Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 15:11 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
Tohleto je vončo - Metallica a ten správnej "zpěvák" - URL

Markét
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 16:15
- Nahlásit

Tommy Gun
A kde je ten správnej zpěvák? Já ho tam nemůžu uvidět?

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:01
- Nahlásit

corleona
HA Ha to je snad jasný
Už jsi slyšela že Lídě Baumánkové umřel Mates.Musela ho nechat uspat

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:05 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Markét
Je to ten, co má na prsou spousty zlata, v kapse ubalenýho špeka, předčítá za hlasité hudby telefonní seznam a venku před halou mu parkuje žlutej low-rider nebo bílej Bentley, doma má černou manželku s pořádně velkým shake-ass a asi 3 pittbully.

Není to ani jeden z těch, kteří se v tom klipu objeví ve 22. a 44. vteřině.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:07
- Nahlásit

Ada
tyvole A co mu bylo???????

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:08
- Nahlásit

Tommy Gun
ten je jak od nas z Vitkovic, more..

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:13
- Nahlásit

corleona
Už docela dlouho mu léčili nějaké boule.Pak nějak přestal žrát a ani něměl o nic zájem.Na vyšetřeních nic nebylo.Trvalo to dlouho a nemohli mu pomoct.Už ani nežral.Fakt dlouho.Prý už ani nebojoval.Tak ho Lída nechala uspat.(musela,on už se Mates dlouho trápil).aspon malá utěcha je že tu čubinku co má po něm doma je vzhledově i povahově úplnej Mates.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:21
- Nahlásit

Ada
((( Hodně jsem ho Lídě vystavovala. Je mi z toho nanic (((

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:25
- Nahlásit

corleona
To mě taky
Mates byl perfektní.Když ho Lída měla sebou u nás tak to byl první pes s kterým si Fatty bez problému hrála.Je mi Lídy líto.Musí být stoho špatná.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:43
- Nahlásit

Ty voe,dneska už nám volali snad 5 lidi že chtěj štěně.Tak se spolu bavíme a po 15min mi řeknou že chtěj bez PP.A když jim řeknu že bez PP v žádné CHS neseženou tak to nechtěj pochopit.A ještě se cítí dotčeníA nebo přemlouvají at' si PP necháme a že oni chtěj jen štěně

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:44
- Nahlásit

UŽ BUDEM U 1000 STRÁNKY!!!!PŘIPRAVIT DOBRÉ PITIVO A PÍÍÍÍÍÍŠEM

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:47
- Nahlásit

Ada
A nebo přemlouvají at' si PP necháme a že oni chtěj jen štěně

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 17:50
- Nahlásit

Ada
UŽ BUDEM U 1000 STRÁNKY!!!!PŘIPRAVIT DOBRÉ PITIVO A PÍÍÍÍÍÍŠEM
Mě už je teď jasné že příjdu o oslavičku, protože 1000 stránka určitě padně až bude fotbal

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:11
- Nahlásit

Teta
Já chcu taky koukat.Tak snad to nějak vychytáme

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:13
- Nahlásit

Teta
No když jsem jim vysvětlovala jak to je a oni to furt nechápali tak jsem nevěděla jestali mám brečet nebo se smát.Někteří lidi jsou fakt natvrdlí

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:36
- Nahlásit

Ada
Jasně, 5 tisíc stojí štěně, 5 tisíc PP u ČMKU, celkem 10 tisíc. Takže když si PP nevezmeš tak ho přece můžeš prodat zájemcům jen za 5 tisíc že?

To tedy máme problém s tou 1000 stránkou. Nechci přijít o fotbal ale ani o Adinin stryptýz! Mohla bych se koukat na tv u pc, ale tady nesmím kouřít. To by mě ten fotbal tak nebavil. Není nic lepšího než sedět na gauči s cigaretou a čučet na ufuněné sportovce
Já si ale myslím že těch 1000 dnes neuděláme. Mnoho velkých kecálistu tu chybí, někteří i několik dní (Tommy, Artroza, Artíček, Denisa.....)

ola
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:41
- Nahlásit

Tááák! Chystám se zažalovat firmu Opavia! Právě jsem na prochajdě díky obalu od jejich Tatranky přišla o malíček. Naše blůma si bez upozornění usmyslela, že ho uloví, přičemž můj ubožáček malík zůstal v oku vodítka.

Teta
Není nic lepšího než sedět na gauči s cigaretou a čučet na ufuněné sportovce

Ada
A nebo přemlouvají at' si PP necháme a že oni chtěj jen štěně
Bez komentáře! Někteří lidé jsou fakt stupídové...

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:42
- Nahlásit

Teta
To je fakt.Je nás tu mááálo.Tak sedět u fotbalu joo.Ale cigárko nee.Já sem jako malá ségru přemlouvala at' mi dá cígo.Sem ho vyhulila a blula jsem celej den.Od té doby jsem cígo do pusy nevzala.
Ti lidi jsou jak na hlavu.A to volal chlap že chce boxera.A říká"Kurv* už chcu nějakého pořádného zabijáka".Tak jsem mu jen řekla že už jsou všechny zadané A pak prodej někomu štěnika.

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:43
- Nahlásit

ola
Jééé, a čím se teď budeš dloubat v nosánku?
Ne, teď vážne, a co s tím malíčkem máš?

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:44
- Nahlásit

ola
Jeje, a co je malíčkovi?Zlomenej?

ola
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:03
- Nahlásit

Teta
čím se teď budeš dloubat v nosánku?
Já si řeknu dětem! Ty mají lepčejší prstíky!

Ada
Zlemenej naštěstí ne! Ale vyrvanej z kloubu, maličko namodralej!

Zítra je holčičí koleda , takže dámy - všechno, co jste si celej rok střádaly v sobě, můžete zítra dopoledne pěkně pomlázkou případně vařečkou vyventilovat! Ježííííš, jak já se těším!

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:14
- Nahlásit

ahóój všem

tak už jsem tu taky, šampaňo v ledničce, a já dneska udělala zkoušky na rozhodčího záchranného mezinárodního, tak já si dám hned dvakrát!

Corleona
na těch videách jsou pořád se mnou, bobánci a stejně nejhezčí je, jak mi Nunýk olizuje ten obličej

Teta

tak vítej do klubu, já dneska podobně strávila odpoledne ve starém cukrovaru, ale naštěstí mě nikdo neštípal, jen jsem se teď musela odblešit a odprašit

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:15
- Nahlásit

ola
Zítra je holčičí koleda .......to nechápu...sem Cajzlík...toť zvyk moravsko-slezský?......(nemám pomlázku,ani to neumím umotat...kurňa)

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:18
- Nahlásit

Cituška
já dneska udělala zkoušky .... velká gratulace

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:18
- Nahlásit

Cituška
Gratulace ke zkoušce
Mě ta záchranařina furt vrtá hlavou.Aidu hrozně baví vyhledávání.Zkoušeli jsme to jen párkrát.Ale nechcu ju zatěžovat tak moc.Už tak dost cvičíme(jen to nejde poznat)
A nechcu ju přetáhnout.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:20
- Nahlásit

Adina
No jistě.Ženské taky buší chlapy.A stačí nám na to vařečka

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:21
- Nahlásit

Teta
Nechci přijít o fotbal ale ani o Adinin stryptýz........

...jó,to si musíš holka vybrat....

ola
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:23
- Nahlásit

Cituška
udělala zkoušky na rozhodčího záchranného mezinárodního,
Tak veliká gratulace!!!!! Připiju si na tebe!!!

Adina
Já jsem východočech. Holčičí koledu taky nějak nechápu, ale mám dva kluky a na toho staršího (8let) chodí už pomalu slečny. Nejhorší varianta je, když u branky stojí deset až dvanáct usoplených děvčat z rodin opálených spoluobčanů. Loňské jaro s nima Zdeněk vyběhl, protože na dotaz "na koho jste přišly" udělala cikánečka chybu a pravila "ja néévim, my chodíme do všech barákůůů!"

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:24 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Ada
Adina
Ola

děkuju holky, je fakt Adi, že je to náročný a nakonec si člověk musí vybrat, čemu dá přednost, tohle rozhodnutí mě brzy čeká (vlastně to mám rozhodnutý )

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:24
- Nahlásit

Chovatelé mám na Vás otázku.stalo se Vám už někomu že fenula porodila 5dní před termínem porodu a štěnici byli v pohodě?

<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání