| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 15:53
- Nahlásit
vlk
vo vlčákách ni slovo, pani. Jsem se teďkonc vrátila z tůry a dneska, dneska mu kompletně ruplo v palici. Asi ty cévky bo co. Lítal jak vystřelená puma, několikrát mě v plný rychlosti práskl košem přes kolena, vracel se třebas skoro kilák (naštěstí na poli) pro pitomej klacek, klasická selektivní hluchota, a ještě mě pěkně protáh po ledu
plyše prostě bejt horší nemůže
ankaras
já už na jeho doražení čekám vod rána
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 15:55
- Nahlásit
inu
já čekala asi dva dny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:04
- Nahlásit
ankaras
šmarjá, tak snad ten mejl nebude nějakej důležitej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:07 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
ankaras
... a já se tehdá nedočkala vůbec.....
tak bejvalej ofčák byl zlato, i když pro klacek se taky vracel i kilák zpátky, když jsem ho chtěla pořádně uhnat, stačilo někde nenápadně pohodit klacek a za deset minut si vzpomenout -Kde máš klacíček ??? a pak si sednout a vybalit sendvič....pes lítal, ňuchal a než ho našel měla jsem půl hodiny klid a stačilo to udělat třikrát, pes splavenej a mohlo se jít domů..... Tady ta potvora co máme teď vydrží lítat i celej den a není vůbec uštvaná....jenom já su mrtvá....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:18
- Nahlásit
vlk
von ten první vovčounek byl taky zlato.. taková flegma. Tady kdybych si dala sendvič, tak mě nejdřív poskáče z radosti, že jsem vejškově na jeho úrovni, pak mi sežere sendvič a nakonec mi nasliní na ksicht..
Já nejsu mrtvá, já su jen zmrzlá a začínaj se mi probouzet nový modřina
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:25 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
tak to jak kdybys popisovala našu SAMicu..... ouplně stejná potfora....eště, že já su vejškově kapku vejš, ale i tak se občas vymrští a slintne....hlavně když se jí podaří sežrat ho..lejno....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:34 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
vlk
hele, nepučuješ si tajně toho mýho? Kdyžtak pro sichr mrkni, estli náhodou nemá kule
EDIT:
to já su taky vejš, ale kdybych si sedla, už nebudu :-D
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:37
- Nahlásit
inu
mrkni, estli náhodou nemá kule
..nemá, a taky není vlkošedka...ale teda povaha stejná, zkundypak že ho máš ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:38
- Nahlásit
vlk
ty voe, pani, nemáte nakonec našu ségru?! Asi ne, mám ho z Břeclavi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:48
- Nahlásit
inu
my ju máme z Hlučína..... to Břeclavi je to přece jen kapku z ruky.... teďka sem ju šla zas na chvilku vypustit na zahradu a za tu hodinu co je doma sama stihla okousat nohy od věšáku a rozcupovat kus deky....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:52
- Nahlásit
vlk
aspoň ušetříš za granule
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:52
- Nahlásit
ahojky uz jsem tu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:55
- Nahlásit
inu
tu si naštěstí živěj mladý..... ale teda ten pes je bezednej, co ta dokáže sežrat a přitom vypadá jak kulturista z Dachau....
Peta Minami
a kdes byla ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 16:59
- Nahlásit
vlk
tak to nemůžeme být přízeň, ten můj je nežravec, ale vypadá ouplně stejně
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:10
- Nahlásit
inu
no aspoň že v něčem jsou jiný..... ta naše je chodící žaludek, sežere v pohodě i šlupky z brambor co šlohne z koše, nedávno holka dělala zápékaný kuřecí prsa, vytáhla to z trouby na sporák aby to vychladlo a né že to ta mrcha sežrala.... kilo kuřecích prsíček.....a já se na to tak těšila, sem myslela že ju rozervu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:11
- Nahlásit
vlk
eště horký? To ju nezabilo?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:24
- Nahlásit
inu
nevím jak moc to bylo horký...ale žije takže to nebyla asi taková hrůza...a to ještě cestou z kuchyně stačila vyžrat z koše ten polystyrénovej tácek vod těch řízků.....
neděje se něco ve vesmíru, nám už druhej de svítí nad barákem (a to i ve dne) takovej velkej divně zbarvenej měsíc......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:27
- Nahlásit
vlk
neděje se něco ve vesmíru, nám už druhej de svítí nad barákem (a to i ve dne) takovej velkej divně zbarvenej měsíc......
konec světa má bejt až 2012
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:32
- Nahlásit
inu
konec světa má bejt až 2012
už ?????? já myslela že o něco pozdějc..... ale fakt, škoda že nemám doma foťák, měsíc jako kráva a tak nějak do oranžova, todle sem eště neviděla, a že už tu straším nějakej pátek.... to asi zase zítra bude mráz jako sfině.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:36
- Nahlásit
vlk
tyjo, tak až za chvilu pudu na vlak do brna, tak se mrknu na ten měsíc.. ani se mi nechce vystrkovat čumec..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:43
- Nahlásit
inu
myslíš že bude vidět až v Brně když mi visí nad barákem ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:48
- Nahlásit
vlk
jestli ti tam visí ufo, tak vidět nebude. jestli je to měsíc, tak by moh, né?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 17:54
- Nahlásit
inu
jako ufo převlečený za měsíc ???? to je mazaný, to mě nenapadlo..... šišma, radši to půjdu ještě zkontrolovat. To mě merzí že sem pučila ten foťák, třeba bych nafotila něco zajímavýho a mohla sem na tom trhnout milijóny.... a zaplatit hypotéku....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 18:07
- Nahlásit
vlk
no. pani, za tu fotku si mohla mít tři baráky a rovnou import sezamový shiby z japánu Proč myslíš, že tam to ufo tak provokativně visí už několik dní?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 18:10
- Nahlásit
inu
že tam to ufo tak provokativně visí už několik dní?
aby mi spadlo na barák a páč ho nemám pojištěnej proti pádu ufo, tak ze mně bude bezdomovec.......bo když se má stát něco blbýho, tak se to vždycky stane mě.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 18:12
- Nahlásit
vlk
néé, čeká, až si ho vyfotíš, přece
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 18:15
- Nahlásit
inu
tak to tu bude viset ještě dlouho.....
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 19:26
- Nahlásit
vlk
Odpocivala jsem
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 19:29
- Nahlásit
vlk
Me Elza sezrala maso s omackou z panvicky. To byl mzik. Prisla jsem do kuchyne a vidim jak ma packy opreny na sporaku a vylizuje posledni zbytky moji vecere. Ta me tak vytocila.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 07:14
- Nahlásit
Peta Minami
to věřim a byla pak jiná večeře?
jinak všem ahoj, já už jsem zase v práci
|