| Autor |
Zpráva |
Ariška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Fajka
To je zvláštní, teda Frontline neodpuzuje klíšťata, ale důsledně opadávají ještě maličký. Asi na každého působí jinak.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
Fajka
Docetla jsem tu pozvanku, a nevim, kde se stala chyba, ale proste jsem se musela nejak prehlidnout v terminech, takze ja zrovinka nebudu doma ... Tim padem nase ucast pada a budu na vas myslet jen z dali ... Holt jak rikala moje babi - kdo to nema v hlave, je utrinos ... :-/ Chjoooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
Sraz AA je Rožnov 25-27.7
Sraz AI je Kolín 30.5.-1.6.
Já plánuju oba bo sem hodně narušený páníček
Ariška
asi jo, mě to nefungovalo dá se říct vůbec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
Roxana
buuuuuuuu to je škodáááááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
Ad klistata - s Frontlinem taky nemam dobry zkusenosti, asi uz jsem vuci nemu klisatci imunni. Obojky jsou mi nejak protivny, pripada mi, ze to ulpiva na srsti a jeste k tomu hyzdi chudaka psicka. My ted presli na Duowin (nebo Exspot?), ucinna latka je tam, myslim, stejna, kazdopadne spokojenost. A MOTH tu prednedavnem psala o tom euk. oleji, tak jsem zvedava, jaky Fajka dobude zkusenosti ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
Fajka
škodáááááá Njn
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:43
- Nahlásit
Roxana
A MOTH tu prednedavnem psala o tom euk. oleji, tak jsem zvedava, jaky Fajka dobude zkusenosti ..
Jo jo máš pravdu Moth to byla!!! Já si nemohla vzpomenout kdo to psal jen sem si pamatovala že to na jaře určitě musím zkusit
No když si vemu že Eukalypturs jako stromek je přírodní odpuzovadlo komárů a včech těchle breberek, tak já celkem i věřím že by to mohlo fungovat a proto to i zkouší, jednak to není chemie a taky nemám ty obojky moc ráda...
Budu pravidelně podávat hlášení jak to vypadá
Jinak mamina se mě minulý týden ptala jestli to už nepřeháním když kupuju Fajce deodorant
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:49
- Nahlásit
Fajka
Sraz AA je Rožnov 25-27.7
a mate na mysli Roznov pod Radhostem nebo jiny?
jooo a muzeme tam vubec, kdyz nebyt akitaaa?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 10:50
- Nahlásit
Miju
jo jo pod Radhoštěm
Joooo tak to ti špíš řekne Bubu nebo Roxík... protě někdo kdo je AA ... já sem taky návštěvník
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:54
- Nahlásit
Joooo tak to ti špíš řekne Bubu nebo Roxík... protě někdo kdo je AA ... já sem taky návštěvník Ja jsem taky navstevnik preced AA nejni vstupenka - pokud se teda nechcete vystavovat nebo odbonitovat, jako ??
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
Roxana
no jasneze chceme, na stary kolena, se ctyrkovou dysplazkou ... budeme žampioni nejvetsi...
ja to nejdrive chapala jako neformalni sraz...toz proto sa ptam
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:48
- Nahlásit
Miju
budeme žampioni nejvetsi... dyk to byl ftiiiiip
ja to nejdrive chapala jako neformalni sraz. neformalni sraz ... no to zrovinka asi neee, ale je to takova tradicni vikendovka, poradana uz x let, pokud me zdroje neklamou, tak uz od roku 1997 (!), tehdy samozrejme jeste pod hlavickou jednotneho plemene ... A vsichni pratele a priznivci plemene jsou urcite vitani Vice o nekterych probehlych rocnicich zde http://aak-cz.atspace.com/radegast/radegasthlavni. htm
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2008 13:54
- Nahlásit
Roxana
ale to my vime, ze to byl fooorek, Maaaaano...ale byla by to legraceeee.... "nemate ty akity nejaky prerostly? jeee aha, to moje neni akitaa, jooo? shiba rikateee? shiba jak? takze mi ji nezbonitujeteee? smarja joozef"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
Ahoooj,
taky je u vás tak hnusně morko a zima, že akita zalízá pod postel, když se má jít ráno ven vyčůrat, a bere to jako nevětší křivdu svýho žití?
Ještě že nemá vlastní mobil, už by na mě volala Srstku nebo Kubišovou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
Fajka pani mjá se na vás na tom sraze fakt těším. A na to Vaše potrhdílo taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
inu
No to se těšte paní, já se na vás těším taky .... akorát mám strach, aby až uvidíte to naše potrhdílo jste si tu akitu nerozmyslela
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Fajka To nejde, moje objednávka byla závazná, narodí-li se teda aspoň dvě feny a dva psi
Ale Feiko, Feiko musím vidět na vlastní oči. Musím vidět, jak vypadá žampijón
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
To nejde, moje objednávka byla závazná, narodí-li se teda aspoň dvě feny a dva psi
no a proč se maj rodit fenky dyž chcete psa
a jeden pes by nestačil? To by bylo jak u nás, prostě vám jednoho přidělej a fertig, jaký pak vybírání povahy že ???
Ale Feiko, Feiko musím vidět na vlastní oči.
Klidně, ale upozorňuju že jestli si jí budete prohlížet příliš zblízka tak uvidíte jednu velkou zubatou tlamu a neuslyšíte vůbec ale vůbec nic...žampijón nežampijón...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:44
- Nahlásit
NO NAZDAAAREK
Fajka
no jooo, shibula rano odmítá opsutit peřinu... posledni dobou snad i ráno dělá, že spí... když už "procitne", lehne si na záda tak, abych ji nemohla lapnout, takze ji musim z postele doslova vykutálet... pak ji postavím do předsíne, ale zatimco se obouvam, vleze do pelechu v obyvaku... takze opet, vykutalet z pelechu, odnest k vytahu... faze pred domem: stoji na schodech a kouka na me, zda to myslim VAZNE... snesu ji tedy pod schody... sedá si... odnesu ji kousek dal.. otravene se da do "pohybu"... setrvacnosti ujde par kroku a opet si seda... po pulhodinovem popochazeni obejdeme dum a to poprve zrychli, kdyz se blizime ke vchodu... je to proste AKČNÍ pes
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:47
- Nahlásit
FajkaJá to asi blbě napsala. Zkrátka, co vím, tak lidi chcou celkem dvě feny a jednoho psa z daného spojení. Já chci psa. To jsou dvě feny a dva psi. Ale jestli se narodí třeba samí psí nebo samé fenky, nebo třeba jen jeden pes, tak má někdo smůlu. Jestli budeme mít doma dva žampijóny, to se uvidí časem
To mi radši ani neříkejte! Ptala jsem se na to jednou chovatele shibin, jak si má člověk vybrat povahu, když jsou na jedince dlouhé pořadníky a oni připustili, že je to vlastně kravina. Bondy a Mikóšo na nás taky zbyli, ale musím to zaklepat, povaha je výborný v obou případech..
Tak to pak, pani, budete mít nadívaný žampijón :-D :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Já to asi blbě napsala. Zkrátka, co vím, tak lidi chcou celkem dvě feny a jednoho psa z daného spojení. Já chci psa. To jsou dvě feny a dva psi. Ale jestli se narodí třeba samí psí nebo samé fenky, nebo třeba jen jeden pes, tak má někdo smůlu. Jestli budeme mít doma dva žampijóny, to se uvidí časem
ah auž to chápu... tak to by chtělo tak 9 psů ať máte velkej výběr
To mi radši ani neříkejte! Ptala jsem se na to jednou chovatele shibin, jak si má člověk vybrat povahu, když jsou na jedince dlouhé pořadníky a oni připustili, že je to vlastně kravina
no pani, teď mě napadá... že vlastně by sme těm velkomnožárnám s PP měly bejt vděčný a né na ně nadávat...
Dyť oni se starají aby bylo z čeho vybírat, takže vlastně dělaj jen samý dobrý skutky...
Muji
jo vyloženě akční vycházka
Fajkýš občas dělá ještě to, že lehne na zpáteční cestě tak 30 metrů od domu jako že už nemůže dojít. Lidi jí pak litujou jak sem jí uštvala (na té kilometrové vycházce :smirk ...
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 10:52
- Nahlásit
Ahoj, Všem hezký den
Tak my proti blechám a klíšťatům používáme obojek Scalibor a jsme snim opravdu moc, moc spokojeni. Nesmrdí je bílý a měkký a působí i na jiný krvelačný hmyz, jako komáry atd. Je to obojek určen do tropických oblastí. Používali jsme Defendog sprej, ale ten se přestal vyrábět na Frontline jsme alergičtí . A spoty se nám také moc neosvědčili, po jednom se mi hafina osypala a a po jiném jsem myslela, že mi vydře do koberce díru, asi jak ji svědil.
A eukaliptový olej používáme při každém koupání, jen mne paní doktorka upozornila, abych si dávala pozor, že při požití je pro pejsany jedovadý.
Roxana
Tim padem nase ucast pada a budu na vas myslet jen z dali - to jako fakt??? Jak jsem si to přečetla tak mi vyrazili slzy, že se zase neuvidíme.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:04
- Nahlásit
Fajka Jak na sviňu bude mít ten vrh jen dvě nebo tři štěňata a na nás se nedostane, uvidíte :-p
PP množárny dělají dobré skutky... pěstují žampijóny za cenu hřibů praváků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:07
- Nahlásit
inu
Jak na sviňu bude mít ten vrh jen dvě nebo tři štěňata a na nás se nedostane, uvidíte :-p
No to bych potřebovala já kdyby eventuelně nastala situace že ten jeden odchov přece jen dáme... ale při mojí smůle by jich bylo natuty 12 a všechny po mamince
Bubacek
A eukaliptový olej používáme při každém koupání, jen mne paní doktorka upozornila, abych si dávala pozor, že při požití je pro pejsany jedovadý.
Ahoj Bubu díky za info, to sem nevěděla tak na to dám pozor... a doufám že obojek nasazený na vlastním krku sežrat nepůjde
Tim padem nase ucast pada a budu na vas myslet jen z dali - to jako fakt??? Jak jsem si to přečetla tak mi vyrazili slzy, že se zase neuvidíme
nooo já tady taky už druhej den
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:18
- Nahlásit
Fajka tož to se chce asi podívat, jaký je průměrný počet štěňat od daného tatínka a v prvních vrzích akit obecně.
a taky dobře vybrat otce štěňat. A nebojte, pani, pordáte. Vždyť to budou žampijóni po mamince
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
inu
A nebojte, pani, pordáte
já nic nechcu prodávat.... mě by úplně stačil jeden jediný nadívaný křivonohý žampijonek po mamince
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:29
- Nahlásit
Fajka Pani, jak tak na to koukám, tak budu muset honem rychle postavit ten barák, abych si mohla vzít jednoho pruhovanýho žampijóna z vaší CHS
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:36
- Nahlásit
inu
tak to prrrrr paníííí ten křivonohý žampijooonek by byl MUUUUJ !!!!
Nedám!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
Fajka originál si nechte, mě stačí záložní kopie
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2008 11:40
- Nahlásit
Ahoj lidickove!
Musim rict, ze jsem si musela dvakrat zkontrolovat nazev tematu, si tu pripadam placama jak na mykologicke konferenci, samej zampion, hrib pravak a tak ...
Bubacek
No mi je to taky moc lito no holt me v tu chvili asi moje strategicka planovaci schopnost nejak opustila, no ...
Fajka
už druhej den copak ? ja se ale o to upenliveji tesim na ten nas kaaarlstejn, a pokud se poco bude vyvijet slibne, tak myslim muzem dat i tu amerikuuuuuuu s vyplavenim selmicek
|