Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:03
- Nahlásit

Peta Minami
To je prej echt japonský vodítko (viděla jsem to v AKIHO časáku, je to docela mastný, až tři litry, v přepočtu na naše!) Akorát to dneska už má skoro každej, tak to ztrácí půvab..

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:05
- Nahlásit

moth
podařilo se mi i najít cvičák, kde už když nás viděli za vratama počítali s tim, že to neni plemeno na drezuru a co se naučí to se naučí a oni nám s tim trochu pomůžou

všichni

Dana zdraví, aldo už prý stačil oskákat několik posuzovatelů a několik už ho prej má plný zuby a všechny vás zdraví

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:10
- Nahlásit

inu
No tak to si koupim levnejsi

moth
# Zasláno: 8 Led 2009 20:11
- Nahlásit

ankaras
super som rada, len radsej pocujem trening ako cvicak
vsetkym
kedze neprudim, ako vzdy, tak si dovolim poradit, jeden link, s obsahom velmi konkurencnym pre knihu, ale hlavne pre ziskanie nadhladu nad story rozneho druhu :
www.northlandakitas.com

Dufam, ze si nasledne nebudem buchat hlavu, ze som sem ten link dala

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:18
- Nahlásit

moth
já si myslim, že jde o pochopení lidí z jedný i z druhý strany, nebo o pokus pochopení

- no, tak to než si se svojí angličtinou přeložim , ale mrknu na to, díky

- jj, já jsem zvyklá na to slovo cvičák , ale jako ujal se nás tam prima pán, kterej třeba hned řekl, že už dělá se psy 30 let, ale že pořád je co učit a že třeba AA nezná, jenom AI a tak zase má co se přiučit

moth
# Zasláno: 8 Led 2009 20:21
- Nahlásit

ankaras
o to viac musis toho pana pocuvat a hlavne rozmyslat co hovori, podla toho sa rozhodnes, ci je to spravne, alebo nie ... v kazdom pripade pozdravujem Ayrin a drzim palce celej dvojke

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:24
- Nahlásit

moth
tak jí to vyloženě nebaví, takže se spíš seznamuje s psíky a lidmi a sem tam si něco procvičíme, ona ty povely zná a umí, jenom jde o jiné prostředí a já bych taky někam chtěla chodit, dělají různé akce a třeba dny pro děti

moth
# Zasláno: 8 Led 2009 20:28
- Nahlásit

ankaras
jj ved chod na vsetky mozne akcie, ak budes moct, je to pre Ayrin len velke PLUS!

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:32
- Nahlásit

moth
snažíme se

tak lidičky dobrou, jdu se věnovat tomu mýmu psisku a zítra se ukážu

moth
# Zasláno: 8 Led 2009 20:35
- Nahlásit

ankaras
jj dobru ja tiez si idem usporiadat svoje prudive myslienky na zajtra, aby nesklamali

inu
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:41
- Nahlásit

moth
hele, já jsem si jistá, že jsi v jistejch ohledech poměrně hodně kvalitní člověk, kterej má rozhled a tak, ale možná, kdyby ses dělala trochu míň zajímavější, tak by to vodlehčilo ledacos

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:16
- Nahlásit

Dobrý večír všem
koukám že debatíte to sem ráda

inu
Peta Minami
Tak to vodítko s tím střapcem prej je za desítku ale mezi náma mě se nelíbí... a taky bych nevěděla co s ním je moc dlouhý tlustý.. no prostě by mě překáželo v rukách ..
Každýmu vyhovuje něco jinýho... ale já sem na tenký který neruší siluetu psa a dá se schovat doruky když potřebuju.

Týýýjo takovej odkazů na knížky.. Díky díky všem.. akorát nemám čas to proštudovat.. tak snad příští tejden na to mrknu estli se k vám třeba někomu nepřidám

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:37
- Nahlásit

tak a sem tady taky

ankaras
máš ještě odkaz na ty šibí fusekle ????

inu
Tak co jméno ? ještě paní chovatelka nevybrala ???

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:51
- Nahlásit

Fajka
Ja se ale bojim ze se mi z toho hubenyho urve. Je to desnej divoch. Dneska prervala stopovaci voditko

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:55
- Nahlásit

cau vsem, diskuze jo parada

ad voditko - to je faaaakt priiiiserny sorry kdo ho mate, ale dyz sem to videla na vystave, premyslela jsem, ke kterym zaclonam nebo zavesum to patri

knizky jsou super, bohuze z amazonu & spol. do CR celkem jako nic mnoho delivery

a link od katky je bozi, tak kdo chcete neco vedet o akitach, je tam toho ke studiu do aluluja

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:01
- Nahlásit

Roxana
ad voditko - to je faaaakt priiiiserny
no tak nějak mě se to prostě nelíbí nooo ...

Roxana
moth
Jo jo jen sem klikla a uložila do paměti a juknul na mě krasavec pruhovanéééj stránka je super ale ta moje english se jí snad budu muset doučit

Ja se ale bojim ze se mi z toho hubenyho urve. Je to desnej divoch. já mám taky divocha ... a taky už přervala ... já ted mám tenkej pevnej obojek a tenčí šňuru s karabinkou a zatím drží

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:04
- Nahlásit

Fajka
ale ta moje english
a co mám říkat já ??? knížky krásný ale pro člověka chodícího do školy za hluboké totality naprosto nepoužitelný.....

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:07
- Nahlásit

Fajka
no tak nějak mě se to prostě nelíbí nooo ...
jako fakt si nemuzu pomoct, ale pohled na tuhle vec ve me okamzite evokuje "a zazvonil zvonec a pohadky je konec"...
no nic, kazdyho vec, co si na pseka navlikne ..
Peta Minami
a co retizkac + kozeny voditko?
Fajka
ale ta moje english
to hod do prekladace ... aspon pro zakladni prehle ... co budes chtit detailnejc, posli

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:36
- Nahlásit

Roxana
aspon pro zakladni prehle ... co budes chtit detailnejc, posli ale ta jooo vono to nějak půjde akorát mě do dycky děsně dlouho trvá.. průšvih jsou rozvinutá souvětí páč než se prokoušu na konec zapomínám co je na začátku
Ale díky dyby něco tak se s důvěrou přihasím

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:52
- Nahlásit

Roxana
To se mi moc nelibi. Zkusim to plochy predvadeci. To je drobet pevnejsi nez ta uplna nit tenka

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 07:19
- Nahlásit

dobrý ráno, po příchodu do práce jsem se opět vytočila, už se těšim pryč

Roxana
já vůbec ještě nemam nic na ayrinu do toho brna, jeslti to vyjde

Fajka
no to se nemusíš bát, kdyby se něco dělo, tak na tebe s těma knížkama budeme čekat

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 08:11
- Nahlásit

vlk
ta stránka ale neni naše, ale dělají ponožky i s akitou

http://doggoneglamorous.com/dog_breed_socks.html

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 08:29
- Nahlásit

moth

Katko, to je ta knížka, jak jsme se tenkrát bavily

inu
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:01
- Nahlásit

Fajka
za desítku, jako za deset litrů?

NO co chcete, pani, střapec je made in Japán, tož když maj lidi ti japánský psy

vlk
jméno eště nět, ale sedmnáctýho se jedu na mrňouse mrknout, tak bych řekla, že se to pořeší na místě

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:06
- Nahlásit

ankaras
dobre ranko, jj to je ta knizka - aj pre mna bola prva, kde som videla Akitu na papieri potom som toho vela nasla vdaka internetu, hold mala som to stastie, ze uz v 1996 som mala moznost ist na net ...

Peta Minami
co sa tyka vystavneho voditka - urcite nesklame kozene (z gulatej koze), vydrzi roky, je neznicitelne a hlavne spolahlive aj pre temperamentneho psa ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:09
- Nahlásit

moth
a to je vodítko a společně s tím slouží jako obojek? jako jsou výstavní šnůrky? nebo se musí koupit obojek + vodítko, musím taky něco sehnat

inu
tak to se inčo už hrozně těšíš vid? až ho konečně pomuchláš to já už se nemohla dočkat, protože jsem tam jindy nejela, jenom až v 8 týdnech pro ní

Peta Minami
10 000 za vodítko tak tomu už říkam nemoc z vystavování

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:20
- Nahlásit

ankaras
mozes kupit bud komplet vystavne voditko, ja mam nieco taketo (len v prirodnej farbe, nefarbene), uz niekolko rokov http://lukka.info/oscommerce-2.2rc1/catalog/produc t_info.php?cPath=1_7&products_id=782
alebo mozes kupit zvlast obojok a zvlast voditko z toho isteho materialu, ale kedze tam su uz kovove casti, ktorym ja moc neverim, tak davam prednost voditku plus obojku "v jednom" a hlavne ten "obojok" na takom vystavnom voditku neni skrtiaci, tak temperamentnemu psovi nehrozi, ze by sa az moc pridusil ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:20
- Nahlásit

Peta Minami

to bude asi ono

jinak : www.hofero.cz

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:23
- Nahlásit

moth
ahááá, tak to mam doma zrovna půjčené akorát není kožené a k ayrin asi takovou světle hnědou barvu že? nebo takovou přírodní

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:27
- Nahlásit

ankaras
10 000 za vodítko tak tomu už říkam nemoc z vystavování
tak tou já teda rozhodně netrpím

Dobrý ráno všem... nějak nestíháááám opět

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání