| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:27
- Nahlásit
mno dobre.. to je vek "papirovy".. ale jaky je vek "fakticky"? (rozumej "a leeeta s Japoncem bezi, vazeni")
ja s shibou zestarla o vice nez 11 let uz je ze me temer apaticky dement
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:29
- Nahlásit
Miju
je ti 11 jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:29
- Nahlásit
Miju
mno dobre.. to je vek "papirovy".. ale jaky je vek "fakticky"? (rozumej "a leeeta s Japoncem bezi, vazeni")
tak jestli to berete takhle pani tak já už su důchodce nad hrobem co za dvaroky zešedivěl a ještě si k tomu ty všechny šedivý vlasy vzteky vyškubal!
tak asi takhle....
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:30
- Nahlásit
Fajka
Já mám kousek přes tři křížky.... 1 pes, 1 přítel, 0 dětí..
DOPORUCUJI CTENE POZORNOSTI ...ZVOLENE PORADI MLUVI ZA VSE :d :d
JINAK mne je 25... soucasny stav: shiba, pritel, 0 ratolesti
vize: 3 deti, 5 psu, manzel
ale znate to:
aneb chces-li boha rozesmat, rekni mu sve plany
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:32
- Nahlásit
Roxana
jezis pani, s vama je dnes tezke porizeni, vy uz napul spite ci co
dyt vam poudam, ze sem s ni zestarla o 11 let...nikoli, ze sem se s ni dozila 11...rozumela ? ;)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:34
- Nahlásit
Miju
DOPORUCUJI CTENE POZORNOSTI ...ZVOLENE PORADI MLUVI ZA VSE :d :d
tak už jen tím, že sme na pejskařském fóru je pořadí priorit jasné předem že
Tož děkujem za odhalení
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:36
- Nahlásit
Miju
s vama je dnes tezke porizeni, vy uz napul spite ci co pani, ja se kajicne priznavam, ale nevim, kde me hlava stoji, tagze to bude asi vod toho ...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:40
- Nahlásit
Roxana
toz tezko rici, kde vam hlava stoji, ale kazdopadne by si mela lehnout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:42
- Nahlásit
Tak koukám že zatím mám k tomu důchodu nejblíž já
no nic snad vám na případnejch společnejch vejletech budu stačit...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:44
- Nahlásit
Fajka
pani, vek se na vyletech prumeruje s vekem psa...takze mne je asi 52 let
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:47
- Nahlásit
Miju
už nevím jak se ten věk psí počítá... my někdy vobě s Fejkynem vypadáme tak na vosumdesát
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 06:44 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka ne, Sandře jsem nic neříkala, chci, aby jí zůstalo aspoň kousek mládí, když už si píše s půlkou ČR
Věk Pani, vy jste ale zvědavá..! To jakože má naš staroba vliv na naši kůru mozkovou?
Stav: čtvrt života za sebou, jeden rozdělanej PhD (neptat se, nemluvit, je to práce a už rok mě pěkně sejří), jeden beraní přítel (to jako hlavou ne parohama ), nula psů (Mikošo se nepočítá, ten žije u rodičů), asi dvacet rybiček (aspoň mám akvárko), nula dětí (zaplaťpánbů )
Životní iluze: Barák s velkou parcelou daleko vod lidí, psi (AI, NO, bílý švýcarák, adoptovaný grey, možná šeltka nebo pidišpic), děti (jestli hodně upadnu na hlavu, tak dvě a i to je moc ), kariéra (slavný spisovatel a ilustrátor = práce z domova vod lidí, bo mě ty vědecký hyeny fakt pruděj )
REalita: prachy, prachy, prachy = nula
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:30
- Nahlásit
teda vy jste to tady včera rozjeli
Fajko, neboj já jsem tu nejstarší a bezdětná - to snad stačí jako informace
Stěhujeme se na vesnici, trochu se bojím praktické stránky, ale zase se hroooozně těším. Zatím nejbližší konkrétní plán je kočka z útulku.
Když jste psaly o chovatelích - co mě štve, když pročítám inzeráty (jakéhokoliv plemene), tak se dozvím, že rodiče jsou interžampióni, ale jakou mají povahu a co s nimi dělají, to nějak neříkají
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:43
- Nahlásit
inu
Pani, vy jste ale zvědavá..!
tož zvědavá su, prostě mě zaujmá, kdo ste a co dělate, kdyz uz si tu tak povidame, rozumite
ctvrt zivota za sebou: no toz to tu budete nejmladsi, ne? nebo to planujete do stovky a jeste vejs?
u nas jsem beranem ja a pritel je palice lvi, takze hadky jsou u nas proste denni chleb
ja bych chtela starej mleeeejn a tam psi, kone, deti ... aneb "nekde musi byt raaaaaaaj "
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:12
- Nahlásit
Brý ráno
Tak já jen doplním že teda já jsem znamení býk a přítel beran, tož vám asi nemusím doplňovat info o našich dohadech (hádkách) a celkovou situaci ....
Děláme jako živnostníci, takže vod nevidím do nevidím a peníze máme jen v nezaplacenejch fakturách
Ariška
Hele tady je kontakt na Lučanský útulek
Mají nové internetové stránky, Lučany jsou z druhé strany Černé studnice a maj i kočičky
http://www.dasenka.unas.cz/index.html
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:18
- Nahlásit
Fajka
díky za tip, já jsem uvažovala o libereckém útulku, ale je mi jedno odkud bude kočička.
teda tam jich je, jestli to je aktuální, tak tam jsou i několik let - chudinky. Čeká nás to nejpozději po prázdninách, já si klidně vezmu i starší.
(já jsem vždy chtěla kočku, ale rodiče mi to nedovolili, pak jsem byla v paneláku a teď se dočkám)
PS - jsem blíženec a vůbec to na mě nesedí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:18
- Nahlásit
když pročítám inzeráty (jakéhokoliv plemene), tak se dozvím, že rodiče jsou interžampióni, ale jakou mají povahu a co s nimi dělají, to nějak neříkají No hele, jenze psa si vybira stejne zajemce, tak je na nem, aby se zajimal, po jakejch rodicich, at uz rodokmenem, zdravim, povahou nebo exterierem ty stenata sou ... A to by mel mit ujasneny davno predem, nez zacne psa vybirat ... A todle dohromady se ti do zadnyho inzeratu fakt nevejde .. a i kdyby - vis, co .. papir stejne snese vsechno, ze ...
A samozrejme dobre rano vsem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Ariška
díky za tip, já jsem uvažovala o libereckém útulku, ale je mi jedno odkud bude kočička
tak dyž už budeš teďkons naše sousedka tak bys to třeba mohla zkusit v těch Lučanech . Je to maličký útuleček a chodí tam hodně málo lidí kdyžto v Liberci tam budou mít určitě větší zájem lidí
Já kočičky taky ráda vždycky jsme je měli a i dvě tři najednou ale teď nemůžu kvůli Fajkýš noooo
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Ariška
pani, japase divate na vztah shiba vs. kocka?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:25
- Nahlásit
Roxana
to jo, ale i na webovkách to jsou samé tituly (až na vyjímky). Vy tady všichni máte hezké stránky, ale já myslím ty velkochovatele nebo vystavovatele, já nevím jak je nazvat. Je to taková mravenčí práce. A ne všichni sedí u netu a hledají, třeba starší lidi atd. No já jsem takový skeptik
Ale jo, už jsem narazila na chovatel šib, od kterých bych si případně vzala štěně.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:26
- Nahlásit
Ariška
Ja mam miciny taky rada taky je do budoucna tygrik v planu ... a v tom utulku se mi moc libi tahle MIKESKA - ale ja bych rekla, ze je uplne jak z Mrazika - Mourrrrrek Mourrrrrek
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:27
- Nahlásit
Miju
dívám se pozitivně. Ariška je takový šmoula a bojí se i koček. Ona má fakt výbornou povahu, potkáváme už odrostlé přátelské kotě a ona se ho bojí.
Takže spíš kočka nesmí být agresivní, ale stejně asi budou oddělené, protože kočka si bude chodit kde chce.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
Ariška
všichni sedí u netu a hledají ono to o tom netu preci taky zas az tak neni
Je to taková mravenčí práce No vidis, ze si rozumime
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Miju
Tchýně mají šibáka a čičinu a jsou v pohodě
Ariška
A ne všichni sedí u netu a hledají, třeba starší lidi atd. No já jsem takový skeptik
hlavně spousta lidí na to nemá dost času nebo ani rozumu si dobře vybrat a hlavně se ve všech těch informacích vyznat a pokud nebude opravdu intenzívně po nějako dobu opravdu objíždět chovatele a výstavy a psí akce a spolehne se na PP může dopadnout jako já
A kdy se to vlastně budete k nám stěhovat?
Já by sem moc rád někdy s váma někam vyrazila na nějaký ten výletík
já tu nikoho takového psího na výletění nemám
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:36
- Nahlásit
Fajka
neplač, stavební úpravy by měly končit koncem prázdnin, tak uvidíme.
já taky doufám, že se domluvíme na nějaký výletík
Jinak můj tatík je ze Zásady a já si tam jezdila hrát s koťaty.
Jo, a nenabízí tvoj tchýně šibíka ke krytí? někde jsem zahlédla inzerát z Jbc.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:37
- Nahlásit
Fajka
hlavně spousta lidí na to nemá dost času nebo ani rozumu si dobře vybrat a hlavně se ve všech těch informacích vyznat
No jo, ale to sme prave u jadra pudla ze ... holt je fakt, co se tady vomila dokola - spousta lidi by fakt psa raci nemela mit ... já tu nikoho takového psího na výletění nemám A co jaaaaaaaa ???? sem uz zapomenuta jooooo ???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
Ariška
já taky doufám, že se domluvíme na nějaký výletík
Ano ano už se těšííím
Jo, a nenabízí tvoj tchýně šibíka ke krytí? někde jsem zahlédla inzerát z Jbc
No doufám, že teda nééé jinak bych jí musela už asi přizabít
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Roxana
A co jaaaaaaaa ???? sem uz zapomenuta jooooo ???
Teda teta co si to o mě myslíte??? Já psala TADY!!! K vám asi těžko doběhnu pěšo za půl hoďky, že se jdeme projít
Jinak samo že na celodenní výlety se s váma na tuty počítá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
Fajka
K vám asi těžko doběhnu pěšo za půl hoďky, že se jdeme projít Achaaa, tak to jooo, teta, huz si rozumime
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
Roxana
uf....
Něco ze včerejška....
Ten pohyb fakt není jednoduchý vyfotit
Kravinky s páníčkem
No řekněte že není Fajka modrá!
A teď jdu uklízet