| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:00
- Nahlásit
Tommy Gun
tak já tam dám jenom Tommymu jo?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Vcelka
Kouba řádí na TV NOHA.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:27
- Nahlásit
ALL
stránky, sekce štěňata, podsekce Maximus Deus - první fotka jen pro Včelku
videa budou zítra, slibuju
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:31
- Nahlásit
No to je hnus, Velebnosti - no totok. Koukám, že Baška fpohodě. Ted se to sype na nás - URL
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:38
- Nahlásit
Cituška
to je boží ksichtík
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:39
- Nahlásit
Tommy Gun
je Kouba toho mám ráda, zapínám TV
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:42
- Nahlásit
Vcelka
je, je úžasnej!!!!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
Tommy Gun
spolu telefonovali, že jo.. ......tož jasně
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:54
- Nahlásit
Tommy Gun
Dej pokoj, jo?! Sypalo se CELÝ Boží den.. Cituška málem netrefili.. Už toho sněhu stačilo.. Jen si to užijte taky, plantážníci..
Štěňata furt nechtějí sedět v garáži, rvou se ven a tam pak žerou sníh, tak je zas rvu zpátky.. Včera už polovina roztála, tak jsem se radovala.. a prdlačku, přes noc zas něco málo dosněžilo
Cituška
Musela jsem se smát, když jsem v té jedné bedně zahlídla jejich nejoblíbenější hračky "jakési vodoinstalační plastové součástky" - jsem je jednou potřebovala odlákat od sbírání zahovněných novin, našla to nad sebou v polici a mrskla na druhý konec garáže.. a hračka se ujala! Nejradši mají, když vyndám deku z bedny a tam s tím hrajou "fotbal"
Teta
Teto, dostali jsme dnes starší sestru Tvé slépky. Budem jim říkat Sara a Mada. Tak říkala moje prababička husám, měla jednu starou a jednu mladou, ona asi moc do školy nechodila, protože prý měla v kalendáři napsáno: SARU NAKRMYLA, MADU NAKRMYLA, jako že : staru nakrmila a mladu nakrmila
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:57
- Nahlásit
ola
tak konečně sem se dostala k pár řádkům - na quicku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:08
- Nahlásit
Adina
Už jsem také pochopila, s kým mám tu čest
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:17
- Nahlásit
Cituška
......tak doufám,že se někde potkáme a pokecáme!
A určitě pozdravuj Jitku z Třebíče.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Cituška
Tak až zavítáš někdy do našich končin, tak se určitě stav!!! Taky s Tebou zase ráda "zkecnu"
Jo, Nunýk se psychicky zhroutil, když jsem tu pískací slepici odnesla štěňatům. Život pro něj přestal mít smysl.. Chodil po obýváku a "poplakával" Tak jsem mu tam pro ni zašla, štěňata stejně spaly.. On měl totiž ohromnou radost, že přijela "Ta nová teta" a přivezla mu "pajtáška".. No a jak mu to chceš vysvětlit, že to je jinak..
A ještě se mi chce smát,když si vzpomenu, jak ta slepice s náma vlastně seděla u stolu celou dobu na čtvrté židli.. Ale do hovoru se nám moc nemísila, kámoška..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
corleona
Nunýk je natolik vyjímečný psík, že si tu slepičku zaslouží, a neměla bych to srdce,naprosto chápu a příště přivezu nějakou pískačku jen jemu
Taky se musím smát slepici u stolu, to bylo fakt dobrý
Adina
Mám ji tu zrovna, taky mám pozdravovat, často prý na Vás myslí, je z toho trošku v šoku
jo a mám vyřídit, že Jitka je jeden z těch našich "šmíráků", často si nás čte, ovšem na povídání nemá čas
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:44
- Nahlásit
Cituška
z toho trošku v šoku
...jako,že ze mě(původně také šmíráka)?, .....se zeptej jaké je třeba nahodit téma,aby se holka zapojila?..
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:45
- Nahlásit
corleona
Cituška
Super fotky mimináků
Nuny už s těch fotek u štěnat vypadá že je bombovní.Já si ho pamatuju když jsme byli na táboře.Hrozně se mi líbil.TAkovej nabušenej a pořádnej kus psa.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:02
- Nahlásit
Adina
od Jitky
Ahoj, moc Tě zdravím moje dávná kamarádko!!!
Víš, já už jsem se chtěla zapojit mockrát, ale bojím se, že by jste mi vždycky v tématu utekly - vlastně utekli (i s Tomem).
Ale je fakt, že mám dobrou náladu z toho, že mám o Tobě zprávu. No, možná že se fakt někdy zapojím, teď už mám důvod. Měj se moc hezky a posílám velké pozdravy i Romanovi!!!
Papapapapapa, Jitka
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:12
- Nahlásit
Cituška
...Díky...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:14
- Nahlásit
corleona
.....maliňáčci začínají jít na odbyt....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:18
- Nahlásit
corleona
Tak říkala moje prababička husám - moje babička zas měla slepici Mařku.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:41 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
No jo, ale do kalendáře nenapsala, MAKA
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:44
- Nahlásit
Adina
tak to jsem ráda! myslela jsem, že tihle budou "rozdaní" už oznámením o krytí. Denis není sice můj šálek, ale Calymera mě "oslovila"..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:46
- Nahlásit
Ada
TAkovej nabušenej a pořádnej kus psa Fákt? Nunýnek, moje žirafátko, co začal vypadat jako PES až tak ve čtyřech letech? Tak to bylo asi zrovna ten rok, ne?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 22:50
- Nahlásit
corleona
..když všichni chtěli "baby"......a "pinďourů "je víc...(Tommy promine -zde naopak,...)
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:07
- Nahlásit
Jsem šla do hajan a nic!Nemůžu usnout,tož to je divné,nemohla jsem dokoukat ani Koubu jak jsem byla unavená.
corleona
Tommy Gun
To ty vaše babičky mají jen po jedné slípce,né? Já znám jen puťa,puťa.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:08
- Nahlásit
Adina
nechce Iveta píchnout - taky můžu hodit info o štěníkách na stránky
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:11
- Nahlásit
Stýnka
.....jéé,to by bylo prima...velký dík
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:12
- Nahlásit
Adina
a sou teda volní jen pesani jo?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:27
- Nahlásit
Stýnka
....nevím přesně kolik,ale psi.A Ivetě vyřídím,že má dalšího "pomocníka" jen poprosím o to-Iveta neumí ani anglicky,ani německy-odkaz i na tvoje tel.číslo s jazykem,kterým vládneš--plís
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 23:42
- Nahlásit
Adina
jeee ja to teď nahrála na web s kontaktem v angličtině jako měla uvedeno corleona - asi na tebe (jeee můžu tykat, vždycky sme si vykaly)
Ale kdyby bylo potřeba tak můžu dát i svůj kontakt.
Nevím jak moc se chce Ivetě dávat štěnda do ciziny, ale možná by stálo za to kontaktovat pana Cabana, zda by to dal na stránky CBT, ať to Iveta zkusí, myslím, že v tomhle ji vyhoví, kor když to je Calymera z německého chovu. Vím, že když tam přidal naše bobánky, tak to byl jeden telefonát za druhym...
|