Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:43
- Nahlásit

Adina
tak si marně lámu hlavu, kam ten bubu moh´jet. O tomto víkendu jsou výstavy v Limassolu, Gironě a Novosibirsku.. Předpokládám tu teplejší variantu, tzn. Kypr a Španělsko.. I když to je asi taky blbosť.. Ale na druhou stranu.. proč ne?

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:43
- Nahlásit

Stýnka
...to je rychlost....

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:47
- Nahlásit

corleona
..Bubu zítra sám sebe "práskne"(bude-li úspěch),a když budeme všici držet pěsti,tak to dobře dopadne,ne?(jako minule,jen ten puding musím začíst ž....,ale co by čoek neudělal pro dobro druhého?)

Cituška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:48
- Nahlásit

corleona

Novosibirsk

a neozvala se?

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:49
- Nahlásit

Cituška
neozvala - to znamená: NOVOSIBIRSK (bo to je kůrefski daleko)

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:50
- Nahlásit

Adina
jen ten puding Já nemožu pudynk! Já musím držet dyjetu!!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:50 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

corleona
....něják sme tu osiřely!....(a já se tááák těšila na pokoření 1000),kurňa

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:54
- Nahlásit

Cituška
taky nespí.....a co Jíťa??...

corleona
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:54
- Nahlásit

Adina
Tommy koří akorát komíny..
Já dnes nepokořím, leda bych psala věci typu Teta či Adin kocour, padají mi víka.. jdu do flanelu..

Adina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:58 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

Stýnka
jo tykat,je lepčí.....jináč Caban dává na stránky jen členům svého(Deutschland) clubu,...si kryla Julermem(majitelé krycího psa členy CBD clubu jsou ),Iveta v klubu néjni(já jo),... ten kontakt další by nebyl od věci.. a díííky

Stýnka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 00:02
- Nahlásit

Adina
acha tak to jo. Ale ono je ještě určitě tak 14 dní do odběru, tak to zájemci učitě přibudou do tý doby.
Heleď a maj v CBD taky nějaký klubový plátek a jakou má úroveň?

Adina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 00:06
- Nahlásit

Stýnka
...můžu poskytnout...je to Hunde Welt(náš Svět psů s předstihem a jedna stránečka vložená pro bostony....výsledky výstav,šampionáty,nakryté feny,narozené feny....atd.) za 50 euro na rok je členství,každý měsíc chodí plátek....No nekup to

Cituška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 07:50
- Nahlásit

Všem

stihla jsem teď ráno dát na stránky i ta videa k fotkám ze včerejška!
Budu až večer, mějte se tu moooc fajn

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 08:28
- Nahlásit

corleona
Předpokládám tu teplejší variantu - já spíš předpokládám ten Novosibirsk. Bubu a knedlo jsou bláááázníííí. Ve čt sednou na BAM a v neděli jsou tam jako na koni - dostanou CAC, CACIB, BOB, BIG a spokojeně jsou příští čtvrtek doma. Dyk je to kousek za Uralem.

1000 - jestě 2,75 stránky - tak pište !!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 08:29
- Nahlásit

Stýnka
Adina
Je fajn, že Ivetě takhle pomáháte.. Říkala, že má problém s pejskama..

Adina
Jinak tě (Vás) tady vítám...

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 08:50
- Nahlásit

Tommy Gun
sednou na BAM už je vidím.. jak sedí místo ve svém novém Volvu s pochybnými individui v kupé..

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 09:03
- Nahlásit

corleona
TAk to mám za Nunýka radost!
Chvilku mi ale trvalo než mi došlo o jaké mé slípce to mluvíš.

Mi to dnes po ránu hned nemyslí. Jsem nějaká unavená, strejda mě vzal sebou na sutiny. Prý abych se podívala. Nakonec jsem pořád ležela, seděla, dřepěla, krčila se v nějaké skříny a bedně a na podlaze atd. Velké finále večera bylo že mě pánové poslali do lesa. Říkali půjdeš támhle kousek do prava a tam je psí konstrukce na lezení. Tam si sedni a nehebej se. Se přiznám že jsem se v té tmě docela bála. Nejhorší na tom ale bylo že kromě našeho psa ne mě pustili i jednu čubu ovčandu která je pěkná potvora. Ona mě dost dlouho vyštěkávala a pánové nějak obvzlášť nepospíchaly. Čubě se to zdálo asi už dlouho a zubama do mě štípala že chce už tu hračku co mám.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 09:08
- Nahlásit

Cituška
Prohlídla jsem videa, jsou super. Budu muset taky začít točit!!! No nic, jdu se teď na ně pro změnu podívat "lájf"..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 09:44 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
strejda mě vzal sebou na sutiny - to buď ráda, že tě nechali jen dlouho vyštěkávat. Taky si z tebe mohli udělat legraci, že tě mohli nechat schovanou a pak se rozhodnout, že povětrnostní podmínky nejsou nic moc a záchranná akce se odvolává, až bude lepší počasí. To bys tam zubama drkotala třeba ještě teď a nenašel by tě ani vrtulník z termovizí, jak bys byla modrá zimou. Možná by tě našli po zvuku, jak tam někde jektáš zimou a drkotáš zubama.

corleona, Cituška
Ta videa se štěňákama jsou fakt suprová. "Ten co posílá bombový balíčky počtou" je fakt dobrej. To jméno sis vybrala ty nebo je od paní chovatelky? Fakt dost dobrý a dost hustý jméno !!!

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 10:22
- Nahlásit

Tommy Gun
To máš svatou pravdu!

Cituška a Corleona
Moc hezkéééé videa. Včelka musí být v 7 ráji

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:03
- Nahlásit

Německá repre na ATIBOX 2007 URL

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:29
- Nahlásit

Tommy Gun
Jméno vymyslel můj bývalý manžel, já jsem původně chtěla, aby se jmenoval podle jedné rockové kapely "Ugly Kid Joy" (volně přeloženo: škaredý Pepíček), ale jméno Unabomber mě dostalo.. jméno je to zapamatovatelné a dokonce v Lisabonu na ATIBOXu se ke mě někdo otočil a říká: Ty máš toho Unabombera, že..?" A nebylo to poprvé.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Fakt supr-trůpr méno! I dyš to rokový méno by taky nebylo špatný. Ale Unabomber je lepčejší.

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Tommy Gun
No, i když nevím, jestli by to teď prošlo.. "jména nesmějí propagovat terorismus" No a pan Kaczynski sice už sedí, ale na jeho "počest" to jakoby je..

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 11:44 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Hoj všem,sem dorazila ze cvikoše nabašztím se a valím do Ikea.Aida je dohryzaná od ovčouna.Má chudina hřbet jako by prolezla trním.Chtěl ju nakrejt.Ale má vkus holka.Nenechá se nakrejt nejakým ovčounem když nějakej Orry je mnohem pěknější
Tak nepište at' tu 1000 stránku oslavíme všecí společne
corleona
No já si Nunyho pamatuju jako pěknéj kousek psa.Takovej namakanej.A je to docela pár roku už.Dokonce jsem doma našla jednu fotku kde jsi Ty s Nundou na výstavě na rybníčku.Byla tam CHS Moravia box proti Zlatušce.O nej CHS.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 12:03
- Nahlásit

Cituška
corleona

Video i foto super.Štěnici jsou kouzelní

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 12:10
- Nahlásit

Tommy Gun
mělo to být Ugly Kid Joe, ne Joy

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 13:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Joe, ne Joy - pochopil jsem.
Máš tam 2 maily!

corleona
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 13:21
- Nahlásit

Ada
Moravia box proti Zlatušce a kdo vyhrál?

Teta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 15:08
- Nahlásit

corleona
Ugly kid joe: I hate everything about you

<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání