druháku na střední nenávidim běžky
to mas teprva kratce
Ale nee, faktis to jde, tady jsi svoji pani, zadna telocvikarka co buzeruje za zadkem vim, ocem mluvim nebo dneska klido muzes pujcit sneznice a vyrazit do terenu, popripade jit jen tak peso .. kazdopadne ale videt tu energii spokojene klusajiciho psa pred tebou ve stope, to je parada
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 15:00
- Nahlásit
Roxana
tak to věřim dobrá, budu tady, uděláme multichat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:25
- Nahlásit
ankaras
ani zádveří, pani. Neboť máme betonovej průjezd.. každopádně pro mě je to jasný: nesmí jít do domu můj pes, nepudu tam ani já.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:27
- Nahlásit
jo a ten záhadnej mejl furt nedorazil
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:44
- Nahlásit
inu
pojd na icq prosím jneom na minutku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:47
- Nahlásit
ankaras
ykusim to, pani, ale z tohodle komplu mi to asi nepude. Tak momentik..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:54
- Nahlásit
hm, tak to tady fakt nepustim. Tož kdyžtak bych prosila emila..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 17:55 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Jinak akiťáři podařilo se mi úplně náhodou objevit super stránky o AA, kliknete na jméno psa a zobrazí se vám zdravotní stav, rodokmen, hodnocení, ..... no prostě všechno
http://www.amerikanakita.fi/eng_gallery.htm
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:05
- Nahlásit
ankaras
ty jsi obrovská hledačka na netu
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 19:35