Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:28
- Nahlásit

Fajka
my pořád nevíme jestli do brna vůbec jezdit, zatim to vypadá že ne , tak pracuj pracuj, ale nezapomínej na nás

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:30
- Nahlásit

ankaras
my pořád nevíme jestli do brna vůbec jezdit, zatim to vypadá že ne
asi tak.. když pojedeš pudeš naštvaná že si jela.. když nepojedeš budeš naštvaná že si o něco přišla... tak si vyber to menší zlo

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:31
- Nahlásit

ankaras
na tych obrazkoch je klasicka stahovacia retiazka priamo pripevnena k voditku - treba davat pozor na kvalitu retiazky (ocka by mali byt kazde zvlast zvarane, aby boli fakt pevne) a kedze su to klasicke ocka nie su priatelske k srsti - ak retiazka tak s plochymi ockami, ale je to stahovak, tak skor pre kludnejsieho psa ...
co sa tyka farby voditka, je to na tebe, len by nemala byt moc kontrastna k zafarbeniu srsti psa, osobne mam radsej prirodnu kozu ako farbenu ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:34
- Nahlásit

Peta Minami
To se mi moc nelibi
A vidis, me zas kombinace tenkej vystavni retizkac + kozena predvadecka sladena do barvy psa prijde jako elegantni reseni
inu
střapec je made in Japán, tož když maj lidi ti japánský psy
Jj, to je holt japonska manie - dyz japonskyho psa, tak jedine s japonskym jmenem a voditkem

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:34
- Nahlásit

Fajka
no nevim nějak nás pustila myšlenka na potomky Ayrin , na uchovnění Ayrin a na výstavy tuplem , takže to bude asi fakt rozhodování na fest

moth
já moc stahovací obojek používat nechci, nemam to ráda, na výcvik si ho máme přinést, tak tam to tu hodku a půl vydržim, ale jinak ho používat nechci, poohlédnu se po tom koženém v celku

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:36
- Nahlásit

ankaras
jj stahovaci obojok je pre psa, ktory uz ma zvladnutu vychovu aspon ciastocne, inak sa bude len skrtit a nauci sa tahat, skor polostahovaci alebo klasicky teda nestahovaci

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:38
- Nahlásit

moth
nevím proč to všichni takhle požadujou, prej se pak lépe a rychleji cvičí, no Ayrin už naštěstí má základ zvádnutej a u nohy trénujeme a docela jde je jasné, že nejde natisknutá u nohy jako ovčák, ale vedle mě prostě jde objednala jsem si 3 knihy v češtině bohužel jedna nedorazila, tak jí musim najít někde jinde

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:39
- Nahlásit

Roxana
Ahojky ako sa mas?

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:39
- Nahlásit

ankaras
nějak nás pustila myšlenka na potomky Ayrin , na uchovnění Ayrin
sim te, takovy myslenky zatim nech spat a vrat se k nim za rok a pul nebo dva
Mezitim delej, na co mas chut, a jestli jsi zvedava, o cem jsou vystavy, tak si to zkus, pokud uz jsi do Brna prihlasena, tak tam jed ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:41
- Nahlásit

Roxana
já jsem plašan Ayrin spala celou noc a ráno nechtěla vstávat, díky bohu , jinak posílala jsem ti na mejlíka nějaký ty papíry, psala danča, že prej běží fáma o vycházce na 15 km, tak nevím

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:42
- Nahlásit

moth
Ahoooj
ako sa mas?
No, docela by to slo, ale uz druhej den me stiha kalamita za kalamitou vcetne porezany ruky, ztraceny obcanky a podobnych vychytavek

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:43
- Nahlásit

ankaras
idealna kombinacia na zvladnutie temperamentneho psa, teda moj nazor je, klasicky nestahovaci obojok + halti ... mam s tym dobru skusenost, pes netaha a rychlo sa uci ...

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:44
- Nahlásit

Roxana
uf tak to neee dobry zaciatok roka ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:45
- Nahlásit

moth
jj znám, četla jsem si o tom a dokonce i desenský se o té ohlávce zmiňoval, ale my nakonec s Ayrin takové problémy nemáme, všechno rychle pochopí na vycházkách netahá a když jo, tak stačí párkrát jí naznačit, že takhle teda ne a je to v pohodě

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:46
- Nahlásit

ankaras
Roxana
pre boha 15 kilometrov tak to neee ... to by som ustvala veteranov

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:47
- Nahlásit

moth
néééé, neboj se vždyt jdeme ještě se štěníkama, nebo někdo se štěníkama dorazí

šebina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:48
- Nahlásit

tak jsem tady,ahoj všichni

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:48
- Nahlásit

ahoj, že se vám motám do tématu o stahováku
ankaras
do stahováku tě žádný výcvikář nemůže nutit ... jako třeba na berňuli jsem ho používala od štěněte - a nepředstavujte si prosím žádný vyvěšování a mohutné vycukávání prostě se mi líbila myšlenka, že se z toho obojku nevyvlíkne, přišlo mi to bezpečný, a tahat se na něm nenaučila - a cukání u toho taky nebylo potřeba ...
ale chápu, že berňák a akita jsou odlišné povahy, takže jsem tím jen chtěla říct, že výcvikář který je zvyklý dělat s ovčákama může mít jiný pohled na věc
ikdyž nám na cvičáku poradili jeden bezva fígl, jak stahovák cvaknout na nestahování tak, aby to nebylo uplně na volno, takže to fungovalo jako třeba kožený obojek ... i to se dá použít ...
každopádně přeju hodně zdaru při výchově a cvičení
Fajkýšek taky pěkně cvičila vloni na Pecce holky šikovný!

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:49
- Nahlásit

moth
Hm
U vas snad lip

ankaras
ad voditko - stahovak bych nedemonizovala, na vycvik mozna lepsi nez klasickej, ale musis s tim nejdriv naucit .. a prsene souhlasim s ktory uz ma zvladnutu vychovu aspon ciastocne, inak sa bude len skrtit a nauci sa tahat, skor polostahovaci alebo klasicky teda nestahovaci
Ja osobne ho ale taky temer nepouzivam ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:49
- Nahlásit

Roxana
ankaras

nějak nás pustila myšlenka na potomky Ayrin , na uchovnění Ayrin
sim te, takovy myslenky zatim nech spat a vrat se k nim za rok a pul nebo dva

přesně u mě se to votočilo o 180 stupnu už asi 10 krát

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:50
- Nahlásit

ankaras
som sa zlakla ... stenik=veteran, co sa tyka zataze

Roxana
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:51
- Nahlásit

ankaras
psala danča, že prej běží fáma o vycházce na 15 km, tak nevím
ty brdo, kde se to vzalo?? To urco neeee ted na Hrubici jsme sli nejakych pet, tak mozna bychom dat trochu vic, ale 15 faktis neeeee

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:51
- Nahlásit

Roxana
vcetne porezany ruky, ztraceny obcanky a podobnych vychytavek
jejda teda koukám že máš taky dobrej začátek roku tak at je líp!

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:53
- Nahlásit

Fajka
a ted si v jakém rozpoložení ty BOBe

Janiii
ahooj , jj, nám říkal výcvikář, že si ho máme přinést, ale máme ho mít třeba zacvaknutej na kroužek, aby se nestahoval

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:54
- Nahlásit

šebina
vítáme dalšího člena

moth
# Zasláno: 9 Led 2009 09:57
- Nahlásit

šebina
ahoj Helen!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:05
- Nahlásit

ankaras
a ted si v jakém rozpoložení
no dneska je hodná tak jí asi nezabiju

šebina
Vítej

šebina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:09
- Nahlásit

mám v tom zmatek,než dočtu ,očem řeč, vodítka??a co popruhy máte někdo zkušenost uvažujem koupit,šebina je už dost poslušná

šebina
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:10
- Nahlásit

ahojmoth

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:12
- Nahlásit

šebina
na popruhy čekam, až povyrosteme ještě , ale Fajuška a Ariška je obě nosí

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání